Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haska_12 napisał(a):
Faaajnie :grins:

No nie wiem czy tak fajnie :eviltong: Wlasnie wrocilam :cool1: Wogole jestem teraz jeszcze bardziej zabiegana bo szukam mieszkania :cool1: A jak sie ma psa to nie ma tak latwo :roll:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Gasniczku :multi:
Mieszkaniem sie jeszcze nie martwie bo mam 2 miesiace jeszcze ;)
Poki co mam inny problem-w lipcu konczy mi sie paszport a nie mam dowodu :cool1: W ambasadzie nie da sie umowic na spotkanie bo strona w przebudowie :cool1: A w pl tez robia jakies cyrki...:cool1:

Posted

Usia napisał(a):
u to nie zawesoło i co teraz ??:roll:

No teraz to musze leciec do pl i liczyc na szczescie :cool1: A wcale nie mam ochoty zostawiac Laluni na te kilka dni :shake: :-(

Posted

kamila-dog napisał(a):
No teraz to musze leciec do pl i liczyc na szczescie :cool1: A wcale nie mam ochoty zostawiac Laluni na te kilka dni :shake: :-(

Tz napewno dobrze sie nia zaaopiekuje

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Tz napewno dobrze sie nia zaaopiekuje

Bedzie musial bo jak nie to :mad:
A wogole to Lali sie cieczka wczoraj zaczela :cool1:
Ja wlasnie sie ucze na temat win we Francji, tzn teraz przerwa na dogo ;) ,bo w poniedzialek mam z tego egzamin :cool1:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Bedzie musial bo jak nie to :mad:
A wogole to Lali sie cieczka wczoraj zaczela :cool1:
Ja wlasnie sie ucze na temat win we Francji, tzn teraz przerwa na dogo ;) ,bo w poniedzialek mam z tego egzamin :cool1:

Co do Lali to ty ja z TZ zostawisz i z ciaczka-czy poczekasz az sie skonczy??
A co do win ucz sie dziecko ucz bo ktos musi byc tutaj wykształcony i wiedzieć duzo na temat %
a tak z ciekawosci sie zapytam:jaki kierunek ??

Posted

Czesc dziewczyny :lol:

Usia napisał(a):
Co do Lali to ty ja z TZ zostawisz i z ciaczka-czy poczekasz az sie skonczy??
A co do win ucz sie dziecko ucz bo ktos musi byc tutaj wykształcony i wiedzieć duzo na temat %
a tak z ciekawosci sie zapytam:jaki kierunek ??

Jak pojade do pl to Lala juz nie bedzie miala cieczki ;)
A co do nauki to nie jest to zaden kierunek tylko ja pracuje w sklepie z winami i ostatnio szefowa robi nam egzaminy ;) A jest to o tyle dobre ze w koncu nie mam wyjscia tylko MUSZE sie nauczyc :p

Posted

Czesc :) co slychac?? Jak Lalunia?? moze jakies zdjecia nowe:razz: A o winkach ucz sie, ucz:) Ja nie wiedzialam, ze kiedys to powiem, ale brakuje mi strasznie nauki. Uwielbiam moje studia i chyba jak bede w PL to sobie jakies ksiazki zabiore i bede czytac hihi. Tutaj jest taki magazyn "Psychologist" i myslalam, ze to dosc powazne jest, a to kurcze takie bzdury, taka psychologia w stylu-napraw swoj zwiazek, zaakceptuj siebie itp.:roll:

Posted

Gasnik napisał(a):
Czesc :) co slychac?? Jak Lalunia?? moze jakies zdjecia nowe:razz: A o winkach ucz sie, ucz:) Ja nie wiedzialam, ze kiedys to powiem, ale brakuje mi strasznie nauki. Uwielbiam moje studia i chyba jak bede w PL to sobie jakies ksiazki zabiore i bede czytac hihi. Tutaj jest taki magazyn "Psychologist" i myslalam, ze to dosc powazne jest, a to kurcze takie bzdury, taka psychologia w stylu-napraw swoj zwiazek, zaakceptuj siebie itp.:roll:

Mnie tam sie uczyc nie chce tym bardziej ze nie mam na to zbyt wiele czasu :eviltong: Ale wyjscia nie ma :shake:
A u Laluni wszystko ok,cieczka sie rozwija...Moje mieszkanie wyglada...:roll: Jeszcze kilka dni :cool1:

Usia napisał(a):
Kamila ale to chyba dobrze ze cie szefowa chce edukowac :cool3:

Popieram Gasnika chcemy fotki

No dobrze,dobrze :eviltong:

Fotek nie mam,nie mam kiedy zrobic a tym bardziej kiedy zmniejszyc i wstawic :shake: Dzis mam wolne i ide do parku,mialam zamiar wziasc aparat ale pogoda sie zchrzanila,kropi i same chmurzyska na niebie :angryy:

Juz wczoraj kupilam bilet na 17 kwietnia do pl,lece na 3 dni.No i urlop tez juz ustalony,szkoda ze tylko 2 tyg biorac pod uwage ze jak znajde transport to podroz do pl trwa 24h w jedna strone :cool1: Tak czy siak urlop zaczynam 8 lipca i juz sie doczekac nie moge :multi:

Posted

piękna sunia ta lalunia :)

a powiedz mi Kamila? to Ty jestes bez suni w Ldonynie? i jak sobie redzisz? ja tez teraz wyjezdzam, i moja sunia zostanie u mamy...ale ja juz za nia tesknie !!!

edit: aha juz doczytałam... a moja zostaje z mama, choc przeprowadzam sie do Krk... eh... life..

Posted

[quote name='gogunia']Cześć Kamila, fajne fotki Lali :loveu: :multi:Czekamy na więcej:p
P.s. Zapraszmay do nas:)

Gogunia-sliczny masz avek :evil_lol:

[quote name='majafaja']piękna sunia ta lalunia :)

a powiedz mi Kamila? to Ty jestes bez suni w Ldonynie? i jak sobie redzisz? ja tez teraz wyjezdzam, i moja sunia zostanie u mamy...ale ja juz za nia tesknie !!!

edit: aha juz doczytałam... a moja zostaje z mama, choc przeprowadzam sie do Krk... eh... life..

Tzn gdzie sie przeprowadzasz? :oops:

[quote name='Usia']Kamila czekamy na fotki jestesmy cierpliwi ale nie trzymaj nas tak długo

Jedziesz do Pl :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Czesc Usiu :multi: No fotki beda ale nie wiem kiedy :shake: Dzis mam wolne ale nic mi sie nie chce :oops:

Moze wieczorkiem dam rade...;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Witaj Kamila :multi:
Egzamin z win no no :cool3: Powodzenia :kciuki: I napisz jak Ci poszło ;)

Ano jakos poszlo,juz 2 egzaminy za mna,a 7 przedemna :cool3:

A w sobote przyjezdza do mnie Marta :multi: Napewno beda foteczki :multi: