Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ale ta Fibi jest piękna, normalnie taka księżniczka:multi: To świetnie, ze z nerkami wszystko w porządku:) A zabieg z ząbkami na pewno się uda, czekamy jak zawsze na relację;) Quote
madziasto4 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cześć Aniu! :) Gdzie się podziewacie? :) Czekamy na Was ;) Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 i dla was zyczonka od nas: [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:, wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hallo, puk puk gdzie sie Kochane podziewacie?? :-( Quote
Kasia_zg Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witam Cie cieplutko!! Masz przepiekna pannice jestes poprostu urocza :) Tulaski dla Was!! Pozdrawiamy!! Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Aniu gdzie sie podziewasz tak długo? Co u Ciebie???? Quote
Nadia86 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Czesc dziewczyny ja was bardzo przepraszam ale no nie mialam czasu...zawsze jak wchodzilam to spedzalam juz na galerii swojej i innych pol dnia Obiecuje bedzie duuuuzo nowych fotek nadrobie(mniej wieciej wasze galerie) ale od srody.Mam bardzo ciezki egzamin i zakuwam jak glupia zrozumcie mnie.Od srody wszystko bedzie inaczej obiecuje Quote
Daga_i_Oskar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Nadia86']Czesc dziewczyny ja was bardzo przepraszam ale no nie mialam czasu...zawsze jak wchodzilam to spedzalam juz na galerii swojej i innych pol dnia Obiecuje bedzie duuuuzo nowych fotek nadrobie(mniej wieciej wasze galerie) ale od srody.Mam bardzo ciezki egzamin i zakuwam jak glupia zrozumcie mnie.Od srody wszystko bedzie inaczej obiecuje [FONT=Comic Sans MS]To ja w takim razie będę z niecierpliwością czekała na Ciebie i na zdjęcia :multi: [/FONT] Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Aniu już chyba jesteś wolna?:razz: Czekam z niecierpliwością na jakieś wieści:p Quote
Nadia86 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Wiem wiem wiem....dawno nas nie było...ale za to bedą zdjatka:) nie wiem czemu mimo staran zdjecia mi sie nie chca zalaqczyc:( nie wiem co zle robie:( chyba za dlugo mnie nie bylo i zapomnialam jak sie tu wkleja zdjatka...obcina sie adres?? Quote
karkakarka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Nadia86 napisał(a):chyba za dlugo mnie nie bylo i zapomnialam jak sie tu wkleja zdjatka...obcina sie adres?? Nie obcina się... kopiuje się cały i wkleja po naciśnięciu tego klawisza edytora tekstu :) - tak dla przypomnienia :) Quote
Nadia86 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 no to tak robi i nie dziala:(:placz: nie no jaja...ale powaznie nie chce mi zalaczyc fotki a nie sadze zebym byla tak zdolna:angryy: ok wkurzylam sie robie to inaczej :mad: :multi: Quote
nate Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 pięknie! mój bandyta też ma takiego kurczaka, na którym sie wyzywa :megagrin: Quote
Marta_Ares Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://img43.imageshack.us/img43/7991/p5070031.jpg śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
karkakarka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Śliczna :loveu: Moja bandziorka nie ma kurczaka tylko prosiaka :evil_lol: Quote
Nati28 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Slodziak z niej :loveu: Moj sie w ogol nie chce bawic zabawkami :-( Quote
Nadia86 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Po pierwsze to kaczka nie kurczak:D Nati28 nie martw sie moja ma takie fazy tylko z zabawkami na ogol sie nie bawi bo przeciez jasnie Pani hrabi to nie przystoi bawienie sie zabawkami o wiele bardziej interesujace jest wachanie zdzbla trway z kazdej strony nawet przez 20min Quote
Arabeska^^ Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Oo, widzę, że nie tylko ja nazwałam swoją sunię Phoebe :) Świetny wybór ;] A Fibusia jest przeurocza, chciałabym żeby moja psina wyglądała tak samo gdy urośnie ;) :** Quote
Recommended Posts