Tina.Sara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No ja tak ostatnio z pracy wracam,ale u mnie byla 1 godzina :lol: Matko..ty sie zapracujesz kiedyś :eviltong: Quote
Kamila Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Tina.Sara napisał(a):Matko..ty sie zapracujesz kiedyś :eviltong: Az tak zle nie jest :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 kamila-dog napisał(a):Az tak zle nie jest :eviltong: hmmm... jeśli ty tak sądzisz to pewnie nie jest:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć dziewczyny ;) Jaki zaspany kochany pysio :loveu: A co najlepsze, będzie więcej fotek tych wspaniałych psiaków :multi: Quote
Kamila Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć dziewczyny ;) Jaki zaspany kochany pysio :loveu: A co najlepsze, będzie więcej fotek tych wspaniałych psiaków :multi: Bedzie,bedzie,jakies 100 nadaje sie do pokazania na forum :cool3: Ale najpierw wstawie te zalegle,tyle ze jutro bo dzis juz padam.Bylo super :p Quote
Devis&Marta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 jasne,ze bylo:multi: znow sie widzimy w nastepny piatek, ale juz u Kamilii, a ja wczoraj znowu sie zmeczylam;) obejrzalam film i poszlam spac! czekam na fotki, bo mam na kompie , ale jeszcze nie widzialam:p Quote
Kamila Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Devis&Marta napisał(a):jasne,ze bylo:multi: znow sie widzimy w nastepny piatek, ale juz u Kamilii, a ja wczoraj znowu sie zmeczylam;) obejrzalam film i poszlam spac! czekam na fotki, bo mam na kompie , ale jeszcze nie widzialam:p No to czemu ich nie ogladniesz?Niektore sa bardzo dobre ale sporo jest tez do wywalenia :cool1: A ja zaraz wstawie ostatnie fotki z zeszlego tygodnia :p Quote
Kamila Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Jake :p I inne czyli np Marta :eviltong: I taki psiaczek Quote
Gasnik Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cudne, cudne, cudne :loveu: Jak Ty pracujesz, że masz tyle czasu? Ja zaczynam szukać pracy :/ Chyba będzie ciężko, bo chciałam robić cos zwiazanego z moimi studiami, ale zaczynam sie obawiać, że skończę zupełnie inaczej :( Quote
Kamila Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Gasnik napisał(a):Cudne, cudne, cudne :loveu: Jak Ty pracujesz, że masz tyle czasu? Ja zaczynam szukać pracy :/ Chyba będzie ciężko, bo chciałam robić cos zwiazanego z moimi studiami, ale zaczynam sie obawiać, że skończę zupełnie inaczej :( Ja wcale nie mam duzo czasu :shake: Wczorajszy dzien to moj jedyny wolny dzien w tym tygodniu i wolalam jechac do Marty niz siedziec w domu :lol: Dzis juz lece do pracy na 16 do ...pewnie kolo 1 w nocy wroce :cool1: A jakie masz studia? Quote
Kamila Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 I jeszcze fotki Lali sprzed 2 tygodni :p Moje sliniace sie dziecko ;) Quote
Dozia_13 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Piękna jest Lala nie mogę się jej napatrzeć :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Oooops :oops: Świetne fotki :razz: Szczególnie te na trawce :loveu: Quote
Ty_Asya Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 kamila-dog napisał(a):Bialaska :p Ooooo jak mi sie podobaja bull terriery!!!! Quote
haska_12 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Lalo.. jesteś śliczna.. :loveu: A radarki masz niesamowite :D Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hehe ta fotka jest swietna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witaj Kamilko :) Jeszcze jestes w pracy? ;) Wracaj szybko :lol: Quote
Kamila Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Dozia_13 napisał(a): Piękna jest Lala nie mogę się jej napatrzeć :loveu: Dzieki :p :: FiGa :: napisał(a): Oooops :oops: Świetne fotki :razz: Szczególnie te na trawce :loveu: Co ooops :mad: :evil_lol: Ty_Asya napisał(a):Ooooo jak mi sie podobaja bull terriery!!!! Mnie tez,ale nie z takim spiacym charakterkiem :shake: haska_12 napisał(a): Lalo.. jesteś śliczna.. :loveu: A radarki masz niesamowite :D :p Marta_Ares napisał(a): hehe ta fotka jest swietna:loveu: :loveu: :loveu: Dzieki Marta za odwiedzinki :lol: haska_12 napisał(a):Witaj Kamilko :) Jeszcze jestes w pracy? ;) Wracaj szybko :lol: No wrocilam o 2 w nocy ;) Teraz juz jestem ale musze sie wykapac i jechac do banku a na 16 znow do pracy i tak w kolko :cool1: Quote
haska_12 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 kamila-dog napisał(a):No wrocilam o 2 w nocy ;) Teraz juz jestem ale musze sie wykapac i jechac do banku a na 16 znow do pracy i tak w kolko :cool1: O Panie... :razz: Współczuje ci... :shake: Ale i tak bym wolała pracowac niz sie uczyc :p Quote
PIKA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześc :multi: wpadlam do Was ponadrabiac, bo juz nie za dlugo nie będe miala fcale czasu :shake::evil_lol: Lalka jak zwykle sliczna :loveu: I jak jej sie towarzystwo rozroslo :crazyeye: :lol: Quote
furciaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czesc sasiadko:evil_lol: nio po pierwsze to przepraszam ze niezostalismy dluzej ale kuba umowil sie z jakims kolesiem zeby samochod ogladac:shake: ehhh kurcze niemoge sie doczekac kiedy bedziemy mogly razem chodzic na psie spacery ja ze swoimi ty ze swoja slicznotka:loveu: wyslalam dzisiaj aplication form na prawko wiec niebede uzalezniona od kuby i bedziemy mogly sobie pojechac za jakis czas same na jakis pozadny spacerek:loveu: Quote
Recommended Posts