Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może Wy kochani coś doradzicie.
Mamy takiego delikwenta co to nic nie chce jeść, karmę suchą wymieszaną z puszką łaskawie i czasaaami zje, ale do tego dochodzą jego problemy z układem pokarmowym. Karmę chapi jje aż mu się uszy trzęsą ale wiadomo, że chapi to syf jeden wielki.
Już nie wiem w jakie karm celować. Jadł teraz Royala intestinal gastro żeby podleczyć mu układ pokarmowy (pies to znajda, od pół roku u mnie, zaniedbany był i ogólnie w złym stanie) ale ani nie chciał go jeść na sucho a z puszką tak jak pisałam-czasami. Wolałabym go przekonać do samej karmy bez udogodnień typu puszeczka czy coś takiego, ale on oczywiście woli zjeść wszystko oprócz jedzenia z miski o wyznaczonej porze.
Może znacie jakąś karmę, na którą kuszą się największe niejadki ?
Dodam że pies to husky (najprawdopodobniej miks husky i łajka ale w typie husky)

• 2 weeks later...
Posted

Ewentualnie gotowany ryż z gotowanym kurczakiem, na zmianę z wołowinka, sercami, wątróbką, do tego gotowana marchewka, siemię lniane, suplementy witaminowe...

• 4 weeks later...
Posted

mój wybredniś lubi Pronature Holistic Salmon , może wypróbuj na swoim. karma ma wiele zalet, jest smaczna i dobrze wyposażona, jest z organicznych składników i ma białko świetnej jakości