Nadia86 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 no nerki nerki tyle ze zakazenie bakteryjne a nie PNN Quote
Chefrenek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 No to wyleczysz je i będzie spokój. Widziałam że ci wet odpoiedział na krakvecie. Quote
Nadia86 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Tak wlasnie tam zagladalam i cos mi sie wydaje ze sie przejde do tego Pana jarka nawet na USG moja wetka bedzie w tym tyg jesli sie nie wyzna dokladnie to juz bede ja leczyc u tego pana Jarka:) To jest chore zebym sie cieszyla z epies ma bakterie w moczu..ale wole to niz PNN bo bakterie w koncu wytepie:2gunfire: Quote
Chefrenek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Może było tak że miała zapalene pęcherza moczowego, które poszło dalej? Quote
misiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Chefrenek napisał(a):No to chyba dobrze, to by oznaczało, że to nie nerki. Nadia86 napisał(a):no nerki nerki tyle ze zakazenie bakteryjne a nie PNN To chyba lepiej,że zakażenie bakteryjne,bo to sie da wyleczyć a nie PNN? Quote
Nadia86 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Chefrenek Ja tak podejzewalam od poczatku o bylam z mala jak miala 4 miesiace nad morzem i plywala moglo ja zawiac wiadomo ze na czeste sikanie nie zwracalo sie uwagi bo to szczeniak i moglo pojsc dalej ae tu uklony dla genialnych "weterynarzy" ktorzy nawet badan nie zleca tylko lecza tak na oko nie wiedzac co jej jest i badania czlowiek robi na wlasna reke...DRAMAT Misiaczek No dokladnie dlatego sie ciesze z ete bakterie sie znalazly bo mala moze byc w 100% zdrowa Quote
misiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nadia86 napisał(a):Chefrenek Misiaczek No dokladnie dlatego sie ciesze z ete bakterie sie znalazly bo mala moze byc w 100% zdrowa No to my się cieszymy razem z Tobą :multi:. Quote
DiDDlina85 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ehhh biedna Phoebe!!! Powodzenia dla nieji dużo zdrówka!!! Na pewno wszystko będzie bardzo dobrze:) Quote
Alka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 My też przyłączamy się do życzeń , dużo zdrówka i powodzenia!:loveu: Poradzicie sobie z choróbskiem, trzymamy kciuki za małą :kciuki: Quote
Chefrenek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Fibi jest młoda i pokona chorobę. My trzymamy kciuki. Będzie dobrze. Quote
Nadia86 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Jej dziekuje Wam wzytkim za dobre slowo i wsparcie:Rose::B-fly: :painting:ja bede biec na spacer z Fibula( po niej kompletnie nie widac zeby chora byla ja sie fizycznie wykanczam przez nia jesli chodzi o biegi Quote
dzasta Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 No to życze miłego spacerku ale przede wszystkim ciesze się że to tylko to a nie tamto wredne chorubsko wytepisz co trzeba i mała będzie zdrowa :multi: Quote
Martinee Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witam jestem tu pierwszy raz i poprostu zakochałam sie w twoim psiaku jest cudowny a najlepsze jest to zdjecie Taki mały a już sie sam czesze Quote
Nadia86 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Dzasta nie wiem juz co jej jest...odebralam wlasnie wynik badania bakteriologicznego moczu i co..i wynik ujemny a o dziwo wczoraj jakies bakterie w badaniuogolnym wykryli wiec ja nie wiem co jet grane juz..raz sa innym razem ich nie ma i co ja biedna mam zrobic... Evanescence Witamy w naszej galeryjce i cieszymy sie ze sie podoba...ale o czesaniu szkoda gadac ona lubi tempic przybory do czesania...nie przepada z atym mimo ze byla uczona od malego fakt jak czesze jej itke to sie kladzie grzecznie i czeka bo to lubi ale jak mam ja czesac cala to walka musi byc ze szczotka:D Quote
Alka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nadia86 napisał(a):nie wiem juz co jej jest...odebralam wlasnie wynik badania bakteriologicznego moczu i co..i wynik ujemny a o dziwo wczoraj jakies bakterie w badaniuogolnym wykryli wiec ja nie wiem co jet grane juz..raz sa innym razem ich nie ma i co ja biedna mam zrobic... no masz :shake:, posiew ujemny, a czy Fibi brała przedtem jakieś leki przeciwbakteryjne?:roll: Quote
Magda Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja pamiętam jak Masterkowi chcieliśmy kupić kiedyś ubranko z nogawkami, przymierzyliśmy mu w sklepie, a on stanął na środku i ani wte ani wewte :eviltong: A Miki to chodzil jak robot z wyprostowanymi nogami:evil_lol: I nie wiedziec czemu wszyscy w sklepie sie z niego smiali:lol: Nadia dobrze, ze juz sie wszystko wyjasnilo i jestes juz spokojniejsza;) Nadal trzymam kciuki! Wytep to robactwo!!:mad: A zdjecia super! Fibi strasznie mi sie podoba:loveu: Idealna kandydatka na zone dla mojego kawalera. Quote
haska_12 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Witam włascicielke galerii i jej cudownego psa :D U was tez pada śnieg :loveu:? Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Magda na zone powiadasz:cool3: ale ona jest za mloda zeby juz sie ustatkowywac :razz: narazie to moga byc narzeczenstwem co Ty na to?? A Miki ma rodowod bo Fibula nie ma. co do robactwa to wszystko wytepie w pon idziemy do lekarza bo wraca w koncu z chorobowego:multi: Duzo macie sniegu u nas pelno a Fibi szaleje jak nie wiem.Cale lapki jej sie zapadaja ale co tam skacze jak kangur i pedzi dalej nie mzslalam ze taka poztywna reakcja bedzie na snieg. Haska dziekujemy za tak mile powitanie z samego rana a sniegu u nas pelno:) Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Zdjatka z wczorajszego szalenstwa z krolikiem:evil_lol: no coments juz zmeczona swoimi wyczynami:p tutaj prezentujemy nie naganne uzebienie;) mimo zmeczenia krolikowi nie odpuszcza:diabloti: i w koncu pada ze zmeczenia z niewinna minka:cool3: Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 i kolejna partia zdjatek z pierwszego spotkania z jako takim sniegiem wczorajszym wieczorkiem:multi: Wybaczcie za jakosc zdjec ale ja nic nie widzialam w wyswietlaczu wtelefonie i robilam na wyczucie dzisiaj zrobie lepsze Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 No wiecie co dziewczyny ja tu sie produkuje wstawiam focie a nas nikt nie oglada...mialam wstawic z dzisiejszego spacerku ale jak tak to ja sie buntuje i nie wstawiam nic:mad: Quote
Chefrenek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ja oglądam:wink: :wink: :wink: :wink: . A jak tam te wyniki? Nic nie wiadomo? Quote
Gosiek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no faktycznie troszke snieżku macie.... widziałam kule sniegowe u Ali Tuffikowej ;) właśnie o tym mówiłam - biedna psiaki tuptaja z kulami u łapek :evil_lol: Quote
Nadia86 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Chefrenek Wyniki sa i je nawet podalam wczesniej a tak nic nie wiadomo bo nie pkrywa sie badanie ogolne gdzie wyszly bakterie z badaniem bakteriologicznym gdzie ich nie bylo. w poniedzialek idziemy do naszej pani wiec moze ona cos z tego bedzie rozumiec Gosiu no wlasnie:) ale ona miala tego pelno kula na kuli biedactwo i mimo zasnierzonych lap do domu nie chciala isc tylko dalej skakala po tym sniegu:) Quote
Recommended Posts