madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Fibulka, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, kosteczek i szaleństw! :multi: Quote
Magda Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wszystkiego najlepszego dla FIBI!! :multi::multi::multi: Juz duza z niej panienka:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FIBI :buzi: :bday: :tort: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wszystkiego NAJ NAJ NAJ LEPSIEGO:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
małyskrzat Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 oj spóżniłam się. Ale wszystkiego najlepszego!!!! i buziaki dla ślicznotki Quote
Guffi Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Wszystkiego Najlepszego dla Fibi!!! Ja niestety także się spóźniłam:shake: Quote
Zuza96 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ja tez się spóźniłam niestety :oops: [SIZE=6]Sto lat Fibulko :new-bday:[SIZE=6] [SIZE=6]:BIG:[SIZE=6] [SIZE=6]:tort:[SIZE=6] [SIZE=6]:new-bday: Quote
a_ga.isk Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja to sie dopiero spoznilam ale wina techniczna nie moja ;) Spoznione ale szczere zyczenia ;) Szto lat ;) Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 my też chociaż nieco spóznieni:oops: przyłączmy się do życzonek :loveu: wszystkiego najlepszego dla Fibi Quote
Zuza96 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Czemu nikogo tu nie ma :roll: Puuuk...............puk Quote
Guffi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ojej, przyszłam odwiedzić, a tu tak cichutko:-( Quote
Nadia86 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Zaczne tak....dziekujemy bardzo za zyczonka i przepraszamy za nieobecnos w swojej galerii jak i w waszych ale mialam maly mlynek, potem net padl..potem musialam zorganizowac spotkanie klasowe z Lo po latach no i tak zeszlo mam nadzieje ze sie usprawiedliwilysmy:oops: a teraz troche z zycia malej.Ostatnio bylysmy u fryzjera specjalnie zadowolona nie jestem ale coz musze szukac dalej dobrego fryzjera tyle dobrze ze obciela jej carne koncowki i moja mordeczka wyjasniala.Wiecie ze miala problemy z nerkami prawda?? no to leczenie juz przerwalam 1.5 miesiaca temu i ostatnio byly badania kontrolne czy jest wszytko ok przy normalnej diecie a nie na karmach dla nerkowcow i wiecie co jest wszystko wporzadku:multi::multi: wyniki calkowicie w normie kreatynina jeszcze bardziej spadla i jest pieknie mocznik ciutke wzrosl ale tez jest w normie takze sie bardzo cieszymy w ten piatek czeka ja malutki zabieg o ile zabiegiem mozna to nazwac.bedzie miala usuwane 2 przerosniete kielki ale mam nadzieje ze bedzie dobrze Pozdrawiamy goraco i wkleje zdjecie w jej nowym fryzie..a zaraz nadrabiam zaleglosci w waszych i cos mi sie wydaje ze duuuuuzo tego bedzie Quote
dzasta Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nadia86 chyba wszyscy cierpią na brak czasu ostatnio :-o Ja najabardziej się ciesze ze u ślicznej Fibi wszystko ok ze zdrówkiem bo to najważniejsze bo ten mały zabieg to napewno wspaniale zniesie i bedzie po problemie z ząbalami a najważniejsze że wyniki są dobre a nawet bardzo dobre już na tej normalnej karmie:multi: Naprawde bardzo sie ciesze:multi: A zdjęcia nochala i łapki super :loveu: Uwielbiam takie:loveu: Quote
Magda Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Nadia86'] Ojej rzeczywiscie drugi Mikus tylko z prostszymi wloskami:loveu::loveu: Cieszymy sie, ze wyniki OK! Mamy nadzieje, ze to byly ostatnie choroby w zyciu Fibi:razz: Ucaluj malenka w nochala od nas:p Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości :multi: Nowy fryzurka bardzo fajna, rzeczywiście drugi Miki :lol: Quote
misiaczek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hej Nadia :) Bardzo ładnie się Fibi prezentuje w nowej fryzurce :loveu:. Cieszę się,że wyniki ma dobre :multi:. A jak tam nowe legowisko? Nauczyłaś małą spania w nim? Quote
Rinuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ale mnie dluuugo nie bylo :( ale juz nadrabiamy :) Phoebe jak zwykle sliczna:loveu::loveu: dama:loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wiosenny buziak w czarny nosek biało- czarni zapraszają [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Recommended Posts