Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pusia2405']
A to czarne między twoimi nogami, to ile ma? Na zdjęciu wydaje się młodziutkie...i figlarne.

To 6 miesieczny whipet-bardzo slodki chlopaczyna :loveu:

[quote name='Sylvia_76']Świetne fotki, jak już napisałam w "halo, halo..." pięknie wyglądasz z dwoma dogami

Dziekuje ;)

[quote name='MealyAngel']Lala najładniejsza. :loveu:

Oczywiscie :p

[quote name='anetta']Od razu lepiej :angel::angel:

Dotwarzy Ci z dwoma dogami i charcikiem :evil_lol::p

Dziekuje :lol: Whipet-nie charcik ;)

Posted

kamila-dog napisał(a):
No ten upal jest dobijajacy :shake: Psy mi ledwo zipia :cool1:

Kamila u nas tez nie dosc ze upal to diuszno strasznie franek to spi caly dzien gdzies pod drzewkiem :shake:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No ten upal jest dobijajacy :shake: Psy mi ledwo zipia :cool1:

Aaliyah1981 napisał(a):
Kamila u nas tez nie dosc ze upal to diuszno strasznie franek to spi caly dzien gdzies pod drzewkiem :shake:

Jeden dzień upału i już marudzą:evil_lol:.

Pomyślcie o tym, że zamiast tego słoneczka na niebie, leci ściana deszczu:razz:, co zresztą już zapowiadają:cool3:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Tyle ze mi upal tak nie przeszkadza-mi chodzi o psy :eviltong: Chodza tylko i dysza,na porzadny spacer sie nawet nie da isc :placz:

Hehe, u nas jest odwrotnie, mnie upał przeszkadza:cool1:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Jeden dzień upału i już marudzą:evil_lol:.

Pomyślcie o tym, że zamiast tego słoneczka na niebie, leci ściana deszczu:razz:, co zresztą już zapowiadają:cool3:

no i leje dzis :cool1:u nas hihi cioteczko wykrakalas no to teraz dla rownowagi '' o matko znowu leje '' zeby nie bylo ,ze tylko na upal marudze :eviltong::evil_lol:

Posted

Kamila, tyle psow Ci sie przewija i jeszcze basenu nie wykopaly, co one sie obijaja? Zagon futra do roboty, niech sie wreszcie wykaza, a Tobie drinia z palemka, materac, slonko z zarowki, parasol p/deszczowy i Karaiby made in UK gotowe ;).

Posted

karjo2 napisał(a):
Kamila, tyle psow Ci sie przewija i jeszcze basenu nie wykopaly, co one sie obijaja? Zagon futra do roboty, niech sie wreszcie wykaza, a Tobie drinia z palemka, materac, slonko z zarowki, parasol p/deszczowy i Karaiby made in UK gotowe ;).

Hehe, niezły patent na basenik ogrodowy;).

Posted

karjo2 napisał(a):

haha dobre no tyle rak do pracy tzn lap do pracy :eviltong:

puska no widzisz tutaj trzeba uwazac co sie mowi ledwo czlowiek wspomni o deszu a juz leje :cool1:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
puska no widzisz tutaj trzeba uwazac co sie mowi ledwo czlowiek wspomni o deszu a juz leje :cool1:

Jasne:cool3:, już będę trzymać język za zębami, a raczej paluchy przy sobie:evil_lol:.