Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbk napisał(a):
Pamiętasz i co? Nic z tym nie zrobisz?

Fotki sa na kompie tylko musze obrobic ;)

pusia2405 napisał(a):
Zdaje się, że Kamila jest tak zapracowana, że nie ma czasu na focenie, a tym bardziej wstawianie. No ale cóż, coś za coś...:razz:

No wlasnie pracy mam dosc sporo a aparat rzadko ze soba zabieram bo ciagnace psiaki plus sprzet to jakos tak za duzo :oops:

Ale spoko,fotki beda dzis,obiecuje :lol:

Posted

Hahahhah :mad:No i chyba trzeba bedzie zaczekac do jutra bo myslalam ze mam zgrane fotki na swoim kompie a nie moge ich znalezc wiec chyba zgralam je na inny 'domowy komp' do ktorego juz dzis nie mam dostepu :cool1:
Mysle ze poczekacie jeszcze do jutra skoro juz tak dlugo czekaliscie :cool3:

Posted

Kamila napisał(a):
Hahahhah :mad:No i chyba trzeba bedzie zaczekac do jutra bo myslalam ze mam zgrane fotki na swoim kompie a nie moge ich znalezc wiec chyba zgralam je na inny 'domowy komp' do ktorego juz dzis nie mam dostepu :cool1:
Mysle ze poczekacie jeszcze do jutra skoro juz tak dlugo czekaliscie :cool3:

Najwyraźniej nie mamy innego wyjścia ;)

• 2 weeks later...
Posted

co tam u was slychac dziewczyny :p??? u nas narazie mocno pod gorke i czekam na moment kiedy na ta gorke wkoncu sie wdrapie i bede mogla sobie zjechac :cool1:. Dodatkowo dobija nas pogoda niedosc ,ze leje jak z cebra to mamy od kilku dni prawdziwy huragan:-o

Posted

U nas w porzadeczku.Lalunia bardzo szybko dochodzi do siebie po sterylce i amputacji palca :multi:Jestem w szoku normalnie.Juz chce brykac jak maly konik :evil_lol: Wiec mysle ze foteczki beda jak mala juz calkowicie dojdzie do siebie i jak pogoda dopisze ;)

Posted

po pierwsze - gdzie te obiecane przez ciebie fotki jeszcze z października?:mad:
po drugie - co się stało? coś przegapiłam, dogo coś zjadło? o co chodzi z palcem? :razz: Lala po sterylizacji?

Posted

[quote name='eveandAxel']po pierwsze - gdzie te obiecane przez ciebie fotki jeszcze z października?:mad:
po drugie - co się stało? coś przegapiłam, dogo coś zjadło? o co chodzi z palcem? :razz: Lala po sterylizacji?[/quote]

No fotki tak jak pisalam-musze zrobic nowe bo tamte 'zaginely' :cool1:,a to bedzie dopiero jak Lala juz bedzie mogla biegac bez smyczy bo narazie dopiero jest 6dni po zabiegu wiec niestety jeszcze za wczesnie.
Nic nie przegapilas-poprostu nic nie pisalam na ten temat,tzn troche pisalam na watku 'Anglia' ale nie tu :lol:
Wiec byla infekcja i poniewaz byla tak zaawansowana to trzeba bylo palec amputowac.A sterylizacja przy okazji bo i tak juz dawno to chcialam zrobic ale balam sie ze w tym wieku narkoza moze byc niebezpieczna.Bylam z Lala do samego konca,jak juz spala na stole operacyjnym.No a teraz dochodzi do siebie w bardzo szybkim tempie co mnie bardzo cieszy :multi:

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...