Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadia86 napisał(a):
przepraszam za nieobecnosc i brak zdjatek ale mala jest chora ma chore nerki:( i teraz szukam dobrego weterynarza i jezdze z nia na badania:(

to smutne ...:-( , biedna psinka kochana...

ostatnio ta wstrętna choroba zbiera żniwo:diabloti:, tyle psiaków odeszło za TM...

teraz trzymamy kciuki za Bolusia od malawaszki, pewnie słyszałaś...:-(

Póki co poszukaj dobrego weta.Konkretne badania i diagnoza.Trzymajcie się !:loveu:

Posted

pewnie ze slyszalam biedactwo strasznie cierpi i tez trzymam za niego mocno kciuki moze uda sie mu jeszcze wyizac...no niestety coraz wiecej psiakow choruje:( i to jest najsmutniejsze

Chefrenek dzieki co ja ym bez Ciebie zrobila

Posted

Biedna psinka!!
Nadia ja dopiero teraz zauwazylam, ze wasza galeria znowu istnieje:multi: Ciesze sie, ze wrocilas ze swoja slicznotka:loveu: Bardzo mi sie podoba ta twoja panienka. Kolorek super!
Tak sobie caly czas marze, zeby Miki tez troche sciemnial....moze kiedys:cool3: Narazie ma odrosty

trzymam kciuki!!

Posted

Chefrenek nie ma rodowodu ale do hodowcy i tak napisalam chociaz nie wiem czy sie tym przejmie bo ostatnio doszly mnie sluchyze rozmnaza swoja suke przy kazdej cieczce ja kupowalam mala w kwietniu a w listopadzie znowu byla szczenna zaczyna robic nie powaznie jak wczesniej z milosci do rasy to teraz dla kasy rozmnaza nawt krzyzuje rodzenstwo wiec ja nie chce wiedziec jakie te szczeniaki maja choroby....

Magda
no moja na kolor sie nie moze zdecydowac raz taki teraz znowu ciemnieje:) ale nie narzekam zacyna sie robic fajniutka takie ciemno zlote lapki a myslalam ze bedzie taka jak Miki. i nie marz zeby Miki sciemnial bo jest sliczny.zywe jasniutkie sreberko

Posted

ale to jest chore zrobila z psiaka mazynke do szczeniat przy mnie juz lezala pod kroplowka bo byla wykonczona po szczeniakach ..a ta nastepne zaraz przy nasteponej cieczce szczeniaki jej zalatwia.Przeciez to sie nadaje do Towarzystwa Opieni Nad Zwierzetami bo to jest w pewnym sensie znecanie sie.Psiaki fakt maja dobre warunki...Baba ma kasy jak lodu ale dalej jej malo i nie pozwoli zeby kilka tys jej przemknelo kolo nosa i nawet krzyzuje rodzenstwo.Jesli moja ma wade wrodzona to naprawde wole niewiedziec co maja te szczeniaki z tamtego miotu.

Posted

Malutka Phoebe trzymaj sie to bardzo smutne :-( Bede trzymać kciuki a tobie Nadia życze wytrwałości bo to bardzo potrzebne jak zwierze choruje :shake:
Trzymam mocno kciuki za ślicznotke :kciuki:
A co do tych pseudo hodowców to ja już nie mam nawet siły czytać o tym i o ich poczynaniach :shake: :shake: :shake: normalnie wyć się chce :placz:

Posted

bedzie wiadomo we wtorek jesli chodzi o wyniki bo bakteriologiczne badanie troche trwa..w sumie nie wiem co wole ale cyba te bakterie zeby miala bo przeynajmniej wtedy wiem na co leczyc i ze sie wyleczy a nie za ma niewydolnosc nerek czego sie nie wyleczy:/..Jutro obiecuje daje jej focie:) mala rewie mody pochwalimy sie ubrankami jakie mamy:)

a jesli chodzi o samopoczucie to je jak szalona(sy podobno chudna przy nerkach ona na odwrot tyje) biega i rozwala swoje zabawki wiec samopoczucie ma swietne

Posted

Rewia obiecana bedzie ale wczesniej kilka innych foteczek:cool3:

To moja mordeczka po wysuszeniu i kapieli prawda ze ladna miiaturka owczarka nizinnego:D

tu po lekkim odgarnieciu pieknej grzywki i zupelnie inna mordeczka

a tu jakies dziwne kolorki wyszly

Posted

[quote name='Nadia86']Rewia obiecana bedzie ale wczesniej kilka innych foteczek:cool3:

To moja mordeczka po wysuszeniu i kapieli prawda ze ladna miiaturka owczarka nizinnego:D

york a'la owczarek nizinny cudowny :loveu:.
Trzymamy dalej kciuki za Phoebe :thumbs:

Posted

Obiecana rewia mody....fakt nie mamy tego duzo (jednego nie ubieralam bo wypackala na polku:D)

wiec po kolei:cool3:

jej super majtusie wiadomo do jakiego celu

tutaj prezentujemy nasz wypasny szaliczek

nastepnie nasza kurteczka ze sztruksiku

wiem wiem w kapturku wyglada jak sierota i 7 nieszczesc
a to blagalne spojrzenie mowi wszytko

a tu nasz korzuszek na mrozna zime ktorej niema