Kamila Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Poniewaz nie ma narazie foteczek Lali to wstawiam zdjecia dzieciaczkow :loveu: To jest Igus,dzieciaczek mojej kuzynki,wlasnie przegladal galerie Lali A tu ze mna A to jest synek mojej przyjaciolki,Tymus :loveu: Quote
Kamila Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 A taki rysuneczek zrobila mi Marthee za co jeszcze raz dziekuje Quote
Devis&Marta Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 wow! fajoski obrazek! Kamilo a kiedy Ty swoje dzieci bedziesz miec?;) wogole to ile masz lat ze sie tak bezczelnie zapytam? ja 24:lol: postaram sie zdjecia zaraz jakies wstawic Quote
Rybc!a Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Jakie słodkiee bobaski! Uwielbiam dzieci! Kamila, zajrzyj do mnie, do galerii- czekają tam na ciebie zdjęcia z nad morza! Quote
Devis&Marta Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 to z zawodow w Niemczech w sierpniu (tuz przed wyjazdem do UK) Quote
Kamila Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Rybc!a-dziekuje za fotke,juz odwiedzilam galerie :lol: Marta-no to jestesmy w tym samym wieku bo ja tez 24 :cool3: a co do dzieci to mimo iz ta dwojke na fotkach ubustwiam to narazie mi Lala wystarczy :evil_lol: Swietne fotki z zawodow :evil_lol: Dlaczego nie zalozysz Daviskowi galerii?Zaloze sie ze masz wiecej fajnych foteczek :loveu: Quote
Devis&Marta Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 no mi sie tez nie spieszy do dzieci:cool3: to znaczy do psich owszem-mam nadzieje ze najpozniej za rok bede miec drugiego psiura, no wlasnie chyba musze ta galerie zrobic a nie sie tak Tobie wpraszam:lol: szkoda ze sie jednak teraz nie spotkamy we Wroclawiu:cool1: ale mam nadzieje ze jakos niedlugo sie spotaknie zorganizuje! Quote
Kamila Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 [CENTER]Nigdzie sie nie wpraszasz,ja nie mam nic przeciwko twoim fotkom w mojej galerii :lol: Ale ze chetnie poogladalabym ich wiecej to powinnas zalozyc wlasna :evil_lol: A co do Wrocka to sie jeszcze zobaczy,jak w koncu dostane termin urlopu to napisze :cool1: Czy mi sie tylko wydaje czy ty na miesiac do pl jedziesz? :crazyeye: Ale ci fajnie! :lol: [/CENTER] Quote
Devis&Marta Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 no na ponad 3 tygodnie i sie superowo ciesze i tak jak tu chce zeby 3tygodnie lecialy jak 3dni tak tam jak 3 miesiace:lol: a wczoraj moj TZ sie widzial z moim Deviskiem (byl na weekend w PL) i Devisek wychodzil z siebie jak go zobaczyl i wogole jest w dobrej formie tzn. nie zapasiony , wiec jak przyjade to go zamecze:loveu: Quote
Kamila Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Ale ci zazrdoszcze,ja jak pojade to z ledwoscia na tydzien :-( I wszystko bede zalatwiac w biegu :cool1: Ale jak pomysle o Lali to normalnie dostaje powera i od razu chce sie zyc! :multi: :evil_lol: Quote
Devis&Marta Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 no jasne, nie ma to jak swoj pies, ja mimo ze tu pracuje codziennie z psami i niektore naprawde bardzo lubie to jednak nie ma to jak swoj:loveu: a co wynajmujesz, mieszkanie, tylko z TZ? ile placisz, landlord sie zgodzil? bo ja sie chyba nie bede landlordowi przyznawac ze wprowadzam sie z psem:cool1: z reszta juz byla na tem temat dyskusja na naszym drugim watku, ale moj obecny landlord (wynajmujemy poki co pokoj w domu) wogole tu nie przychodzi wiec nawet by sie nie skapnal ze pies jest, jedyne czego sie boje to ze to moje jest szczekliwe, ale juz upatrzylam taka obroze przeciwszczekowa co psika w nochal jak pies szczeka wiec sie zaopatrze, poza tym w nowj pracy pozwalaja mi miec psa ze soba wiec jak bedzie w miare kulturalny w stosunku do innych psow to bedzie caly dzien ze mna:loveu: Quote
Kamila Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Devis&Marta napisał(a):no jasne, nie ma to jak swoj pies, ja mimo ze tu pracuje codziennie z psami i niektore naprawde bardzo lubie to jednak nie ma to jak swoj:loveu: a co wynajmujesz, mieszkanie, tylko z TZ? ile placisz, landlord sie zgodzil? bo ja sie chyba nie bede landlordowi przyznawac ze wprowadzam sie z psem:cool1: z reszta juz byla na tem temat dyskusja na naszym drugim watku, ale moj obecny landlord (wynajmujemy poki co pokoj w domu) wogole tu nie przychodzi wiec nawet by sie nie skapnal ze pies jest, jedyne czego sie boje to ze to moje jest szczekliwe, ale juz upatrzylam taka obroze przeciwszczekowa co psika w nochal jak pies szczeka wiec sie zaopatrze, poza tym w nowj pracy pozwalaja mi miec psa ze soba wiec jak bedzie w miare kulturalny w stosunku do innych psow to bedzie caly dzien ze mna:loveu: No wiec wynajmujemy 2 bedroom flat w 5 osob.Ja mam swoja sypialnie zt'tem a 3 inne osoby druga sypialnie.jak szukalnismy mieszkania to wyszlo ze 1 bedroom flat by nas kosztowalo okolo 800funtow miesiecznie wiec zrezygnowalismy :cool1: Tu placimy 950 funtow plus council tax plus rachunki(woda,internet,cyfra +,telefon itd),wychodzi okolo 235 na miesiac czy jakos tak.Umowa z landlordami jest tylko na mnie i na mojego tz'ta wiec tak jak pisalam nie wiedza ze mieszka nas tu 5 osob.Teoretycznie zgody na psa nie bylo gdy sie wprowadzalismy ale tak jak juz pisalam pogadalam z nimi-landlordami-i udalo mi sie ich przekonac.Jedyny minus to to ze musze zaplacic dodatkowy depozyt 500 funtow i chca miec prawo sprawdzania mieszkania srednio co 2 miesiace.Niestety oni mieszkaja dosc blisko i wolalam nie robic przekretow typu niemowienie nic o psie bo to by wyszlo wczesniej czy pozniej :cool1: Ale masz zajebiscie jesli mozesz miec psa ze soba w pracy,mnie sie to marzy ale u mnie nie ma szans :shake: szczegolnie ze moj pies jest czasem nieobliczalny :eviltong: No i poszczekac tezcazsem lubi wiec tez sie o to obawiam no ale zobaczymy. A co to za obroza przeciw szczekaczom? :-o Nie slyszalam o czyms takim :lol: Quote
Kamila Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Ehh,robilam dzis porzadki i znalazlam stare fotki :multi: Np ta :lol: (niestety jeszcze w kolczatce :oops: ) Sesja domowa Z moim kolega Zabawa moimi nogami :evil_lol: Quote
Kamila Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 I jeszcze kilka spacerowych :lol: Nie bylo wtedy zbyt pieknej pogody,chyba dlatego Lala nie byla zbyt szczesliwa :shake: No to zobaczymy teraz czy nowe fotki zwabia kogos do galerii :mad: bo cos maly tu ruch mamy ostatnio :cool1: Quote
nomu Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Mnie zwabiły. A naprawde pogoda nie teges, więc i humoru nie ma. :( Quote
Kamila Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Dziekujemy za odwiedzinki :multi: ,no pogoda byla srednia,Lala marzla,ja tez :cool1: Quote
simbik Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Najlepszą minę ma tutaj :roll: , widać że jej aura nie odpowiadała. Moje też muszę wyganiać z pod daszku, żeby wyszły na siku jak jest paskudna pogoda :evil_lol: . Quote
Juszes Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 kamila-dog napisał(a):Poki nie pojade do pl nie bedzie nowych fotecek Lali ale beda inne ;) To jest Daisy,kot osiedlowy.Poniewaz ja kocham wszystkie koty to Daisy swojego czasu czesto u nas bywala dopoki jej wlascicielka nie oswiadczyla mi ze sobie tego nie zyczy :cool1: Wiec teraz widuje Daisy tylka z balkonu :roll: Na nastepnym zdjeciu troche widac ze ma duzy brzuszek,i teraz ja sie zastanawiam czy to z przejedzenia czy moze jest w ciazy bo jak ja widzialam 2 miesiace temu to wydawala mi sie o wiele chudsza :roll: jeju jakie piękniusie kocisko :*** Quote
Kamila Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='simbik'] Najlepszą minę ma tutaj :roll: , widać że jej aura nie odpowiadała. Moje też muszę wyganiać z pod daszku, żeby wyszły na siku jak jest paskudna pogoda :evil_lol: . Typowo dozi charakterek-bynajmniej w tej kwesti :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Witam, masz slicznego doga:loveu: Kocham takie wielkoludy:lol: Quote
Kamila Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Marta_Ares napisał(a):Witam, masz slicznego doga:loveu: Kocham takie wielkoludy:lol: Bardzo dziekuje,choc Lala nie jest wielkoludem,jak na doga jest za mala :cool1: bo z fatalnego zrodla ja mam :-( Ale i tak jest moim najwiekszym skarbem :loveu: Quote
UTAAP Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='kamila-dog']I jeszcze kilka spacerowych :lol: Nie bylo wtedy zbyt pieknej pogody,chyba dlatego Lala nie byla zbyt szczesliwa :shake: No to zobaczymy teraz czy nowe fotki zwabia kogos do galerii :mad: bo cos maly tu ruch mamy ostatnio :cool1: Kamila, czy to biale dookola to SNIEG?!?!??? Quote
Kamila Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Niom :lol: A ty myslalas ze co to jest? :cool3: Quote
Recommended Posts