karjo2 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Oj, Kamila, to nie mozesz w najblizsza srode leciec, wybralybysmy sie razem :evil_lol: O psiaki sie nie martw, wrzucimy do podrecznego, powiem, ze mloda z "pluszakami" nie mogla sie rozstac ;) Quote
Kamila Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 karjo2 napisaĆ(a):Oj, Kamila, to nie mozesz w najblizsza srode leciec, wybralybysmy sie razem :evil_lol: O psiaki sie nie martw, wrzucimy do podrecznego, powiem, ze mloda z "pluszakami" nie mogla sie rozstac ;) A to czego nie mowilas ze lecisz w srode :eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 no kochane to ja nastepnym razem zabieram sie z wami :evil_lol: Quote
karjo2 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 To co,kiedy wypad z naszymi pluszakami w sina dal :evil_lol: Quote
Kamila Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 No tak na powaznie to fajnie by sie bylo spotkac.W zeszlym roku nie wypalilo-to moze w tym?Tylko ja nie zmotoryzowana :placz: Quote
Dozia_13 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Hejka...! AleĆŒ ona jest Ćliczniutka... :loveu: taka dumna i potÄĆŒna normalnie zacaĆowaÄ... :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 A w porzadku ;) Strasznie mam duzo roboty :multi: a brak auta sprawia ze robie dziennie mnostwo km i nogi mi siadaja :mad: I nalogowo ogladam i czytam 'dog whisperer' :lol: Quote
karjo2 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A gdzie to nowe fotki, tyle biegasz, to i okazji powinno byc mnostwo ;) Obijasz sie po prostu :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 karjo2 napisaĆ(a):A gdzie to nowe fotki, tyle biegasz, to i okazji powinno byc mnostwo ;) Obijasz sie po prostu :evil_lol: no wlasnie przylaczam sie do karjo :))) Quote
Kamila Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Wiem wiem obijam sie bo mi sie nie chce ciezkiego aparatu nosic :oops:.A teraz pogoda sie znow zepsula grrrr :angryy: Quote
pusia2405 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nie wiem jak u was, ale u nas pogoda juĆŒ lepsza:diabloti: Quote
Kamila Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 U nas jako tako ale zimno jak ... :cool1::diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 kamila-dog napisaĆ(a):U nas jako tako ale zimno jak ... :cool1::diabloti: u nas tez niby nie pada ale nie za cieplo a jeszcze pare dni temu mozna bylo sie opalac :roll: Quote
Kamila Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 No wlasnie i to bylo super!Ja wygladalam jakbym dopiero co z wakacji wrocila bo cale dnie spedzalam na zewnatrz z psami wiec sie ladnie opalilam :diabloti: Quote
Aaliyah1981 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 kamila-dog napisaĆ(a):No wlasnie i to bylo super!Ja wygladalam jakbym dopiero co z wakacji wrocila bo cale dnie spedzalam na zewnatrz z psami wiec sie ladnie opalilam :diabloti: slyszalam ,ze tego roku lato nie bedzie zbyt sloneczne :placz:kochana a jak tam przeprowadzka szukacie czegos nowego ??bo my sie rozgladamy ale narazie wszedzie nie chca psa :roll: Quote
Kamila Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Aaliyah1981 napisaĆ(a):slyszalam ,ze tego roku lato nie bedzie zbyt sloneczne :placz:kochana a jak tam przeprowadzka szukacie czegos nowego ??bo my sie rozgladamy ale narazie wszedzie nie chca psa :roll: No ja tez tak slyszalam ale ponoc od piatku znow ma byc ladnie :cool3: Przeprowadzka to w grudniu jak juz...Nawet nie chce o tym myslec :cool1: I nie martwie sie tu o psa ale raczej o to ze mi ogrod jest potrzebny z wzgledu na to co teraz robie a 1bedroom flat z ogrodem kosztuje w mojej okolicy duzo za duzo :angryy: Quote
pusia2405 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 O rany dziewczyny, mnie teĆŒ siÄ marzy zmiana domu... Quote
Kamila Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Ale czemu? :razz: Mam spuchnieta stope od tego chodzenia :angryy: i pewnie od butow.Od 3 tygodni mnie bolalo ale teraz sie pogarsza :placz:Najgorsze jest to ze nie moge sobie wziasc L4 ani nic z tych rzeczy bo mam klientow juz poumawianych :placz: Quote
Aaliyah1981 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 kamila-dog no u nas problem z mieszkaniami gdzie mozna miec psa ..a my tez musimy miec ogrodek bo nam Franek mieszaknie rozniesie za zywy jest chlopinka wiecie terier +3 krotne ADHD . Matko to co ty sobie z ta noga zrobilas ??wiesz co wymaczaj ja sobie w misce z goraca woda i sola pomaga .Oczywiscie nie wrzatek tylko taka ,zebys mogla te nogi swobodnie trzymac . pusia2405 mnie teaz warunki mamy koszmarne tylko ten ogrodek wielki ale sasiedzi straszni tzn jedna rodzinka ..nie mozna odespac nocki bo taka patologia:roll:. wynajmujemy ten dom w 6 osob i pan kotry jest glownym wynajmujacym jest nie do wytrzymania wszyscy chca sie wyprowadzic tak juz maja go dosc ..chcielismy sie wyprowadzic do innego domu tylko jest problem aby znalezc taki gdzie mozna miec zwierza :roll: pusia a u ciebie tez tak zle?? Quote
Kamila Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 :crazyeye: A ja wczoraj moczylam ja w zimnej wodzie bo ponoc lod mial pomoc...Mam tez masc na rozluznienie miesni i wczoraj posmarowalam,pomoglo wiec poszlam do parku(do pracy) i wdrodze powrotnej znow bolalo jak ...:angryy: Pozniej jeszcze smarowalam przed snem i dzis rano jak sie obudzilam ale nie widze poprawy,jest wrecz gorzej bo juz utykam :placz: A co jest nie tak z tym kolesiem u ciebie ze nikt go nie lubi? Quote
pusia2405 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Oj Kamila, to sobie narobiĆaĆ:shake:. PowinnaĆ daÄ nodze odpoczÄ Ä chociaĆŒ jeden dzieĆ. A tak swojÄ drogÄ , to moja mama miaĆa ostatnio bardzo podobny problem. Ja to siÄ przestraszyĆam nie na ĆŒarty, bo noga spuchĆa makabrycznie. OkazaĆo siÄ, ĆŒe wystarczyĆo zmieniÄ buty:razz:. Konkretnie pantofle do chodzenia po domu, a staĆo siÄ to po dniu wolnym od pracy, kiedy mama caĆy dzieĆ ĆaziĆa po domu wĆaĆnie w tych pantoflach. Noga szybko doszĆa do siebie, ale oczywiĆcie smarowanka maĆciami byĆy. MoĆŒe ty teĆŒ sprĂłbuj zmieniÄ buty, w ktĂłrych chodzisz najczÄĆciej. JeĆŒeli chodzi o dom, to okolice mam na prawdÄ super, tylko domek zapuszczony... Teraz ostatnio dowiedzieliĆmy siÄ, ĆŒe rok temu byĆa tutaj powĂłdĆș i pĂłĆ osiedla zalane. A po tym zalaniu dom nie byĆ wygrzany ani wywietrzony. Nie mĂłwiÄ c o tym, ĆŒe na tÄ wilgotnÄ starÄ wykĆadzinÄ poĆoĆŒyli panele:razz:. Poza tym stare dziurawe drzwi i okna, stary piec do ogrzewania i nie da siÄ dogrzaÄ chaĆupy zimÄ . Ale samo dogrzanie to pikuĆ w porĂłwnaniu do zapaszku jaki siÄ roznosi szczegĂłlnie w wilgotne dni. Ja oczywiĆcie non stop wietrze, podgrzewam, ale szczerze mĂłwiÄ c pomaga doraĆșne tylko. Reszta jest bardzo w porzÄ dku: cena, okolica, sÄ siedztwo (moĆŒe niektĂłrzy siÄ krzywo patrzÄ , ale to sÄ sporadyczne przypadki), to, ĆŒe moĆŒna mieÄ psa. Quote
Kamila Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 pusia2405 napisaĆ(a): JeĆŒeli chodzi o dom, to okolice mam na prawdÄ super, tylko domek zapuszczony... Teraz ostatnio dowiedzieliĆmy siÄ, ĆŒe rok temu byĆa tutaj powĂłdĆș i pĂłĆ osiedla zalane. A po tym zalaniu dom nie byĆ wygrzany ani wywietrzony. Nie mĂłwiÄ c o tym, ĆŒe na tÄ wilgotnÄ starÄ wykĆadzinÄ poĆoĆŒyli panele:razz:. Poza tym stare dziurawe drzwi i okna, stary piec do ogrzewania i nie da siÄ dogrzaÄ chaĆupy zimÄ . Ale samo dogrzanie to pikuĆ w porĂłwnaniu do zapaszku jaki siÄ roznosi szczegĂłlnie w wilgotne dni. Ja oczywiĆcie non stop wietrze, podgrzewam, ale szczerze mĂłwiÄ c pomaga doraĆșne tylko. Reszta jest bardzo w porzÄ dku: cena, okolica, sÄ siedztwo (moĆŒe niektĂłrzy siÄ krzywo patrzÄ , ale to sÄ sporadyczne przypadki), to, ĆŒe moĆŒna mieÄ psa. To w tym kraju mnie nie dziwi :eviltong: A gdzie wy wogole mieszkacie?Poza Londynem sie domyslam... Buty zmienilam juz kilka dni temu a w domu chodze bez.Nie moge sobie pozwolic na wolny dzien chocbym nie wiem jak chciala bo mam poumawiane psy :shake: Quote
Kamila Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Ups :oops: Przeczytalam Swidon (sorry nie mam polskich znakow) i myslalam ze jeszcze nie dodalas angielskiego adresu ;) Nawet nie wiem czy takie miasto istnieje...:oops: Quote
Recommended Posts