Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Chefrenek']Wspominałaś coś o banerku. Baner jest z odsyłaczem - wystarczy go wkleić. Super bannerki robisz.. Czy ja tez mogłabym się załapać na jakiś walentynkowy czy cuś? ;) Quote
Zuza96 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jdzie jest Fibi i jej pańcia ??? A foty... Quote
Nadia86 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='madziasto4']Oooo, dobre wieści- wyniki dobre :multi: Ja też muszę taką miękką, pluszową piłke kupić tym moim zwierzątkom :lol: Nio w koncu wyszlysmy na prosta z wynikamy za 2 miasiace kontrola a teraz powolutku odstawiamy leki i powoli bedzie dostawala normalne jedzonko a te pilki polecam sa super [quote name='Zuza96']Nadia-Nie, niestety nie mam JESZCZE psiaka, ale w marcu czy pod koniec marca w zprzyjaźnionej hodowli przyjdą na świat szczeniaki, wię kupimy na pewno...:loveu::loveu::loveu: Już mam wszystko ustalone, gdzie będzie spał itp. Mam nawet sama uzbierane 500 zł, na wyposażonko, a jeśli nie starczy to dołorzą rodzice :diabloti:, oni oczywiście kupją psiaka... ;) EDIT: Nie psiaka, tylko sunieczkę. :loveu::loveu::loveu::loveu: Już obmyślam imię :razz:, masz jakiś pomysł ?? :cool3: a no to pieknie :) kurcze chcialabym tez takiego sczzenorka znowu:loveu: a czy mam pomysl na imie..ile ja sie z tym nameczylam to moje. w koncu stanelo FIBI a mialo byc BIJOU po ranc klejnot:cool3: albo ZOE,CHANEL,DAISY i wiecej juz nie pamietam ale mialam pelno tego bo siedzialam na stronach z imionami i wyszukiwalamktore mi sie podobaja ale najbardziej FIBI:) [quote name='Marta_Ares']Witam piekna:loveu: :loveu: :loveu: Dziekujemy :) i bardzo zaspana [quote name='Chefrenek']Wspominałaś coś o banerku. Baner jest z odsyłaczem - wystarczy go wkleić. Jej dziekuje:) sliczny [quote name='Zuza96']Jdzie jest Fibi i jej pańcia ??? A foty... a my sie uczymy z=same egzaminy i zywcem nie mam czasu wpasc ale cos postaram sie wkleic zaniedlugo Quote
dzasta Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Troche mnie nie było ale za to jak wróciłam to zastałam po pierwsze super wieście że wyniki są dobre i już jest wszystko na dobrej drodze i jeszcze do tego piękne fotaski przesłodkiej Phoebe :loveu: Mam nadzieje że malutka teraz już nie będzie chorować i przed nią tylko same szczęścliwe psie dni :loveu: Quote
Rinuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to sie ciesze ze wyniki wkoncu sa dobre:multi::multi::multi: nalezy sie Wam to:multi::multi::multi: ucaluj malutka ode mnie i Brutska:loveu::loveu: Quote
Zuza96 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nadia-Mi tez się najbardzie podoba Fibi, bo to imię jest takie słodziutkie i wogóle... Ale nie chce "papugować" po was Quote
madziasto4 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Zuza96']Nadia-Mi tez się najbardzie podoba Fibi, bo to imię jest takie słodziutkie i wogóle... Ale nie chce "papugować" po was A może Figa :cool3: Quote
misiaczek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Fibulka zdrowa :multi:. Duzo fotek więc prosimy :). Quote
Zuza96 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 madziasto4 napisał(a):A może Figa :cool3: Nie wiem, nie wiem, tez ładnie... Quote
DiDDlina85 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dobrze z Phoebe jest juz lepiej:) Czekam na nowe foty:) Quote
Nadia86 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Rinuś']to sie ciesze ze wyniki wkoncu sa dobre:multi::multi::multi: nalezy sie Wam to:multi::multi::multi: ucaluj malutka ode mnie i Brutska:loveu::loveu: Nio w koncu sa tez sie ciesze za 2 miesiace sie okaze czy po odstawieniu ipakitiny i powolutku wracaniu do diety normalnej beda dalej dobre czy bedzie musiala byc caly czas n renalu. [quote name='Zuza96']Nadia-Mi tez się najbardzie podoba Fibi, bo to imię jest takie słodziutkie i wogóle... Ale nie chce "papugować" po was Zuza no wiesz mozesz malpowac mnie to nie przeszkadza:)..wlasnie to imie jest takie slodziaste i fajne pasuje do yorczka zreszta wiesz moja tak naprawde nazywa sie PHOEBE fakt czyta sie Fibi i zazwyczaj tak pisze:) ale jak swoja nazweisz Fibi to przeciez inne imie:cool3::loveu::D [quote name='Xiara']Cześć dziewczyny! :multi: no czesc czes w koncu jestescie:):multi: [quote name='misiaczek']Fibulka zdrowa :multi:. Duzo fotek więc prosimy :). Foteczki beda zaraz bede wrzucac:) [quote name='Rinuś']hej :* co u Phoebe?? a Fibi szaleje i po polu i po domu wogole wariatka nie chce spac tylko chce zeby sie z nia bawic:diabloti: Quote
Zuza96 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czekamy na foty, no może żeczywiście nazwę ją Fibi Quote
Nadia86 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Gdyby nie ten czarny nochal nie wiedzialabym gdzie ma lebek:D:loveu: zreszta wyglada jak kupa klakow a nie pies Tradycyjna pozycja tzw dupka do gory:) w pyszku ma lapke kurczaka z ktora goni warczy podrzuca i inne cuda wyprawia:diabloti: Czy na taka mordeczke mozna sie gniewac za cos??:shake: Znowu prezentacja pozycji dupka gora Tutaj ma 2 kolorowe oczka:) tylko lepek obciety bo sie schylila.Widac za wolno robie zdjecia:oops: ale przy niej zeby zrobic jakies w tym zywiole zabawy to juz cos:) a tutaj ostrzegawcze spojrzenie...i za raz bylo w nogi:scared: Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 uwielbiam jak sie psinki zapamietaja w takim rozkosznym tarzanku :loveu: ależ oczywiście ze na taka słodycz nie mozna sie gniewać :p a tak ogólnie to wpadłam sie przywitać :cool1: Quote
Nadia86 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Patrzcie co znalazlam jeszcze:cool3::loveu: przedstawiam wam walki psiakow:) Fibuska ma tutaj 5 miesiecy i bawi sie z Chico.Fibi to oczywiscie ta mniejsza w okresie wybarwiania.Ale sie zmienila prawda??:loveu::razz: no to to by bylo na tyle:loveu: Quote
Zuza96 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Koffane słoneczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadia86 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Gosiek'] uwielbiam jak sie psinki zapamietaja w takim rozkosznym tarzanku :loveu: a tak ogólnie to wpadłam sie przywitać :cool1: Gosiu ona tak spi:D:sleep2: :sleep:fakt faktem sie tarza tez tak ale tu akurat twardo spi:D No i serdecznie witamy oczywiscie:bigcool: Quote
zuzka7 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ochhhhhhhhhhhch ślicznie zadbana psinka twój pies jeste ślicznie zadbany tak jak ten gratulacje:crazyeye: Quote
Gosiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nadia86 napisał(a):Gosiu ona tak spi:D:sleep2: :sleep:fakt faktem sie tarza tez tak ale tu akurat twardo spi:D No i serdecznie witamy oczywiscie:bigcool: poważnie? hahahaha no to ladnie sobie panieneczka śpi :lol::lol::lol: Quote
Nadia86 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='zuzka7']ochhhhhhhhhhhch ślicznie zadbana psinka twój pies jeste ślicznie zadbany tak jak ten gratulacje:crazyeye: Witamy Zuza:multi: dziekujemy za mile slowa:)..No staram sie dbac o nia jak o kazde stworzonko ktore mialam.a szczeniorek ze zdjecia cudny:) [quote name='Gosiek']poważnie? hahahaha no to ladnie sobie panieneczka śpi :lol::lol::lol: No powaznie powazie:) ona w takich dziwnych pozach spi :cool3::lol: a Axelek nie?? to tylko moja taka udana:crazyeye::roll: Quote
misiaczek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Piękne fotki ślicznotki :loveu:. Jaka Fibi fotogeniczna jest. A pozycja z dupka w górze,to też ulubiona pozycja Sotka :lol:. Quote
Chefrenek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 misiaczek napisał(a):Piękne fotki ślicznotki :loveu:. Jaka Fibi fotogeniczna jest. Zgadzam się z tobą. I do pyszczka jej w czerwonym.:lol: Quote
Recommended Posts