Basia i Barni Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Czy jest ktoś kto, poszedłby zobaczyć tą sunię labka,jak się zachowuje, bo może będzie domek ? Bardzo przydałyby się jakieś zdjęcia . Quote
luizkamor Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Łaciata bokserka to kolejny przykład ludzkiej głupoty i braku odpowiedzialności. Właściciele przywieźli kilka swoich psów do hotelu na 2 tygodnie z powodu rzekomej przeprowadzki. Niestety nie pojawili się już od 8 miesięcy. Największa ofiara spośród tej gromady jest właśnie ta bokserka. Według prawa jest gotowa do adopcji bo została porzucona, ale praktycznie jest to niemożliwe, gdyż jest bardzo agresywna. Ma to podłoże lękowe, boi się tak bardzo, ze gotowa jest atakować wszystko i wszystkich na swojej drodze. Niesprawiedliwe byłoby gdyby miała zapłacić życiem za bezduszność swoich właścicieli. Dajmy jej szanse. Pracy z nią podjął się behawiorysta-pan Jacek z Psiego Rancza (http://www.psieranczo.com.pl/). Włoży w to cale swoje doświadczenie, wiedzę i serce, ale potrzebne są środki na codzienne utrzymanie psa i zakup boksu. Pomóżmy "łaciatej diablicy" odzyskać zaufanie do świata. Może to potrwać nawet ok. roku, ale warto ocalić stworzenie, które nikomu nie zawiniło. Z góry dziękujemy za przekazane środki i obiecujemy informować o jej postępach.Więcej info pod numerem kom. [FONT=arial,helvetica,sans-serif][FONT=Verdana] 722 255 846[/FONT][/FONT] TOZ Oddział w Gorzowie Wlkp., ul. Borowskiego 31;[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] numer konta 65 8363 0004 0042 3740 2000 0001 GBS O/Gorzów Wlkp. Wpłaty w kasach GBS zwolnione są z opłaty z tytułu prowizji z dopiskiem "Łaciata Diablica" Prosze o pomoc w umieszczaniu tego apelu. [/FONT] Quote
luizkamor Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Mam dodatkowe info o nich. Ten drugi jest juz tam dwa lata!!!!! Ma ok 5 lat. Ten pierwszy jest młody i ma ok 2 lata. Quote
faith35 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 luizkamor to chodzi o info. o tych labkach? Nasz do Basia i Barni na PW, ona też jest z labradory.info :) Quote
psiakiGabi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Są jakieś nowe informacje? Wiadomo co z psami? Quote
Shenan Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Czy wiadomo coś nowego o psach, napiszcie co udało się zdziałać.. Czytam i nie mogę zrozumieć tego ogromu bestialstwa ... Quote
azalia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 NIE MA żadnych wiadomości co z psami się stało?Po co ten facet trzymał np.labka aż 2 lata,dlaczego wcześniej nie zgłosił sprawy. Quote
faith35 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 nie ma to jak nagłośnić, a potem nie podawać info na bieżąco... i właśnie przez takich ludzi (którzy mimo wszystko kochają zwierzęta) nie można w porę interweniować. Pewnie psiaki są już za TM. Quote
Hitoshi Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy, z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę mega długu w klinice: http://www.dogomania.pl/threads/208321-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-za-10-z%C5%82-na-mega-d%C5%82ug!-Zapraszamy-do-15-czerwca Quote
otita Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 faith35 napisał(a):nie ma to jak nagłośnić, a potem nie podawać info na bieżąco... i właśnie przez takich ludzi (którzy mimo wszystko kochają zwierzęta) nie można w porę interweniować. Pewnie psiaki są już za TM. Miejmy nadzieję, że z tym ostatnim to się mylisz! Quote
iwcia93 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Z tego co wiem to 2 sunie są u nas w schronie. Co z resztą, nie mam pojęcia. Sama jestem ciekawa... Quote
otita Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Podniosę wątek i przy okazcji poproszę: Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye: Quote
faith35 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 otita napisał(a):Miejmy nadzieję, że z tym ostatnim to się mylisz! nawet nie wiesz, jak w tym przypadku bardzo, bardzo, bardzo chciałabym się mylić! :( Quote
Recommended Posts