Kamila Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 haska_12 napisał(a):Faaajnie :grins: No nie wiem czy tak fajnie :eviltong: Wlasnie wrocilam :cool1: Wogole jestem teraz jeszcze bardziej zabiegana bo szukam mieszkania :cool1: A jak sie ma psa to nie ma tak latwo :roll: Quote
Gasnik Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dzień dobry :) Mieszkaniem się nie martw-w końcu coś znajdziesz na pewno. Śliczna Lala-taka błyszcząca :) Quote
Kamila Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Czesc Gasniczku :multi: Mieszkaniem sie jeszcze nie martwie bo mam 2 miesiace jeszcze ;) Poki co mam inny problem-w lipcu konczy mi sie paszport a nie mam dowodu :cool1: W ambasadzie nie da sie umowic na spotkanie bo strona w przebudowie :cool1: A w pl tez robia jakies cyrki...:cool1: Quote
Kamila Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Usia napisał(a):u to nie zawesoło i co teraz ??:roll: No teraz to musze leciec do pl i liczyc na szczescie :cool1: A wcale nie mam ochoty zostawiac Laluni na te kilka dni :shake: :-( Quote
diabelkowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jej sie taak slicznie siersc blyszczy:loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 kamila-dog napisał(a):No teraz to musze leciec do pl i liczyc na szczescie :cool1: A wcale nie mam ochoty zostawiac Laluni na te kilka dni :shake: :-( Tz napewno dobrze sie nia zaaopiekuje Quote
Kamila Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Marta_Ares napisał(a):Tz napewno dobrze sie nia zaaopiekuje Bedzie musial bo jak nie to :mad: A wogole to Lali sie cieczka wczoraj zaczela :cool1: Ja wlasnie sie ucze na temat win we Francji, tzn teraz przerwa na dogo ;) ,bo w poniedzialek mam z tego egzamin :cool1: Quote
Usia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 kamila-dog napisał(a):Bedzie musial bo jak nie to :mad: A wogole to Lali sie cieczka wczoraj zaczela :cool1: Ja wlasnie sie ucze na temat win we Francji, tzn teraz przerwa na dogo ;) ,bo w poniedzialek mam z tego egzamin :cool1: Co do Lali to ty ja z TZ zostawisz i z ciaczka-czy poczekasz az sie skonczy?? A co do win ucz sie dziecko ucz bo ktos musi byc tutaj wykształcony i wiedzieć duzo na temat % a tak z ciekawosci sie zapytam:jaki kierunek ?? Quote
haska_12 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hmmm... dobrze, że to kilka dni... jak już ktos tu wspomniał tz napewno się nią dobrze zajmie :diabloti: A tak wogle to Dzyn doberek :grins: Quote
Usia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hej Kamilko i Laluniu piekna dzisiaj taki piekny dzionek u was tez ??bo jak tak to jakieś fotki moze by sie przydały :razz: Quote
haska_12 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Usia napisał(a):fotki moze by sie przydały :razz: Własnie, własnie ;) ;) ;) Quote
Kamila Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Czesc dziewczyny :lol: Usia napisał(a):Co do Lali to ty ja z TZ zostawisz i z ciaczka-czy poczekasz az sie skonczy?? A co do win ucz sie dziecko ucz bo ktos musi byc tutaj wykształcony i wiedzieć duzo na temat % a tak z ciekawosci sie zapytam:jaki kierunek ?? Jak pojade do pl to Lala juz nie bedzie miala cieczki ;) A co do nauki to nie jest to zaden kierunek tylko ja pracuje w sklepie z winami i ostatnio szefowa robi nam egzaminy ;) A jest to o tyle dobre ze w koncu nie mam wyjscia tylko MUSZE sie nauczyc :p Quote
Gasnik Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Czesc :) co slychac?? Jak Lalunia?? moze jakies zdjecia nowe:razz: A o winkach ucz sie, ucz:) Ja nie wiedzialam, ze kiedys to powiem, ale brakuje mi strasznie nauki. Uwielbiam moje studia i chyba jak bede w PL to sobie jakies ksiazki zabiore i bede czytac hihi. Tutaj jest taki magazyn "Psychologist" i myslalam, ze to dosc powazne jest, a to kurcze takie bzdury, taka psychologia w stylu-napraw swoj zwiazek, zaakceptuj siebie itp.:roll: Quote
Usia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kamila ale to chyba dobrze ze cie szefowa chce edukowac :cool3: Popieram Gasnika chcemy fotki Quote
Kamila Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Gasnik napisał(a):Czesc :) co slychac?? Jak Lalunia?? moze jakies zdjecia nowe:razz: A o winkach ucz sie, ucz:) Ja nie wiedzialam, ze kiedys to powiem, ale brakuje mi strasznie nauki. Uwielbiam moje studia i chyba jak bede w PL to sobie jakies ksiazki zabiore i bede czytac hihi. Tutaj jest taki magazyn "Psychologist" i myslalam, ze to dosc powazne jest, a to kurcze takie bzdury, taka psychologia w stylu-napraw swoj zwiazek, zaakceptuj siebie itp.:roll: Mnie tam sie uczyc nie chce tym bardziej ze nie mam na to zbyt wiele czasu :eviltong: Ale wyjscia nie ma :shake: A u Laluni wszystko ok,cieczka sie rozwija...Moje mieszkanie wyglada...:roll: Jeszcze kilka dni :cool1: Usia napisał(a):Kamila ale to chyba dobrze ze cie szefowa chce edukowac :cool3: Popieram Gasnika chcemy fotki No dobrze,dobrze :eviltong: Fotek nie mam,nie mam kiedy zrobic a tym bardziej kiedy zmniejszyc i wstawic :shake: Dzis mam wolne i ide do parku,mialam zamiar wziasc aparat ale pogoda sie zchrzanila,kropi i same chmurzyska na niebie :angryy: Juz wczoraj kupilam bilet na 17 kwietnia do pl,lece na 3 dni.No i urlop tez juz ustalony,szkoda ze tylko 2 tyg biorac pod uwage ze jak znajde transport to podroz do pl trwa 24h w jedna strone :cool1: Tak czy siak urlop zaczynam 8 lipca i juz sie doczekac nie moge :multi: Quote
gogunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć Kamila, fajne fotki Lali :loveu: :multi:Czekamy na więcej:p P.s. Zapraszmay do nas:) Quote
majafaja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 piękna sunia ta lalunia :) a powiedz mi Kamila? to Ty jestes bez suni w Ldonynie? i jak sobie redzisz? ja tez teraz wyjezdzam, i moja sunia zostanie u mamy...ale ja juz za nia tesknie !!! edit: aha juz doczytałam... a moja zostaje z mama, choc przeprowadzam sie do Krk... eh... life.. Quote
Usia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kamila czekamy na fotki jestesmy cierpliwi ale nie trzymaj nas tak długo Jedziesz do Pl :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kamila Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='gogunia']Cześć Kamila, fajne fotki Lali :loveu: :multi:Czekamy na więcej:p P.s. Zapraszmay do nas:) Gogunia-sliczny masz avek :evil_lol: [quote name='majafaja']piękna sunia ta lalunia :) a powiedz mi Kamila? to Ty jestes bez suni w Ldonynie? i jak sobie redzisz? ja tez teraz wyjezdzam, i moja sunia zostanie u mamy...ale ja juz za nia tesknie !!! edit: aha juz doczytałam... a moja zostaje z mama, choc przeprowadzam sie do Krk... eh... life.. Tzn gdzie sie przeprowadzasz? :oops: [quote name='Usia']Kamila czekamy na fotki jestesmy cierpliwi ale nie trzymaj nas tak długo Jedziesz do Pl :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Czesc Usiu :multi: No fotki beda ale nie wiem kiedy :shake: Dzis mam wolne ale nic mi sie nie chce :oops: Moze wieczorkiem dam rade...;) Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witaj Kamila :multi: Egzamin z win no no :cool3: Powodzenia :kciuki: I napisz jak Ci poszło ;) Quote
Kamila Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Witaj Kamila :multi: Egzamin z win no no :cool3: Powodzenia :kciuki: I napisz jak Ci poszło ;) Ano jakos poszlo,juz 2 egzaminy za mna,a 7 przedemna :cool3: A w sobote przyjezdza do mnie Marta :multi: Napewno beda foteczki :multi: Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 7?! :crazyeye: :mdleje: Fotki oczywiście mile widziane ;) Quote
Recommended Posts