Nati28 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Moj "ksiaze" by tylko chodzil w kolko i tu powacha i tam powacha, troche poszczeka i na tym koniec... ;) Quote
Doti1986 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 http://img12.imageshack.us/img12/3719/p7100749.jpg Śliczności gorąco pozdrawiamy:loveu: Quote
Nadia86 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Arabeska^^ napisał(a):Oo, widzę, że nie tylko ja nazwałam swoją sunię Phoebe :) Świetny wybór ;] A Fibusia jest przeurocza, chciałabym żeby moja psina wyglądała tak samo gdy urośnie ;) :** hehe a no ja dalam takie imie 3 lata temu i byl to pierwszy yorek na forum o tym imieniu ale widac sie popularne zrobilo:P kto wie moze tez dzieki mnie:D:razz: Quote
Arabeska^^ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nadia86 napisał(a):hehe a no ja dalam takie imie 3 lata temu i byl to pierwszy yorek na forum o tym imieniu ale widac sie popularne zrobilo:P kto wie moze tez dzieki mnie:D:razz: Pewnie tak ;) Ja znam to imię już dawno z serialu (Czarodziejki ;D), baardzo mi się spodobało no i postanowiłam tak nazwać swoją sunię :] :loveu: Quote
FREDZIU Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witamy się po raz pierwszy i zapewne nie ostatni:multi: pozdrawiamy sedrecznie. Fibunia jest śliczna:lol:prawdziwa księżniczka:lol: Zapraszamy również do nas:multi: Quote
Recommended Posts