Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Nadia :multi:

Ciesze sie, ze ostatnio czesciej bywasz i pokazujesz Nam Phoebe, bo jest na co popatrzec :loveu: Mala jest urocza, ma sliczny pyszczek, zreszta jak kazdy Yorczek :loveu: i widze, ze tez lubi spac w takiej powyginanje pozycji, moj te tak spi :lol:

Pozdrawiam,
Dagusia :buzi:

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:buzi: Hej Nadia
Kiedy patrze na Fibi, to od razu przychodzi mi do głowy: kiedy ja będę miała taka śliczna dziewczynkę...:loveu: Jednak mam nadzieję, że do czerwca czas szybko zleci :loveu::loveu:

Posted

śliczna mordeczka, słodka jest:loveu:
obejzałam całą galerię, super fotki! a ile ciuszków róznych ma psinka:lol:
zapraszam do nas do glawerii
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Nadia :multi:

Ciesze sie, ze ostatnio czesciej bywasz i pokazujesz Nam Phoebe, bo jest na co popatrzec :loveu: Mala jest urocza, ma sliczny pyszczek, zreszta jak kazdy Yorczek :loveu: i widze, ze tez lubi spac w takiej powyginanje pozycji, moj te tak spi :lol:

Pozdrawiam,
Dagusia :buzi:

dziekuje bardzo..fajnie ze sie Fibula podoba:multi::loveu: i zgadzam sie z tym e kazdy Yorczek ma przekochany pycholek i takie piekne oczeta:)
Uff a ju sie balam ze moja wariatka jakies dziwne pozycje do spania wybiera

[quote name='Zuza96'] :buzi: Hej Nadia
Kiedy patrze na Fibi, to od razu przychodzi mi do głowy: kiedy ja będę miała taka śliczna dziewczynkę...:loveu: Jednak mam nadzieję, że do czerwca czas szybko zleci :loveu::loveu:

bedziesz miala szybciej niz myslisz..pamietam jak mnie sie wlekly tygodnie odkad sie Fibulka urodzila.To bylo straszne dzien tak sie wlokl ze to bylo nieporozumienie a najgorsze bylotydzien przed odbiorem doslownie wychodzilam z siebie

[quote name='a_ga.isk']Czesc i czolem ^^

a witamy czemu tak rzadko zagladasz?? i w do swojej galeryjki tez niewiele a ja czekam na foteczki
[quote name='madziasto4']Master też tak śpi :lol:

no to dobrze ze jednak nie mam odmiennego wariata a Toro?? tez ma jakies wymyslne pozy??

[quote name='Jupi']

śliczna mordeczka, słodka jest:loveu:
obejzałam całą galerię, super fotki! a ile ciuszków róznych ma psinka:lol:
zapraszam do nas do glawerii
Pozdrawiam

zaraz skorzystamy z zaproszenia i idziemy do waszej galeryjki ale kurcze chyba ja juz kiedys uas bylam...ale to bylo bardzo daaaawno temu.Ciesze sie ze sie galeryjka podoba:) a ciuszkow no troszke sie zebralo ale lubi w nich chodzic tzn w kamizelkach nic co ma rekaki nie wchodzi w gre:shake:

[quote name='marlena924']Jejku, ale piękna sunia :loveu: :loveu:

oo no prosze witam:) a ja wlasnie wracam od waszej galryjki:)

Posted

Foteczki z dzisiejszej zabawy pileczka:lol:

niby jej pileczka wcale nie interesuje

a tu taka reakcja:-o

mala przerwa:razz:

w miedzy czasie pokazanie jezorka tak delikatnie:loveu:

i dalszy ciag zabawy:multi:

i zasluzony odpoczynek

Posted

[quote name='madziasto4']Master też tak śpi :lol:

Miki tez:p

[quote name='Nadia86']

Nadia ty przemywasz jej oczy? Ma takie czysciutkie:loveu:
Miki tez mial takie, ale od niedawna zaczal lzawic:shake:

EDIT: Zapomnialam pogratulowac slicznego bannerka:)

Posted

Madziu nie nie przemywam czasem rano jak ma duze spiochy to przegotoana woda a tak to tylko wyciema spioszkii tyle moijej rboty przy jej slepkach

a banerek to nie moja zasluga:)

Posted

Nadia86 napisał(a):

a banerek to nie moja zasluga:)

Wiem:p Ja tez mam od Chefrenka

No ja tez przemywam przegotowana woda i nic:shake: Nawet przycinam wloski pod oczkami...

Posted

Madziu no to nie wiem to moze swietlikiem?? ja jej wloskow pod oczkami nie obcinam raz fryzjerka jej chratnela i potem sie strasznie meczylam jak jej odrastaly bo jej do slepek wlazily ale terz sa juz na tyle dlugie ze lapie je gumeczka:) i mam spokoj

Posted

Zuza Dzieki zaniedlugo ja tak bede chwalila Twoja sunieczke:) a tak z ciekawosci jaka bys wolala taka miniaturke czy bardziej normalnej wielkosci i jaki kolorek??

Posted

[quote name='Nadia86']

Ale ona ma sliczna i blyszczaca siersc:loveu: Moje psisko narazie ma jakas niesymetryczna i sterczaca na rozne katy:diabloti: Juz nie moge sie na dluga doczekac... kocham kudlacze:loveu: A przy okazji ile Phobe juz ma? I jak czytasz jej imie bo mi przychodzi na mysl pare roznych wersji :cool3:

Posted

[quote name='Zuza96']Cala taka jak Fibi !!

:lol:Ciesze sie ze Fibi Ci sie tak podoba:) ja myslalam ze bedzie ciemna potem zaczela sie wybarwiac i myslalam ze bedzie jasniutka blodyneczka a tu nagle zaczela pieknie zlociec:) mnie sie podobaja takie yorczki strasznie jak Miami nie wiem czy kojazysz.Uwielbiam czarnulki ale Fibuli w zyciu bym nie zamienila za nic w swiecie.

[quote name='Zuza96']Wolałabym takiej normalnej wielkości ja Fibi, narazie szukam hodowli... A kolorek, hmmm, sama nie wiem

szukasz hodowli?? mowilas ze ze najomej hodowli bedziesz brala.

[quote name='York Luba']Z jakiej hodowli masz swoją pheebe? jest prześliczna, domyślam się że ma rodowód.
Witamy:multi:
Dziekuje:):loveu:Fibuska jest z domowej hodowli a rodowodu niestety nie ma jest po rodowodowych rodzicach ale nie byli wystawiani.

[quote name='a_ga.isk']Ale ona ma sliczna i blyszczaca siersc:loveu: Moje psisko narazie ma jakas niesymetryczna i sterczaca na rozne katy:diabloti: Juz nie moge sie na dluga doczekac... kocham kudlacze:loveu: A przy okazji ile Phobe juz ma? I jak czytasz jej imie bo mi przychodzi na mysl pare roznych wersji :cool3:

A blyszczaca bo byla wykapana:) a jaka ona miala sterczaca to malo jak byla szczeniorkiem. a PHOEBE wymawia sie normalnie poprostu FIBI:cool3: oo tak ja tez kocham kudlacze chociaz niektore krotkowlose tez ale nie ma to co puchate psiaki:)a Fibi skonczyla 11 miesiecy a 3 marca skonczy roczek:)

Posted

"szukasz hodowli?? mowilas ze ze najomej hodowli bedziesz brala."

Niestety, zadzwoniłam za późno wszystkie psiaki zarezerwowane, a maają dopiero się urodzić...:-(:-(:-( :shake: