Chefrenek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Zuza96 napisał(a):"szukasz hodowli?? mowilas ze ze najomej hodowli bedziesz brala." Niestety, zadzwoniłam za późno wszystkie psiaki zarezerwowane, a maają dopiero się urodzić...:-(:-(:-( :shake: Myślę, że ze znalezieniem Yorka nie będziesz miała problemu :cool3: :cool3: :cool3: Quote
madziasto4 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Nadia86'] no to dobrze ze jednak nie mam odmiennego wariata a Toro?? tez ma jakies wymyslne pozy?? Toro na razie preferuje spanko na boku :lol: Ślicznotka :loveu: Bardzo mi się podoba Twoja Fibi :iloveyou: Quote
Zuza96 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Chefrenek - A znasz jakąś dobrą hodowle, bo już mam DUŻY PROBLEM... Quote
Chefrenek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Zuza96']Chefrenek - A znasz jakąś dobrą hodowle, bo już mam DUŻY PROBLEM... Ja nie yorkowa. Nie znam się na yorkowych hodowlach. Zadzwoń do oddziału ZK w twoim mieście to się dowiesz gdzie są mioty. Na forum też znajdziesz polecane hodowle.:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Zuza96 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Chefrenek napisał(a):Ja nie yorkowa. Nie znam się na yorkowych hodowlach. Zadzwoń do oddziału ZK w twoim mieście to się dowiesz gdzie są mioty. Na forum też znajdziesz polecane hodowle.:cool3: :cool3: :cool3: no prawie znalazłam Quote
a_ga.isk Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Zuza96 napisał(a):ktoś tu jest? ja poproszę foty !!! Hmm ja sie tez dolaczam :cool3: Quote
Chefrenek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Właśnie coś dawno was tu nie było. Co się z Wami dzieje? Jak Fibi? Quote
Nadia86 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Zuza96']Cześć WSZYSTKIM [quote name='Chefrenek']Właśnie coś dawno was tu nie było. Co się z Wami dzieje? Jak Fibi? [quote name='a_ga.isk']Hmm ja sie tez dolaczam :cool3: Witamy wszytkich i bardzo przepraszamy za brak fot i wogole mnie.mialam urwanie glowy z egzaminami i spedzalam wieczory i dnie nad ksiazkami a jak wejde na dogomanie to mi schodzi kilka godzin wiec musialam ograniczyc to niestety.Zdjatka powstawiam jakies zaniedlugo.A Fibi swietnie dzieki Chefrenek ze pytasz.Wariatki wygonic nie moge na polu.Ja padam a tej nic nie jest i jak wracamay nawet po 2 h spacerze gdzie szalala z psami i ze mna to zamiast pasc przyslowiowo na pys to ta bierze zabawki swoje i chce zeby ja gonic no ja nie wiem co sie z nia dzieje:razz::diabloti: Dziewczy mam takie pytanie i prosbe doradzcie mi jak mam obstrzyc Fibule??Idziemy do fryzjera zaniedlugo a nie mam pomyslu na fryza wiem ze krocej bo na jej tryb zycia i szalenstwa to ma za dlugie klaczki a z kolei strasznie krotko nie chce Quote
Nadia86 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 York Luba napisał(a):twoje Phoebe wygląda lepiej niż nie jeden rodowód. Dziekuje.Dla mnie ona jest naj chyba jak kazdy psiak dla swojego wlascicielea:loveu:Napoczatku chcialam strasznie ciemnego yorczka czarno brazowego praktycznie uwielbiam takie czarnulki ale w koncu nikt nie przewidzi wybarwienia sie yorczka.Chociaz moze kiedys sprawie jej towarzysza tylko ciemnego juz wtedy pod tym katem bede wybierac.Co prawda jest po rodowodowych rodzicach ale to najwiekszy yorczek na osieedlu wazy 3.4 kg:D ale osobiscie ja sie z tego powodu ciesze bo nie chcialam takiej malizny Quote
Alka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Nadia86'] A Fibi swietnie dzieki Chefrenek ze pytasz.Wariatki wygonic nie moge na polu.Ja padam a tej nic nie jest i jak wracamay nawet po 2 h spacerze gdzie szalala z psami i ze mna to zamiast pasc przyslowiowo na pys to ta bierze zabawki swoje i chce zeby ja gonic no ja nie wiem co sie z nia dzieje:razz::diabloti: Dziewczy mam takie pytanie i prosbe doradzcie mi jak mam obstrzyc Fibule?? super ,że Fibi ma się dobrze.:multi: a co do szaleństw to skąd ja to znam:evil_lol: czasami się zastanawiam skąd te nasze małe torpedy biorą tyle energii:evil_lol::evil_lol: Nadia, co do fryzurki to nie umiem poradzić.:shake:raz byliśmy i jeszcze fryzurka nie za bardzo nam wyszła...:cool3: [quote name='Nadia86']Co prawda jest po rodowodowych rodzicach ale to najwiekszy yorczek na osieedlu wazy 3.4 kg:D ale osobiscie ja sie z tego powodu ciesze bo nie chcialam takiej malizny Tuffiasty waży 3,8kg ale u nas można zobaczyć jeszcze większe...;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć Yorko maniaczki :loveu:. Jakieś tajne bractwo Yorków się utworzyło prawda ? Ale ja się wproszę i będę zaglądać do tej galeri :evil_lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czesc Nadia :multi: Na forum goszcza w przewadze wieksze Yoreczki :loveu: :lol: Ciesze sie, ze Fibi ma tyle energii i checi do zabawy, to czowieka cieszy, prawda? My teraz w niedziele spacerowalisy po parku z ladnych 4 godzin i Oskarek nie mial jeszcze dosyc hihi, a przeszlismygo chyba wzdluz i wszerz :lol: Z niecierpliwoscia czekam na zdjecia obcietej Phoebe :) Ciezko doradzic komus jak obciac, to zalezy jakie fryzurki Tobie sie podobaja i w jakiej chcialabys widziec Fibi. My juz wybralismy, tylko czekamy az wiosenka nadzieje. A przyznam szczerze, ze kiedys sie zarzekalam ze nie obetne Oskarka i wsyzscy byli zdziwieni kiedy po pierwszej wizycie u fryzjera ujrzeli zupełnego łysolka z firaneczka i dzwoneczkami na lapkach oraz przystrzyzona mordeczka :loveu: :loveu: Ach sie rozmazylam, gdzie ta wiosenka hihi Quote
Nadia86 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alka']super ,że Fibi ma się dobrze.:multi: a co do szaleństw to skąd ja to znam:evil_lol: czasami się zastanawiam skąd te nasze małe torpedy biorą tyle energii:evil_lol::evil_lol: Tuffiasty waży 3,8kg ale u nas można zobaczyć jeszcze większe...;) No wlasnie ja nie mam pojecia skad one biora tyle energi..ja chcialam owczarka kurcze tego nie moge wybiegac a co dopiero z owczarkiem chociaz zaczynam przypuszczac ze owczarka bym wczesniej zmeczyla niz ja...ja praktycznie ide wykonczona do domu po biegach rzucaniem pileczka i innymi a ta skacze kolomnie radosnie i nawet nie dyszy :mad: [quote name='Kamcia_14']Cześć Yorko maniaczki :loveu:. Jakieś tajne bractwo Yorków się utworzyło prawda ? Ale ja się wproszę i będę zaglądać do tej galeri :evil_lol:. Witamy Kamcia:multi: jej westus:) Fibula ma takiego przyjaciela najlepszego wlasnie w jej wieku mozna powiedziec ze sie wychowali razem bo dorastali razem:) Przekochane psiaczki:) a o jakim bractwie mowa???? [quote name='Daga_i_Oskar'] Ciesze sie, ze Fibi ma tyle energii i checi do zabawy, to czowieka cieszy, prawda? My teraz w niedziele spacerowalisy po parku z ladnych 4 godzin i Oskarek nie mial jeszcze dosyc hihi, a przeszlismygo chyba wzdluz i wszerz :lol: a no cieszy czlowieka fakt a jak bardzo meczy:) kurcze ona mi daje bardziej w kosc niz trening na silowni ale ja jej pokaze jak ona taka madrala to ja wezme rower i wtedy to sobie mozemy biegac:evil_lol: ale naprawde jej sie nie da wykonczyc ona w domu po spacerach 2 h w tym prawie non stop biega nie ma zamiaru sie polozyc tylko szaleje w domu dalej:shake: Noramlnie jakies renalium jej dam:D oczywiscie zartuje bo uwielbiam ruchliwe psiaki ile to radosci a nie takie ospale ktorym sie nic nie chce Quote
DiDDlina85 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jaa Fibula idzie do fryzjera:) mnie też by sie przydało:p zazdroszcze jej:) Quote
marlena924 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hejcia :) Dziekujemy z Tofficzkiem za odwiedzinki :loveu: Jak Phoebe bedzie miala nowa fryzurke, to koniecznie ją nam pokaż :loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :) Quote
Chefrenek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dobre wieści u Was. Super. Jak Fibi tak dokazuje to dobry znak. Quote
Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Fibi nasza koffana... EDIT: To znaczy Twoja Nadia Quote
misiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czekamy na foteczki Fibulki w nowej fryzurce :loveu:. Quote
Nadia86 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 No niby dobry znak ze dokazuje ale ja nieraz nie mam sily i wymiekam:) do fryzjera idzie dokladnie 12 marca stwierdzialm ze poczekam jeszcze bo maja byc mrozy ale dalej nie wiem jak ja obciac kompletnie zero pomyslu musze poszukac fotek jakis obbstrzyzonych Yorczkow kurcze tylko gdzie. DiDDlina ja tez jej zazdroszcze bo moje wlosy juz wolaja o pomste do nieba a ide pozniej od niej no ale moj fryzjer jednak ciut wiecej kosztuje a ze jeszcze zapuszczalam intensywnie to troche juz u tego fryzjera nie bylam ale w marcu tez ide zaraz poFibi:D No i moze powiem ze mam na imie Anka:) bo tak wszyscy nadia i nadia:) Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 http://www.yorkcentrum.pl/EN/sklep_wyprawka.php Może tu coś znajdziesz? Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witamy Kamcia:multi: jej westus:smile: Fibula ma takiego przyjaciela najlepszego wlasnie w jej wieku mozna powiedziec ze sie wychowali razem bo dorastali razem:smile: Przekochane psiaczki:smile: a o jakim bractwie mowa???? Hej :loveu: . Wszystkie psiaczki są przekoffane :diabloti:. Quote
Guffi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witam:multi: Musiałam tu się pojawić, bo Fibi jest prześliczna:loveu: Pierwsze moje skojarzenie, jak zobaczyłam jej zdjęcia to Księżniczka:loveu: Quote
Zuza96 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 to fajnie, że poznałyśmy Twoje imię Aniu :lol: łatwo się domyślić jak mam na imię, ale naipsze, jestem Zuzia :eviltong: :p Quote
Recommended Posts