Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, Kamila, to nie mozesz w najblizsza srode leciec, wybralybysmy sie razem :evil_lol:
O psiaki sie nie martw, wrzucimy do podrecznego, powiem, ze mloda z "pluszakami" nie mogla sie rozstac ;)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karjo2 napisaƂ(a):
Oj, Kamila, to nie mozesz w najblizsza srode leciec, wybralybysmy sie razem :evil_lol:
O psiaki sie nie martw, wrzucimy do podrecznego, powiem, ze mloda z "pluszakami" nie mogla sie rozstac ;)

A to czego nie mowilas ze lecisz w srode :eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

A w porzadku ;) Strasznie mam duzo roboty :multi: a brak auta sprawia ze robie dziennie mnostwo km i nogi mi siadaja :mad:
I nalogowo ogladam i czytam 'dog whisperer' :lol:

Posted

No wlasnie i to bylo super!Ja wygladalam jakbym dopiero co z wakacji wrocila bo cale dnie spedzalam na zewnatrz z psami wiec sie ladnie opalilam :diabloti:

Posted

kamila-dog napisaƂ(a):
No wlasnie i to bylo super!Ja wygladalam jakbym dopiero co z wakacji wrocila bo cale dnie spedzalam na zewnatrz z psami wiec sie ladnie opalilam :diabloti:

slyszalam ,ze tego roku lato nie bedzie zbyt sloneczne :placz:kochana a jak tam przeprowadzka szukacie czegos nowego ??bo my sie rozgladamy ale narazie wszedzie nie chca psa :roll:

Posted

Aaliyah1981 napisaƂ(a):
slyszalam ,ze tego roku lato nie bedzie zbyt sloneczne :placz:kochana a jak tam przeprowadzka szukacie czegos nowego ??bo my sie rozgladamy ale narazie wszedzie nie chca psa :roll:

No ja tez tak slyszalam ale ponoc od piatku znow ma byc ladnie :cool3:
Przeprowadzka to w grudniu jak juz...Nawet nie chce o tym myslec :cool1: I nie martwie sie tu o psa ale raczej o to ze mi ogrod jest potrzebny z wzgledu na to co teraz robie a 1bedroom flat z ogrodem kosztuje w mojej okolicy duzo za duzo :angryy:

Posted

Ale czemu? :razz:
Mam spuchnieta stope od tego chodzenia :angryy: i pewnie od butow.Od 3 tygodni mnie bolalo ale teraz sie pogarsza :placz:Najgorsze jest to ze nie moge sobie wziasc L4 ani nic z tych rzeczy bo mam klientow juz poumawianych :placz:

Posted

kamila-dog no u nas problem z mieszkaniami gdzie mozna miec psa ..a my tez musimy miec ogrodek bo nam Franek mieszaknie rozniesie za zywy jest chlopinka wiecie terier +3 krotne ADHD . Matko to co ty sobie z ta noga zrobilas ??wiesz co wymaczaj ja sobie w misce z goraca woda i sola pomaga .Oczywiscie nie wrzatek tylko taka ,zebys mogla te nogi swobodnie trzymac .

pusia2405 mnie teaz warunki mamy koszmarne tylko ten ogrodek wielki ale sasiedzi straszni tzn jedna rodzinka ..nie mozna odespac nocki bo taka patologia:roll:. wynajmujemy ten dom w 6 osob i pan kotry jest glownym wynajmujacym jest nie do wytrzymania wszyscy chca sie wyprowadzic tak juz maja go dosc ..chcielismy sie wyprowadzic do innego domu tylko jest problem aby znalezc taki gdzie mozna miec zwierza :roll:

pusia a u ciebie tez tak zle??

Posted

:crazyeye: A ja wczoraj moczylam ja w zimnej wodzie bo ponoc lod mial pomoc...Mam tez masc na rozluznienie miesni i wczoraj posmarowalam,pomoglo wiec poszlam do parku(do pracy) i wdrodze powrotnej znow bolalo jak ...:angryy: Pozniej jeszcze smarowalam przed snem i dzis rano jak sie obudzilam ale nie widze poprawy,jest wrecz gorzej bo juz utykam :placz:
A co jest nie tak z tym kolesiem u ciebie ze nikt go nie lubi?

Posted

Oj Kamila, to sobie narobiƂaƛ:shake:. Powinnaƛ dać nodze odpocząć chociaĆŒ jeden dzieƄ. A tak swoją drogą, to moja mama miaƂa ostatnio bardzo podobny problem. Ja to się przestraszyƂam nie na ĆŒarty, bo noga spuchƂa makabrycznie. OkazaƂo się, ĆŒe wystarczyƂo zmienić buty:razz:. Konkretnie pantofle do chodzenia po domu, a staƂo się to po dniu wolnym od pracy, kiedy mama caƂy dzieƄ ƂaziƂa po domu wƂaƛnie w tych pantoflach. Noga szybko doszƂa do siebie, ale oczywiƛcie smarowanka maƛciami byƂy.
MoĆŒe ty teĆŒ sprĂłbuj zmienić buty, w ktĂłrych chodzisz najczęƛciej.

JeĆŒeli chodzi o dom, to okolice mam na prawdę super, tylko domek zapuszczony... Teraz ostatnio dowiedzieliƛmy się, ĆŒe rok temu byƂa tutaj powĂłdĆș i póƂ osiedla zalane. A po tym zalaniu dom nie byƂ wygrzany ani wywietrzony. Nie mĂłwiąc o tym, ĆŒe na tą wilgotną starą wykƂadzinę poƂoĆŒyli panele:razz:. Poza tym stare dziurawe drzwi i okna, stary piec do ogrzewania i nie da się dogrzać chaƂupy zimą. Ale samo dogrzanie to pikuƛ w porĂłwnaniu do zapaszku jaki się roznosi szczegĂłlnie w wilgotne dni. Ja oczywiƛcie non stop wietrze, podgrzewam, ale szczerze mĂłwiąc pomaga doraĆșne tylko.
Reszta jest bardzo w porządku: cena, okolica, sąsiedztwo (moĆŒe niektĂłrzy się krzywo patrzą, ale to są sporadyczne przypadki), to, ĆŒe moĆŒna mieć psa.

Posted

pusia2405 napisaƂ(a):

JeĆŒeli chodzi o dom, to okolice mam na prawdę super, tylko domek zapuszczony... Teraz ostatnio dowiedzieliƛmy się, ĆŒe rok temu byƂa tutaj powĂłdĆș i póƂ osiedla zalane. A po tym zalaniu dom nie byƂ wygrzany ani wywietrzony. Nie mĂłwiąc o tym, ĆŒe na tą wilgotną starą wykƂadzinę poƂoĆŒyli panele:razz:. Poza tym stare dziurawe drzwi i okna, stary piec do ogrzewania i nie da się dogrzać chaƂupy zimą. Ale samo dogrzanie to pikuƛ w porĂłwnaniu do zapaszku jaki się roznosi szczegĂłlnie w wilgotne dni. Ja oczywiƛcie non stop wietrze, podgrzewam, ale szczerze mĂłwiąc pomaga doraĆșne tylko.
Reszta jest bardzo w porządku: cena, okolica, sąsiedztwo (moĆŒe niektĂłrzy się krzywo patrzą, ale to są sporadyczne przypadki), to, ĆŒe moĆŒna mieć psa.

To w tym kraju mnie nie dziwi :eviltong: A gdzie wy wogole mieszkacie?Poza Londynem sie domyslam...

Buty zmienilam juz kilka dni temu a w domu chodze bez.Nie moge sobie pozwolic na wolny dzien chocbym nie wiem jak chciala bo mam poumawiane psy :shake:

Posted

Ups :oops: Przeczytalam Swidon (sorry nie mam polskich znakow) i myslalam ze jeszcze nie dodalas angielskiego adresu ;)
Nawet nie wiem czy takie miasto istnieje...:oops: