Kamila Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Dziekujemy :loveu: Zdjecia beda nie wiem kiedy....:shake: Ale jest dobra wiadomosc - w lipcu jak bede na urlopie jade do hodowli Modry Efekt poznac cala psia i ludzka rodzinke bo jak sie ktos jeszcze nie domysla to po powrocie do pl wlasnie od modrych chce dozia :multi: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kamila-dog napisał(a):Witam :multi: Wogole nie mam czasu na dogo :shake: a jak juz mam to muli co doprowadza mnie do szalu :angryy: Ale mam dla was 1 foteczke Lali :lol: Pozdrawiamy ze slonecznego Londka ;) heh, ja też nie mam czasu wogole na dgm wchodzic. No ale teraz jestem chora wiec korzystam z okazji:lol:. Foteczka cudna:loveu: Quote
Kamila Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Drugi doź? :loveu: Nom :loveu: Ale to jeszcze nie teraz,raczej za jakies poltora roku ;) jak juz bedziemy w pl. *luthien* napisał(a):heh, ja też nie mam czasu wogole na dgm wchodzic. No ale teraz jestem chora wiec korzystam z okazji:lol:. Foteczka cudna:loveu: Witaj Luthien :multi: Ja nawet jakbym byla chora to musze pracowac wiec nic by mi to nie pomoglo :shake: Quote
Sylvia_76 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 kamila-dog napisał(a):Ale jest dobra wiadomosc - w lipcu jak bede na urlopie jade do hodowli Modry Efekt poznac cala psia i ludzka rodzinke bo jak sie ktos jeszcze nie domysla to po powrocie do pl wlasnie od modrych chce dozia :multi: Kamila, bardzo dobry wybor! :multi: I wiesz co? Nie wybaczę Ci, gdy nas wtedy nie odwiedzisz :diabloti: Korkosmok stanowczo domaga się wielokrotnie obiecywanych glasków!!! :diabloti: Quote
Kamila Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Kamila, bardzo dobry wybor! :multi: I wiesz co? Nie wybaczę Ci, gdy nas wtedy nie odwiedzisz :diabloti: Korkosmok stanowczo domaga się wielokrotnie obiecywanych glasków!!! :diabloti: Sylwia-jak tylko damy rade to z przyjemnoscia wpadniemy z tz ;) Tylko czy my do ciebie trafimy?W-wy wogole nie znamy,wiem ze modre sa gdzies na obrzezach ale gdzie ty? Quote
Kamila Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):cześć Lalki :cool3: Czesc :cool3: Quote
Tina.Sara Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 kamila-dog napisał(a):Czesc :cool3: Co słychować? :cool3: Quote
haska_12 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 A co tu tak pusto, co? :mad: Ja myslalam,ze zaraz zaległosci bede nadrabiac a tu proszę..:mad: Quote
Kamila Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 haska_12 napisał(a):A co tu tak pusto, co? :mad: Ja myslalam,ze zaraz zaległosci bede nadrabiac a tu proszę..:mad: Oj juz tak nie placz ze nie masz zaleglosci :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 I jak tam Lalunia? Jak ma się sytuacja z tym psem? Quote
karjo2 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hejku! Wpadliscie w ten Londek Zdroj jak..., i ani widu ani slychu o Lali. Pozdrofffka :razz: Quote
Kamila Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 No coz,pochlonela mnie przeprowadzka,praca i ... cos jeszcze :eviltong: Ogolnie jest ciekawie :cool1: Jedyna dobra wiadomosc to to ze w pracy dostalam awans na menadzera :cool3: I jestem z siebie bardzo dumna :lol: Lala tez :p Quote
Kamila Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 No wlasnie moje ogniki tez zniknely :-( Co sie dzieje z dogo? Quote
Marta_Ares Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 witamy;) mi tez niestety zginely 2 ogniki:-( :-( Quote
karjo2 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Gratulacje i za nowe lokum i za awans :cunao: A Dogo swiruje jak zwykle, ostatnimi czasy. Quote
Usia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witam dziewczynki ja tez chciała bym pogratulowac awansu :multi: :multi: :multi: Co tam u was, jak zyjecie ?? Quote
diabelkowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 kamila gratuluje awansu a posty pozjadalo kazdemu... ucinaja te posty napisane na Off topicu i na Foto blogach i za te tematy np obrozkowe ktore byly na Wszystko o psach a tez je przeniesiono na OT... juz mialam miec jednego ognika :( Quote
Recommended Posts