Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadia86 napisał(a):
Fibuska to w zyciu do 6 kg nie dojdzie:D juz przytyla w zimie i wazy kolo 4..ale na wiosne zrzuci w sumie dobrze przynajmniej cos ja grzeje

Oj te nasze olbrzymy :lol:. 4 kilo,to kawał kobiety ;) :lol:.Strach się bać takiego wielkoluda :evil_lol:.

Posted

Nie nie kuleczka poprostu obtoczyla sie tluszczykiem:D...wczesniej byla kupka siersci na malych chudych lapkach...miala niedowage jak na swoja wielkosc wiec w sumie dobrze ze przytyla...a 4kg fakt KAWAL kobietki...bac to ona sie boi bo chowa sie za mna jak jest cos niepewnego..Dodam ze jest "dziwnym" yorkiem slyszalam i wiedzialam ze sa jazgotliwe ..a moja ani me ani be ani hau..zaszczeka moze 2 razy przy zabawie..ew jak sie czegos boi w ciemnosci..a tak to cichosza

Posted

Nadia86 napisał(a):
..Dodam ze jest "dziwnym" yorkiem slyszalam i wiedzialam ze sa jazgotliwe ..a moja ani me ani be ani hau..zaszczeka moze 2 razy przy zabawie..ew jak sie czegos boi w ciemnosci..a tak to cichosza

To Master w takim razie też jest dziwny :evil_lol:

Posted

Wiem mialy byc wczoraj zdjatka ale wkleje dzisiaj:) mam nadzieje ze mi wybaczycie poslizg;)

Wiecej zdjec bedzie pod koniec tyg musze wziasc aparat na spacerek albo w domu sesyjke urzadzic ale jak bedzie zmeczona:)

Posted

inych kokardek nie mamy:) mamy wiecej spinek:)...kokardki musze kupic jeszcze ze 2 ale ona na codzien to w spineczkach biega do zdjec ja tak ladnie szykuje tylko:)

Posted

nie nie to spinka..ale ja mam te takie motylkitakie zabk jak dla dzieci:) ale zeby dac kokarde wiaze najpierw specjalna gumka a potem daje kokarde wiec jest troche roboty a potem ona sie podrapie po glowie i zaczynam od poczatku:)

Posted

oj moja tez jest tlusta tak po tygodniu do 10 dni i to jak:) az nie mila w dotyku se robi...ja widzialam yorki takie szorstkie ktore nie mialy lejacego wloska tylko szczecine takie strzepy..i az sie dziwilam.Masterek przeciez tez ma jedwabisty wlosek:)

Posted

wlasciwie to ciekawi mnie takka roznorodnosc wlosa u tej jednej rasy ze jedne maa takie a innie zupelnie inna strukture i nie mowie tu o kolorku..Cikawe od czego zalezy czy genetyka czy sprawa pielegnacji

Posted

ja na wystawach nie bylam jeszcze.W czerwcy w tamtym roku mialam isc ale dzieki Fibusi nie bylam bo ubzdurala sobie dostac w ten dzie alergii i zapalenia spojowek tak ze slepek otworzyc nie mogla(dzien wczesniej biegala po metrowej trawie) i spedzilysmy wystawe u weterynarza...ale mysle ze nie powinno byc we wzorcu jest lejacy sie edwabisty wlos.ale w sumie ciekawe czy na wystawach a tez z innym wloskiem.Bo przeciez czarne yorczki tez nie sa zgodne z wzorcem a dostaja jakies nagrody i uczestnicza w wystawie wiec i moze takie tez