Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='simbik']Post do usunięcia... bo widzę że tej opcji znowu nie ma :razz:.

A o co tu chodzi? :oops:

[quote name='simbik']http://img90.imageshack.us/img90/3572/dsc1325copyqd5.jpg
Ale mają fajne kolorki :cool3:.

No podobno przepalone :cool1: bo za duze slonce bylo....

[quote name='Aaliyah1981']no nie ta angielska pogoda :mad:u nas wczoraj tez lalo caly dzien a dzis piekne sloneczko ale tutaj to nigdy nic nie wiadomo :cool3:

U nas tez dzis ladnie ale nie wiem czy cos mi sie uda porobic :roll: Zobaczymy ;)

Posted

kamila-dog napisał(a):
A o co tu chodzi? :oops:

Posty mi się zdublowały :evil_lol:, a właśnie widzę że znowu nie ma w opcjach edycji usuń post :eviltong:, więc to była prośba do moderatora :roll:.

Posted

Aaaaaa teraz kumam :eviltong:
Nie cykalam fotek ale mam takie z zeszlego roku i chyba go nie wstawialam ;)

Zebyscie nie marudzily ze nic nie daje :mad:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Byl u nas gosc wiec nie mialam za bardzo czasu.A w przyszlym tygodniu musze jechac do pl i to wcale nie na wakacje :shake: :cool1:

ojjjjjj to na dlugo jedziesz do Polski ???:roll: to foteczek nie bedzie ojjjjjjjjjjjj szkoda

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
ojjjjjjjjjjjjj to szybko zleci

No szybko,powinnam leciec na dluzej ale nie dam rady bo od niedzieli znowu mam psiaki ;)

pusia2405 napisał(a):
To szczęśliwej podróży! To pisze ja, Pusia2405 w tej chwili z Polski;)

Dzieki :p Nie cierpie latac :cool1:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No szybko,powinnam leciec na dluzej ale nie dam rady bo od niedzieli znowu mam psiaki ;)

Dzieki :p Nie cierpie latac :cool1:

kochana ja cie pociesze jak sama pierwszy raz lecialam samolotem to mialam ochote wysiasc jeszcze siedzialalam przy oknie a mam okropny lek wysokosci ale jak juz lecielismy nad wyspa to widoki byly niesamowite :loveu:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
kochana ja cie pociesze jak sama pierwszy raz lecialam samolotem to mialam ochote wysiasc jeszcze siedzialalam przy oknie a mam okropny lek wysokosci ale jak juz lecielismy nad wyspa to widoki byly niesamowite :loveu:

Ja zawsze siedze przy oknie bo to mnie uspokaja ;) I sam lot jest ogolnie ok ale startowanie mnie dobija :roll: