monika-lucky Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Może Wy kochani coś doradzicie. Mamy takiego delikwenta co to nic nie chce jeść, karmę suchą wymieszaną z puszką łaskawie i czasaaami zje, ale do tego dochodzą jego problemy z układem pokarmowym. Karmę chapi jje aż mu się uszy trzęsą ale wiadomo, że chapi to syf jeden wielki. Już nie wiem w jakie karm celować. Jadł teraz Royala intestinal gastro żeby podleczyć mu układ pokarmowy (pies to znajda, od pół roku u mnie, zaniedbany był i ogólnie w złym stanie) ale ani nie chciał go jeść na sucho a z puszką tak jak pisałam-czasami. Wolałabym go przekonać do samej karmy bez udogodnień typu puszeczka czy coś takiego, ale on oczywiście woli zjeść wszystko oprócz jedzenia z miski o wyznaczonej porze. Może znacie jakąś karmę, na którą kuszą się największe niejadki ? Dodam że pies to husky (najprawdopodobniej miks husky i łajka ale w typie husky) Quote
Sybel Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ewentualnie gotowany ryż z gotowanym kurczakiem, na zmianę z wołowinka, sercami, wątróbką, do tego gotowana marchewka, siemię lniane, suplementy witaminowe... Quote
monika-lucky Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Po gotowanym niestety ma biegunki... A chrupkiego nie chce jesc. Quote
Marek Kurski Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 musisz go przekonać do jakiejś karmy suchej - może mała głodówka i karmienie o ustalonych porach? Quote
mam psa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 mój wybredniś lubi Pronature Holistic Salmon , może wypróbuj na swoim. karma ma wiele zalet, jest smaczna i dobrze wyposażona, jest z organicznych składników i ma białko świetnej jakości Quote
Recommended Posts