Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane ale teraz juz takie szkapy chudzinki po wbiechach nie chodza ;) nie no moze troszke jednak powinna byc szczuplejsza :roll: ja juz sama nie wiem ..za to ala jest jak da mnie w sam raz:cool3:

Posted

[quote name='MealyAngel']od przed wczoraj przebrnelam przez 213 stron Waszej galerii.. :multi: :D[/quote]

O rany :crazyeye: Mnie by sie nie chcialo :oops:

[quote name='Aaliyah1981']kochane ale teraz juz takie szkapy chudzinki po wbiechach nie chodza ;) nie no moze troszke jednak powinna byc szczuplejsza :roll: ja juz sama nie wiem ..za to ala jest jak da mnie w sam raz:cool3:[/quote]

Dziekujemy ;)

Psy mi w koncu padly,wszystkie sa po spacerkach i spia-nareszcie :multi:

Posted

kamila-dog napisał(a):
O rany :crazyeye: Mnie by sie nie chcialo :oops:

Dziekujemy ;)

Psy mi w koncu padly,wszystkie sa po spacerkach i spia-nareszcie :multi:

moze to przez pogode :evil_lol: moj franek to dzis chodzi jak nakrecony od samego rana jak na szpileczkach :evil_lol: dopiero teraz legl i spi o dziwo :lol:

Posted

Kamila, czy to Ty pisałaś na wątku Anglia, ze oglądasz dog borstal?:razz:
Nie zdążyłam wczoraj obejrzeć całego odcinka i nie wiem jak się skończyło, tzn. z jakim wynikiem:roll:?

Posted

pusia2405 napisał(a):
Kamila, czy to Ty pisałaś na wątku Anglia, ze oglądasz dog borstal?:razz:
Nie zdążyłam wczoraj obejrzeć całego odcinka i nie wiem jak się skończyło, tzn. z jakim wynikiem:roll:?

Dog Borstal ogladalam wczoraj pierwszy raz ;) Z tymi czilkami miedzy innymi,tak?Wszyscy zdali jesli to cie interesuje.
Ja pisalam o Dog Whisperer z Cesar Millan.To leci od pon do pt na Sky Three o 18.00.

Posted

Upss:oops:, to coś mi się pomyliło.
A tego Sky Free nie mam:shake:.

No właśnie sposób "naprawy" piesków kieszonkowych mnie zaintrygował i ciekawa byłam jak to się skończyło.:lol:

Posted

Pusia-nie Sky Free tylko sky Three ;)
A jesli chcesz to miec to kup sobie Free Tv,kosztuje okolo £35 jednorazowo w kazdym wiekszym markecie i masz okolo 30 dodatkowych kanalow tv.

Posted

kamila-dog napisał(a):
Pusia-nie Sky Free tylko sky Three ;)
A jesli chcesz to miec to kup sobie Free Tv,kosztuje okolo £35 jednorazowo w kazdym wiekszym markecie i masz okolo 30 dodatkowych kanalow tv.

Czepiasz się literówek:eviltong:

Posted

No w ogrodku niestety trawka juz zolknie lub jest martwa w co niektorych miejscach bo wiekszosc szczeniat korzysta z ogrodu jak z toalety :cool1:

Jeszcze kilka fotek :p

Oj ciezko utrzymac takie 2 koniki :mad:

Tak latwiej ;)

Posted

Na koniku łatwiej usiąść niż się ręcznie z nim barować:evil_lol:.

A to czarne między twoimi nogami, to ile ma:roll:? Na zdjęciu wydaje się młodziutkie...i figlarne;).