Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chefrenek napisał(a):
Świtne fotki ale za duże zmniejsz je bo szkoda by mod to zrobil. A co było królikowi.

a krolik mial cos z przewodem pokarmowym od zawsze mial caly czas biegunki nie mogl jesc nic mokrego czyli tego co kroliki lubia najbardziej:( przeszedl myksomatoze po idiota pan weterynarz wstrzyknal mu za duza dawke sczepionki i moj malenstwo zachorowalo ale przezyl potem nam kretyn wciskal ze przez komary szkoda tylko ze bylo wtedy 40 stopni w cieniu a ja mieszkam na 9 pietrze a komary ledwo zyly wtedy. okazalo sie ze mia raka watroby wielkosci orzecha wloskiego a najgorsze bylo jak go usypialam bo bylam przy nim bo sie wybudzil po pierwszej dawze..a potem jak umieral uklad nerwowy jego i mial drgawki itp to myslalam ze sie nerwowo wykoncze .Zdychal ponad pol godziny mial dane 4 zaszczyki usypiajajce w tym 2 w serce. mimo ze byl chory strasznie to serce mial zdrowe a ile lez wylalam wtedy to moje:(

Posted

'pingwinek= napisał(a):
;3645097']uhuhu i wlascicielke widzimy dzisiaj :D
fotki wszystkie sliczne,

a co nie mozna wiecznie zyc w ukryciu:evil_lol:

i dziewczyny powiedzcie mi tylko tak szczerze i prosto z mostu ona nie jest za dluga???

Posted

[quote name='Nadia86']

a to moja najwieksza milosc i pasja

Nadia milo cie zobaczyc:multi:Fajna dziewuszka z ciebie:p
Konik przesliczny - taki dlugasny:loveu:

[quote name='Nadia86']

Kochana mordka:loveu: Co dobrego trzyma w pyszczku?

Jak dla mnie to nie jest za dluga, ale nie pasuje mi jej wygiety kregoslup... nie wiem, moze to wina jej pozycj:roll:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Nadia milo cie zobaczyc:multi:Fajna dziewuszka z ciebie:p
Konik przesliczny - taki dlugasny:loveu:

a dziekuje bardzo:) a konik to nie moj ale tez dziekuje:evil_lol:

Magda_Miki napisał(a):
Kochana mordka:loveu: Co dobrego trzyma w pyszczku?

a takie cus nawet nie wiem jak to nazwac takia palezke jakby biszkopcik twardy dla psiakow

Magda_Miki napisał(a):
Jak dla mnie to nie jest za dluga, ale nie pasuje mi jej wygiety kregoslup... nie wiem, moze to wina jej pozycj:roll:

a kregoslupa to ona nie ma wygietego faktycznie tak wyszedl ale nie to chyba krzywo stanela:razz:

Posted

Nadia86 napisał(a):
a kregoslupa to ona nie ma wygietego faktycznie tak wyszedl ale nie to chyba krzywo stanela:razz:

Ufff...to dobrze:p Napisze jeszcze raz: Wedlug mnie Fibi jest zwarta i w 98% proporcjonalna.

Posted

Czesc Aniu :multi:

Widze, ze mamy kolejna śliczną dogomaniaczkę na forum posiadającą Yorka :loveu: :loveu:
No i nic dziwnego, że Fibulka rosnie na taką śliczną dziecwzynke, bo wkoncu pies sie upodabnia do wlasciciela :loveu: :cool3:
No i masz swietna pasje, uwielbiam tez koniki :loveu:

A i zdjecia Phoebe rwelacyjne, jest bowska i uwierz jakkolwiek ją obetniesz bedzie wygladala uroczo :loveu:

No i moze kiedyś się spotkamy? W sumie nie mieszkamy tak daleko od siebie, ja zawsze do Krakowa jak cus moge podjechac z małym :razz:

Posted

[quote name='Guffi']To jest zezzz?

jaki zez jaki zez:crazyeye:.Ja wam dam zeza:mad::mad::mad:

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Aniu :multi:

Widze, ze mamy kolejna śliczną dogomaniaczkę na forum posiadającą Yorka :loveu: :loveu:
No i nic dziwnego, że Fibulka rosnie na taką śliczną dziecwzynke, bo wkoncu pies sie upodabnia do wlasciciela :loveu: :cool3:
No i masz swietna pasje, uwielbiam tez koniki :loveu:

A i zdjecia Phoebe rwelacyjne, jest bowska i uwierz jakkolwiek ją obetniesz bedzie wygladala uroczo :loveu:

No i moze kiedyś się spotkamy? W sumie nie mieszkamy tak daleko od siebie, ja zawsze do Krakowa jak cus moge podjechac z małym :razz:

a ja zawsze myslalam ze to wlasciciel do psa:evil_lol::megagrin: Moze cos w tym jest w koncu praktycznie nie jestem w stanie jej niczego odmowic jak na mnie specyficznie spojrzy tymi wielkimi czrnymi oczetami:niewiem:

z ta sliczna dogomaniaczka to przesadzilas:oops::oops::oops:

a swietna pasja to wiem uwielbiam te zwierzaki a jezdze juz chyba z 10 lat moze 9:sweetCyb:

Moglabys podjechac serio serio?? No to przyjezdzaj:) ja wpadne z rewizyta:loveu: Nio sweitnie by bylo podjechalbysmy na bagry np ale gdzies zeby sie wybawily...Tylko ostrzegam ze to wariatka i Oskarek bedzie zmolestowany bo ona sie nie meczy i moze bawic sie wiecznie:painting::Dog_run:ale fajnie by bylo sie poznac:B-fly:

Posted

[quote name='Nadia86']

Moglabys podjechac serio serio?? No to przyjezdzaj:) ja wpadne z rewizyta:loveu: Nio sweitnie by bylo podjechalbysmy na bagry np ale gdzies zeby sie wybawily...Tylko ostrzegam ze to wariatka i Oskarek bedzie zmolestowany bo ona sie nie meczy i moze bawic sie wiecznie:painting::Dog_run:ale fajnie by bylo sie poznac:B-fly:

No pewnie, ze mogłabym podjechac :multi:
Moze z kolega bym przyjechała jak bedzie miał autko zebysmy sie pociagami nie wloczyli w jakas sobote, bo w tygodniu to uczelnia. Moze jeszcze w marcu uda Nam sie spotkac :cool3:
Krakow to nie tak daleko, 100km wiec nie ma zle, a Nam rowniez byłoby miło Was poznac :loveu: Hehe Oskarek bedzie zachwycony, uwielbia Yorkusie, a suczki to wiesz :razz:

Posted

[quote name='Nadia86']Narzekalyscie na brak zdjec wiec daje kolejne:) nadrabiam zaleglosci:):cool3:

Ona jest taka cudowna, że ustawię sobie którąś fotkę na pulpit, mogę ? :loveu::loveu: ;) Śliczna ta gumeczka.:shiny:

[quote name='Nadia86']No to moze i j sie w koncu przedstawie:) tak wygladam<no coments>:cool3:

a to moja najwieksza milosc i pasja
Aniu, ale jesteś szczupła :-o :p A koń chociaż nie Twój, ale też fajny. :razz:

Posted

Phoebe jest jak zwykle przesłodka :loveu:
A Pani tez niczego sobie i chociaż teraz wiemy z kim rozmawiamy i Pani ma jeszcze taka pasję jaką ja miałam do czasu az zaczęły się problemy z kolanem aż się łezka zakręciła na wodok konika :-(
Chefrenek a może Pani się włoski wybarwiły na srebrny kolor jak Phoebe z czasem :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']No pewnie, ze mogłabym podjechac :multi:
Moze z kolega bym przyjechała jak bedzie miał autko zebysmy sie pociagami nie wloczyli w jakas sobote, bo w tygodniu to uczelnia. Moze jeszcze w marcu uda Nam sie spotkac :cool3:
Krakow to nie tak daleko, 100km wiec nie ma zle, a Nam rowniez byłoby miło Was poznac :loveu: Hehe Oskarek bedzie zachwycony, uwielbia Yorkusie, a suczki to wiesz :razz:

No wlasnie Fibi tez lubi Yorkusie tyle ze ona ma tyle energi ze potrafi zameczyc i Oskarek moze w koncu zwiewac na jej widok to maly wulkan energi .no moze nawet po fryzjerze juz bedzie bo 12 sie wybieramy.Co do tygodnia to tez uczelnia niestetety ale juz sie luzniej zrobilo wiec weekendy mam wolne:)

Jasne z kolega:cool3:to to tak sie teraz mowi?:evil_lol:

[quote name='Zuza96']Ona jest taka cudowna, że ustawię sobie którąś fotkę na pulpit, mogę ? :loveu::loveu: ;) Śliczna ta gumeczka.:shiny:

Aniu, ale jesteś szczupła :-o :p A koń chociaż nie Twój, ale też fajny. :razz:

jasne ze mozesz dac ja na pulpit moze chcesz zdjecie w orginalnej wilkosci ?? podaj maila na pw to wysle.Bedzie mi bardzo milo

a no szczupla jestem szczupla mimo ze w zyciu nie wiem co to odchudzanie.Zawsze jem co chce i to kurcze sporo nawet ale nie przytyje za cholere.Mam jedna wage i nie ruszy ani w przod ani w tyl a chcialabym tak z 3 moze 4 kg przytyc.

[quote name='Chefrenek']A mi się wydawało, że masz ciemne włosy.

a owszem mam ciemne ale naturalne.Teraz w sumie tez bo zafarbowalam na ciemno ale juz za tydzien bede blondi jakos wole ten kolorek:cool3:a blondynka jestem juz chyba od 2 lat:)

[quote name='misiaczek']Ania,bardzo ładna z Ciebie kobitka :).

Ej no nie wyglupiajcie sie to galeria Fibi nie moja:lol: ale dziekuje bardzo:oops:

[quote name='dzasta']
Chefrenek a może Pani się włoski wybarwiły na srebrny kolor jak Phoebe z czasem :evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:ale sie usmialam przy Tym.No moze moze kto wie ale bardziej to sie wyzlacam.No i nie mowilam ze wlasciciele sie upodabniaja do swoich psiakow??:evil_lol:

Posted

Jak chcesz to wybierz zdjęcie, które najbardziej Tobie się podoba...:lol: (bo jeśli sama mam wybrać fotę to dopiero jutro)Mój i-mail: zuzia@mogilno.com

To fajnie, że nie wiesz co to odchudzanie :lol:, niestety u mnie tak nie jest...:roll:
Ja już idę spać DOBRANOC :loveu:

Posted

[quote name='Zuza96']Jak chcesz to wybierz zdjęcie, które najbardziej Tobie się podoba...:lol: (bo jeśli sama mam wybrać fotę to dopiero jutro)Mój i-mail: zuzia@mogilno.com

To fajnie, że nie wiesz co to odchudzanie :lol:, niestety u mnie tak nie jest...:roll:
Ja już idę spać DOBRANOC :loveu:

Nie no sama wybierz jak chcesz moge wyslac wszytkie tylko nie od samego poczatku galerii:diabloti::) Wierz mi nieraz chcialabym wiedziec co to takiego dieta jak bylam kilkuletnia dziewusia to naprawde mialam same kosteczki i skore potem cos nabralam jakis ksztaltow ale chcialabym przytyc jeszcze chociaz na jedno nie moge narzekac ciuchy na siebie wszedzie i zawsze znajde:loveu::lol:

Dobranoc

Guest Kamcia_14
Posted

Przepiękny konik :loveu:. A ty też taka szczuplusieńka ... anorektyczka :evil_lol:. Żarcik :evil_lol:.