Chefrenek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=3426&start=15 tutaj jest napisane czym się zajmują poszczególni lekarze. Quote
Alka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Nadia86 napisał(a):przepraszam za nieobecnosc i brak zdjatek ale mala jest chora ma chore nerki:( i teraz szukam dobrego weterynarza i jezdze z nia na badania:( to smutne ...:-( , biedna psinka kochana... ostatnio ta wstrętna choroba zbiera żniwo:diabloti:, tyle psiaków odeszło za TM... teraz trzymamy kciuki za Bolusia od malawaszki, pewnie słyszałaś...:-( Póki co poszukaj dobrego weta.Konkretne badania i diagnoza.Trzymajcie się !:loveu: Quote
Nadia86 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 pewnie ze slyszalam biedactwo strasznie cierpi i tez trzymam za niego mocno kciuki moze uda sie mu jeszcze wyizac...no niestety coraz wiecej psiakow choruje:( i to jest najsmutniejsze Chefrenek dzieki co ja ym bez Ciebie zrobila Quote
Chefrenek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Czy Phoebe ma rodowód? Może warto poinformować hodowców o jej chorobie? Quote
Zuza96 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Biedactwo nasze, ale nie martw się, będzie dobrze. :lol: Quote
Magda Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Biedna psinka!! Nadia ja dopiero teraz zauwazylam, ze wasza galeria znowu istnieje:multi: Ciesze sie, ze wrocilas ze swoja slicznotka:loveu: Bardzo mi sie podoba ta twoja panienka. Kolorek super! Tak sobie caly czas marze, zeby Miki tez troche sciemnial....moze kiedys:cool3: Narazie ma odrosty trzymam kciuki!! Quote
Nadia86 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Chefrenek nie ma rodowodu ale do hodowcy i tak napisalam chociaz nie wiem czy sie tym przejmie bo ostatnio doszly mnie sluchyze rozmnaza swoja suke przy kazdej cieczce ja kupowalam mala w kwietniu a w listopadzie znowu byla szczenna zaczyna robic nie powaznie jak wczesniej z milosci do rasy to teraz dla kasy rozmnaza nawt krzyzuje rodzenstwo wiec ja nie chce wiedziec jakie te szczeniaki maja choroby.... Magda no moja na kolor sie nie moze zdecydowac raz taki teraz znowu ciemnieje:) ale nie narzekam zacyna sie robic fajniutka takie ciemno zlote lapki a myslalam ze bedzie taka jak Miki. i nie marz zeby Miki sciemnial bo jest sliczny.zywe jasniutkie sreberko Quote
Chefrenek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Tak się niestety dzieje ja się rasa robi popularna. Quote
Nadia86 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 ale to jest chore zrobila z psiaka mazynke do szczeniat przy mnie juz lezala pod kroplowka bo byla wykonczona po szczeniakach ..a ta nastepne zaraz przy nasteponej cieczce szczeniaki jej zalatwia.Przeciez to sie nadaje do Towarzystwa Opieni Nad Zwierzetami bo to jest w pewnym sensie znecanie sie.Psiaki fakt maja dobre warunki...Baba ma kasy jak lodu ale dalej jej malo i nie pozwoli zeby kilka tys jej przemknelo kolo nosa i nawet krzyzuje rodzenstwo.Jesli moja ma wade wrodzona to naprawde wole niewiedziec co maja te szczeniaki z tamtego miotu. Quote
dzasta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Malutka Phoebe trzymaj sie to bardzo smutne :-( Bede trzymać kciuki a tobie Nadia życze wytrwałości bo to bardzo potrzebne jak zwierze choruje :shake: Trzymam mocno kciuki za ślicznotke :kciuki: A co do tych pseudo hodowców to ja już nie mam nawet siły czytać o tym i o ich poczynaniach :shake: :shake: :shake: normalnie wyć się chce :placz: Quote
Chefrenek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 I niech mi ktoś powie, że inbreed jest dobry. Quote
DiDDlina85 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ehh..czego ja sie tu naczytałał:(..takich ludzi powinno sie zamykać! Życze Phoebe duuużo zdrówka!! Buziaki ode mnie i Nerusia!! Quote
Chefrenek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 I co wiadomo już coś? Jak ona się czuje? Quote
Nadia86 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 bedzie wiadomo we wtorek jesli chodzi o wyniki bo bakteriologiczne badanie troche trwa..w sumie nie wiem co wole ale cyba te bakterie zeby miala bo przeynajmniej wtedy wiem na co leczyc i ze sie wyleczy a nie za ma niewydolnosc nerek czego sie nie wyleczy:/..Jutro obiecuje daje jej focie:) mala rewie mody pochwalimy sie ubrankami jakie mamy:) a jesli chodzi o samopoczucie to je jak szalona(sy podobno chudna przy nerkach ona na odwrot tyje) biega i rozwala swoje zabawki wiec samopoczucie ma swietne Quote
Magda Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Milo slyszec, ze psinka ma dobre samopoczucie:multi: No to czekam na rewie:loveu: Quote
misiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Czekamy na zdjątka,bo właścicielka galerii obiecała nam rewię mody... a tu nic :mad:. Quote
Chefrenek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Może się okarze, że to nie nerki. Czekamy na zdjęcia. Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Rewia obiecana bedzie ale wczesniej kilka innych foteczek:cool3: To moja mordeczka po wysuszeniu i kapieli prawda ze ladna miiaturka owczarka nizinnego:D tu po lekkim odgarnieciu pieknej grzywki i zupelnie inna mordeczka a tu jakies dziwne kolorki wyszly Quote
Chefrenek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Śliczna mordeczka, a z tą grzywą to wygląda jak nie york. Przesuń zdjęcia bo się wszystko rozjeżdza. Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ale śliczne fotki.. Taka ładna mordka :loveu: Quote
misiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Nadia86']Rewia obiecana bedzie ale wczesniej kilka innych foteczek:cool3: To moja mordeczka po wysuszeniu i kapieli prawda ze ladna miiaturka owczarka nizinnego:D york a'la owczarek nizinny cudowny :loveu:. Trzymamy dalej kciuki za Phoebe :thumbs: Quote
Nadia86 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Obiecana rewia mody....fakt nie mamy tego duzo (jednego nie ubieralam bo wypackala na polku:D) wiec po kolei:cool3: jej super majtusie wiadomo do jakiego celu tutaj prezentujemy nasz wypasny szaliczek nastepnie nasza kurteczka ze sztruksiku wiem wiem w kapturku wyglada jak sierota i 7 nieszczesc a to blagalne spojrzenie mowi wszytko a tu nasz korzuszek na mrozna zime ktorej niema Quote
Recommended Posts