Wadercia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ktos tutaj oprocz magdyska moze podejmowac decyzje o Jasminkowym allegro cegielkowym? Bo to sprawa dosc pilna....:) dokladnie konczaca się za 2h :) Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='wadercia']ktos tutaj oprocz magdyska moze podejmowac decyzje o Jasminkowym allegro cegielkowym? Bo to sprawa dosc pilna....:) dokladnie konczaca się za 2h :)[/QUOTE] Niestety nie miałam jak wczoraj wejść na dogo.... Myślę, że każdy kto tutaj wchodzi i interesuje Go los Jaśminka może wypowiedzieć się w kwestii allegro cegiełkowego. Czyli teraz została nam tylko pierwsza opcja? Może Waderciu skopiuj tu kawałek wiadomości, którą mi wysłałaś? Każdy będzie miał jasność o co chodzi ;) Quote
kakadu Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='magdyska25'] Jeśli nie ma żadnych "ale", przechwycę kolejny bazarek jaśkowy- psi. Jak się w tym nie połapie to proszę nie krzyczeć ( w sob. 2,5 godz. siedziałam nad ciuchami i mierzyłam etc.) a jestem w trakcie przeprowadzki- kurcze, że rozdzielić się nie mogę... Także kakadu- jak najbardziej trzymaj swój fant- to jest mój mail: magdys19@interia.pl Kto ma jeszcze jakieś rzeczy na bazarek psi? Napiszę do KWLa- on chyba ma jakieś jeszcze rzeczy i czekam na tekst. ok, to ja jutro wysle zdjecie na podany adres i podam telefon na wszeli wypadek bo wyjezdzam w sobote na tydzien i bede totalnie off line Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dziękuję Kakadu- jak coś, będę dzwoniła a tymczasem czekam na odp. KWL'a w sprawie psiego bazarku. Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 czy jakieś nowe wpłaty z bazarku jeszcze doszły? bo od anula42 powinno być jeszcze 50zł a dziś cioteczka Agnieszka103 wpłaciła 11zł Jaśminkowi - policzyła sobie 6 zł odsetek za zwłokę dla Jasia;) Quote
Wadercia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wiec chodzilo o to iz na gruperze wczoraj byla taka oto opcja 17 zł za kupon o wartości 100 zł na cały asortyment sklepu internetowego Vistaprint.pl. Najwyższej jakości materiały marketingowe dla Ciebie i Twojej firmy! Czemu by się to przydalo.... otoz na allegr cegielkowym trzeba miec cos fizycznego w zamian za zakup cegielki...Nie mozna niestety wysylac nic elektronicznie (chyba ze ktos zechce po prywatnym e-mailu). I tutaj byla fajna oferta na podziekowania.. 17 zł za 50 podziekowan. I zostawaloby 20 zł do wykorzystania w tym portalu (gdyz na wykorzystanie dostajemy 100 zł i owe podziekowania kosztowalyby ponad70 zł, choć my płacimy 17)... Ale oferta niestety sie skonczyla. Franeczkowe allegro juz dziala. Jasminka moge zrobic w kazdej chwili, gdy dostane tekst... no i pomysl na fizyczna cegielke :) Quote
majqa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Waderciu, da się, da, wysyłać elektronicznie. Robiła tak po wielokroć Isadora7, temat dopracowała do perfekcji (w znaczeniu wytycznych allegro). Quote
Wadercia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wiem ze to cos tkwi w "tekscie" brak slowek typu cegielka itp :) ale wyslalam PW ;) Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Agnieszka_K']czy jakieś nowe wpłaty z bazarku jeszcze doszły? bo od anula42 powinno być jeszcze 50zł a dziś cioteczka Agnieszka103 wpłaciła 11zł Jaśminkowi - policzyła sobie 6 zł odsetek za zwłokę dla Jasia;)[/QUOTE] Anula42 wpłaciła pieniądze 28.06, które już dawno podsumowałam i przelałam dla Jaśminka (w moim poście rozliczeniowym jest taka wpłata) :) Od Agnieszki jeszcze nie ma przelewu ale jak tylko dojdzie- napiszę. Staram się na bieżąco wszystko notować i pisać ;) Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='magdyska25']Anula42 wpłaciła pieniądze 28.06, które już dawno podsumowałam i przelałam dla Jaśminka (w moim poście rozliczeniowym jest taka wpłata) :) Od Agnieszki jeszcze nie ma przelewu ale jak tylko dojdzie- napiszę. Staram się na bieżąco wszystko notować i pisać ;)[/QUOTE] tak tak anula wpłaciła 100 zł ale potem napisała, że przelewa jeszcze 50 i zastanawiam się czy doszło:) spokojnie czekam na resztę:) Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Agnieszka_K']tak tak anula wpłaciła 100 zł ale potem napisała, że przelewa jeszcze 50 i zastanawiam się czy doszło:) spokojnie czekam na resztę:)[/QUOTE] Tak, zgadza się :) 100 zł. od Anuli do mnie doszło 21.06 a potem 28.06- 50 zł. Jak coś dojdzie napiszę ;) Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='magdyska25']Tak, zgadza się :) 100 zł. od Anuli do mnie doszło 21.06 a potem 28.06- 50 zł. Jak coś dojdzie napiszę ;)[/QUOTE] aaaa to ja tych 50zł nie widziałam i mi się nie zgadzało, bo anula zawsze słowna jest;) dobrze, że się znalazły:) Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Obie są zanotowane w wpłatach czerwcowych i już przelałam je dawno Ajlii (jak tylko dostaje większą sumę to robię przelew. Teraz mam +16 zł. ale trzymam bo nie wiem co z allegro cegiełkowym). Quote
Wadercia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 hm.. allegro o ile sie nei myle oplacila malibo :) choc musze to sprawdzic.. :) Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='wadercia']hm.. allegro o ile sie nei myle oplacila malibo :) choc musze to sprawdzic.. :)[/QUOTE] No proszę proszę. Malibo znowu czuwa :) Quote
Wadercia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 z pewnoscia oplacila Franeczka, ale pozniej sprawdze czy i Jasmina rowniez chociaz cos mi swita ze tak :) Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Agnieszka- wysyłam Ci PV- oświeciło mnie ale potrzebuję Twojej pomocy, także ukłony w Twoją stronę są skierowane. Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='magdyska25']Agnieszka- wysyłam Ci PV- oświeciło mnie ale potrzebuję Twojej pomocy, także ukłony w Twoją stronę są skierowane.[/QUOTE] odpisałam - już zaczynam myśleć:) do wieczora!;) Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dziękuję Agnieszka- chciałam jeszcze napisać Tobie jedną rzecz ale zapchałam Ci skrzynkę ;) Doszła do mnie wpłata od Majqi za bazarek kosmetyczny- 263 zł., które od razu przelałam na konto Ajlii. Umówiłyśmy się tak, że z tych pieniędzy 100 zł. weźmie na bieżące wydatki w sensie "czarną godz." a pozostałe- dług. Quote
Agnieszka_K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='magdyska25']Dziękuję Agnieszka- chciałam jeszcze napisać Tobie jedną rzecz ale zapchałam Ci skrzynkę ;) [/QUOTE] jeszcze zdążyłam przed wyjściem odepchać - pisz!:smile: Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 W związku z dużym długiem i dochodzącymi wydatkami zrobiłam nowe rozliczenia pt.: [SIZE=5][SIZE=4][SIZE=5]Na bieżące sprawy: 100 zł. od Myszy1- w tym wydane 54 zł. na posiew i 4,40 zł. kompleks witamin B na poprawę apetytu. 100 zł. przeznaczone z bazarku cegiełkowego. W sumie na bieżące rzeczy ma: + 141,60 zł. Znajduje się to na końcu 2 postu. Nadal jednak Jasiek jest na minusie [SIZE=6]279,45 zł. Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bardzo proszę osobę, która chciała wpłacić na Jaśmina o wiadomość do mnie na PV gdyż nicku nie mogę znaleźć. Quote
magdyska25 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Doszły do mnie wpłaty: [SIZE=2]* 15 zł.- DOROTA3005_1976 za bazarek tabletkowy * 11 zł.- AGNIESZKA103 za bazarek tabletkowy Na koncie miałam jeszcze 16 zł. czyli całość w sumie + 42 zł. przelałam Ajlii w ramach spłaty długu. Quote
malibo57 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='magdyska25']Kto ma jeszcze jakieś rzeczy na bazarek psi? Napiszę do KWLa- on chyba ma jakieś jeszcze rzeczy i czekam na tekst.[/QUOTE] Magdysko, ja mam parę fantów, postaram się szybko zrobić foty i dosłać, skoro bazarek dopiero teraz. Przed wyjazdem nie zdążyłam i musiałam się wycofać. Quote
Recommended Posts