Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Xiara bardzoe dzikeujemy za odiwedzinki i zapraszamy ponownie:)

Misiaczek dziekujemy za trzymanie kciukow ale podobna do owczarka prawda?? no gdyby nie te szpiczaste uszy:D

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co mi tam rozkrecilam sie z wklejaniem zdjatek co cos Wam jeszcze pokaze:)

To bylo spotkanie z yorczkami z naszego forum:)..wyszalaly sie a ta najmniejsza sierota to Fibi:lol:miala wtedy tylko 2.5 miesiaca:oops:

co w trawie piszczy:D

biegne do pani :roll:

a tu reszta czesc wielkiej gonitwy a ta moja bidul miala najkrotsze lapki:shake:

jej adorator:diabloti:

a tu mozna skarzyc o molestowanie nieletniej:cool3::evil_lol:

a tutaj bidula sie zawstydzila:oops:

i zasluzony odpoczynek

Posted

a tutaj przedstawiam Wam malutka sroczke ktora myslala ze moj palec jest robakiem

Fibi ja dorwala w krzakach ale naszczescie nic jej nie zrobila a ja odnioslam pisklaka rodzicom ktorzy latali w poblizu i mala z tego co wiem dorosla i nauczyla sie latac:)

a ten ptaszek to juz moj.Odkad mamy psiaka udaje psa i czlapie po podlodze zamiast latac..i sa piekne gonitwy po mieszkaniu przez dwa wariaty

No na dzisiaj juz koniec fotek bo sie owklejalam ich mnostwo

Posted

Fajny zwierzyniec. Na jednym zdjęciu zauważyłam maciupeńki kucyk na główce Fibi (oh te moje oczy).

A co do szafy - dziewczyny z forum zamawiały po kilka razy i zawsze było coś nie tak.

Posted

Chefrenek
no to w szafie bylo zawsze ok raz mi mala wyrosla z ubranka zani je uszyla i robila drugie wieksze a za to mniejsze nie musialam placic wiec dla mie bylo wszytko ok:)

co do malutkiego kucyczka to tak miala przyzwyczajalam ja do gumek bo strasznie ich nie lubila:)

Xiara dzieki:) chcialam wejsc do Ciebie ale chyba Ty nie masz galeryjki:(

Posted

Nadia86 napisał(a):
Xiara dzieki:) chcialam wejsc do Ciebie ale chyba Ty nie masz galeryjki:(

Mam, ale coś się popsuło z bannerkiem.
Już poprawiłam:)

Posted

a dziekujemy dziekujemy:) Przyznam ze tej kurteczki czewonej ze sztruksu nie znosi...woli stanowco bardziej te kubraczki w typie kamizelek bo ma tam swobode w lapkach:)

Posted

Nadia86 napisał(a):
a dziekujemy dziekujemy:) Przyznam ze tej kurteczki czewonej ze sztruksu nie znosi...woli stanowco bardziej te kubraczki w typie kamizelek bo ma tam swobode w lapkach:)

Ja pamiętam jak Masterkowi chcieliśmy kupić kiedyś ubranko z nogawkami, przymierzyliśmy mu w sklepie, a on stanął na środku i ani wte ani wewte :eviltong:

Posted

oj to tak jak Fibi tez napoczatku stala i anie w jedna ani w druga tylko takie blagalne spojrzenie jakby mowila"Stara zdejmij to ze mnie" teraz nawet chodzi ale i tak jak jest chlodno zakladamy nasza kamizelke i sobie biega szczesliwa bez nogawek:)

Posted

Witam! :multi:

Jak obiecałam jestem!
Phoebe to śliczna sunia!!! :sweetCyb: :laugh2_2:
I ma fajne ciuszki :cool3:
Bardzo podoba mi sie to zdjęcie co masz w podpisie z lodem, Phoebe wygląda tak słodko :p

Posted

Ale śliczne foteczki małej Phoebe :loveu:
A rewia mody jest the best :loveu: Wygląda jak mała modelinka :eviltong:
Wymiziaj ja tam ode mnie za tymi małymi ucholkami :p

Posted

Pati
dziekujemy za odwiedzinki( w koncu:) ) a co do zdjetka w podpisie to jest ono na 1 stronce w powiekszeniu:)

Zuziu
dziekujemy

Samturia
Co do ubranek to coz tez nie lubie przebieranek dla widzimisie tzn jakis sukienek itd ale coz niektore psy marzna w zimie i w chlodne dni wiec trzeba je ubrac a ona jest wystarczajco chora nie musi miec jakis dodatkowych infekcji

Dzasta
bardzo dziekujemy a Fibula zostala wymiziana za uszolkami:) I prosze wymiziac swojego morderce:)

Marta
Dziekujemy:)

Posted

[quote name='Nadia86']Pati
dziekujemy za odwiedzinki( w koncu:) ) a co do zdjetka w podpisie to jest ono na 1 stronce w powiekszeniu:)

wiem :eviltong: tylko już nie chciałam cytować postu z tym zdjęciem;)

czekam na nowe fotki pięknej Phoebe :loveu:

Posted

Pati fotki beda beda:) bede musiala tylko zrobic no chyba ze stare to cos wygrzebac

Haska dzieki ale mnie sie wydaje ze taka bidula z niejw tym kapturku:)

mamy wyniki analizy moczu niestety nie sa dobre a wrecz zle:( Juz wiem ze ma bakterie w moczu dzisiaj odbieram wynik bakteriologiczny z antybiotykobiogramem.ehh mala bidula...a dzisiaj mnie przegonila po osiedlu strasznie energia ja rozpiera i biegala jak szalona