Nadia86 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 6 tyg tak wygladalam jak mialam jeszcze u hodowcy a tu z rodzeństwem ja to ta ostatnia z prawej:) 7 tyg a tu juz w nowym domku odrazu poszlam spac po nadmiarze wrazen a tu juz mam 8 tyg :) a tu pierwsze spotkanie ze wspolokatorem 10 tyg czas leci i mordeczka sie bardzo zmienia 2.5 miesiaca moje pierwsze ubranko 3 miesiace prawda ze jestem urocza jak spie?? a tu brutalne przebudzenie mala drzemka na balkonie jaka ja jestem grozna:D zaczyna sie ze mnie robic panienka mam juz 4 miesiace czy te oczy moga klamac?? a tu jestem na wakacjach kolo ustki i taka wielkaaa dziure wykopalam odpoczynek po meczocej pracy przed domkiem i jak na wczasowicza przystalo trzeba sie poopalac na plazy:) i stuknelo 5 miesiecy Quote
Alka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :loveu::loveu::loveu: jaki słodziak:loveu::loveu::loveu: Świetne foteczki, masz piękną sunieczkę.:loveu: Quote
Nadia86 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 ladnie z 2 parami kielkow prawda?? a to moja ulubiona zabaweczka a to kolejne z ulubionych zajec"strzezcie sie golabeczki nadchodze" i gdzie one wszytkie sie podzialy?? tak szybciutko biegne do panci juz stuknelo 6 miesiecy uwielbiam siedziec zawinieta w recznik po kapieli nie oddam tej pilki nawet nie probuj jej wziasc.... na tym zdjatku narazie zakoncze w miare nowych bede dokladac..i tak z takiego brzdaca czarnego zrobila sie taka blondysia Quote
Nadia86 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Ja mam takie do was pytanko(do tych ktorzy choc trosze znaja sie na rasie) otoz ciekawi mnie czy jej sie mordka wyzloci(wiem ze ciemnje mec nie bedzie) ale czy bedzie podchodzic pod kolor zlota czy bedzie taka siwula jak na glowce?? bo na glowce na czubeczku ma takie bielutenkie wloski a na mordce bardziej zlote czy ujednolici sie jej kolorek czy bedzie taka platynowa blondyneczka?? Quote
Moniś Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Śliczny Aniołek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadia86 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 dziekuje:) wszytkie psiaki sa sliczne:) Noddy i Masterek tez sa przeurocze i pomyslec ile yorkow tyle roznych ich kolorkow:)kazdy inny Quote
marlena924 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Phoebe jest prześliczna :):) Zapraszamy do nas :) Quote
Magda Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Sliczne zdjecia malej panienki:loveu: Fibi ma bardzo podobny blond do Mikiego (tylko tulow ma ciemniejszy) Pozdrawiamy!!:multi: Quote
Juszes Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Piękność!! Naprawde piękniusi psiak no iw idać, że o niego dbasz- taki ładniusi wypielęgnowany no i wesolutki :loveu: Wygłąskaj ode mnie!! Quote
M&M&O&I Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Śliczna :):loveu: Szkoda że ja nie mam zdjęć Iryska jak był mały :shake: Zapraszamy do nas do galerii Quote
Nadia86 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Marlena ja juz odwiedze wasza galeryjke:0 koniecznie fajnie tak ogladac jak psiaki dorastaja i zmieniaja sie...aToffi ma tak uroczo klapniete oncowki uzek:) przeslodki Magda_miki wlasnie widzialam ogladalam Twoja galeryjke i Miski to druga Fibi sa strasznie podobni a jak zetne jej te koncowezki czarne .i sie wyzloci jeszcze to beda naprawde bardzo podobni Juszes wyglaskam wyglaskam ona jest non stop glaskana takia pieszczocha i wariatka..a dbac oczywiscie ze dbam musze w koncu to moje psiatko kochane:) Quote
Nadia86 Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Goldenmanka a czemu nie masz zdjec swojej psinki?? nie uwierze ze nie robilas jak byl taka czarna rozbrajajaca kuleczka z blyskiem w oczku:) a do galeryjki juz wchodze Quote
Nadia86 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 no czemu tu nikt nie zaglada?? taka kiepska moja galeryjka?? to narazie zdjec nie dodaje bo malo kto zaglada:( Quote
marlena924 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Zaglądnęłam :):):) Ale nie ma nowych foteczek :-( Daj jakieś zdjątka Phebusi.. Quote
Marta_Ares Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jaka ona piekna:loveu: :loveu: wiecej fotek poprosze:cool3: Quote
Nadia86 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 no to dodam kilka foteczek malej...mam nadzieje ze sie bedzie podobalo i troszke osob nas odwiedzi:) Quote
Nadia86 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 no to to by bylo narazie a tyle Quote
Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Sliczne zdjęcia pięknej, młodziutkiej Phoeby :loveu: tutaj wyszła przesłodziutko :loveu: Ile w tej chwili mała wazy? Pozdrawiamy i do Oskarka zapraszamy :loveu: Quote
Nadia86 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 :)Ciesze sie ze sie podoba..mala w tej chwili wazy 3.2kg:)i od miesiaca waga nie ruszyla..ale ona jest iejadek straszny robi sobie diety lub posty a innym razem je normalnie..raz je jeden posilek a znowu innnym razem 2 ale w zebraniu nikt jej nie przebije:)a Oskarka juz odwiedzam:) Quote
marlena924 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Oczywiście wpadlam :) Super foteczki! Proszę przekazać całuska małej Phoebe! Quote
Nadia86 Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 no i czemu nikt tu nie zaglada??a galeria jest az tak kiepska czy co?? Quote
Magda Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Nadia86 napisał(a): Ale ona jest sliczna!! Na moje oko to ona ma bardziej zlocisty kolorek pyszczka niz Miki w jej wieku. On mial prawie caly srebrny. Ot taki blondyn z niego:lol: Quote
Recommended Posts