Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wadercia napisał(a):
hm.. nie sadze by to byl dla mnie problem. Raz wtygodniu osoba bedaca z Jasminem podesle mi wiadomosc i zdjecia nowe psiaka a ja wysle to dalej :) Takze to tylko moj pomysl i propozycja, tak samo bedziemy mogli zrobic z Franiem :)

No, to ekstra!
Jak ktoś nie bedzie chciał, żeby mu zawracać głowę, to dostanie dyplomik, a inni serwisik tygodniowy:) Fajna sprawa, Waderciu. To teraz potrzebny tekst dla Jaśmina, Franio ma?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

morisowa napisał(a):

A jak Ty proponujesz? Skoro Jaśmin obecnie wcina Vitake (przy okazji, Ajlii prosiła, żebym kupiła Vitake Senior, ale żebym Cię spytała, bo masz dostęp do tańszej) i ma zapas zwykłych puszek to może ten suplement do tego? Druga opcja uwzględniająca wybredność Jaśka, który lubi zmieniać karmy - kupić i to i to - podawać albo puszki NTS albo inne karmy z dodatkiem - w zależności od chęci Jaśmina.

Dziś dograłam sprawę odbioru w Łodzi puszek NTS i suplementu dla Jaśmina - płatność przy odbiorze gotówka we wtorek, ze skarpetki MLB. Koszt: 400,- + 85,41.
Na karmę Vitake mam rabat, mogę zamówić również za pobraniem za 174,25 worek 15kg - ale na razie skarpetka zrobiła się pusta. Jeśli są fundusze, to proszę o info i zamawiam.

Posted

już jestem i u Frania, i u Jaśminka - czyli robimy dyplomiki dla chłopaków? Proszę o zdjęcia, w jak największym rozmiarze na maila, jeśli szybciutko dostane, może skleję coś zaraz, mam na dziś wieczór wolnego kompa. Tylko szybciutko, bo od rana na nogach i padam już na pysk. Jeślibym dziś nie dostała to dopiero poniedziałek/wtorek będę mogła zrobić. I jakiś tekst przykładowy też bym prosiła. Obrazek w formie cegiełki też mogę zrobić, tylko proszę napisać jakie nominały

Posted

Magdalena napisał(a):
już jestem i u Frania, i u Jaśminka - czyli robimy dyplomiki dla chłopaków? Proszę o zdjęcia, w jak największym rozmiarze na maila, jeśli szybciutko dostane, może skleję coś zaraz, mam na dziś wieczór wolnego kompa. Tylko szybciutko, bo od rana na nogach i padam już na pysk. Jeślibym dziś nie dostała to dopiero poniedziałek/wtorek będę mogła zrobić. I jakiś tekst przykładowy też bym prosiła. Obrazek w formie cegiełki też mogę zrobić, tylko proszę napisać jakie nominały

Magda, jutro prawdopodobnie będą nowe foty, a chcemy, żeby to były nówki, niepublikowane - nie ma piekarni, jeszcze nie mamy tekstu dla Jaśka - Franio już ma. Dasz radę trochę poczekać?

Posted

Widzę że dużo dobrego się dzieje na wątku Jaśmina. Dziękuję serdecznie wszystkim za odwiedzanie, pomysły, deklaracje i dobre słowa.
Przepraszam w imieniu swoim i morisowej za niecodzienną obecność tutaj - jesteśmy do poniedziałku tylko sporadycznie przy necie.
Co do cegiełek allegro to z moich doświadczeń wynika że najlepiej sprawdzają się dyplomy graficzne w postaci elektronicznej do wysłania na maila.

Posted

Jesteśmy w trakcie dogadywana z Magdyską25 przejęcia przez nią rozliczeń Jaśmina. W poniedziałek pojawi się dokładna informacja o tym. Bardzo dziękuję Magdysce za tą propozycję - bardzo to nas odciąży.

I na razie znikam z netu.

Posted

A ja się tu pojawiam, dzień dobry. Dzisiaj tuliłam Jaśminka u Ajlii. Cudowny pies ( a raczej Pan Pies bo Jasminek ma i godność i charakter). Spokojny, zrównoważony, bardzo kochany dla człeka. Ładna błyszcząca sierść, humor dobry, świetnie sobie radzi, widać jak dobrze mu w swoim obecnym domku. Ajlii go rozpieszcza. Jaś ma tyle uroku i wdzięku, że nie dostrzega się dużego guza pomiędzy oczami (niemal nie dostrzega), bo jeśli ktoś umie patrzeć to widzi jako całość po prostu wspaniałego psa! Jestem pod jego urokiem jednym słowem :)
Apsa robiła zdjęcia, na pewno tu wklei...i może coś napisze bardziej fachowego bo to? to tylko moja relacja na świeżo bo dopiero co wróciłyśmy z Koluszek!

Posted

Cioteczki ja z prośbą: Czy ktoś mi tu może podać linka do tematu Rudolfa, starszego czekoladowego niskiego psiaka z głową wyżła? Jest też u Ajlii...nijak nie mogę znaleźć...byłabym wdzięczna!

Posted

bea100 napisał(a):
Dziękuję Majqa, już tam napisałam peany na jego cześć ;)

Te peany musiały być, bo to zjawiskowy pies i do tego, eh... ta jego sierść - kolor i w dotyku... :-)

Posted

[quote name='bea100']A ja się tu pojawiam, dzień dobry. Dzisiaj tuliłam Jaśminka u Ajlii. Cudowny pies ( a raczej Pan Pies bo Jasminek ma i godność i charakter). Spokojny, zrównoważony, bardzo kochany dla człeka. Ładna błyszcząca sierść, humor dobry, świetnie sobie radzi, widać jak dobrze mu w swoim obecnym domku. Ajlii go rozpieszcza. Jaś ma tyle uroku i wdzięku, że nie dostrzega się dużego guza pomiędzy oczami (niemal nie dostrzega), bo jeśli ktoś umie patrzeć to widzi jako całość po prostu wspaniałego psa! Jestem pod jego urokiem jednym słowem :)
Apsa robiła zdjęcia, na pewno tu wklei...i może coś napisze bardziej fachowego bo to? to tylko moja relacja na świeżo bo dopiero co wróciłyśmy z Koluszek!
Bea kochana, Rudi to moje "dziecko":) Nie zapomnij do Iskry zajrzeć i do Kazia, Franio siedzi w podpisie:)