misiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nadia wpadła i wypadła ;).I fotek nie zostawiła :mad:. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć Aniu :multi: A możeby tak jakieś zdjęcia Fibulinki :loveu: :loveu: Quote
marlena924 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Mi się podobają suczki ostrzyżone na krótko, mordka też na króciutko, ale kucyczek zostawiony :loveu: Dziękujemy Wam za odwiedzinki :multi: Tofiś dziękuje za życzonka.. A ja w dniu pierwszych urodzin Twojej Fibi skończę czternaście lat :lol: Pozdrawiamy :cool1: Quote
Zuza96 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Xiara']Witam :) Jakieś fotki poprosimy ;) Zgadzam się Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć Aniu :multi: Gdzie się podziewacie? Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='misiaczek']Nadia wpadła i wypadła ;).I fotek nie zostawiła :mad:. Fotki beda beda dzisiaj wstawie obiecuje :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aniu :multi: A możeby tak jakieś zdjęcia Fibulinki :loveu: :loveu: Daga dzisiaj powstawiam jej fotki musicie mi wybaczyc to opoznienie ale no sila wyzsza pelno materialu do opanowania [quote name='marlena924']Mi się podobają suczki ostrzyżone na krótko, mordka też na króciutko, ale kucyczek zostawiony :loveu: Dziękujemy Wam za odwiedzinki :multi: Tofiś dziękuje za życzonka.. A ja w dniu pierwszych urodzin Twojej Fibi skończę czternaście lat :lol: Pozdrawiamy :cool1: a nie ma za co:) no na na krociotko sie ja boje ostrzyc ze mi sie nie bedzie podobala a jednak wloski beda jej dlugo odrastac narazie podrownamy i skrocimy i pyszczek tez jakos sie zaokragli:) a co do kitki to musimiec obowiazkowo:) uwielbiam ja z tym kicusiem [quote name='Xiara']Witam :) Jakieś fotki poprosimy ;) Foteczki juz dzsiiaj beda takze zapraszam [quote name='madziasto4']Cześć Aniu :multi: Gdzie się podziewacie? My daleko nie ucieklysmy tylko chwilowa niedyspozycja byla czasowa wiec musialam z dgm uciec na chwilke ale juz jestesmy i focie dzisiaj beda Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czesc Aniu :multi: Z ta niedyspozycja czasową to doskonale Cię rozumiem ... mnie pewnie nie bedzie w ok 1go marca do ok 6go :shake: i juz sie martwie jakie bede miała zaleglosci hihih Na zdjecia Fibulinki bede czekała z niecierpliwoscia :loveu: Co do obciecia to wydaje mi sie, ze krótka fryzurka kazdemu Yorkusiowi pasuje :loveu: oczywiscie zalezy tez co sie rozumie pod słowem "krótka fryzurka" i jaki jest fryzjer hihi Jeszcze nie spotkałam Yorka któryby brzydko wygladał obciety :loveu: :loveu: Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Aniu :multi: Z ta niedyspozycja czasową to doskonale Cię rozumiem ... mnie pewnie nie bedzie w ok 1go marca do ok 6go :shake: i juz sie martwie jakie bede miała zaleglosci hihih Jeszcze nie spotkałam Yorka któryby brzydko wygladał obciety :loveu: :loveu: No to ciesze sie ze mnie rozumiesz:multi:Chociaz Ty:) a co ostrzyzonych yorkaskow to ja niestety wizialam paskudnie ostrzyzonego yorka i moja juz raz tez spitolili a dokladnie lapki bo wystrzygli jak u pudla bo poprosilam o minimalne bardziej podciecie bo byly chlapy straszne ale juz odroslu chwala bogu:) My chyba skrocimy wloski troche ale nie strasznie drastycznie.Drastycznie zostawie na lato a pycholek zaokragle jakos:) nie no cos sie wymysli:) Quote
pingwinek=] Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 aleeeeee slodzie ;) Lilu tez tak stala w nowym kubraczku, taka zniesmaczona ^^ Quote
Sylwia&westie Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale piękna !! Super zapraszamy do naszego terrierka :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Nadia86'] Ale rweia mody :loveu: Śliczna Fibulka :loveu: jakkolwiek ją obetniesz będzie wyglądała cudnie :loveu: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ale ona jest piękna:loveu: :loveu: :loveu: Tak kurteczka powinna być różowa lub fioletowa:evil_lol:, ale w tej też jest jej do twarzy;) :loveu:. Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 'pingwinek= napisał(a):;3620716']aleeeeee slodzie ;) Lilu tez tak stala w nowym kubraczku, taka zniesmaczona ^^ Witamy w galeryjce:multi: Ona stoi zniesmaczona dopiero w kubraczku z rekawkami jakimikolwiek wtedy jakby jej druty wlozyl jest taka sztywna:razz: [quote name='Sylwia&westie']Ale piękna !! Super zapraszamy do naszego terrierka :razz: A pewnie ze wpadne:) dzieki za zaproszenie i goraco witamy u nas:laola: [quote name='Daga_i_Oskar']Ale rweia mody :loveu: Śliczna Fibulka :loveu: jakkolwiek ją obetniesz będzie wyglądała cudnie :loveu: no musi wygladac cudnie nie ma innego wyjscia ale co nie zmienia faktu ze na rece fryzjerce patrzec bede:evil_lol: [quote name='Guffi']Ale ona jest piękna:loveu: :loveu: :loveu: Tak kurteczka powinna być różowa lub fioletowa:evil_lol:, ale w tej też jest jej do twarzy;) :loveu:. Oj nie bylo takich rozowych:( niestety ale w tej chyba tez jej do pyszczka cio?? Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nadia86 napisał(a): Oj nie bylo takich rozowych:( niestety ale w tej chyba tez jej do pyszczka cio?? No jasne! Ona jest tak cudowna, że we wszystkim jest jej do pysia:loveu: ;) Quote
dzasta Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Śliczniusi czarny nochalek z Fibusi :loveu:Buziaki od Dżezika :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 jejku jaka ona piekna:loveu: :loveu: :loveu: Super foteczki nawet nie wiem ktora zacytowac, bardzo ladny kubraczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
pingwinek=] Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 chyba mamy taka sama gumeczka tylko ze nie czerwona a niebieska xp Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Ona jest prześliczna :iloveyou: Dziekujemy:oops::loveu: [quote name='Guffi']No jasne! Ona jest tak cudowna, że we wszystkim jest jej do pysia:loveu: ;) Dziekuje:) no ale w moro to jakos jej nie widze:evil_lol: [quote name='Marta_Ares']jejku jaka ona piekna:loveu: :loveu: :loveu: Super foteczki nawet nie wiem ktora zacytowac, bardzo ladny kubraczek:loveu: :loveu: :loveu: Te foteczki nie takie super ona byla zmeczona i nie chciala kompletnie pozowac i wyszlo co wyszlo 'pingwinek= napisał(a):;3631477']chyba mamy taka sama gumeczka tylko ze nie czerwona a niebieska xp ale te gumeczki sa swietne strasznie mi sie podobaja i mocno wloski trzymaja:)ja jej planuje kupic jesze kilka z tej serii:) Ale Twoja psiak ma strasznie dluugie wloski jak na swoj wiek.Moja jest niby ciut starsza bo 3 marca ma roczek ale takih dlugich to nie ma zreszta i tak ja 12 marca obcinamy:) tylko jeszcze myslimy jak:)bo ze nie drastycznie to raczej pewne:lol: Quote
pingwinek=] Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ale te gumeczki sa swietne strasznie mi sie podobaja i mocno wloski trzymaja:)ja jej planuje kupic jesze kilka z tej serii:) Ale Twoja psiak ma strasznie dluugie wloski jak na swoj wiek.Moja jest niby ciut starsza bo 3 marca ma roczek ale takih dlugich to nie ma zreszta i tak ja 12 marca obcinamy:) tylko jeszcze myslimy jak:)bo ze nie drastycznie to raczej pewne:lol: ja to mam swira na punkcie gumeczek spineczek itp dla Lilu :loveu: A czy ma dlugie wloski no to sama nie wiem,chociaz fakt duzo osob mi juz to powiedzialo wiec pewnie tak jest ;) w ogole ma strasznie gesta ta "siersc" co wiaze sie z tym ze trzeba dlugo i wszedzie ja wyczesac :lol:, my narazie obcinac nie bedziemy bo jedziemy na poczatku kwietnia na wystawe :p, moze jak bedzie starsza ;) Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nadia86 napisał(a): Dziekuje:) no ale w moro to jakos jej nie widze:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to może jednak w prawie wszystkim;) Quote
Nadia86 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Narzekalyscie na brak zdjec wiec daje kolejne:) nadrabiam zaleglosci:):cool3: o i powiedzcie mi czy ona jest proporcjonalna czy nie jest przypadkiem za dluga?? tak sie zastanawiam ostatnio i na koniec pokazuje mojeglo Kłapciusia:) biedaczka musielismy uspic w zeszlym roku przed swietami:( mial 5 latek i byl przekochanym zwierzakiem i schorowanym niestety jedna pani jak bylam z nim na spacerku:loveu: myslala ze to szczenie bernardyna .<no coments> Quote
Recommended Posts