Kamila Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):7?! :crazyeye: :mdleje: Fotki oczywiście mile widziane ;) No 7 ;) W poniedzialek Wlochy,potem Niemcy,Hiszpania,szampany i jeszcze cos tam ;) Usia napisał(a):popieram :p :p :p Oj beda,beda :p Ja u ciebie w galerii jestem na bierzaca,zebys nie myslala,tylko nie pisze nic ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To bedziemy mocno trzymać kciuki za te wina i szmapany :cool3: Dobranoc ;) Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kamila-dog napisał(a): Oj beda,beda :p Ja u ciebie w galerii jestem na bierzaca,zebys nie myslala,tylko nie pisze nic ;) a kiedy beda foteczki dokładnie prosze dzien i godzine :cool3: Co do obecnosci ciesze sie ze nas odwiedzacie ;) dziekuje za pamiec Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ulala u Ciebie tez dawno nie byłam... znaczy byłam kiedy i cosik czytałam, ale nie wiem czemu nic nie napisałam... chyba musiałam gdzieś wyjsć czy coś... mimo wszystko teraz zaglądam i postaram się kilka stron chociaż poczytać... Quote
Kamila Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 :: FiGa :: napisał(a):To bedziemy mocno trzymać kciuki za te wina i szmapany :cool3: Nie dziekuje ;) Usia napisał(a):a kiedy beda foteczki dokładnie prosze dzien i godzine :cool3: Co do obecnosci ciesze sie ze nas odwiedzacie ;) dziekuje za pamiec Hehe,Marta przyjezdza w sobote wieczorkiem wiec fotki beda w niedziele chyba :p Cerber napisał(a):ulala u Ciebie tez dawno nie byłam... znaczy byłam kiedy i cosik czytałam, ale nie wiem czemu nic nie napisałam... chyba musiałam gdzieś wyjsć czy coś... mimo wszystko teraz zaglądam i postaram się kilka stron chociaż poczytać... Witam :multi: Tina.Sara napisał(a):cześć wam....! Hey hey :multi: Okazuje sie ze jedna z moich klientek ma doga :cool3: Wiec w nd najprawdopodobniej sie spotkamy w parku :multi: :multi: :multi: Nie moge sie doczekac,szczegolnie reakcji Lali :cool3: bo on jednak wiekszy jest :p Quote
Usia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nie moge sie doczekac,szczegolnie reakcji Lali :cool3: bo on jednak wiekszy jest :p To mówisz ze ciekawie bedzie :cool3: koniecznie fotki z tego spotkania, zobaczymy czy jest piekniejszy od naszej Lali-ale to chyba nie mozliwe bo od niej to piekniejszego doga -ja przynajmniej nie widziałam -serio mówie :p Quote
Kamila Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Usia napisał(a):To mówisz ze ciekawie bedzie :cool3: koniecznie fotki z tego spotkania, zobaczymy czy jest piekniejszy od naszej Lali-ale to chyba nie mozliwe bo od niej to piekniejszego doga -ja przynajmniej nie widziałam -serio mówie :p Nie jest piekniejszy :eviltong: Zreszta jestem pewna ze nie ma rodowodu bo do wzorca mu troche brakuje - tak jak Lali ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A jakieś fotki ze spotkanka bedą mam nadzieje :cool3: Quote
haska_12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ło jejku.. ale mnie tu dawno nie było.. a obiecałam sobie, że będę na bierząco :oops: Quote
Kamila Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A jakieś fotki ze spotkanka bedą mam nadzieje :cool3: No beda jak najbardziej pod warunkiem tylko ze Lala na widok psow przestanie sie wsciekac bo jest wlasnie na etapie cieczki gdy ma ochote....:cool1: Wprawdzie ten doziek jest wykastrowany ale inne w parku moga nie byc...:shake: haska_12 napisał(a):Ło jejku.. ale mnie tu dawno nie było.. a obiecałam sobie, że będę na bierząco :oops: No dawno ale wybaczam bo sama rzadko u siebie bywam :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 kamila-dog napisał(a):No beda jak najbardziej pod warunkiem tylko ze Lala na widok psow przestanie sie wsciekac bo jest wlasnie na etapie cieczki gdy ma ochote....:cool1: Wprawdzie ten doziek jest wykastrowany ale inne w parku moga nie byc...:shake:Więc musisz uważać by Lala nie zwiała na amory :cool3: Miłego spotkanka już życzymy :loveu: I przy okazji wesołych i słonecznych swiąt wielkanocnych :calus: Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kamilo, życzę zdrowych i udanych świąt wielkanocnych:p ;) mokrego dyngusa i smacznej szynki:multi: Quote
haska_12 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 kamila-dog napisał(a): No dawno ale wybaczam bo sama rzadko u siebie bywam :eviltong: I u mnie też :mad: Quote
Kamila Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Więc musisz uważać by Lala nie zwiała na amory :cool3: Miłego spotkanka już życzymy :loveu: Spotkania nie bylo bo Lala jeszcze byla w tym okresie cieczki ze nie dalo by sie z nia isc do parku :shake: [quote name='gogunia']Kamilo, życzę zdrowych i udanych świąt wielkanocnych:p ;) mokrego dyngusa i smacznej szynki:multi: Dzieki kochana :loveu: [quote name='*luthien*']Wesolych swia Kamilko!! :p Tobie tez dzieki :loveu: [quote name='haska_12']I u mnie też :mad: No wiem wiem,ale prawie nie bywam na dogo :cool1: W niedziele poszlismy do znajomych,Lala miala zostac w domu bo nie byla tam mile widziana,jakos sie jednak udalo i poszla z nami :cool3: Byla bardzo grzeczna a znajomi byli nia zachwyceni :loveu: Fotki dam pozniej,obiecuje :oops: Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bede czekac z niecierpliwoscia :p Kamila jaka u was dzisiaj aura ?? Quote
Kamila Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Jesli chodzi ci o pogode to jest pieknie :loveu: Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 jaka minka U nas pada całe swieta z przerwami :angryy: Quote
Kamila Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 A u nas cale swieta byly piekne :loveu: Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dajcie coś z tego stołu no, przeciez wy juz nic nie jecie :evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Usia'] dajcie coś z tego stołu no, przeciez wy juz nic nie jecie :evil_lol::evil_lol: Tutaj dopiero przynosilismy jedzenie na stol ale zapachy byly takie ze Lala szalala :evil_lol: Pozniej jednak sie uspokoila i grzecznie lezala na tymczasowym poslanku ;) Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ona sie juz odraca zeby na to nie patrzec :evil_lol: Quote
Kamila Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Usia'] ona sie juz odraca zeby na to nie patrzec :evil_lol: Hihi,tutaj wlasnie odwraca sie odemnie bo na stol znow cos podali :evil_lol: :eviltong: Quote
Recommended Posts