Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila możesz mi na PW dac zdjęcie Lali tylko w takim pośrednim rozmiarze, z tych forumowych wychodzi nieciekawie, nie wiem, czy przez rozmiar czy przez to, że Lala czarna...

Posted

Agushka napisał(a):
eee bo co Lala to Lala :loveu::loveu::loveu: Matko kochana, ależ ona się błyszczyyyy:crazyeye:

No blyszczy bo pancia dba o Lale :loveu:

Dam jeszcze kilka ;)

Posted

Usia napisał(a):

piekny diabełek :diabloti: ale ona "czarna" jest jak smoła

Nio czarna :p

Agushka napisał(a):
Kamila możesz mi na PW dac zdjęcie Lali tylko w takim pośrednim rozmiarze, z tych forumowych wychodzi nieciekawie, nie wiem, czy przez rozmiar czy przez to, że Lala czarna...

Sprobuje :p

Posted

Paulina_mickey napisał(a):

:crazyeye: Ale świetny dog
z niebieskim okiem
suuuuper

No ja dopiero jak zaczelam przegladac fotki stamtad to zauwazylam ze ona - bo to sunia - ma 2 rozne oczka :evil_lol: Jak dla mnie bomba :p

Marta_Ares napisał(a):
witamy:loveu:
ale sliczne te dozie z blekitnymi oczkami:loveu:

Prawda? :lol:

haska_12 napisał(a):

Ten dożek jest piękny :loveu:

Wszystkie dozki sa piekne :diabloti:

A Lali to juz nikt nie skomentuje? :mad:

Posted

tu wyglada jak by miała ogonek obciety do połwowy

Ale tam u was ładnie za wielka woda u nas dzisiaj wszedzie pada a nad morzem podobno sztorm

Posted

[quote name='Marta_Ares']
Lala najpiekniejsza:loveu: :loveu: :loveu:

Dzieki :p

[quote name='Usia']
tu wyglada jak by miała ogonek obciety do połwowy

Ale tam u was ładnie za wielka woda u nas dzisiaj wszedzie pada a nad morzem podobno sztorm

No ten ogonek wyszedl tu bardzo smiesznie :evil_lol:
A pogoda byla cudna,kilka dni takich,dzis juz niestety nie ma sloneczka a jutro ponoc ma padac :cool1: Ale i tak wazne ze zima juz nie wroci :multi:

Dobra laseczki ja spadam do pracy i na dogo chyba dopiero w poniedzialek zawitam jak dobrze pojdzie :cool1:
Usia-trzymam kciuki za twojego futrzaczka :razz:

Posted

Usia-trzymam kciuki za twojego futrzaczka

Dziekuje.Czas pokaze co bedzie, mam nadzieje ze dobrze, ale rozsadek mówi inaczej:shake: .Teraz wszystko zalezy od niego :-(

Posted

Cześć Kamila :) Lala już zaczęła wiosenny wypas? Bo chyba trawkę sobie wcina, na kolejnej fotce ma troszkę w pysku. U mnie Shila bardziej trawożerna chociaż Tinie tez się zdarza..

Posted

Witaj zapracowana Kamilo :multi:
Długo mnie tu u Was nie było, ale zaległości narobiłam [dużo nie było :evil_lol:]. Pooglądałam reszte zdjęć z crufta [ten dog w łatki jest booooooooski :loveu: nie będę cytować bo juz Paulina go cytowała :-P], pooglądałam też zdjęcia Lali :loveu:

Cudne psisko :loveu:

Posted

[quote name='Usia']Dziekuje.Czas pokaze co bedzie, mam nadzieje ze dobrze, ale rozsadek mówi inaczej:shake: .Teraz wszystko zalezy od niego :-(

Trzymam kciuki :p

[quote name='Matinka']Kamilo Lala jest boska!

Dziekuje :lol:

[quote name='Agushka']
Cześć Kamila :) Lala już zaczęła wiosenny wypas? Bo chyba trawkę sobie wcina, na kolejnej fotce ma troszkę w pysku. U mnie Shila bardziej trawożerna chociaż Tinie tez się zdarza..

Lalu tu pilke memla :eviltong: Ale trawke tez lubi poskubac :p

[quote name='haska_12']
Obróżka śliczna - pisałam to kiedys :loveu:

Czesc Haska :multi:

[quote name='simbik']

Fajnie się dziewczynce uszyska rozwiały :lol: .

Czesc Simbik :multi:

[quote name='Devis&Marta']Kamila wchodz na nasze forum bo sa zdjecia dobkow na torze z dziesiejszego treningu:p

No zaraz bede ale daj linka bo nie wiem gdzie :cool1:

[quote name=':: FiGa ::']Witaj zapracowana Kamilo :multi:
Długo mnie tu u Was nie było, ale zaległości narobiłam [dużo nie było :evil_lol:]. Pooglądałam reszte zdjęć z crufta [ten dog w łatki jest booooooooski :loveu: nie będę cytować bo juz Paulina go cytowała :-P], pooglądałam też zdjęcia Lali :loveu:

Cudne psisko :loveu:

Wiem wiem :oops:

No ja wkoncu znalazlam chwil;ke by wpasc :cool1: Jezu,ale jestem zdechla :roll: Na szczescie jutro mam na 16 :lol: wiec sie wyspie ;)
Jak tylko dam rade to was dzis odwiedze w galeriach :lol: