Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pustawo bo nikt nie zaglada:( a przynajmniej nie zagladal...a Fibi no byla blondysia a Miki jest peikny wlasnie taki blondyn cudny jest..mala jescze ostanio w lesie kleszcz uyzarl i sie zrobila jej taka gulka nawet...bo nie zauwazylam jak jej przegladalam futerko w takim miejscy sie wbil cholernik(pod gardlem) ze nie widzialam ale opanowalam sytuacje juz:) i jest wszytko ok

Posted

Madziasto a dziekuje bardzo:)..to zdjecie robilam chyba najdluzej bo co chwile mi uciekala ze swoim sznurem:) ale w konci polegla padnieta..a co do nowych foci to wkrotce:)..teraz mala lazi z bandazem na lapie bo obcinalam jej pazurki i tak wierzgnela w pewnym omencie ze ciut za daleko ucielam i krwawila bidula..ale na szczescie nie bardzo..takze mialam mala przygodne z nia..a zebyscie widzieli jak smiesznie chodzi w bandazu na lapce:D

• 3 months later...
Posted

nio zmienila sie:) gdyby nie zdjecia to bym tego nie zauwazyla..z charakterku tez juz nie ta sama teraz taka damusia...po pierwszej ciecce spowazniala i spacerkow nie lubi przez to ze jest chlodniej no chyba ze spotyka przyjaciol swoich a tak to odrazu chce do domku....

ale zaskakuje mnie ze tak jej sie kolorki zmieniaja i to strasznie myslalam z ebedzie jasna a ona i tu nagle aczyna ciemniec...odrosty na lapkach ma w kolorze bardzo ciemnego zlota...strasznie jestem ciekawa jaka bedzie jak juz dorosnie:)

Posted

Jaka ona cudowna, a jak się zmieniła. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja niestety nie powiem Ci jaka Phoebe będzie, bo nie mam narazie psiaka, ale na niego oczekuje, :multi: więc nie wiem nic o kolorku, jeszcze nigdzie nie pisało kiedy kolorek Yorka zostaje na stałę. :p

Posted

No w koncu nas ktos odwiedzil: faktycznie psina sie zmienila strasznie:)..z charakteru tez...martwilam sie ze lata za obcymi teraz dystans no chyba ze ktos faktycznie zacheci zeby przyszla..ale i tak sie zastanowi gdy tej osoby nie zna takze cos zmadrzala:)Ja strasznie chcilabym wiedziec jaki bdzie miala kolor bo narazie to co chwile zmienia ..no nie sposob sie nawet przyzwyczaic o wyhgladu bo zaraz ma inny prawdziwa kobieta:D

Posted

Witaj Nadia :).
Fajna galeria.Pokazałaś w niej dorastanie Phoebe ;).Wyrosła ona na śliczną panienkę.
A tak nawiązując do umaszczenia yorków,to do kiedy one zmieniają kolor?
Bo chyba nie całe życie? :)

Posted

Chefrenek

Tez mi sie podobala w tym wieku i w tym sweterku ale juz sweterka nie ma juz dawno wyrosla a dlugo z takim wygladem tez nie byla..Niestety..Szoda ze te psiaki tak szybko dorastaja:(

DiDDlina85
Dziekujemy bardzo:) za odwiedzinki:) ciesze sie ze sie podoba...mam nadzieje ze bede miala chwilke na wstawianie jej nowych fotek:)

misiaczek
Ciesze sie ze sie mala podoba i jej galeryjka..no wyrosla i to strasznie szybko ..za szybko;)
Nie nie cale zycie nie zmieniaja chociaz bylaby to ciekawa opcja nigdy nie mozna by sie bylo spodziewac jaki bedzie nastepny kolorek takie urozmaicenie w codziennosci:) a na powaznie to roznie max do 4 lat maja sie wybarwic na prawidlowy ale tak do 2 raczej sie wybarwiaja..ona juz miala 3 jak widac..byla czarna z podpalaniem ...potem zjasniala byla doslownie siwa (odrosty na glowce) i srerne odrosty na grzbiecie a teraz widac ze ciemnieje i robi sie ciemno zloty pyszczek i lapeczki a grzbiet stalowy.

Posted

Nadia86 napisał(a):
Szoda ze te psiaki tak szybko dorastaja:-(

Taaak, psiaki szybko rosną.... Szczeniaczki są fajne, ale ja już czasami przy Torku sama się siebie pytam kiedy on będzie taki mądry i grzeczny jak Masterek:evil_lol: ;) Bo na razie to ma fiu-bździu w łepetynie :diabloti: