Usia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 piekny diabełek :diabloti: ale ona "czarna" jest jak smoła Quote
Agushka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kamila możesz mi na PW dac zdjęcie Lali tylko w takim pośrednim rozmiarze, z tych forumowych wychodzi nieciekawie, nie wiem, czy przez rozmiar czy przez to, że Lala czarna... Quote
Kamila Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Agushka napisał(a):eee bo co Lala to Lala :loveu::loveu::loveu: Matko kochana, ależ ona się błyszczyyyy:crazyeye: No blyszczy bo pancia dba o Lale :loveu: Dam jeszcze kilka ;) Quote
Kamila Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Usia napisał(a): piekny diabełek :diabloti: ale ona "czarna" jest jak smoła Nio czarna :p Agushka napisał(a):Kamila możesz mi na PW dac zdjęcie Lali tylko w takim pośrednim rozmiarze, z tych forumowych wychodzi nieciekawie, nie wiem, czy przez rozmiar czy przez to, że Lala czarna... Sprobuje :p Quote
Paulina_mickey Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :crazyeye: Ale świetny dog:D z niebieskim okiem:multi: suuuuper:D:loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 witamy:loveu: ale sliczne te dozie z blekitnymi oczkami:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Paulina_mickey napisał(a): :crazyeye: Ale świetny dog z niebieskim okiem suuuuper No ja dopiero jak zaczelam przegladac fotki stamtad to zauwazylam ze ona - bo to sunia - ma 2 rozne oczka :evil_lol: Jak dla mnie bomba :p Marta_Ares napisał(a):witamy:loveu: ale sliczne te dozie z blekitnymi oczkami:loveu: Prawda? :lol: haska_12 napisał(a): Ten dożek jest piękny :loveu: Wszystkie dozki sa piekne :diabloti: A Lali to juz nikt nie skomentuje? :mad: Quote
Kamila Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Usia napisał(a):najpiekniejszy to jest ten : ;) No wlasnie :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Lala najpiekniejsza:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tu wyglada jak by miała ogonek obciety do połwowy Ale tam u was ładnie za wielka woda u nas dzisiaj wszedzie pada a nad morzem podobno sztorm Quote
Kamila Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Marta_Ares'] Lala najpiekniejsza:loveu: :loveu: :loveu: Dzieki :p [quote name='Usia'] tu wyglada jak by miała ogonek obciety do połwowy Ale tam u was ładnie za wielka woda u nas dzisiaj wszedzie pada a nad morzem podobno sztorm No ten ogonek wyszedl tu bardzo smiesznie :evil_lol: A pogoda byla cudna,kilka dni takich,dzis juz niestety nie ma sloneczka a jutro ponoc ma padac :cool1: Ale i tak wazne ze zima juz nie wroci :multi: Dobra laseczki ja spadam do pracy i na dogo chyba dopiero w poniedzialek zawitam jak dobrze pojdzie :cool1: Usia-trzymam kciuki za twojego futrzaczka :razz: Quote
Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Usia-trzymam kciuki za twojego futrzaczka Dziekuje.Czas pokaze co bedzie, mam nadzieje ze dobrze, ale rozsadek mówi inaczej:shake: .Teraz wszystko zalezy od niego :-( Quote
Agushka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Cześć Kamila :) Lala już zaczęła wiosenny wypas? Bo chyba trawkę sobie wcina, na kolejnej fotce ma troszkę w pysku. U mnie Shila bardziej trawożerna chociaż Tinie tez się zdarza.. Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :loveu: Obróżka śliczna - pisałam to kiedys :loveu: Quote
Dozia_13 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jak miło na nią popatrzeć. Lala jesteś przepiękna :loveu: Quote
simbik Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Fajnie się dziewczynce uszyska rozwiały :lol: . Quote
Devis&Marta Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Kamila wchodz na nasze forum bo sa zdjecia dobkow na torze z dziesiejszego treningu:p Quote
:: FiGa :: Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witaj zapracowana Kamilo :multi: Długo mnie tu u Was nie było, ale zaległości narobiłam [dużo nie było :evil_lol:]. Pooglądałam reszte zdjęć z crufta [ten dog w łatki jest booooooooski :loveu: nie będę cytować bo juz Paulina go cytowała :-P], pooglądałam też zdjęcia Lali :loveu: Cudne psisko :loveu: Quote
Kamila Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Usia']Dziekuje.Czas pokaze co bedzie, mam nadzieje ze dobrze, ale rozsadek mówi inaczej:shake: .Teraz wszystko zalezy od niego :-( Trzymam kciuki :p [quote name='Matinka']Kamilo Lala jest boska! Dziekuje :lol: [quote name='Agushka'] Cześć Kamila :) Lala już zaczęła wiosenny wypas? Bo chyba trawkę sobie wcina, na kolejnej fotce ma troszkę w pysku. U mnie Shila bardziej trawożerna chociaż Tinie tez się zdarza.. Lalu tu pilke memla :eviltong: Ale trawke tez lubi poskubac :p [quote name='haska_12'] Obróżka śliczna - pisałam to kiedys :loveu: Czesc Haska :multi: [quote name='simbik'] Fajnie się dziewczynce uszyska rozwiały :lol: . Czesc Simbik :multi: [quote name='Devis&Marta']Kamila wchodz na nasze forum bo sa zdjecia dobkow na torze z dziesiejszego treningu:p No zaraz bede ale daj linka bo nie wiem gdzie :cool1: [quote name=':: FiGa ::']Witaj zapracowana Kamilo :multi: Długo mnie tu u Was nie było, ale zaległości narobiłam [dużo nie było :evil_lol:]. Pooglądałam reszte zdjęć z crufta [ten dog w łatki jest booooooooski :loveu: nie będę cytować bo juz Paulina go cytowała :-P], pooglądałam też zdjęcia Lali :loveu: Cudne psisko :loveu: Wiem wiem :oops: No ja wkoncu znalazlam chwil;ke by wpasc :cool1: Jezu,ale jestem zdechla :roll: Na szczescie jutro mam na 16 :lol: wiec sie wyspie ;) Jak tylko dam rade to was dzis odwiedze w galeriach :lol: Quote
haska_12 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Witaj Kamilko :) Ty pewnie w pracy, co? :oops: Quote
Kamila Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 haska_12 napisał(a):Witaj Kamilko :) Ty pewnie w pracy, co? :oops: Wlasnie wychodze :cool1: Quote
Recommended Posts