Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc Nadia :multi: Ciesze sie, ze ostatnio czesciej bywasz i pokazujesz Nam Phoebe, bo jest na co popatrzec :loveu: Mala jest urocza, ma sliczny pyszczek, zreszta jak kazdy Yorczek :loveu: i widze, ze tez lubi spac w takiej powyginanje pozycji, moj te tak spi :lol: Pozdrawiam, Dagusia :buzi: Quote
Zuza96 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :buzi: Hej Nadia Kiedy patrze na Fibi, to od razu przychodzi mi do głowy: kiedy ja będę miała taka śliczna dziewczynkę...:loveu: Jednak mam nadzieję, że do czerwca czas szybko zleci :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nadia86 napisał(a): No powaznie powazie:) ona w takich dziwnych pozach spi :cool3::lol: a Axelek nie?? to tylko moja taka udana:crazyeye::roll: Master też tak śpi :lol: Quote
Jupi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 śliczna mordeczka, słodka jest:loveu: obejzałam całą galerię, super fotki! a ile ciuszków róznych ma psinka:lol: zapraszam do nas do glawerii Pozdrawiam Quote
marlena924 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jejku, ale piękna sunia :loveu: :loveu: Quote
Nadia86 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Nadia :multi: Ciesze sie, ze ostatnio czesciej bywasz i pokazujesz Nam Phoebe, bo jest na co popatrzec :loveu: Mala jest urocza, ma sliczny pyszczek, zreszta jak kazdy Yorczek :loveu: i widze, ze tez lubi spac w takiej powyginanje pozycji, moj te tak spi :lol: Pozdrawiam, Dagusia :buzi: dziekuje bardzo..fajnie ze sie Fibula podoba:multi::loveu: i zgadzam sie z tym e kazdy Yorczek ma przekochany pycholek i takie piekne oczeta:) Uff a ju sie balam ze moja wariatka jakies dziwne pozycje do spania wybiera [quote name='Zuza96'] :buzi: Hej Nadia Kiedy patrze na Fibi, to od razu przychodzi mi do głowy: kiedy ja będę miała taka śliczna dziewczynkę...:loveu: Jednak mam nadzieję, że do czerwca czas szybko zleci :loveu::loveu: bedziesz miala szybciej niz myslisz..pamietam jak mnie sie wlekly tygodnie odkad sie Fibulka urodzila.To bylo straszne dzien tak sie wlokl ze to bylo nieporozumienie a najgorsze bylotydzien przed odbiorem doslownie wychodzilam z siebie [quote name='a_ga.isk']Czesc i czolem ^^ a witamy czemu tak rzadko zagladasz?? i w do swojej galeryjki tez niewiele a ja czekam na foteczki [quote name='madziasto4']Master też tak śpi :lol: no to dobrze ze jednak nie mam odmiennego wariata a Toro?? tez ma jakies wymyslne pozy?? [quote name='Jupi'] śliczna mordeczka, słodka jest:loveu: obejzałam całą galerię, super fotki! a ile ciuszków róznych ma psinka:lol: zapraszam do nas do glawerii Pozdrawiam zaraz skorzystamy z zaproszenia i idziemy do waszej galeryjki ale kurcze chyba ja juz kiedys uas bylam...ale to bylo bardzo daaaawno temu.Ciesze sie ze sie galeryjka podoba:) a ciuszkow no troszke sie zebralo ale lubi w nich chodzic tzn w kamizelkach nic co ma rekaki nie wchodzi w gre:shake: [quote name='marlena924']Jejku, ale piękna sunia :loveu: :loveu: oo no prosze witam:) a ja wlasnie wracam od waszej galryjki:) Quote
Nadia86 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Foteczki z dzisiejszej zabawy pileczka:lol: niby jej pileczka wcale nie interesuje a tu taka reakcja:-o mala przerwa:razz: w miedzy czasie pokazanie jezorka tak delikatnie:loveu: i dalszy ciag zabawy:multi: i zasluzony odpoczynek Quote
Magda Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='madziasto4']Master też tak śpi :lol: Miki tez:p [quote name='Nadia86'] Nadia ty przemywasz jej oczy? Ma takie czysciutkie:loveu: Miki tez mial takie, ale od niedawna zaczal lzawic:shake: EDIT: Zapomnialam pogratulowac slicznego bannerka:) Quote
Nadia86 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Madziu nie nie przemywam czasem rano jak ma duze spiochy to przegotoana woda a tak to tylko wyciema spioszkii tyle moijej rboty przy jej slepkach a banerek to nie moja zasluga:) Quote
Magda Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Nadia86 napisał(a): a banerek to nie moja zasluga:) Wiem:p Ja tez mam od Chefrenka No ja tez przemywam przegotowana woda i nic:shake: Nawet przycinam wloski pod oczkami... Quote
Nadia86 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Madziu no to nie wiem to moze swietlikiem?? ja jej wloskow pod oczkami nie obcinam raz fryzjerka jej chratnela i potem sie strasznie meczylam jak jej odrastaly bo jej do slepek wlazily ale terz sa juz na tyle dlugie ze lapie je gumeczka:) i mam spokoj Quote
Nadia86 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Zuza Dzieki zaniedlugo ja tak bede chwalila Twoja sunieczke:) a tak z ciekawosci jaka bys wolala taka miniaturke czy bardziej normalnej wielkosci i jaki kolorek?? Quote
Zuza96 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wolałabym takiej normalnej wielkości ja Fibi, narazie szukam hodowli... A kolorek, hmmm, sama nie wiem Quote
York Luba Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Z jakiej hodowli masz swoją pheebe? jest prześliczna, domyślam się że ma rodowód. Quote
a_ga.isk Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Nadia86'] Ale ona ma sliczna i blyszczaca siersc:loveu: Moje psisko narazie ma jakas niesymetryczna i sterczaca na rozne katy:diabloti: Juz nie moge sie na dluga doczekac... kocham kudlacze:loveu: A przy okazji ile Phobe juz ma? I jak czytasz jej imie bo mi przychodzi na mysl pare roznych wersji :cool3: Quote
Nadia86 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Zuza96']Cala taka jak Fibi !! :lol:Ciesze sie ze Fibi Ci sie tak podoba:) ja myslalam ze bedzie ciemna potem zaczela sie wybarwiac i myslalam ze bedzie jasniutka blodyneczka a tu nagle zaczela pieknie zlociec:) mnie sie podobaja takie yorczki strasznie jak Miami nie wiem czy kojazysz.Uwielbiam czarnulki ale Fibuli w zyciu bym nie zamienila za nic w swiecie. [quote name='Zuza96']Wolałabym takiej normalnej wielkości ja Fibi, narazie szukam hodowli... A kolorek, hmmm, sama nie wiem szukasz hodowli?? mowilas ze ze najomej hodowli bedziesz brala. [quote name='York Luba']Z jakiej hodowli masz swoją pheebe? jest prześliczna, domyślam się że ma rodowód. Witamy:multi: Dziekuje:):loveu:Fibuska jest z domowej hodowli a rodowodu niestety nie ma jest po rodowodowych rodzicach ale nie byli wystawiani. [quote name='a_ga.isk']Ale ona ma sliczna i blyszczaca siersc:loveu: Moje psisko narazie ma jakas niesymetryczna i sterczaca na rozne katy:diabloti: Juz nie moge sie na dluga doczekac... kocham kudlacze:loveu: A przy okazji ile Phobe juz ma? I jak czytasz jej imie bo mi przychodzi na mysl pare roznych wersji :cool3: A blyszczaca bo byla wykapana:) a jaka ona miala sterczaca to malo jak byla szczeniorkiem. a PHOEBE wymawia sie normalnie poprostu FIBI:cool3: oo tak ja tez kocham kudlacze chociaz niektore krotkowlose tez ale nie ma to co puchate psiaki:)a Fibi skonczyla 11 miesiecy a 3 marca skonczy roczek:) Quote
misiaczek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Nadia86'] a tu taka reakcja:-o Ale Fibi sie zdenerwowała :evil_lol:.Strach się bać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dzasta Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jeja jaka ona na tej foteczce słodka :loveu: Normalnie mordulec do wycałowania :loveu: A jak sie błyszczy pięknie mordeńka :loveu: Quote
York Luba Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 twoje Phoebe wygląda lepiej niż nie jeden rodowód. Quote
Zuza96 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 "szukasz hodowli?? mowilas ze ze najomej hodowli bedziesz brala." Niestety, zadzwoniłam za późno wszystkie psiaki zarezerwowane, a maają dopiero się urodzić...:-(:-(:-( :shake: Quote
Rinuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Fibuska jak zawsze sliczna :loveu::loveu::loveu:ale Ty o nia dbasz:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts