Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kamila!!!:p No i znowu mam zaległości, a tu tyle fotek że nie wiem co komentować! Zazdroszczę Ci tej wystawy.:p Dozie są boskie i z każdym zdjęciem coraz bardziej się o tym przekonuję.:loveu:

Posted

Devis&Marta napisał(a):

Gasnik ja tez do wrzesnia:multi:

My albo do tego wrzesnia, albo do przyszłego roku-przynajmniej tak narazie myślimy. Ja mam studia w PL, na które chcę wrócić, więc dłużej raczej na bank nie zostaniemy.

Posted

AśkaK napisał(a):
Dozie są boskie i z każdym zdjęciem coraz bardziej się o tym przekonuję.:loveu:

Ja patrząc na te co się pojawiły na Crufcie to zdecydowanie, zaczynamsię zastanwiać gdzie jest podobieństwo z np. Europejskimi dogami (czyt. Włochy, Francja, Niemcy):cool1:

Wiem ja za dużo wymagam:evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kolejne fotki :multi:

http://images21.fotosik.pl/66/488776315c2957c7.jpg
ten jest piekny :loveu:

:p

Gasnik napisał(a):
Kamila, może nas nie być. Narazie jesteśmy do września, a potem zobaczymy, czy Michała oddelegują do PL, a jeśli nie, to jeszcze kwestia, czy będziemy chcieli zostać dłużej.

Ahaaaaaa,szkoda,myslalam ze dluzej bedziecie :-(

Devis&Marta napisał(a):
Widzisz Kamilko, nie tylko ja chce wracac, nic tylko odkladaj pieniazki i wracaj tez to bedziemy sie na spacerki w PL umawiac:evil_lol:

No bede sie starala :cool1:

Agushka napisał(a):
Cześc Kamila :)

ogromnie mi się podobają takie pręgowane :loveu::loveu::loveu:

Ciesze sie :multi:

karjo2 napisał(a):
Swietnie sie prezentuja psiaki, a jak sama atmosfera wystawy?
W przyszlym roku tez jest w B'ham?

Chyba tak :roll: A co do atmosfery to jak dla mnie bomba :p Jedyny minus to za szybki powrot :cool1: i fatalne oznaczenia hali :cool3: Strasznie sie gubilam tam :evil_lol:

AśkaK napisał(a):
Hej Kamila!!!:p No i znowu mam zaległości, a tu tyle fotek że nie wiem co komentować! Zazdroszczę Ci tej wystawy.:p Dozie są boskie i z każdym zdjęciem coraz bardziej się o tym przekonuję.:loveu:

No bo dog to wiecej niz pies :eviltong:

jo-jo napisał(a):
Ja patrząc na te co się pojawiły na Crufcie to zdecydowanie, zaczynamsię zastanwiać gdzie jest podobieństwo z np. Europejskimi dogami (czyt. Włochy, Francja, Niemcy):cool1:

Wiem ja za dużo wymagam:evil_lol:

Dokladnie :eviltong:

Jak dam rade to dam dzis znow cos fotek,ale poki co to sie zarejestrowalam na forum agility i tam tez jest fajnie :cool3:

Posted

No hej dziewczyny ja tez juz po wystawie, atmosfera rzeczywiscie niesamowita i ja tez bym chciala w przyszlym roku na cale 4 dni jechac, no w kazdym razie na wiecej niz jeden, bo ogladanie, focenie i jeszcze zakupy to stanowczo za duzo jak na jeden :eviltong: .

A co do Crufts-owych doziow to od razu rzucilo mi sie w oczy i przyznam ze baaaardzo mi sie to podoba, to to ze ich oczy wygladaja normalnie, tzn, nie ma nadmiaru skory, czy tez powieki nie sa tak rozciagniete i przez to nie widac trzeciej powieki i spojowki nie sa zaczerwienione - cos co bardzo czesto widzialam u dogow w PL.
Zaznaczam ze nie znam standardu rasy, ale takie oczy sa jednak zdrowsze :p

Posted

UTAAP napisał(a):
No hej dziewczyny ja tez juz po wystawie, atmosfera rzeczywiscie niesamowita i ja tez bym chciala w przyszlym roku na cale 4 dni jechac, no w kazdym razie na wiecej niz jeden, bo ogladanie, focenie i jeszcze zakupy to stanowczo za duzo jak na jeden :eviltong: .

A co do Crufts-owych doziow to od razu rzucilo mi sie w oczy i przyznam ze baaaardzo mi sie to podoba, to to ze ich oczy wygladaja normalnie, tzn, nie ma nadmiaru skory, czy tez powieki nie sa tak rozciagniete i przez to nie widac trzeciej powieki i spojowki nie sa zaczerwienione - cos co bardzo czesto widzialam u dogow w PL.
Zaznaczam ze nie znam standardu rasy, ale takie oczy sa jednak zdrowsze :p

Mnie sie podobaly wszystkie dozie oprocz tych za malych :eviltong:
Mam nadzieje ze porobilas duzo fotek i wstawiesz na watku Cruftsa :cool3:
Jejciu,ja nie wiem kiedy sie uporam ze wstawieniem zaleglych fot :cool1:

Posted

Oooo, nie wiedzialam ze jest watek o Crufts. Mam sporo fotek(tylko softy) ale raczej nie wstawie, bo nie wiem czy wiecie ale jest zakaz 'upubliczniania' fotek z wystawy :eviltong:

Posted

UTAAP napisał(a):
Oooo, nie wiedzialam ze jest watek o Crufts. Mam sporo fotek(tylko softy) ale raczej nie wstawie, bo nie wiem czy wiecie ale jest zakaz 'upubliczniania' fotek z wystawy :eviltong:

Srednio mnie ten zakaz interesuje :eviltong: A watek o Crufcie jest w Wystawach :p Wiec czekam :p

Posted

No wiesz Kamila, moze nie masz sie czego 'obawiac'. Ja akurat ma fotki tylko z ringu i w dodatku wielu tych wystawcow wie kto ja jestem(choc ja ich nie znam wszystkich), a nie prosilam nikogo o zgode na focenie. Gdyby przegladajac neta natkneli sie na moje fotki(opublikowane bez zgody) to moglbo byc niezbyt milo, a mi zalezy na dobrych stosunkach z nimi. Osobiscie tez uwazam ten zakaz za beznadziejny, ale coz... Musze jeszcze poczekac jak sie sytuacja rozwinie, moze sie uda choc zwyciezcow, ale nic nie gwarantuje.
A na watek w takim razie lece :razz: , boszzzz jak ja dawno w dziale 'Wystawy' nie bylam!

Posted

UTAAP napisał(a):
No wiesz Kamila, moze nie masz sie czego 'obawiac'. Ja akurat ma fotki tylko z ringu i w dodatku wielu tych wystawcow wie kto ja jestem(choc ja ich nie znam wszystkich), a nie prosilam nikogo o zgode na focenie. Gdyby przegladajac neta natkneli sie na moje fotki(opublikowane bez zgody) to moglbo byc niezbyt milo, a mi zalezy na dobrych stosunkach z nimi. Osobiscie tez uwazam ten zakaz za beznadziejny, ale coz... Musze jeszcze poczekac jak sie sytuacja rozwinie, moze sie uda choc zwyciezcow, ale nic nie gwarantuje.
A na watek w takim razie lece :razz: , boszzzz jak ja dawno w dziale 'Wystawy' nie bylam!

Czy chcesz mi przez to powiedziec ze nic nie wstawisz na razie? :razz:
Ja sie wielu osob pytalam o zgode na zdjecie ale napewno nie o publikacje :cool1:

Posted

Dokladnie - na razie nic nie wstawie. W zeszlym roku znajoma byla na Crufts i tez robila fotki, oczywiscie pytala sie czy moza zrobic zdjecie itd(nie wiem czy pytala sie jak juz wystawcy byli na ringu, uwazam ze byloby to bardzo trudne biorac pod uwage, ze kazdy jest wtedy zdenerwowany i nie mysli o ustawianiu psa dla kazdego kto chce zrobic zdjecie, tylko dla sedziego...), wstawila fotki na ogolnodostepny serwer, miala i te w czasie przygotowan psow i te jak juz psy byly na ringach, i...pozniej na angielskiej liscie mailowej (obie tam jestesmy) zostala pouczona, ze nie powinna tego robic bez zgody wlascicieli fotografowanych psow.

Nie pamietam czy zdjela fotki z serwera, no ale reprymende dostala, tylko ze ona siedzi sobie w PL i pewnie wiecej na oczy tych ludzi nie zobaczy, a ja ich zbacze napewno, wiec wole sie na razie nie 'wychylac' :eviltong:

Posted

UTAAP napisał(a):
Dokladnie - na razie nic nie wstawie. W zeszlym roku znajoma byla na Crufts i tez robila fotki, oczywiscie pytala sie czy moza zrobic zdjecie itd(nie wiem czy pytala sie jak juz wystawcy byli na ringu, uwazam ze byloby to bardzo trudne biorac pod uwage, ze kazdy jest wtedy zdenerwowany i nie mysli o ustawianiu psa dla kazdego kto chce zrobic zdjecie, tylko dla sedziego...), wstawila fotki na ogolnodostepny serwer, miala i te w czasie przygotowan psow i te jak juz psy byly na ringach, i...pozniej na angielskiej liscie mailowej (obie tam jestesmy) zostala pouczona, ze nie powinna tego robic bez zgody wlascicieli fotografowanych psow.

Nie pamietam czy zdjela fotki z serwera, no ale reprymende dostala, tylko ze ona siedzi sobie w PL i pewnie wiecej na oczy tych ludzi nie zobaczy, a ja ich zbacze napewno, wiec wole sie na razie nie 'wychylac' :eviltong:

No to jakos bede musiala to przezyc :roll:

haska_12 napisał(a):
Witaj Kamila :) Ale mnie tu dawno nie było :cool1:

Mnie u ciebie tez,przepraszam :oops:

Usia napisał(a):
jaka mina
i oczka takie duze

chyba sie nie wyspał bo takie wory ma pod oczami ze hej :evil_lol:

Czesc Usia :multi:

Ja wpadam tylko na dogo i wypadam,godzin mam tyle w pracy ze paranoja,ale jakos musze to przetrzymac :roll:

Posted

Usia napisał(a):
Kamila bo sie przepracujesz, a Lala sie zateskni i my tez

Nic na to nie poradze ale za jakis czas wszystko sie ustabilizuje napewno ;)

Posted

Devis&Marta napisał(a):
a ja dwa dni temu widzialam bardzo przystojnego doga - niebieskiego (?) w moim parku:cool3:

Nawet mnie nie wkurzaj :eviltong:
Zaraz wstawiam na twoje forum fotki z crufta :cool3: