Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehh i nikt od wczoraj nie zajrzał do Jaśka?......

Kolejne wpłaty do mnie doszły:

50 zł.-
ANULA42
5 zł.- Pliszka
10 zł.- ???

więc od razu robię przelew na konto Ajlii 65 zł. dla naszego Jaśka.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kciuki za zdrowie oczywiście są bardzo potrzebne!!!

Teraz Jasio jest na minusie 442,45 zł. musimy wreszcie wyjść z długu i zacząć na bieżąco...

Jeżeli będzie psi bazarek proszę o PV- myślę, że mój Amor odstąpi swoje nowe frisbee w ramach wsparcia dla Jaśminka.

Posted

ja mam taka kule na karme, ze sie wsypuje do srodka i powolutku wypadaja kulki w miare jak pies sie bawi i przetacza z miejsca na miejsce - moge oddac na bazarek - jak sie jakis skreci to dajcie znac gdybym przgapila

Posted

Mam nadzieję, że uda mi się w najbliższym czasie odebrać fanty na kolejny bazarek jaśminowy a dzisiaj muszę się spiąć i wystawić wreszcie ciuchowy.
Kasa jest bardzo potrzebna....
Także proszę o powysyłanie wątku do ludzi. KAŻDA, nawet jednorazowa wpłata jest na wagę złota!!!

Posted

[quote name='wadercia']malibo ostatnio chyba zajeta kobieta jest i nie wiem kochane co z tym allegro cegielkowym ?[/QUOTE]

Ja nie chce się wypowiadać bo nie mam zielonego pojęcia.

Według mnie brzmi bardzo sensownie. Zawsze to szansa, że parę groszy uzbierać tym bardziej, że nie jest za ciekawie......

Wadercia a czego dokładnie potrzebujesz do tego allegro? Mogę po 16 spróbować skontaktować się z Malibo.

Posted

hm. malibo mi pisala ze wszystko juz ma przygotowe - teskt, zdjecia, konto będzie fundacyjne, no i dyplomy- cegielki czekam tylko na te materialy:)

tylko wlasnie boje sie jednego. Bo zalozenie i prowadzenie to nie problem.. ale cos czuje ze pomimo ze to charytatywna aukcja allegro zabirze swoja czesc.. nie pamietam ile to jest. Ale chyba 10 % takze jesli zbierze sie duza kwota to wiadomo..nie bede wstanie oplacic pozniej tej aukcji :oops:

Posted

[quote name='wadercia']hm. malibo mi pisala ze wszystko juz ma przygotowe - teskt, zdjecia, konto będzie fundacyjne, no i dyplomy- cegielki czekam tylko na te materialy:)

tylko wlasnie boje sie jednego. Bo zalozenie i prowadzenie to nie problem.. ale cos czuje ze pomimo ze to charytatywna aukcja allegro zabirze swoja czesc.. nie pamietam ile to jest. Ale chyba 10 % takze jesli zbierze sie duza kwota to wiadomo..nie bede wstanie oplacic pozniej tej aukcji :oops:[/QUOTE]

Spokojnie- przecież można opłacić z pieniędzy, które ewentualnie się uzbierają (mam taką wielką nadzieję).
Wiadomo, nie każdy może pozwolić sobie na opłacenie a myślę, że nikt nie będzie miał do Ciebie o to pretensji ;)

ok. to spróbuję się dodzwonić.

Posted

tz jesli uzbiera sie powyzej 200 zł a mysle ze spokojnie tak to juz koszty będą troszke dla mnie za duze wiec umowimy sie moze ze to il ebedzie trzebadolozyc do oplacenia zostawie

Posted

[quote name='wadercia']tz jesli uzbiera sie powyzej 200 zł a mysle ze spokojnie tak to juz koszty będą troszke dla mnie za duze wiec umowimy sie moze ze to il ebedzie trzebadolozyc do oplacenia zostawie[/QUOTE]

Dobrze, mi pasuje.
Wadercia- pięknie dziękuję!!!

Posted

[quote name='wadercia']takze w dalszym ciagu czekam na malibo :)[/QUOTE]

Malibo ma mi wszystko wysłać na maila wieczorkiem.
Ja jutro siadam do komputera z rana i przesyłam Tobie.

Także Wadercia- serdecznie Cię prosimy o jeszcze jeden dzień cierpliwości i potem możesz zacząć działać już w weekend z allegro cegiełkowym :)