Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamcia_14']

Przepiękny konik :loveu:. A ty też taka szczuplusieńka ... anorektyczka :evil_lol:. Żarcik :evil_lol:.

Wiesz Kamcia mimo ze chcialabym przytyc to na to ze jestem tak szczupla to akurat szczerze mowiac nie narzekam dobrze mi z tym zreszta wole to niz przesade w druga strone...a co do anorektyczki to jestes pierwsza osoba ktora cos takiego mi powiedziala(w zartach czy nie) bo raczej to na anorektyczke nie wygladam pozatym anoreksja to czesta choroba psychiczna wiec gdybym faktycznie nawet byla anorektyczka to Twoja wypowiedz bylaby lekko nie na miejscu

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny co myslicie o takim legowisku??

chce ja nauczyc spac w nocy w tym nie wiem jak ale musze bo ta wariatka sie tak wtula we mnie ze czasem nie moge sie ruszyc.Takze w dzien niech spi gdzie chce ale w nocy w swoim legowisku myslicie ze zalapie jesli od pierwszego dnai sypia ze mna.Chcialam zeby spala w legowisku ale jak byla szczeniorkiem to tak zalosnnie piszczala ze serce mi sie krajalo i nie wytrzymywalam nawet 5 min wiec legowisko sprzedalam bo w ogole go nie uzywala ale to bedzie musiala zaczac bo wszytskim wyjdzie to na dobre i jej i mnie

Posted

Aniu, super ,że w końcu wkleiłaś swoją fotę. Świetnie wyglądasz :loveu::loveu:
młoda, zgrabna ,śliczna dziewczyna z Ciebie !:cool2:

Posted

Alka napisał(a):
Aniu, super ,że w końcu wkleiłaś swoją fotę. Świetnie wyglądasz :loveu::loveu:
młoda, zgrabna ,śliczna dziewczyna z Ciebie !:cool2:

a dziekuje:) w koncu nadszedl czas pokazania siebie nie tylko Fibi:cool3:

Guffi napisał(a):
Śliczne legowisko, bardzo mi się podoba:loveu:.
Ale ja trochę wątpię, że oduczysz psa wchodzenia do łóżka, skoro robił to od zawsze:shake:.

ale wlazic do lozka to on moze ale w dzien niech w nocy sie nauczy spac to by w sumie ulatwilo zycie nam obojga bo ne musialabym tak szybko poscieli zmieniac:mad:

Podobno magda Mikiego nauczyla ale kurcze nie wiem po jakim okresie czasu nocowania z nim:oops::shake:

Kurcze bo nie chce wydac 50zl na legowisko zeby lezalo nie uzywane:mad:

Posted

no tak tylko ze tym azylem to jestem chyba ja bo jak cos sie dzieje to wlazi mi na kolana i siedzi. Chefrenek a mysliszze udaloby sie ja nauczyc spac poza moim w lozkiem w nocy?

Posted

Napewno będzie to trudne.
Moja Misia,łóżko traktuje jak coś swojego.Dla niej naturalne jest,że jak idzie spać,to do wyrka a nie do legowiska :cool3:.Natomiast Sotek śpi w legowisku,mimo ze zapraszam go do łóżeczka ;).On przyjdzie się pomiziać i idzie do siebie ;).Chociaż teraz,jak jest wykastrowany,po mizianiu zostaje w łózku coraz dłużej i czasami jak się obudzę,to widzę,ze lezy puchata kulka w nogach :evil_lol:.Jeszcze trochę i pewnie będzie całe noce przesypiał w łóżeczku.Ale mi to w sumie nie przeszkadza.Ja lubię z nimi spać :).

Posted

Nadia86 napisał(a):

Kurcze bo nie chce wydac 50zl na legowisko zeby lezalo nie uzywane:mad:

a naszym legowisku leżą zabawki :evil_lol: czasami w ciągu dnia utnie sobie w nim drzemkę ale w nocy nigdy:cool3:

Posted

[quote name='Nadia86']Wierz mi nieraz chcialabym wiedziec co to takiego dieta jak bylam kilkuletnia dziewusia to naprawde mialam same kosteczki i skore potem cos nabralam jakis ksztaltow ale chcialabym przytyc jeszcze chociaz na jedno nie moge narzekac ciuchy na siebie wszedzie i zawsze znajde:loveu::lol:

Masz zupelna racje. Ja tez jestem taka szczuplutka, mimo że jadlabym slodycze caly czas:lol: Ale ponoc to przechodzi z wiekiem... potem brzuszek robi sie wiekszy:lol:

[quote name='Nadia86']Dziewczyny co myslicie o takim legowisku??

Wyrko super! Sama chetnie sie w nim wyspie:lol:

[quote name='Nadia86']
Podobno magda Mikiego nauczyla ale kurcze nie wiem po jakim okresie czasu nocowania z nim:oops::shake:

Juz odpowiadam;) Po 2,5 roku spania z Mikim. Osobno spimy od poczatku zimy.... nie pamietam dokladnie. Musialabym poszperac w galerii.

Posted

[quote name='misiaczek']Napewno będzie to trudne.
Moja Misia,łóżko traktuje jak coś swojego.Dla niej naturalne jest,że jak idzie spać,to do wyrka a nie do legowiska :cool3:.Ale mi to w sumie nie przeszkadza.Ja lubię z nimi spać :).

No wiem ze trudne wiem niestety:placz: dla niej tez jest to naturalne i normalne ze spi ze mna i mnie to niby by nie przeszkadzalo juz pal licho posciel ale kiedys planuje zamieszkac z facetem i tu juz jest pod gorke bo w zyciu on nie bedzie spal z psem.No chyba ze ja wybiore psa a jemu kaze isc na kanape:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='Alka']a naszym legowisku leżą zabawki :evil_lol: czasami w ciągu dnia utnie sobie w nim drzemkę ale w nocy nigdy:cool3:

a no wlasnie u nas tez lezaly zabawki:) a spac to zawsze tam gdzie ja jak mnie w lozku nie ma ale jestem w domu to przyczlapie do mnie na kolana...nikomu na kolanach ie siedzi u mnie zawsze wtula tak slodko lebek i spi

[quote name='Magda_Miki']Masz zupelna racje. Ja tez jestem taka szczuplutka, mimo że jadlabym slodycze caly czas:lol: Ale ponoc to przechodzi z wiekiem... potem brzuszek robi sie wiekszy:lol:

Tak potem potem w ciazy lub po:D

[quote name='Magda_Miki']
Juz odpowiadam;) Po 2,5 roku spania z Mikim. Osobno spimy od poczatku zimy.... nie pamietam dokladnie. Musialabym poszperac w galerii.

no i dalo sie czyli jest to mozliwe jak po takim czasie nauczylas swojego no chyba ze Fibi jest nie kumata ale dzisiaj w sumie nauczylam ja skakac przez rece i nogi na zawolanie:D :multi:

Swoja droga musze ja dokladnie nauczyc pozycji do mnie na kazde zawolanie a nie kiedy sie jej chce zobaczymy jak to wyjdzie

Posted

[quote name='Zuza96']Jeśli mogłabyś prześlij mi te foteczki Fibulki. ;)

Oki sie robi:)

dziewczyny a powiedzcie ktore legowisko jest najfajniejsze to granatowe ktore pokazalam wczesniej czy moze takie

mam malusi dylemat:p

Posted

Dla mnie na pierwszym miejscu to bo widziałam je w realu i bardzo mi się ono podoba :loveu: A do tego daja jeszcze Yorka gratis :evil_lol:
A na drugim miejscu to granatowe co wcześniej pokazywałaś :)

Posted

moja mama jak by zobaczyla taki samolot to by sie za glowe zlapala xD

mi sie podoba muszla chociaz wolalam bym inny kolor... sama nie wiem ktore jest najfajniejsze ;p, a tak w ogole to mu mamy budke, i legowisko takie wlasnie otwarte firmy dingo ;p

Posted

cześć ślicznotko :p
zazdroszczę figury :loveu:

co do legowisk -można powiedzieć ze właściwie Axel śpi z nami ale..... no właśnie ale:
śpi chwilkę pod kołdrą przytulając sie do mnie, jak sie już ugrzeje to wyłazi (przechodzi po mnie), schodzi z łóżka i układa sie w swoim legowisku :cool1:
po chwili wielki powrót pod kołderkę i tak non stop... ale ja nie o tym. Jak będziesz kupowała legowisko to weź koniecznie pod uwagę jego oparcie - psiaki uwielbiają się wtulać i ścianki legowiska powinny być dość wysokie i koniecznie stabilne... ja kupilam stanowczo za miękkie oparcie :cool3:

Posted

Cheefrenek dziekuje bardzo za linki.Spodobalo mi sie jedno bo te samoloty i autka sa stanowczo i za drogie i a wymyslne jak dla mie a spodobao mi sie to http://www.allegro.pl/item169910009_slodkie_niebieskie_legowisko_z_poduszka_zobacz_.html
[quote name='dzasta']

Dzieki dzasta a w realu to ono jest milusie?? i mieciutkie??

[quote name='Gosiek']
cześć ślicznotko :p
zazdroszczę figury :loveu:

co do legowisk -można powiedzieć ze właściwie Axel śpi z nami ale..... no właśnie ale:
śpi chwilkę pod kołdrą przytulając sie do mnie, jak sie już ugrzeje to wyłazi (przechodzi po mnie), schodzi z łóżka i układa sie w swoim legowisku :cool1:
po chwili wielki powrót pod kołderkę i tak non stop... ale ja nie o tym. Jak będziesz kupowała legowisko to weź koniecznie pod uwagę jego oparcie - psiaki uwielbiają się wtulać i ścianki legowiska powinny być dość wysokie i koniecznie stabilne... ja kupilam stanowczo za miękkie oparcie :cool3:

nie przesadzajmy zta slicznotka no chyba ze to do Fibi to cofam;):lol:
Figury nie ma co zazdroscic w koncu kiedys przytyje na starosc:evil_lol:ale powaznie to nie ma czego zazdroscic

Jej to ja juz wole jak mala spi juz w jednym miejcu niz takie czlapania po mnie starczy mi jak mi daje lapka w twarz rano jak mnie obudzic inaczej nie moze a chce sie bawic albo isc albo mic miziana

co do twardych scianek bo mowisz ze najlepiej to takie brac to wydaje mi sie ze twarde scianki ma to

i to http://www.allegro.pl/item169910009_slodkie_niebieskie_legowisko_z_poduszka_zobacz_.html

a to ma miekkie raczej

Kurcze nawet problem z kupieniem legowiska mam ehh:shake: Inni biora pierwsze z brzegu najzwyklejsze a ja sie zdecydowac nie moge:oops:

o i jeszcze takie wylukalam:evil_lol:

Posted

[quote name='Nadia86']

[quote name='Nadia86']Cheefrenek dziekuje bardzo za linki.Spodobalo mi sie jedno bo te samoloty i autka sa stanowczo i za drogie i a wymyslne jak dla mie a spodobao mi sie to http://www.allegro.pl/item169910009_slodkie_niebieskie_legowisko_z_poduszka_zobacz_.html

Fajna jest ta budka.Podobno pieski uwielbiają takie.Mają tam swój azyl,gdzie mogą się schronić i odpocząć,po trudach dnia ;).Może właśnie taka cieplutka budka by Fibi przypasowała? Bo otwarte juz miałaś i piszesz,ze zero zainteresowania :p.
Mozesz wkleić linka do tej budki?Moze bym Sotkowi kupiła?
No i fajne jest jeszcze to z allegro.

Posted

gdybym miała teraz kupować Axiowi to kupilabym właśnie takie legowisko - wydaje się ze ma dość solidne oparcie i psiulek moze się ładnie wtulić.
Ax posiada też budę :lol: w którek chowa swoje skarby (zabawki ma w pudle) i piłeczki.. no i buda stanowi swietną bazę do chowania sę w trakcie zabaw w rzucanie piłeczek.
Ogolnie hmmm aż mi trochę głupio bo właściwie w każdym pomieszczeniu Ax ma jakieś legowisko :oops:

Posted

Dzięki za imaila Aniu. :cool3:

Mi osobiście podoba się to legowisko granatowe.
;) Ale i tak Gosia Axelkowa ma rację.
Lepiej kupić takie, które jest wygodne dla psa.

Posted

[quote name='misiaczek']
Mozesz wkleić linka do tej budki?Moze bym Sotkowi kupiła?
No i fajne jest jeszcze to z allegro.

Prosze bardzo oto link
http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/legowiska1/legowisko_domek_mis_se,p30809554
czyli mowisz ze lepsza buska hmm moze tylko nie bede jej za goraco w leci w niej w takim misu?? No chyba ze bedzie robila tak jak master i spala na daszku no bo faktycznie takie otwarte sie nie sprawdzilo kiedys wiec moze to ehh sama juz nie wiem:shake::shake: Bo podoba mi sie jeszcze to granatowe co wkleilam jako pierwsze i to z allegro a z kolei finansowo najtaniej wychodzi ten granat tylko sie obawiam wlasnie o miekkosc tych sniaek jak powiedziala Gosia
[quote name='Zuza96']Dzięki za imaila Aniu. :cool3:

Mi osobiście podoba się to legowisko granatowe.
;) Ale i tak Gosia Axelkowa ma rację.
Lepiej kupić takie, które jest wygodne dla psa.

a nie ma za co no mnie tez sie podoba i jeszcze ta cala budka no i to z allegro i nie wiem co wziasc:placz::placz::placz: