Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Xiara bardzoe dzikeujemy za odiwedzinki i zapraszamy ponownie:) Misiaczek dziekujemy za trzymanie kciukow ale podobna do owczarka prawda?? no gdyby nie te szpiczaste uszy:D Quote
Chefrenek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Fajne ma kubraczki, na takie maleństwo łatwo coś dostać. Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 A co mi tam rozkrecilam sie z wklejaniem zdjatek co cos Wam jeszcze pokaze:) To bylo spotkanie z yorczkami z naszego forum:)..wyszalaly sie a ta najmniejsza sierota to Fibi:lol:miala wtedy tylko 2.5 miesiaca:oops: co w trawie piszczy:D biegne do pani :roll: a tu reszta czesc wielkiej gonitwy a ta moja bidul miala najkrotsze lapki:shake: jej adorator:diabloti: a tu mozna skarzyc o molestowanie nieletniej:cool3::evil_lol: a tutaj bidula sie zawstydzila:oops: i zasluzony odpoczynek Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Chefrenek dostac latwo nawet bardzo ale te wszytkie ubranka byly szyte na miare u takiej pani z krakowa http://www.katalog.szafadlapsa.info/konfekcja.html to jej stronka tez ma fajne ubranka i za modelke rowniez robi buldozka:) Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 a tutaj przedstawiam Wam malutka sroczke ktora myslala ze moj palec jest robakiem Fibi ja dorwala w krzakach ale naszczescie nic jej nie zrobila a ja odnioslam pisklaka rodzicom ktorzy latali w poblizu i mala z tego co wiem dorosla i nauczyla sie latac:) a ten ptaszek to juz moj.Odkad mamy psiaka udaje psa i czlapie po podlodze zamiast latac..i sa piekne gonitwy po mieszkaniu przez dwa wariaty No na dzisiaj juz koniec fotek bo sie owklejalam ich mnostwo Quote
Chefrenek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Fajny zwierzyniec. Na jednym zdjęciu zauważyłam maciupeńki kucyk na główce Fibi (oh te moje oczy). A co do szafy - dziewczyny z forum zamawiały po kilka razy i zawsze było coś nie tak. Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 O, jakie słodkości malutkie :loveu: Świetne zdjęcie :) Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Chefrenek no to w szafie bylo zawsze ok raz mi mala wyrosla z ubranka zani je uszyla i robila drugie wieksze a za to mniejsze nie musialam placic wiec dla mie bylo wszytko ok:) co do malutkiego kucyczka to tak miala przyzwyczajalam ja do gumek bo strasznie ich nie lubila:) Xiara dzieki:) chcialam wejsc do Ciebie ale chyba Ty nie masz galeryjki:( Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Nadia86 napisał(a):Xiara dzieki:) chcialam wejsc do Ciebie ale chyba Ty nie masz galeryjki:( Mam, ale coś się popsuło z bannerkiem. Już poprawiłam:) Quote
DiDDlina85 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ale czaderskie ciuszki!! :) Pozdrowionka!! Quote
misiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No proszę,jaka modna dziewczynka z Phoebe :loveu:.Ślicznie wygląda w tych ciuszkach :loveu:. Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 a dziekujemy dziekujemy:) Przyznam ze tej kurteczki czewonej ze sztruksu nie znosi...woli stanowco bardziej te kubraczki w typie kamizelek bo ma tam swobode w lapkach:) Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Nadia86 napisał(a):a dziekujemy dziekujemy:) Przyznam ze tej kurteczki czewonej ze sztruksu nie znosi...woli stanowco bardziej te kubraczki w typie kamizelek bo ma tam swobode w lapkach:) Ja pamiętam jak Masterkowi chcieliśmy kupić kiedyś ubranko z nogawkami, przymierzyliśmy mu w sklepie, a on stanął na środku i ani wte ani wewte :eviltong: Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 oj to tak jak Fibi tez napoczatku stala i anie w jedna ani w druga tylko takie blagalne spojrzenie jakby mowila"Stara zdejmij to ze mnie" teraz nawet chodzi ale i tak jak jest chlodno zakladamy nasza kamizelke i sobie biega szczesliwa bez nogawek:) Quote
Pati i Daisy Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam! :multi: Jak obiecałam jestem! Phoebe to śliczna sunia!!! :sweetCyb: :laugh2_2: I ma fajne ciuszki :cool3: Bardzo podoba mi sie to zdjęcie co masz w podpisie z lodem, Phoebe wygląda tak słodko :p Quote
Samturia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 agh jak ja nie lubie ubierania psów... :( Ale ona jest ślicznaaa... P.S. Za yorkami też nie przepadam :P Quote
dzasta Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ale śliczne foteczki małej Phoebe :loveu: A rewia mody jest the best :loveu: Wygląda jak mała modelinka :eviltong: Wymiziaj ja tam ode mnie za tymi małymi ucholkami :p Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witam wpadlam z rewizyta:lol: Phoebe jest sliczna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i ma bardzo ladne ubranka:loveu: Quote
Nadia86 Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Pati dziekujemy za odwiedzinki( w koncu:) ) a co do zdjetka w podpisie to jest ono na 1 stronce w powiekszeniu:) Zuziu dziekujemy Samturia Co do ubranek to coz tez nie lubie przebieranek dla widzimisie tzn jakis sukienek itd ale coz niektore psy marzna w zimie i w chlodne dni wiec trzeba je ubrac a ona jest wystarczajco chora nie musi miec jakis dodatkowych infekcji Dzasta bardzo dziekujemy a Fibula zostala wymiziana za uszolkami:) I prosze wymiziac swojego morderce:) Marta Dziekujemy:) Quote
Pati i Daisy Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Nadia86']Pati dziekujemy za odwiedzinki( w koncu:) ) a co do zdjetka w podpisie to jest ono na 1 stronce w powiekszeniu:) wiem :eviltong: tylko już nie chciałam cytować postu z tym zdjęciem;) czekam na nowe fotki pięknej Phoebe :loveu: Quote
haska_12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Co ty gadasz :p Świetnie wygląda :loveu: i do pyszczka jej w tym :cool3: Quote
Nadia86 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Pati fotki beda beda:) bede musiala tylko zrobic no chyba ze stare to cos wygrzebac Haska dzieki ale mnie sie wydaje ze taka bidula z niejw tym kapturku:) mamy wyniki analizy moczu niestety nie sa dobre a wrecz zle:( Juz wiem ze ma bakterie w moczu dzisiaj odbieram wynik bakteriologiczny z antybiotykobiogramem.ehh mala bidula...a dzisiaj mnie przegonila po osiedlu strasznie energia ja rozpiera i biegala jak szalona Quote
Chefrenek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 No to chyba dobrze, to by oznaczało, że to nie nerki. Quote
Rinuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Nadia86'] tutaj prezentujemy nasz wypasny szaliczek w tym szaliczku najlepiej wyszedl:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts