Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamila-dog napisał(a):
I jeszcze fotki Lali sprzed 2 tygodni :p

Moje sliniace sie dziecko ;)

Jakie cudne gluty!!!
Mistrzostwo świata po prostu! :)

Buziaki ode mnie i Czarnego :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12 napisał(a):
O Panie... :razz: Współczuje ci... :shake: Ale i tak bym wolała pracowac niz sie uczyc :p

Ja tez :p

Devis&Marta napisał(a):
oj wydaje Ci sie:p

Nie wydaje jej sie :eviltong:

PIKA napisał(a):
Cześc :multi:
wpadlam do Was ponadrabiac, bo juz nie za dlugo nie będe miala fcale czasu :shake::evil_lol:

Lalka jak zwykle sliczna :loveu: I jak jej sie towarzystwo rozroslo :crazyeye: :lol:

Towarzystwo tylko chwilowo niestety :-( A ty wiem ze nie bedziesz miala czasu :evil_lol: Ale za to ile radochy :loveu:

Sylvia_76 napisał(a):
Jakie cudne gluty!!!
Mistrzostwo świata po prostu! :)

Buziaki ode mnie i Czarnego :)

Dziekujemy :loveu: Takie buziaki zawsze mile widziane :p

Posted

furciaczek napisał(a):
czesc sasiadko:evil_lol:

nio po pierwsze to przepraszam ze niezostalismy dluzej ale kuba umowil sie z jakims kolesiem zeby samochod ogladac:shake:

ehhh kurcze niemoge sie doczekac kiedy bedziemy mogly razem chodzic na psie spacery ja ze swoimi ty ze swoja slicznotka:loveu:
wyslalam dzisiaj aplication form na prawko wiec niebede uzalezniona od kuby i bedziemy mogly sobie pojechac za jakis czas same na jakis pozadny spacerek:loveu:

No ja mysle :mad: :p

Posted

Agushka napisał(a):
Cześć :) Wpadłam na chwilkę, zdjęcia śliczne a to najpiękniejsze

strasznie mi się podobają takie "skakane" fotki :)

Czesc Agus :p Mnie tez sie takie podobaja tylko nie latwo takie zrobic :shake:

Posted

Toteż właśnie - niełatwo.. Ty teraz masz nowy supersprzęt to może Ci się uda troszkę takich natrzaskać a ja moim... nie wiem, czy jakąś tego typu i nie rozmazaną posiadam ....

Posted

No natrzaskac to moze natrzaskam ale nie mam ich kiedy wstawic na dogo :shake: Wciaz mam na aparacie fotki z wtorku jak bylam u Marty i co? :angryy: Nie mam czasu,dzis znow jade do banku :angryy: :angryy: :angryy: a potem do pracy :cool1: A w weekend pracuje od rana do wieczora :cool1:

Posted

Agushka napisał(a):
To tak jak ja. Nie mam się kiedy za przeproszeniem w doopę podrapać... Jak nic się nie dzieje to nic, a jak się zacznie to wariactwo totalne..

No tak,ale ty sobie jedziesz na weekend na wies :cool3: Ja tez chce :cool1:

Posted

Gasnik napisał(a):
Kamilko, zawsze możesz do mnie na wieś zawitać. Zapraszam :)

Za daleko mieszkasz,nie stac mnie na taxi :eviltong:

haska_12 napisał(a):
Czesc Kamila :)

Czesc Wiolu :diabloti:

Posted

[quote name='Gasnik']Aaa, bo Ty sie taksówami bujasz:) zapomniałam, ale może coś wymyślimy

Ja sie nie bujam ale Lala jak najbardziej ;)

[quote name='Usia']
Mój TZ stwierdził : wsciekły nietoperz:evil_lol:

ale ona piekna ;) :loveu: super fotka

Wsciekly nietoperz? :crazyeye: :turn-l:

Posted

Wiem, że to Lalunia taka wygodna :) a tak szczerze mówiąc to w metrze nie widziałam psa żadnego. Można z psem metrem jechać? jak z opłatami??

Posted

haska_12 napisał(a):
Raczej mega wściekły nietoperz :evil_lol: Ehehe.. dobra nie żartujmy z Lali, bo jej się przykro zrobi :p :p :p

Spoko,spoko,Lala jest wyluzowana :p

Gasnik napisał(a):
Wiem, że to Lalunia taka wygodna :) a tak szczerze mówiąc to w metrze nie widziałam psa żadnego. Można z psem metrem jechać? jak z opłatami??

Ja ostatnio zadko w metrze bywam ale jak kiedys jezdzilam to moze ze 2 razy psa widzialam,z tego co mi sie zdaje to oplat nie ma,ale na 100% pewna nie jestem.

Posted

Gasnik napisał(a):
Dzień dobry :)

Hey :multi: Kurcze,nawet nie mam czasu fotek wstawic z pobytu u Marty :shake: A jak juz znajde chwilke na dogo to nadrabiam zalegle galerie i nawet nie mam czasu wam sie powpisywac :shake: Ta praca mnie wykonczy :cool1: W tym tygodniu mam tylko 1 dzien wolny w piatek i jade wtedy na Crufta wiec tez mnie nie bedzie :shake: Chyba przydal by mi sie urlop ;)
Teraz spadam z Lala na spacerek no a potem standardowo do pracy :cool1: