Zuza96 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Phoebe jest śliczna :loveu:. Więcej fotek! :cool3: Quote
Nadia86 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Fibuska to w zyciu do 6 kg nie dojdzie:D juz przytyla w zimie i wazy kolo 4..ale na wiosne zrzuci w sumie dobrze przynajmniej cos ja grzeje Quote
misiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nadia86 napisał(a):Fibuska to w zyciu do 6 kg nie dojdzie:D juz przytyla w zimie i wazy kolo 4..ale na wiosne zrzuci w sumie dobrze przynajmniej cos ja grzeje Oj te nasze olbrzymy :lol:. 4 kilo,to kawał kobiety ;) :lol:.Strach się bać takiego wielkoluda :evil_lol:. Quote
Nadia86 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Nie nie kuleczka poprostu obtoczyla sie tluszczykiem:D...wczesniej byla kupka siersci na malych chudych lapkach...miala niedowage jak na swoja wielkosc wiec w sumie dobrze ze przytyla...a 4kg fakt KAWAL kobietki...bac to ona sie boi bo chowa sie za mna jak jest cos niepewnego..Dodam ze jest "dziwnym" yorkiem slyszalam i wiedzialam ze sa jazgotliwe ..a moja ani me ani be ani hau..zaszczeka moze 2 razy przy zabawie..ew jak sie czegos boi w ciemnosci..a tak to cichosza Quote
madziasto4 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nadia86 napisał(a):..Dodam ze jest "dziwnym" yorkiem slyszalam i wiedzialam ze sa jazgotliwe ..a moja ani me ani be ani hau..zaszczeka moze 2 razy przy zabawie..ew jak sie czegos boi w ciemnosci..a tak to cichosza To Master w takim razie też jest dziwny :evil_lol: Quote
Nadia86 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Zdjatka beda ale moze tak jutro:) Masterek tez taki jest a ja juz myslalam ze mam wyjatka:)ale chyba nie czesto zdarzaja sie nie szczekliwe yorki Quote
Zuza96 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No to dzisiaj jest jutro :eviltong: (foty). Quote
Nadia86 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Wiem mialy byc wczoraj zdjatka ale wkleje dzisiaj:) mam nadzieje ze mi wybaczycie poslizg;) Wiecej zdjec bedzie pod koniec tyg musze wziasc aparat na spacerek albo w domu sesyjke urzadzic ale jak bedzie zmeczona:) Quote
Chefrenek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nadia86 napisał(a): Do pyszczka mi w czerwonym. Quote
Nadia86 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 inych kokardek nie mamy:) mamy wiecej spinek:)...kokardki musze kupic jeszcze ze 2 ale ona na codzien to w spineczkach biega do zdjec ja tak ladnie szykuje tylko:) Quote
Chefrenek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Te kokardki to z gumką są? Spinki wygodniejsze. Quote
Nadia86 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 nie nie to spinka..ale ja mam te takie motylkitakie zabk jak dla dzieci:) ale zeby dac kokarde wiaze najpierw specjalna gumka a potem daje kokarde wiec jest troche roboty a potem ona sie podrapie po glowie i zaczynam od poczatku:) Quote
madziasto4 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale ślicznota :iloveyou: Taka jedwabista :loveu: Quote
Chefrenek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Ale ślicznota :iloveyou: Taka jedwabista :loveu: To chyba dobrze? Niektóre yorki są takie tłuste:shake: Quote
madziasto4 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Chefrenek napisał(a):To chyba dobrze? Niektóre yorki są takie tłuste:shake: Oczywiście, że dobrze :loveu: Quote
Nadia86 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 oj moja tez jest tlusta tak po tygodniu do 10 dni i to jak:) az nie mila w dotyku se robi...ja widzialam yorki takie szorstkie ktore nie mialy lejacego wloska tylko szczecine takie strzepy..i az sie dziwilam.Masterek przeciez tez ma jedwabisty wlosek:) Quote
Nadia86 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 wlasciwie to ciekawi mnie takka roznorodnosc wlosa u tej jednej rasy ze jedne maa takie a innie zupelnie inna strukture i nie mowie tu o kolorku..Cikawe od czego zalezy czy genetyka czy sprawa pielegnacji Quote
Chefrenek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Raczej genetyka. A u tych wystawowych też jest taka rozbieżność? Quote
Nadia86 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 ja na wystawach nie bylam jeszcze.W czerwcy w tamtym roku mialam isc ale dzieki Fibusi nie bylam bo ubzdurala sobie dostac w ten dzie alergii i zapalenia spojowek tak ze slepek otworzyc nie mogla(dzien wczesniej biegala po metrowej trawie) i spedzilysmy wystawe u weterynarza...ale mysle ze nie powinno byc we wzorcu jest lejacy sie edwabisty wlos.ale w sumie ciekawe czy na wystawach a tez z innym wloskiem.Bo przeciez czarne yorczki tez nie sa zgodne z wzorcem a dostaja jakies nagrody i uczestnicza w wystawie wiec i moze takie tez Quote
Zuza96 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dzień dobry :multi: Oczywiście, że wybaczamy poślizg, bo na fotki takiej cudnej yorkuni czekć można zawsze. :loveu: Quote
misiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ale śliczniasta dziewczynka :loveu:.I jak słodko łepek trzyma na kocyku :loveu:. Miodzio. Quote
Zuza96 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 O tak dziewczyneczka słodka. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts