Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

6 tyg
tak wygladalam jak mialam jeszcze u hodowcy

a tu z rodzeństwem ja to ta ostatnia z prawej:)
7 tyg
a tu juz w nowym domku odrazu poszlam spac po nadmiarze wrazen

a tu juz mam 8 tyg :)

a tu pierwsze spotkanie ze wspolokatorem

10 tyg
czas leci i mordeczka sie bardzo zmienia

2.5 miesiaca
moje pierwsze ubranko

3 miesiace
prawda ze jestem urocza jak spie??

a tu brutalne przebudzenie
mala drzemka na balkonie

jaka ja jestem grozna:D

zaczyna sie ze mnie robic panienka mam juz 4 miesiace
czy te oczy moga klamac??

a tu jestem na wakacjach kolo ustki i taka wielkaaa dziure wykopalam

odpoczynek po meczocej pracy przed domkiem

i jak na wczasowicza przystalo trzeba sie poopalac na plazy:)
i stuknelo 5 miesiecy

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ladnie z 2 parami kielkow prawda??

a to moja ulubiona zabaweczka

a to kolejne z ulubionych zajec"strzezcie sie golabeczki nadchodze"

i gdzie one wszytkie sie podzialy??

tak szybciutko biegne do panci

juz stuknelo 6 miesiecy

uwielbiam siedziec zawinieta w recznik po kapieli

nie oddam tej pilki nawet nie probuj jej wziasc....

na tym zdjatku narazie zakoncze w miare nowych bede dokladac..i tak z takiego brzdaca czarnego zrobila sie taka blondysia

Posted

Ja mam takie do was pytanko(do tych ktorzy choc trosze znaja sie na rasie) otoz ciekawi mnie czy jej sie mordka wyzloci(wiem ze ciemnje mec nie bedzie) ale czy bedzie podchodzic pod kolor zlota czy bedzie taka siwula jak na glowce?? bo na glowce na czubeczku ma takie bielutenkie wloski a na mordce bardziej zlote czy ujednolici sie jej kolorek czy bedzie taka platynowa blondyneczka??

Posted

Marlena ja juz odwiedze wasza galeryjke:0 koniecznie fajnie tak ogladac jak psiaki dorastaja i zmieniaja sie...aToffi ma tak uroczo klapniete oncowki uzek:) przeslodki

Magda_miki wlasnie widzialam ogladalam Twoja galeryjke i Miski to druga Fibi sa strasznie podobni a jak zetne jej te koncowezki czarne .i sie wyzloci jeszcze to beda naprawde bardzo podobni

Juszes wyglaskam wyglaskam ona jest non stop glaskana takia pieszczocha i wariatka..a dbac oczywiscie ze dbam musze w koncu to moje psiatko kochane:)

Posted

Goldenmanka a czemu nie masz zdjec swojej psinki?? nie uwierze ze nie robilas jak byl taka czarna rozbrajajaca kuleczka z blyskiem w oczku:) a do galeryjki juz wchodze

Posted

:)Ciesze sie ze sie podoba..mala w tej chwili wazy 3.2kg:)i od miesiaca waga nie ruszyla..ale ona jest iejadek straszny robi sobie diety lub posty a innym razem je normalnie..raz je jeden posilek a znowu innnym razem 2 ale w zebraniu nikt jej nie przebije:)a Oskarka juz odwiedzam:)

Posted

Nadia86 napisał(a):

Ale ona jest sliczna!! Na moje oko to ona ma bardziej zlocisty kolorek pyszczka niz Miki w jej wieku. On mial prawie caly srebrny. Ot taki blondyn z niego:lol: