kimiji Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Zrobiłam nowe allegro Rudej, może ktoś odpowiedzialny ją wypatrzy: http://allegro.pl/show_item.php?item=1594806492 Quote
Meeaw Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Dziękuję za nowe Allegro! Dawno mnie tu nie było i nie napisałam ważnej wiadomości - Ruda bierze udział w ogólnopolskim programie szkoleniowym dla psów ze schronisk "Fajny pies, ale bezdomny". Zapraszam do obejrzenia zdjęć i poczytania relacji z jej nauki, robi postępy i świetnie się przy tym bawi :) http://www.katowice.fajnypies.eu/01_ruda Quote
soboz4 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 urocze zdjęcie, aż chce się ją wygłaskać przez ekran monitora, Ruda to cudna suczynka, na dodatek taka mądra! Quote
Meeaw Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Ruda zakończyła udział w szkoleniu i otrzymała certyfkat uczestnictwa! Znowu piszę po czasie, bo było to już tydzień temu, ale ciągle coś mi przeszkadza w tym, żeby napisać na wątku.. Niedługo napiszę więcej! Tymczasem, hop do góry psinko! PS Załączam filmik z jednych z zajęć i zapraszam do obejrzenia wszystkich, są krótkie, a można zobaczyć, jak wiele nauczyły się schroniskowe psiaki :) http://www.youtube.com/watch?v=_pATFHildhc&feature=channel_video_title Quote
maciaszek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jak ruszy wreszcie strona schronisko.net, dodam filmik do karty Rudej. Jakbym zapomniała, proszę o przypomnienie. Quote
jofracy Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Miałam okazję ostatnio poznać Rudą osobiście. Chwyta za serduszko :) Quote
pawel11 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 mała piękność :) mam nadzieję, że wkrótce odnajdzie kochający dom Quote
fernari Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Jestem u Rudej :) Jest prześliczna i w dodatku inteligentna... Oby znalazła domek, w którym zostanie na zawsze ;D Quote
miudzioszka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ruda jest taka śliczna i charakter ma też bardzo fajny :) Do domku :) Quote
Irvette Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 jestem u mądrej Rudej...........al domku nadal nie ma macie tekst do ogłoszeń???? Quote
saphira18 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Hej:) Ci państwo co pisali na gmailu o Gabi i Koksa, zastanawiają się też nad Rudą. Podałam im maila do ciebie Aniu. a przyjadą jakoś w sierpniu do schroniska Pozdrawiam Quote
fernari Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Już jest sierpień :) Koks jest już w domku, więc Ci państwo będą wybierac pomiędzy Rudą a Gabi :D Twoje szanse na nowy domek nie są już 1:3 tylko 1:2 :evil_lol: Quote
Meeaw Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Wybaczcie zwłokę, ale byłam na wyjeździe bez internetu. Oficjalnie oświadczam, że pani Monika zapewniła mnie, że przyjedzie po Rudą do schroniska 6.08 albo 11.08. To chyba ta sama osoba o której pisaliście, ale nie jestem pewna. Trzymajta kciuki. :] Quote
saphira18 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 pani Monika trochę gmatwa sprawę... ja wyjeżdżam, na razie w zainteresowaniu pani była Gabi, Koks, Ruda... 3mam kciuki więc za Rudą Quote
Jetrel Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Dziś byli super państwo w schronie, i też oglądali Rudą. Quote
saphira18 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ta rodzina ? co przyszła po 17? bo tak to potwierdzam że grzeczni i mili:) Quote
fernari Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Czyli Ruda idzie do domku ?? Jeśli tak to wspaniale :loveu: Quote
Jetrel Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Chyba ci sami, pani w krótkich, czarnych włosach była, i pan pod 50-tke. Nie są pewni czy ją wezmą, bo niedawno stracili psa, ale myślę że poważnie o niej myślą. Quote
saphira18 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 a to chyba nie Ci:) tamci byli z dzieckiem, ale wiem chyba o których Ci chodzi, bo szukali małego psa. dosyć spamu i hoopaj do domu Ruda!:lol: Quote
fernari Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Czy ktoś może posiada informacje czy ją adoptowano :) ??? Bo ja widziałam i jedna wolontariuszka też widziała jedną panią jak szła z kopią Rudej ... Może to była ona ??? Quote
WolvesLover Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 No właśnie to ja ją widziałam na przystanku gdy wracałam ze schronu, z jakąś młodą dziewczyną była. Mam nadzieję, że mi się nie przewidziało :mdrmed: Quote
Meeaw Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Tak, tak :D Potwierdzam, że Ruda dzisiaj przy mnie poszła do domu! Pani tłumaczyła się, że miała z mężem sprzeczkę czy wziąć Gabi czy Rudą, ale postawiła na swoim :] Wyglądała na osobę w porządku i od razu chciała się ze mną umawiać na wizytę poadopcyjną. Cieszę się bardzo i mam nadzieję, że smutny los Rudej właśnie się odmienił :) Btw, też ją potem widziałam na przystanku, więc to zapewne była ona ;) Quote
fernari Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Cudownie !!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Nareszcie szczęście ją dopadło :p Quote
Recommended Posts