Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wlasnie tam zagladalam i cos mi sie wydaje ze sie przejde do tego Pana jarka nawet na USG moja wetka bedzie w tym tyg jesli sie nie wyzna dokladnie to juz bede ja leczyc u tego pana Jarka:)

To jest chore zebym sie cieszyla z epies ma bakterie w moczu..ale wole to niz PNN bo bakterie w koncu wytepie:2gunfire:

Posted

Chefrenek napisał(a):
No to chyba dobrze, to by oznaczało, że to nie nerki.

Nadia86 napisał(a):
no nerki nerki tyle ze zakazenie bakteryjne a nie PNN

To chyba lepiej,że zakażenie bakteryjne,bo to sie da wyleczyć a nie PNN?

Posted

Chefrenek

Ja tak podejzewalam od poczatku o bylam z mala jak miala 4 miesiace nad morzem i plywala moglo ja zawiac wiadomo ze na czeste sikanie nie zwracalo sie uwagi bo to szczeniak i moglo pojsc dalej ae tu uklony dla genialnych "weterynarzy" ktorzy nawet badan nie zleca tylko lecza tak na oko nie wiedzac co jej jest i badania czlowiek robi na wlasna reke...DRAMAT

Misiaczek
No dokladnie dlatego sie ciesze z ete bakterie sie znalazly bo mala moze byc w 100% zdrowa

Posted

My też przyłączamy się do życzeń , dużo zdrówka i powodzenia!:loveu:
Poradzicie sobie z choróbskiem, trzymamy kciuki za małą :kciuki:

Posted

Jej dziekuje Wam wzytkim za dobre slowo i wsparcie:Rose::B-fly:
:painting:ja bede biec na spacer z Fibula( po niej kompletnie nie widac zeby chora byla ja sie fizycznie wykanczam przez nia jesli chodzi o biegi

Posted

Dzasta
nie wiem juz co jej jest...odebralam wlasnie wynik badania bakteriologicznego moczu i co..i wynik ujemny a o dziwo wczoraj jakies bakterie w badaniuogolnym wykryli wiec ja nie wiem co jet grane juz..raz sa innym razem ich nie ma i co ja biedna mam zrobic...

Evanescence
Witamy w naszej galeryjce i cieszymy sie ze sie podoba...ale o czesaniu szkoda gadac ona lubi tempic przybory do czesania...nie przepada z atym mimo ze byla uczona od malego fakt jak czesze jej itke to sie kladzie grzecznie i czeka bo to lubi ale jak mam ja czesac cala to walka musi byc ze szczotka:D

Posted

Nadia86 napisał(a):
nie wiem juz co jej jest...odebralam wlasnie wynik badania bakteriologicznego moczu i co..i wynik ujemny a o dziwo wczoraj jakies bakterie w badaniuogolnym wykryli wiec ja nie wiem co jet grane juz..raz sa innym razem ich nie ma i co ja biedna mam zrobic...

no masz :shake:, posiew ujemny, a czy Fibi brała przedtem jakieś leki przeciwbakteryjne?:roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ja pamiętam jak Masterkowi chcieliśmy kupić kiedyś ubranko z nogawkami, przymierzyliśmy mu w sklepie, a on stanął na środku i ani wte ani wewte :eviltong:

A Miki to chodzil jak robot z wyprostowanymi nogami:evil_lol: I nie wiedziec czemu wszyscy w sklepie sie z niego smiali:lol:

Nadia dobrze, ze juz sie wszystko wyjasnilo i jestes juz spokojniejsza;) Nadal trzymam kciuki! Wytep to robactwo!!:mad:

A zdjecia super! Fibi strasznie mi sie podoba:loveu: Idealna kandydatka na zone dla mojego kawalera.

Posted

Magda
na zone powiadasz:cool3: ale ona jest za mloda zeby juz sie ustatkowywac :razz: narazie to moga byc narzeczenstwem co Ty na to?? A Miki ma rodowod bo Fibula nie ma.

co do robactwa to wszystko wytepie w pon idziemy do lekarza bo wraca w koncu z chorobowego:multi:

Duzo macie sniegu u nas pelno a Fibi szaleje jak nie wiem.Cale lapki jej sie zapadaja ale co tam skacze jak kangur i pedzi dalej nie mzslalam ze taka poztywna reakcja bedzie na snieg.

Haska
dziekujemy za tak mile powitanie z samego rana a sniegu u nas pelno:)

Posted

Zdjatka z wczorajszego szalenstwa z krolikiem:evil_lol:

no coments

juz zmeczona swoimi wyczynami:p

tutaj prezentujemy nie naganne uzebienie;)

mimo zmeczenia krolikowi nie odpuszcza:diabloti:

i w koncu pada ze zmeczenia z niewinna minka:cool3:

Posted

i kolejna partia zdjatek z pierwszego spotkania z jako takim sniegiem wczorajszym wieczorkiem:multi:

Wybaczcie za jakosc zdjec ale ja nic nie widzialam w wyswietlaczu wtelefonie i robilam na wyczucie dzisiaj zrobie lepsze

Posted

No wiecie co dziewczyny ja tu sie produkuje wstawiam focie a nas nikt nie oglada...mialam wstawic z dzisiejszego spacerku ale jak tak to ja sie buntuje i nie wstawiam nic:mad:

Posted

no faktycznie troszke snieżku macie.... widziałam kule sniegowe u Ali Tuffikowej ;)
właśnie o tym mówiłam - biedna psiaki tuptaja z kulami u łapek :evil_lol:

Posted

Chefrenek
Wyniki sa i je nawet podalam wczesniej a tak nic nie wiadomo bo nie pkrywa sie badanie ogolne gdzie wyszly bakterie z badaniem bakteriologicznym gdzie ich nie bylo. w poniedzialek idziemy do naszej pani wiec moze ona cos z tego bedzie rozumiec

Gosiu no wlasnie:) ale ona miala tego pelno kula na kuli biedactwo i mimo zasnierzonych lap do domu nie chciala isc tylko dalej skakala po tym sniegu:)