Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zaczne tak....dziekujemy bardzo za zyczonka i przepraszamy za nieobecnos w swojej galerii jak i w waszych ale mialam maly mlynek, potem net padl..potem musialam zorganizowac spotkanie klasowe z Lo po latach no i tak zeszlo mam nadzieje ze sie usprawiedliwilysmy:oops:

a teraz troche z zycia malej.Ostatnio bylysmy u fryzjera specjalnie zadowolona nie jestem ale coz musze szukac dalej dobrego fryzjera tyle dobrze ze obciela jej carne koncowki i moja mordeczka wyjasniala.Wiecie ze miala problemy z nerkami prawda?? no to leczenie juz przerwalam 1.5 miesiaca temu i ostatnio byly badania kontrolne czy jest wszytko ok przy normalnej diecie a nie na karmach dla nerkowcow i wiecie co jest wszystko wporzadku:multi::multi: wyniki calkowicie w normie kreatynina jeszcze bardziej spadla i jest pieknie mocznik ciutke wzrosl ale tez jest w normie takze sie bardzo cieszymy

w ten piatek czeka ja malutki zabieg o ile zabiegiem mozna to nazwac.bedzie miala usuwane 2 przerosniete kielki ale mam nadzieje ze bedzie dobrze
Pozdrawiamy goraco i wkleje zdjecie w jej nowym fryzie..a zaraz nadrabiam zaleglosci w waszych i cos mi sie wydaje ze duuuuuzo tego bedzie

Posted

Nadia86 chyba wszyscy cierpią na brak czasu ostatnio :-o
Ja najabardziej się ciesze ze u ślicznej Fibi wszystko ok ze zdrówkiem bo to najważniejsze bo ten mały zabieg to napewno wspaniale zniesie i bedzie po problemie z ząbalami a najważniejsze że wyniki są dobre a nawet bardzo dobre już na tej normalnej karmie:multi: Naprawde bardzo sie ciesze:multi:
A zdjęcia nochala i łapki super :loveu: Uwielbiam takie:loveu:

Posted

[quote name='Nadia86']

Ojej rzeczywiscie drugi Mikus tylko z prostszymi wloskami:loveu::loveu:

Cieszymy sie, ze wyniki OK! Mamy nadzieje, ze to byly ostatnie choroby w zyciu Fibi:razz: Ucaluj malenka w nochala od nas:p