Aranka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Dzień pierwszy Psy kl. championów Dakota Nike's Nitor Nivalis - 3, oc. doskonała Suki kl. championów Aranka Zew Wolności - 3, oc. doskonała Dzień drugi Psy kl. championów Dakota Nike's Nitor Nivalis - 3, oc. doskonała Suki kl. championów Aranka Zew Wolności - 3, oc. doskonała Quote
Monika_Lucky Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Serdeczne Gratulacje ;):lol: Ale przede wszystkim dla Aranki !! :multi::loveu: Blondyna jest niesamowita Quote
tobciu Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Przepraszam za prywatę.. ale jestem w wielkiej potrzebie. :( Proszę o pomoc, o przesłanie choc dalej, może macie znajomych w okolicach Nakła, Kcyni. Zaginął pies Brego, brat mojego Bragiego. Proszę pomóżcie mi go odnaleźc, albo choc dowiedziec sie co sie z nim stało.. więcej informacji : http://www.dogomania.pl/threads/219989-ZAGINĄŁ-PIES-BREGO-KUNDELEK-w-okolicy-wsi-KOWALEWKO-GROMADNO-(woj.kuj.-pom.)?p=18269942 Quote
Recommended Posts