Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
7?! :crazyeye: :mdleje:
Fotki oczywiście mile widziane ;)

No 7 ;) W poniedzialek Wlochy,potem Niemcy,Hiszpania,szampany i jeszcze cos tam ;)

Usia napisał(a):
popieram :p :p :p

Oj beda,beda :p Ja u ciebie w galerii jestem na bierzaca,zebys nie myslala,tylko nie pisze nic ;)

Posted

kamila-dog napisał(a):

Oj beda,beda :p Ja u ciebie w galerii jestem na bierzaca,zebys nie myslala,tylko nie pisze nic ;)

a kiedy beda foteczki dokładnie prosze dzien i godzine :cool3:
Co do obecnosci ciesze sie ze nas odwiedzacie ;) dziekuje za pamiec

Posted

ulala u Ciebie tez dawno nie byłam... znaczy byłam kiedy i cosik czytałam, ale nie wiem czemu nic nie napisałam... chyba musiałam gdzieś wyjsć czy coś... mimo wszystko teraz zaglądam i postaram się kilka stron chociaż poczytać...

Posted

To bedziemy mocno trzymać kciuki za te wina i szmapany :cool3:

Nie dziekuje ;)

Usia napisał(a):
a kiedy beda foteczki dokładnie prosze dzien i godzine :cool3:
Co do obecnosci ciesze sie ze nas odwiedzacie ;) dziekuje za pamiec

Hehe,Marta przyjezdza w sobote wieczorkiem wiec fotki beda w niedziele chyba :p

Cerber napisał(a):
ulala u Ciebie tez dawno nie byłam... znaczy byłam kiedy i cosik czytałam, ale nie wiem czemu nic nie napisałam... chyba musiałam gdzieś wyjsć czy coś... mimo wszystko teraz zaglądam i postaram się kilka stron chociaż poczytać...

Witam :multi:

Tina.Sara napisał(a):
cześć wam....!

Hey hey :multi:

Okazuje sie ze jedna z moich klientek ma doga :cool3: Wiec w nd najprawdopodobniej sie spotkamy w parku :multi: :multi: :multi: Nie moge sie doczekac,szczegolnie reakcji Lali :cool3: bo on jednak wiekszy jest :p

Posted

Nie moge sie doczekac,szczegolnie reakcji Lali :cool3: bo on jednak wiekszy jest :p

To mówisz ze ciekawie bedzie :cool3: koniecznie fotki z tego spotkania, zobaczymy czy jest piekniejszy od naszej Lali-ale to chyba nie mozliwe bo od niej to piekniejszego doga -ja przynajmniej nie widziałam -serio mówie :p

Posted

Usia napisał(a):
To mówisz ze ciekawie bedzie :cool3: koniecznie fotki z tego spotkania, zobaczymy czy jest piekniejszy od naszej Lali-ale to chyba nie mozliwe bo od niej to piekniejszego doga -ja przynajmniej nie widziałam -serio mówie :p

Nie jest piekniejszy :eviltong: Zreszta jestem pewna ze nie ma rodowodu bo do wzorca mu troche brakuje - tak jak Lali ;)

Posted

A jakieś fotki ze spotkanka bedą mam nadzieje :cool3:

No beda jak najbardziej pod warunkiem tylko ze Lala na widok psow przestanie sie wsciekac bo jest wlasnie na etapie cieczki gdy ma ochote....:cool1: Wprawdzie ten doziek jest wykastrowany ale inne w parku moga nie byc...:shake:

haska_12 napisał(a):
Ło jejku.. ale mnie tu dawno nie było.. a obiecałam sobie, że będę na bierząco :oops:

No dawno ale wybaczam bo sama rzadko u siebie bywam :eviltong:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No beda jak najbardziej pod warunkiem tylko ze Lala na widok psow przestanie sie wsciekac bo jest wlasnie na etapie cieczki gdy ma ochote....:cool1: Wprawdzie ten doziek jest wykastrowany ale inne w parku moga nie byc...:shake:
Więc musisz uważać by Lala nie zwiała na amory :cool3: Miłego spotkanka już życzymy :loveu:

I przy okazji wesołych i słonecznych swiąt wielkanocnych :calus:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Więc musisz uważać by Lala nie zwiała na amory :cool3: Miłego spotkanka już życzymy :loveu:

Spotkania nie bylo bo Lala jeszcze byla w tym okresie cieczki ze nie dalo by sie z nia isc do parku :shake:

[quote name='gogunia']

Kamilo,

życzę zdrowych
i udanych świąt wielkanocnych:p ;)

mokrego dyngusa i smacznej szynki:multi:

Dzieki kochana :loveu:

[quote name='*luthien*']Wesolych swia Kamilko!! :p

Tobie tez dzieki :loveu:

[quote name='haska_12']I u mnie też :mad:

No wiem wiem,ale prawie nie bywam na dogo :cool1:

W niedziele poszlismy do znajomych,Lala miala zostac w domu bo nie byla tam mile widziana,jakos sie jednak udalo i poszla z nami :cool3: Byla bardzo grzeczna a znajomi byli nia zachwyceni :loveu: Fotki dam pozniej,obiecuje :oops:

Posted

[quote name='Usia']
dajcie coś z tego stołu no, przeciez wy juz nic nie jecie :evil_lol::evil_lol:

Tutaj dopiero przynosilismy jedzenie na stol ale zapachy byly takie ze Lala szalala :evil_lol:

Pozniej jednak sie uspokoila i grzecznie lezala na tymczasowym poslanku ;)

Posted

[quote name='Usia']
ona sie juz odraca zeby na to nie patrzec :evil_lol:

Hihi,tutaj wlasnie odwraca sie odemnie bo na stol znow cos podali :evil_lol: :eviltong: