:: FiGa :: Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Super że miałyście super pogodę na święta, zazdrościmy :cool3: Lalunia cudna :loveu: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kamila a kiedy spotkanie z tym drugim dogiem ?? Mam nadzieje ze dasz wiecej fotek niz 4 nastepnym razem :mad: ?? Quote
Kamila Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Usia']Kamila a kiedy spotkanie z tym drugim dogiem ?? Mam nadzieje ze dasz wiecej fotek niz 4 nastepnym razem :mad: ?? Tylko 4 dalam? :oops: Spotkanie z doziem bylo dzisiaj :evil_lol: Fotek nie mam,nie chcialo mi sie tachac aparatu :shake: Ale juz na nastepny spacerek jestesmy wstepnie umowione ale to jak wroce z pl (za tydz w pt) bo poki co pracuje,pracuje i pracuje...:cool1: Quote
Mi. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 jakie sliczne rozowiutkie poslanko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 kamila-dog napisał(a):Tylko 4 dalam? :oops: Spotkanie z doziem bylo dzisiaj :evil_lol: Fotek nie mam,nie chcialo mi sie tachac aparatu :shake: Jak mogłaś nie tachać aparatu dla nas.Powinnysmy Cie zastrzelić :mad: wiesz bo jak nie to juz wiesz ;) Quote
Sawanna Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='kamila-dog']Witam wszystkich w galerii mojego najukochanszego skarba-Lali :multi: Nareszcie znalazlam czas by sie za nia zabrac,tj za galerie ;) .Lala skonczyla 31 lipca 4 latka.Kupilam ja w Czestochowie,koles mial 2 suczki na jakichs tam dzialkach i tak sobie je rozmnazal,pewnie do dzis to robi :angryy: Ja niestety bylam wtedy kompletnym laikiem...:oops: Wiedzialam ze sa hodowle itd ale wiedzialam tez ze nie stac mnie na kupno psa za 3tys i wogole.No krotko mowiac bylam glupia i tyle.Teraz wiem ze moj nastepny pies bedzie z hodowli i to nawet wiem z jakiej :lol: Albo jakis dozek schroniskowy. A teraz kilka zdjec,praktycznie wszystkie sa z wakacji z sierpnia tego roku.Najpierw sama Lala :loveu: A teraz spotkanie z buldozkiem(swoja droga to nie wiedzialam ze buldozki sa takie zywiolowe :-o ) c.d.n. Przecudowna sunia:loveu:...no i jej kolega też:loveu: Quote
Kamila Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='*luthien*']jakie sliczne rozowiutkie poslanko:loveu: :loveu: :loveu: Prawda :cool3: Szkoda ze to nie nasze ;) [quote name='Usia']Jak mogłaś nie tachać aparatu dla nas.Powinnysmy Cie zastrzelić :mad: wiesz bo jak nie to juz wiesz ;) Juz wiem ;) Zdaje sie ze w sobote idziemy znow do parku a potem moze na grilla wiec aparacik bedzie zabrany :p [quote name='Tofik1']Przecudowna sunia:loveu:...no i jej kolega też:loveu: Dziekujemy :p A ja dam jedna fotke mojego prawie siostrzenca z pobytu w pl :lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Też bym sie wkurzyła na jego miejscu :mad: Quote
Kamila Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Też bym sie wkurzyła na jego miejscu :mad: A to czemu? ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wdarłaś się w jego prywatnośc i jeszcze pytasz czemu :evil_lol: Uroczy rudzielec ;) Quote
Kamila Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Witam :multi: Wogole nie mam czasu na dogo :shake: a jak juz mam to muli co doprowadza mnie do szalu :angryy: Ale mam dla was 1 foteczke Lali :lol: Pozdrawiamy ze slonecznego Londka ;) Quote
Agushka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dzień dobry Kamilko. Co tu tak pusto? Napisz, co u Was, jak Lala? Quote
Usia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hej Kamila jak tam u was?? Dogo muli i podobno jeszcze troche moze to potrwać co do fotki Lala jak zawsze piekna :loveu: Quote
Madzika Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A czy nie wybierasz sie czasem na slask :D do Polski :D Quote
Kamila Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Madzika-wybieram sie w lipcu ;) Dziekuje wam za odwiedziny kochani,u Laluni wszystko w porzadku,jest zdrowa i szczesliwa.Za to ja pracuje kupe godzin i juz na nic nie mam sily....:shake: Potrzebny mi urlop ale to za 2 miesiace dopiero...:cool1: Aha,Lala ostatnio rzucila sie na psa,byla grupa psow,wszystkie sie znaly w jakims stopniu,Lala sobie mamlala pileczke,przyszedl nastepny znajomy nam pies,zaczal sie witac ze wszystkimi bardzo zywo i Lali cos nie spasowala i sie na niego normalnie rzucila :cool1: Najgorsze bylo to ze uczepila mu sie szyji i nie chciala puscic,nie reagowala na moje krzyki,na nic...:shake: Ja myslalam ze dostane zawalu :cool1: Wlasicielka tego biednego psa byla w takim szuku ze zaczela rekami Lali pysk otwierac by go puscila :cool1: Ja pamietalam ze w takich sytuacjach trzepa psa za tyl zlapac i podniesc,zrobilam to,ale Lala puscila gdzies po 20 sekundach dopiero :cool1: Na szczescie okazalo sie ze bardziej trzymala go za futro niz za skore i jedyne co narobila to poszarpala mu ucho :-( Ehh,no to tyle co u nas. Quote
:: FiGa :: Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Lalunia to taka z Ciebie sztuka :mad: Wcale sie nie dziwię że właściciele tamtego psa byli przerażeni, Lala do małych psów nie należy :lol: Musisz uważać, bo kiedys to może skończyc sie tragedią :shake: Moja sucz ma dwóch zacietych wrogów, gdy wychodzę z nią to mam oczy szeroko otwarte :lol: I tez nie wiem z czego ta niechęć sie zrobiła, na początku łobuzowała z tymi psami, a od pewnego czasu zarówno ona jak i tamte psy pienią sie na swój widok:niewiem: Quote
Kamila Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Sek w tym ze Lala tego psa dobrze znala i nigdy nie bylo miedzy nimi sprzeczki ani nic.Ja naprawde na nia uwazam,nie spuszczam raczej przy obcych psach i obserwuje jej zachowanie bo czesto mozna poznac co jej chodzi po glowie.Wtedy nie bylam uwazna bo wszyscy sie znali....:cool1: No ale czlowiek sie uczy na bledach ;) Jeszcze taka rzecz,zaraz po tym zajsciu wlascicielka zabrala oczywiscie psa do domu,jak byla juz okolo 200m od nas i reszta psow zostala spuszczona to jeden z nich - stafik - polecial za tamtym i chcial tez go pogryzc :crazyeye: Jak jego wlasciciel o tym uslyszal to postanowic ze go kastruje bo nie chce by takie rzeczy sie powtorzyly.Takie podejscie mi sie podoba :p Quote
Usia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Fakt dobrze ze go kastruje ale to nie zawsze rozwiaze problem znam to z autopsi Co do Lali jestem w szoku :crazyeye: przeciez to takie uosobienie spokoju i piekna. Lala no no no nie wolno pieskow gryzc, bo sie pobrudzisz ;) -Kamila przekaz to jej prosze.Dama musi pamietac o etykiecie zwłaszcza jak sie mieszka w takim kraju to tym bardziej nie przystoi :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Figowa tez doskonale znała sie z kundelkiem Zgubą, a teraz się nienawidzą :shake: Wyobrażam sobie Twoje zdziwienie, ja równiez byłam przerazona gdy z dnia na dzień psy z przyjaznych stosunków przeszły na cięty język :shake: CO tez miał ten pies w sobie takiego że się nie spodobał :hmmmm: Quote
haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 O ludu... dlaczego tu tak pusto? :shake: :candle: :shake: Quote
Kamila Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Pusto bo nie mam czasu na dogo :shake: Za 4h mam egzamin i musze sie uczyc...:cool1: Pogoda u nas do bani,od tygodnia ponad jest zimno,pochmurno i wciaz pada...:angryy: Na dodatek nie zapowiadaja poprawy :cool1: Na szczescie za 9tyg jade na urlop do pl :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A u nas upały :roll: Przynajmniej na podkarpaciu :eviltong: Trzymamy kciuki :kciuki: Quote
Ajronowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Piękna ta Twoja LALA:loveu: no takie 100% doga w dogu! Pozdrawiam serdecznie czekając niecierpliwie na nowe zdjęcia:loveu: Quote
Recommended Posts