Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agushka']Ale ja jestem gapa :oops: toz przeciez z Gosią się umawiałyście na tego Crufta a ja pier doła zapomniałam. Stara, ślepa i sklerotyczka na dodatek ze mnie :evil_lol::evil_lol:

Hihi,nie ma sprawy ;)

I jeszcze 1 foteczka - atak :evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UTAAP']No to teraz wyszlo jakiego mam agresora w domu :evil_lol:

Czesc Paulinko :multi: Gotowa do wyjazdu w sobote? :cool3:

Na tej fotce tez widac kto zaczynal ehehe :evil_lol:

I jeszcze taka jedna Gajkowa fotka z chyba 100 zdjec jakie mam twojej psiurki :p

Posted

Kamila, ja chyba musze zaczac zbierac na taki sprzet jaki Ty masz, bo ten moj to sie nie umywa. Do tej pory robil niezle fotki, ale z tego naszego spaceru wyszly bardzo kiepskie, jakies takie blade, bez koloru.
Ja niby mam taka stara lustrzanke, ale nie umiem jej obslugiwac :shake: , a takie zdjecia 3D to jednak zupelnie co innego od plaskich cyfrowych...

Acha, ja wprawdzie nie powiedzialam wyraznie, ale chyba nie wiadomo, ze masz mi te 100 przyslac w pelnych wymiarach na maila :cool3: . Chcialabym czesc z nich wstawic tez na strone, bo nie czesto sie zdarza ze ktos lustrzanka Gajke uwiecznia.

Dawaj, dawaj tego agresora :evil_lol:

Posted

Co za mordeńka :loveu:

Uwielbiam patrzeć na fotki futrzaków uchwyconych w trakcie zabawy. Kudełki rozwiane na wszystkie możliwe strony.. :loveu:
A Lala cos im nie spasowała :razz: Białaski się soba zajęły :evil_lol: Za duża :evil_lol:

Posted

[quote name='UTAAP']Kamila, ja chyba musze zaczac zbierac na taki sprzet jaki Ty masz, bo ten moj to sie nie umywa. Do tej pory robil niezle fotki, ale z tego naszego spaceru wyszly bardzo kiepskie, jakies takie blade, bez koloru.
Ja niby mam taka stara lustrzanke, ale nie umiem jej obslugiwac :shake: , a takie zdjecia 3D to jednak zupelnie co innego od plaskich cyfrowych...

Acha, ja wprawdzie nie powiedzialam wyraznie, ale chyba nie wiadomo, ze masz mi te 100 przyslac w pelnych wymiarach na maila :cool3: . Chcialabym czesc z nich wstawic tez na strone, bo nie czesto sie zdarza ze ktos lustrzanka Gajke uwiecznia.

Dawaj, dawaj tego agresora :evil_lol:

No ja aparat mam dobry ale jak mowilam fotek nie umiem jeszcze robic,przeczytalam instrukcje ale to czarna magia dla mnie,potrzebuje kogos kto ze mna pojdzie w teren i od poczatku do konca wytlumaczy :p
Co do kolorow to mnie sie zdaje ze u mnie tez wyszly kijowe ale zwalam to na pogode :eviltong:

Co do fotek na emaila to chyba wole ci zgrac plytke i wyslac poczta albo moze kiedys wpadniesz do mnie z Gajka na caly dzien,pojdziemy do parku,hmm?

Masz jeszcze Gajeczke :lol:

[quote name=':: FiGa ::']Co za mordeńka :loveu:

Uwielbiam patrzeć na fotki futrzaków uchwyconych w trakcie zabawy. Kudełki rozwiane na wszystkie możliwe strony.. :loveu:
A Lala cos im nie spasowała :razz: Białaski się soba zajęły :evil_lol: Za duża :evil_lol:

No Lale do zabawy z psami to by trzeba namawiac :evil_lol: Ona woli pileczke,patyczka albo kogos pogonic :eviltong:

Posted

Dzięki wielkie, że odważyłaś się coś napisać w galerii Kulki! Kochana jesteś :) Może spróbuję tapetkę, tylko nie wiem, czy się uda :)

Posted

[quote name='kamila-dog']No ja aparat mam dobry ale jak mowilam fotek nie umiem jeszcze robic,przeczytalam instrukcje ale to czarna magia dla mnie,potrzebuje kogos kto ze mna pojdzie w teren i od poczatku do konca wytlumaczy :p
Co do kolorow to mnie sie zdaje ze u mnie tez wyszly kijowe ale zwalam to na pogode :eviltong:

Co do fotek na emaila to chyba wole ci zgrac plytke i wyslac poczta albo moze kiedys wpadniesz do mnie z Gajka na caly dzien,pojdziemy do parku,hmm?

Masz jeszcze Gajeczke :lol:

No to jest powalajace, widac ze Gajka pod tymi kudelkami tez ma jakies fafle :lol: :lol: !!

[quote name='"Gasnik"']

Wow:crazyeye: suuuper:thumbs:
Tiaaaa, agresor w akcji :diabloti: ...

[quote name='"Figa"']http://img85.imageshack.us/img85/9944/dsc0319yj9.jpg
Jaki czyścioszek :evil_lol:
Taaak, bardzo czysta, biorac pod uwage ze dzien przed byla kapana. Na tym spacerze az tak sie nie 'dobrudzila', tutaj to poczatek spotkania, wiec widac jak ona wygladala po 1,5h jazdy autobusem, jeszcze zanim zdazyla porzadnie rozpuscic sie w parku :eviltong: .

Super tapeta z Lala:loveu:

Posted

[quote name='Gasnik']

Wow:crazyeye: suuuper:thumbs:

Dzieki :p

[quote name='Usia']
drastyczne:mad: to powinno byc oklejone: "dla osób powyzej 16 roku zycia"

No przeciez masz wiecej niz 16 wiec nie marudz :eviltong:

[quote name='Paulina_mickey']Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose:

[quote name='Usia']
wszystkiego naj naj naj i dla Ciebie i dla Lali

Dziekuje :lol:

[quote name='Asti']Dzięki wielkie, że odważyłaś się coś napisać w galerii Kulki! Kochana jesteś :) Może spróbuję tapetkę, tylko nie wiem, czy się uda :)

ok

[quote name=':: FiGa ::']http://img85.imageshack.us/img85/9944/dsc0319yj9.jpg
Jaki czyścioszek :evil_lol:

Hehe :evil_lol:

[quote name='Asti']Nie wyszło :/ Starałam się :)

Super wyszlo tylko nie lubie siebie na tej fotce,reszta jest boska,baaaaaaaaardzo dziekuje :loveu:

[quote name='Marta_Ares']ale sliczna tapeta:loveu:

Prawda? :cool3:

[quote name='UTAAP']No to jest powalajace, widac ze Gajka pod tymi kudelkami tez ma jakies fafle :lol: :lol: !!

Tiaaaa, agresor w akcji :diabloti: ...

Taaak, bardzo czysta, biorac pod uwage ze dzien przed byla kapana. Na tym spacerze az tak sie nie 'dobrudzila', tutaj to poczatek spotkania, wiec widac jak ona wygladala po 1,5h jazdy autobusem, jeszcze zanim zdazyla porzadnie rozpuscic sie w parku :eviltong: .

Super tapeta z Lala:loveu:

Ehh,a juz powinnam spac bo za 3h wstaje i jade a crufta :p :eviltong:Wiec juz lece ;)

Posted

Agushka napisał(a):
To czekam z niecierpliwością, obym zdążyła obejrzeć zanim pojadę na wieś :)

I jak?Jestes jeszcze? :cool3:

haska_12 napisał(a):
Witajcie :) Przyszłam się przywitać i lece dalej ;)

Hey :multi: Jak sie uporam z nagraniem starych fotek na plyte i mi sie dysk zwolni to wstawie tez z dzis...:cool1:
Ale bylo extra :multi: