Juszes Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Piesio przepiękny, ale coś pustawo w galryjce! Prosimy o jeszcze jakieś fotki!!! Quote
Nadia86 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Pustawo bo nikt nie zaglada:( a przynajmniej nie zagladal...a Fibi no byla blondysia a Miki jest peikny wlasnie taki blondyn cudny jest..mala jescze ostanio w lesie kleszcz uyzarl i sie zrobila jej taka gulka nawet...bo nie zauwazylam jak jej przegladalam futerko w takim miejscy sie wbil cholernik(pod gardlem) ze nie widzialam ale opanowalam sytuacje juz:) i jest wszytko ok Quote
madziasto4 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Śliczna, śliczna i jeszcze raz śliczna :loveu: Quote
Nadia86 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Madziasto a dziekuje bardzo:)..to zdjecie robilam chyba najdluzej bo co chwile mi uciekala ze swoim sznurem:) ale w konci polegla padnieta..a co do nowych foci to wkrotce:)..teraz mala lazi z bandazem na lapie bo obcinalam jej pazurki i tak wierzgnela w pewnym omencie ze ciut za daleko ucielam i krwawila bidula..ale na szczescie nie bardzo..takze mialam mala przygodne z nia..a zebyscie widzieli jak smiesznie chodzi w bandazu na lapce:D Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Czemu nikt tu nie zagląda :mad:, a Phoebe jest taka piękna, ja chce zdjątka :cool3: Quote
Nadia86 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 no nie wiem czemu nas nikt nie odwiedza:( dlatego nie dawalam zdjec bo zero odwiedzin to komu mam sie chwalic:) no to daje nowe foteczki:) Quote
Nadia86 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Kto mi powie jaki ona w koncu bedzie miec kolorek?? bo co chwile mi zmienia:)i nie moze sie chyba zdecydowac w ktorym bedzie jej najlepiej:cool3: Quote
Nadia86 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 no i czemu nikt do mnie nie zaglada;( Quote
madziasto4 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale się zmieniła :-o Jest cudowna :loveu: Piękna :iloveyou: Quote
Moniś Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Przepiękna jest :loveu::loveu::loveu: Wyrosła na śliczną dziewczynkę :loveu: Quote
Nadia86 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 nio zmienila sie:) gdyby nie zdjecia to bym tego nie zauwazyla..z charakterku tez juz nie ta sama teraz taka damusia...po pierwszej ciecce spowazniala i spacerkow nie lubi przez to ze jest chlodniej no chyba ze spotyka przyjaciol swoich a tak to odrazu chce do domku.... ale zaskakuje mnie ze tak jej sie kolorki zmieniaja i to strasznie myslalam z ebedzie jasna a ona i tu nagle aczyna ciemniec...odrosty na lapkach ma w kolorze bardzo ciemnego zlota...strasznie jestem ciekawa jaka bedzie jak juz dorosnie:) Quote
Xiara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Nadia86'] Słodka mordka :loveu: Quote
Zuza96 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jaka ona cudowna, a jak się zmieniła. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja niestety nie powiem Ci jaka Phoebe będzie, bo nie mam narazie psiaka, ale na niego oczekuje, :multi: więc nie wiem nic o kolorku, jeszcze nigdzie nie pisało kiedy kolorek Yorka zostaje na stałę. :p Quote
Nadia86 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 No w koncu nas ktos odwiedzil: faktycznie psina sie zmienila strasznie:)..z charakteru tez...martwilam sie ze lata za obcymi teraz dystans no chyba ze ktos faktycznie zacheci zeby przyszla..ale i tak sie zastanowi gdy tej osoby nie zna takze cos zmadrzala:)Ja strasznie chcilabym wiedziec jaki bdzie miala kolor bo narazie to co chwile zmienia ..no nie sposob sie nawet przyzwyczaic o wyhgladu bo zaraz ma inny prawdziwa kobieta:D Quote
madziasto4 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nadia86 napisał(a):(...) prawdziwa kobieta:D Kobieta zmienną jest :razz: Jaka będzie, jaka będzie...śliczna będzie nadal, nieważne w jakim kolorze :loveu: Quote
Chefrenek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Nadia86'] Witaj! Właśnie zajrzałam do twojej galerii. To zdjęcie mi się szczególnie podoba. Głaskanka dla psiulka. Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ależ cudeńko tu znalazłam:) Phoebe jest przepiękna! Rozkoszna:P Quote
misiaczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witaj Nadia :). Fajna galeria.Pokazałaś w niej dorastanie Phoebe ;).Wyrosła ona na śliczną panienkę. A tak nawiązując do umaszczenia yorków,to do kiedy one zmieniają kolor? Bo chyba nie całe życie? :) Quote
Nadia86 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Chefrenek Tez mi sie podobala w tym wieku i w tym sweterku ale juz sweterka nie ma juz dawno wyrosla a dlugo z takim wygladem tez nie byla..Niestety..Szoda ze te psiaki tak szybko dorastaja:( DiDDlina85 Dziekujemy bardzo:) za odwiedzinki:) ciesze sie ze sie podoba...mam nadzieje ze bede miala chwilke na wstawianie jej nowych fotek:) misiaczek Ciesze sie ze sie mala podoba i jej galeryjka..no wyrosla i to strasznie szybko ..za szybko;) Nie nie cale zycie nie zmieniaja chociaz bylaby to ciekawa opcja nigdy nie mozna by sie bylo spodziewac jaki bedzie nastepny kolorek takie urozmaicenie w codziennosci:) a na powaznie to roznie max do 4 lat maja sie wybarwic na prawidlowy ale tak do 2 raczej sie wybarwiaja..ona juz miala 3 jak widac..byla czarna z podpalaniem ...potem zjasniala byla doslownie siwa (odrosty na glowce) i srerne odrosty na grzbiecie a teraz widac ze ciemnieje i robi sie ciemno zloty pyszczek i lapeczki a grzbiet stalowy. Quote
madziasto4 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Nadia86 napisał(a):Szoda ze te psiaki tak szybko dorastaja:-( Taaak, psiaki szybko rosną.... Szczeniaczki są fajne, ale ja już czasami przy Torku sama się siebie pytam kiedy on będzie taki mądry i grzeczny jak Masterek:evil_lol: ;) Bo na razie to ma fiu-bździu w łepetynie :diabloti: Quote
Chefrenek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Niestety tak to jest, że ledwo się nie obejrzymy a nasze pociechy są już dorosłe. Quote
DiDDlina85 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ojj szczeniaczki baardzo szybko rosą..za szybko..mój ważył 6kg jak go dostałam a teraz po 2 miesiacach jest juz go 10kg więcej!:)..ale co tam..więcej ciałka do kochania:) Quote
Recommended Posts