Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
hallo my takze przydrepatalismy do was ;) rany jaka ona jest sliczna :loveu:jak ty przekonalas lanlorda aby miec takiego psa ojjjjjjjjjjjjjjjj tylko pozazdroscic

No jakos sie udalo :eviltong:
Ehh,moja galeria umiera smiercia naturalna ale dzieki za odwiedzinki :p

Posted

kamila-dog napisał(a):
No jakos sie udalo :eviltong:
Ehh,moja galeria umiera smiercia naturalna ale dzieki za odwiedzinki :p

eeeeeeeeee...nie umiera czasami sa dni przestoju ;) nie zawsze czlowiek ma czas aby na bierzaco wklejac nowe fotki:razz: ale tak ogladam i stwierdzam ez milo popatrzec :loveu: i oczywiscie czekam na nowe fotki:p

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
eeeeeeeeee...nie umiera czasami sa dni przestoju ;) nie zawsze czlowiek ma czas aby na bierzaco wklejac nowe fotki:razz: ale tak ogladam i stwierdzam ez milo popatrzec :loveu: i oczywiscie czekam na nowe fotki:p

No to postaram sie.Narazie padam z nog po 3h spacerze z trzema psami :eviltong:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No to postaram sie.Narazie padam z nog po 3h spacerze z trzema psami :eviltong:

cioteczko chcialo sie spelniac zawodowo to teraz sie ma ;) my nie ugete i na fotki czekamy :cool3:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
cioteczko chcialo sie spelniac zawodowo to teraz sie ma ;) my nie ugete i na fotki czekamy :cool3:

No chcialo sie chcialo :eviltong: a foteczki w takim razie beda jak sie pogoda poprawi :p

Posted

kamila-dog napisał(a):
No chcialo sie chcialo :eviltong: a foteczki w takim razie beda jak sie pogoda poprawi :p

to ja sie przypominam jak pogoda??? bo u nas dzis ladne sloneczko hihi ;)moze dzis jakies foteczki sie pojawia :cool3:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
to ja sie przypominam jak pogoda??? bo u nas dzis ladne sloneczko hihi ;)moze dzis jakies foteczki sie pojawia :cool3:

U nas tez dzis slicznie ale najpierw ide do papug ;) na 1h a potem na spacerek z dwoma karakami :p Wiec cos porobie mysle ;)

Posted

kamila-dog napisał(a):
Lala inne psiaki poprostu ignoruje :eviltong: Ewentualnie czasem pokrzyczy na jakiegos ale to nie czesto ;)

bez 2-ch zdan masz wesolo w domu :cool3: a co to sie stalo ,ze Lala nie zalapala sie na fotki ???:evil_lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Poprostu zostala w domu ;) Nie moge brac wszystkich psow na raz wiec robie to na tury ;)

ja to podziwiam ,ze opanowujesz ta cala gromade :cool3:ale nadal czekam na foteczki ksiezniczki i co??? nie ma i nie ma :evil_lol: