magdyska25 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ehh i nikt od wczoraj nie zajrzał do Jaśka?...... Kolejne wpłaty do mnie doszły: 50 zł.- ANULA42 5 zł.- Pliszka 10 zł.- ??? więc od razu robię przelew na konto Ajlii 65 zł. dla naszego Jaśka. Quote
jaanka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ja zglądam i trzymam kciuki za zdrowie Jasia , tylko tyle mogę . Quote
magdyska25 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kciuki za zdrowie oczywiście są bardzo potrzebne!!! Teraz Jasio jest na minusie 442,45 zł. musimy wreszcie wyjść z długu i zacząć na bieżąco... Jeżeli będzie psi bazarek proszę o PV- myślę, że mój Amor odstąpi swoje nowe frisbee w ramach wsparcia dla Jaśminka. Quote
kakadu Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 ja mam taka kule na karme, ze sie wsypuje do srodka i powolutku wypadaja kulki w miare jak pies sie bawi i przetacza z miejsca na miejsce - moge oddac na bazarek - jak sie jakis skreci to dajcie znac gdybym przgapila Quote
magdyska25 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Mam nadzieję, że uda mi się w najbliższym czasie odebrać fanty na kolejny bazarek jaśminowy a dzisiaj muszę się spiąć i wystawić wreszcie ciuchowy. Kasa jest bardzo potrzebna.... Także proszę o powysyłanie wątku do ludzi. KAŻDA, nawet jednorazowa wpłata jest na wagę złota!!! Quote
juliaikamil Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 mogę dać kilka rzeczy na bazarek - w W-wie w weekend mogę je zawieźć Quote
magdyska25 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='juliaikamil']mogę dać kilka rzeczy na bazarek - w W-wie w weekend mogę je zawieźć[/QUOTE] Będą to rzeczy na psi bazarek czy ogólne? Quote
juliaikamil Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='magdyska25']Będą to rzeczy na psi bazarek czy ogólne?[/QUOTE] ogóle raczej... Quote
Wadercia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 malibo ostatnio chyba zajeta kobieta jest i nie wiem kochane co z tym allegro cegielkowym ? Quote
magdyska25 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='wadercia']malibo ostatnio chyba zajeta kobieta jest i nie wiem kochane co z tym allegro cegielkowym ?[/QUOTE] Ja nie chce się wypowiadać bo nie mam zielonego pojęcia. Według mnie brzmi bardzo sensownie. Zawsze to szansa, że parę groszy uzbierać tym bardziej, że nie jest za ciekawie...... Wadercia a czego dokładnie potrzebujesz do tego allegro? Mogę po 16 spróbować skontaktować się z Malibo. Quote
Wadercia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 hm. malibo mi pisala ze wszystko juz ma przygotowe - teskt, zdjecia, konto będzie fundacyjne, no i dyplomy- cegielki czekam tylko na te materialy:) tylko wlasnie boje sie jednego. Bo zalozenie i prowadzenie to nie problem.. ale cos czuje ze pomimo ze to charytatywna aukcja allegro zabirze swoja czesc.. nie pamietam ile to jest. Ale chyba 10 % takze jesli zbierze sie duza kwota to wiadomo..nie bede wstanie oplacic pozniej tej aukcji :oops: Quote
magdyska25 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='wadercia']hm. malibo mi pisala ze wszystko juz ma przygotowe - teskt, zdjecia, konto będzie fundacyjne, no i dyplomy- cegielki czekam tylko na te materialy:) tylko wlasnie boje sie jednego. Bo zalozenie i prowadzenie to nie problem.. ale cos czuje ze pomimo ze to charytatywna aukcja allegro zabirze swoja czesc.. nie pamietam ile to jest. Ale chyba 10 % takze jesli zbierze sie duza kwota to wiadomo..nie bede wstanie oplacic pozniej tej aukcji :oops:[/QUOTE] Spokojnie- przecież można opłacić z pieniędzy, które ewentualnie się uzbierają (mam taką wielką nadzieję). Wiadomo, nie każdy może pozwolić sobie na opłacenie a myślę, że nikt nie będzie miał do Ciebie o to pretensji ;) ok. to spróbuję się dodzwonić. Quote
Wadercia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 tz jesli uzbiera sie powyzej 200 zł a mysle ze spokojnie tak to juz koszty będą troszke dla mnie za duze wiec umowimy sie moze ze to il ebedzie trzebadolozyc do oplacenia zostawie Quote
magdyska25 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='wadercia']tz jesli uzbiera sie powyzej 200 zł a mysle ze spokojnie tak to juz koszty będą troszke dla mnie za duze wiec umowimy sie moze ze to il ebedzie trzebadolozyc do oplacenia zostawie[/QUOTE] Dobrze, mi pasuje. Wadercia- pięknie dziękuję!!! Quote
magdyska25 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zaraz zadzwonię do Malibo. Jak na razie zaczęłam robić ciuszkowy bazarek ale dzisiaj już nie skończę. http://www.dogomania.pl/threads/210373-Ciuszki-w-trakcie-robienia-bazarku?p=17164450#post17164450 Quote
majqa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jeśli dobrze pamiętam brakuje mi jeszcze jednej wpłaty (ma nastąpić w pt.), a wtedy podliczenie, podział i zasilenie Jasia. Quote
magdyska25 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='wadercia']takze w dalszym ciagu czekam na malibo :)[/QUOTE] Malibo ma mi wszystko wysłać na maila wieczorkiem. Ja jutro siadam do komputera z rana i przesyłam Tobie. Także Wadercia- serdecznie Cię prosimy o jeszcze jeden dzień cierpliwości i potem możesz zacząć działać już w weekend z allegro cegiełkowym :) Quote
Wadercia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 poczekam :) napisalam do jednej cioteczki przy okazji o ladna szate graficzna.. moze cos ladnego nam zrobi :) Quote
majqa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='magdyska25']Majqa- ok. Dziękujemy pięknie!!!![/QUOTE] W weekend siadam do drugiego, obiecanego bazarku dla obu chłopaków. :-) Quote
Recommended Posts