Dozia_13 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A gdzie Lala ja ją tyle szukałam, a nowych fotek nie ma... :( Kamila daj coś nowego Quote
infers Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Elo! Ja u was 1 raz!Będę częściej zaglądał! Ślicznego masz psiaka!!!Dużo fotek!:cool3: Zapraszam do mojej galerii! Quote
Dozia_13 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko A co tu taka cisza? NO ja właśnie nie wiem...:-(:-(:-( Quote
Aaliyah1981 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hallo my takze przydrepatalismy do was ;) rany jaka ona jest sliczna :loveu:jak ty przekonalas lanlorda aby miec takiego psa ojjjjjjjjjjjjjjjj tylko pozazdroscic Quote
Kamila Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):hallo my takze przydrepatalismy do was ;) rany jaka ona jest sliczna :loveu:jak ty przekonalas lanlorda aby miec takiego psa ojjjjjjjjjjjjjjjj tylko pozazdroscic No jakos sie udalo :eviltong: Ehh,moja galeria umiera smiercia naturalna ale dzieki za odwiedzinki :p Quote
furciaczek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To moze jakies nowe fotki:cool3::diabloti: Quote
Dorkaa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja tu wchodze, patrze a tu kartka ze ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!! Quote
Kamila Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dorkaa napisał(a):Ja tu wchodze, patrze a tu kartka ze ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!! Upsssss :oops: Quote
Aaliyah1981 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kamila-dog napisał(a):No jakos sie udalo :eviltong: Ehh,moja galeria umiera smiercia naturalna ale dzieki za odwiedzinki :p eeeeeeeeee...nie umiera czasami sa dni przestoju ;) nie zawsze czlowiek ma czas aby na bierzaco wklejac nowe fotki:razz: ale tak ogladam i stwierdzam ez milo popatrzec :loveu: i oczywiscie czekam na nowe fotki:p Quote
Kamila Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):eeeeeeeeee...nie umiera czasami sa dni przestoju ;) nie zawsze czlowiek ma czas aby na bierzaco wklejac nowe fotki:razz: ale tak ogladam i stwierdzam ez milo popatrzec :loveu: i oczywiscie czekam na nowe fotki:p No to postaram sie.Narazie padam z nog po 3h spacerze z trzema psami :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witanko No ja rwonivz domagam sie nowych fot i zapraszam do naszej galeri Quote
Aaliyah1981 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 kamila-dog napisał(a):No to postaram sie.Narazie padam z nog po 3h spacerze z trzema psami :eviltong: cioteczko chcialo sie spelniac zawodowo to teraz sie ma ;) my nie ugete i na fotki czekamy :cool3: Quote
Kamila Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):cioteczko chcialo sie spelniac zawodowo to teraz sie ma ;) my nie ugete i na fotki czekamy :cool3: No chcialo sie chcialo :eviltong: a foteczki w takim razie beda jak sie pogoda poprawi :p Quote
Aaliyah1981 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 kamila-dog napisał(a):No chcialo sie chcialo :eviltong: a foteczki w takim razie beda jak sie pogoda poprawi :p to ja sie przypominam jak pogoda??? bo u nas dzis ladne sloneczko hihi ;)moze dzis jakies foteczki sie pojawia :cool3: Quote
Kamila Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):to ja sie przypominam jak pogoda??? bo u nas dzis ladne sloneczko hihi ;)moze dzis jakies foteczki sie pojawia :cool3: U nas tez dzis slicznie ale najpierw ide do papug ;) na 1h a potem na spacerek z dwoma karakami :p Wiec cos porobie mysle ;) Quote
Aaliyah1981 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 kamila-dog napisał(a):U nas tez dzis slicznie ale najpierw ide do papug ;) na 1h a potem na spacerek z dwoma karakami :p Wiec cos porobie mysle ;) to czekamy na foteczki :lol: Quote
Kamila Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Sa foteczki ale nie Lali ;) Saffi & Pepper :loveu: Dwa kerry blue terriery ;) Quote
Aaliyah1981 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 o kurcze jakie sliczne fotki :multi:rozumiem ,ze to sa twoi podopieczni ????a tak na marginesie to nie masz problemu ze zgadzaniem sie calej gromady ???Lala nie jest zazdrosna :cool3:??? Quote
Kamila Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Lala inne psiaki poprostu ignoruje :eviltong: Ewentualnie czasem pokrzyczy na jakiegos ale to nie czesto ;) Quote
Aaliyah1981 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 kamila-dog napisał(a):Lala inne psiaki poprostu ignoruje :eviltong: Ewentualnie czasem pokrzyczy na jakiegos ale to nie czesto ;) bez 2-ch zdan masz wesolo w domu :cool3: a co to sie stalo ,ze Lala nie zalapala sie na fotki ???:evil_lol: Quote
Kamila Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Poprostu zostala w domu ;) Nie moge brac wszystkich psow na raz wiec robie to na tury ;) Quote
Aaliyah1981 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 kamila-dog napisał(a):Poprostu zostala w domu ;) Nie moge brac wszystkich psow na raz wiec robie to na tury ;) ja to podziwiam ,ze opanowujesz ta cala gromade :cool3:ale nadal czekam na foteczki ksiezniczki i co??? nie ma i nie ma :evil_lol: Quote
Recommended Posts