Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ta Fibi jest piękna, normalnie taka księżniczka:multi:
To świetnie, ze z nerkami wszystko w porządku:)
A zabieg z ząbkami na pewno się uda, czekamy jak zawsze na relację;)

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i dla was zyczonka od nas:
[SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:,
wesołego jajka,
pyszności, śmiechu i zabawy,
zajączków łaskawych,
kurczaków i bazi
-życzy Ci ktoś,
kto pamięta i w święta!

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Czesc dziewczyny ja was bardzo przepraszam ale no nie mialam czasu...zawsze jak wchodzilam to spedzalam juz na galerii swojej i innych pol dnia Obiecuje bedzie duuuuzo nowych fotek nadrobie(mniej wieciej wasze galerie) ale od srody.Mam bardzo ciezki egzamin i zakuwam jak glupia zrozumcie mnie.Od srody wszystko bedzie inaczej obiecuje

Posted

[quote name='Nadia86']Czesc dziewczyny ja was bardzo przepraszam ale no nie mialam czasu...zawsze jak wchodzilam to spedzalam juz na galerii swojej i innych pol dnia Obiecuje bedzie duuuuzo nowych fotek nadrobie(mniej wieciej wasze galerie) ale od srody.Mam bardzo ciezki egzamin i zakuwam jak glupia zrozumcie mnie.Od srody wszystko bedzie inaczej obiecuje

[FONT=Comic Sans MS]To ja w takim razie będę z niecierpliwością czekała na Ciebie i na zdjęcia :multi: [/FONT]

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 6 months later...
Posted

Wiem wiem wiem....dawno nas nie było...ale za to bedą zdjatka:)

nie wiem czemu mimo staran zdjecia mi sie nie chca zalaqczyc:( nie wiem co zle robie:( chyba za dlugo mnie nie bylo i zapomnialam jak sie tu wkleja zdjatka...obcina sie adres??

Posted

Nadia86 napisał(a):
chyba za dlugo mnie nie bylo i zapomnialam jak sie tu wkleja zdjatka...obcina sie adres??

Nie obcina się... kopiuje się cały i wkleja po naciśnięciu tego klawisza edytora tekstu :) - tak dla przypomnienia :)

Posted

no to tak robi i nie dziala:(:placz: nie no jaja...ale powaznie nie chce mi zalaczyc fotki a nie sadze zebym byla tak zdolna:angryy:

ok wkurzylam sie robie to inaczej :mad:

:multi:

Posted

Po pierwsze to kaczka nie kurczak:D

Nati28 nie martw sie moja ma takie fazy tylko z zabawkami na ogol sie nie bawi bo przeciez jasnie Pani hrabi to nie przystoi bawienie sie zabawkami o wiele bardziej interesujace jest wachanie zdzbla trway z kazdej strony nawet przez 20min