Sylvia_76 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 kamila-dog napisał(a):I jeszcze fotki Lali sprzed 2 tygodni :p Moje sliniace sie dziecko ;) Jakie cudne gluty!!! Mistrzostwo świata po prostu! :) Buziaki ode mnie i Czarnego :) Quote
Kamila Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 haska_12 napisał(a):O Panie... :razz: Współczuje ci... :shake: Ale i tak bym wolała pracowac niz sie uczyc :p Ja tez :p Devis&Marta napisał(a):oj wydaje Ci sie:p Nie wydaje jej sie :eviltong: PIKA napisał(a):Cześc :multi: wpadlam do Was ponadrabiac, bo juz nie za dlugo nie będe miala fcale czasu :shake::evil_lol: Lalka jak zwykle sliczna :loveu: I jak jej sie towarzystwo rozroslo :crazyeye: :lol: Towarzystwo tylko chwilowo niestety :-( A ty wiem ze nie bedziesz miala czasu :evil_lol: Ale za to ile radochy :loveu: Sylvia_76 napisał(a):Jakie cudne gluty!!! Mistrzostwo świata po prostu! :) Buziaki ode mnie i Czarnego :) Dziekujemy :loveu: Takie buziaki zawsze mile widziane :p Quote
Kamila Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 furciaczek napisał(a):czesc sasiadko:evil_lol: nio po pierwsze to przepraszam ze niezostalismy dluzej ale kuba umowil sie z jakims kolesiem zeby samochod ogladac:shake: ehhh kurcze niemoge sie doczekac kiedy bedziemy mogly razem chodzic na psie spacery ja ze swoimi ty ze swoja slicznotka:loveu: wyslalam dzisiaj aplication form na prawko wiec niebede uzalezniona od kuby i bedziemy mogly sobie pojechac za jakis czas same na jakis pozadny spacerek:loveu: No ja mysle :mad: :p Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć :) Wpadłam na chwilkę, zdjęcia śliczne a to najpiękniejsze strasznie mi się podobają takie "skakane" fotki :) Quote
Kamila Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Agushka napisał(a):Cześć :) Wpadłam na chwilkę, zdjęcia śliczne a to najpiękniejsze strasznie mi się podobają takie "skakane" fotki :) Czesc Agus :p Mnie tez sie takie podobaja tylko nie latwo takie zrobic :shake: Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Toteż właśnie - niełatwo.. Ty teraz masz nowy supersprzęt to może Ci się uda troszkę takich natrzaskać a ja moim... nie wiem, czy jakąś tego typu i nie rozmazaną posiadam .... Quote
Kamila Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 No natrzaskac to moze natrzaskam ale nie mam ich kiedy wstawic na dogo :shake: Wciaz mam na aparacie fotki z wtorku jak bylam u Marty i co? :angryy: Nie mam czasu,dzis znow jade do banku :angryy: :angryy: :angryy: a potem do pracy :cool1: A w weekend pracuje od rana do wieczora :cool1: Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 To tak jak ja. Nie mam się kiedy za przeproszeniem w doopę podrapać... Jak nic się nie dzieje to nic, a jak się zacznie to wariactwo totalne.. Quote
Kamila Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Agushka napisał(a):To tak jak ja. Nie mam się kiedy za przeproszeniem w doopę podrapać... Jak nic się nie dzieje to nic, a jak się zacznie to wariactwo totalne.. No tak,ale ty sobie jedziesz na weekend na wies :cool3: Ja tez chce :cool1: Quote
Gasnik Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kamilko, zawsze możesz do mnie na wieś zawitać. Zapraszam :) Quote
Kamila Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Gasnik napisał(a):Kamilko, zawsze możesz do mnie na wieś zawitać. Zapraszam :) Za daleko mieszkasz,nie stac mnie na taxi :eviltong: haska_12 napisał(a):Czesc Kamila :) Czesc Wiolu :diabloti: Quote
Gasnik Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Aaa, bo Ty sie taksówami bujasz:) zapomniałam, ale może coś wymyślimy Quote
Usia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mój TZ stwierdził : wsciekły nietoperz:evil_lol: ale ona piekna ;) :loveu: super fotka Quote
Kamila Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Gasnik']Aaa, bo Ty sie taksówami bujasz:) zapomniałam, ale może coś wymyślimy Ja sie nie bujam ale Lala jak najbardziej ;) [quote name='Usia'] Mój TZ stwierdził : wsciekły nietoperz:evil_lol: ale ona piekna ;) :loveu: super fotka Wsciekly nietoperz? :crazyeye: :turn-l: Quote
haska_12 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Raczej mega wściekły nietoperz :evil_lol: Ehehe.. dobra nie żartujmy z Lali, bo jej się przykro zrobi :p :p :p Quote
Gasnik Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wiem, że to Lalunia taka wygodna :) a tak szczerze mówiąc to w metrze nie widziałam psa żadnego. Można z psem metrem jechać? jak z opłatami?? Quote
Kamila Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 haska_12 napisał(a):Raczej mega wściekły nietoperz :evil_lol: Ehehe.. dobra nie żartujmy z Lali, bo jej się przykro zrobi :p :p :p Spoko,spoko,Lala jest wyluzowana :p Gasnik napisał(a):Wiem, że to Lalunia taka wygodna :) a tak szczerze mówiąc to w metrze nie widziałam psa żadnego. Można z psem metrem jechać? jak z opłatami?? Ja ostatnio zadko w metrze bywam ale jak kiedys jezdzilam to moze ze 2 razy psa widzialam,z tego co mi sie zdaje to oplat nie ma,ale na 100% pewna nie jestem. Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 kamila-dog napisał(a):Spoko,spoko,Lala jest wyluzowana :p To dobrze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Kamila Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Gasnik napisał(a):Dzień dobry :) Hey :multi: Kurcze,nawet nie mam czasu fotek wstawic z pobytu u Marty :shake: A jak juz znajde chwilke na dogo to nadrabiam zalegle galerie i nawet nie mam czasu wam sie powpisywac :shake: Ta praca mnie wykonczy :cool1: W tym tygodniu mam tylko 1 dzien wolny w piatek i jade wtedy na Crufta wiec tez mnie nie bedzie :shake: Chyba przydal by mi sie urlop ;) Teraz spadam z Lala na spacerek no a potem standardowo do pracy :cool1: Quote
Kamila Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 haska_12 napisał(a):A co tu nikogo nie ma? :candle: No juz jestem na chwilke,tzn bylam ;) Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dzień dobry przepracowana Kamilko :) u Ciebie tez taka śliczna pogoda? Quote
Recommended Posts