Kamila Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Bardotka napisał(a):Dziewczynka jak zwykle śliczniusia:loveu: Oczków nie ruszaj, ale pazurki to ...:mad: :evil_lol: No mnie sie zdaje ze sa ok :oops: Naprawde :oops: Musez chyba zrobic fotke 'od spodu' bo tam naprawde nie ma co ciac :roll: Paulina_mickey napisał(a):ale ona jest śliczna:loveu: Dzieki :p Quote
Agushka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witam walentynkowo :) Ale świetne fotki. i Ty się dziwisz że ona tę niebieską nowonabytą piłkę ze smakołykami zamieniła w strzępy? przecież jej się nie dało wpychać w całości do dzioba:evil_lol: tenisowa to co innego :) Quote
Kamila Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Czesc Aga :multi: A ja mam dzis taki nie za ciekawy humorek :-( Ale dam chociaz 1 foteczke :p Quote
Tina.Sara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Też mam taką pilke... nawet 2 :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wow! :multi: Fotki :multi: Lala no no no... jakie minki :grin: Świetne fotki ;) Quote
Kamila Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Tina.Sara']Też mam taką pilke... nawet 2 :cool3: Lala je znajduje na dworze i notorycznie przynosi do domku ;) [quote name=':: FiGa ::']Wow! :multi: Fotki :multi: Lala no no no... jakie minki :grin: Świetne fotki ;) Dzieki :p To jeszcze 1 :p Quote
haska_12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale słodka Lala :loveu: Nie połkneła ona tej piłki? :D :D :D Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witaj Kamila, wszystkie foteczki fajne:multi: Tutaj LALA wyszła super xD I cos dla ciebie i dla Lali:)na walentynki;) Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='kamila-dog'] Dzieki :p To jeszcze 1 :p Padam :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Kamila Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='haska_12']Ale słodka Lala :loveu: Nie połkneła ona tej piłki? :D :D :D Nie ;) [quote name='gogunia']Witaj Kamila, wszystkie foteczki fajne:multi: Tutaj LALA wyszła super xD I cos dla ciebie i dla Lali:)na walentynki;) Ojej,dziekuje :multi: [quote name=':: FiGa ::']Padam :megagrin: :megagrin: :megagrin: Nie padaj bo daje jeszcze 1 fotke :p Jak wszystko dobrze pojdzie to sie jutro z Gosia zobacze :multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Uwielbiam te jej dziwaczne minki :grin: Miłego spotkanka życzę ;) Quote
Asti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Piękne fotki! :) Ale pazury! :shock: Nie chciałabym się w nie dostać :D Quote
haska_12 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No to mam nadzieje, ze sie spotkacie i fotki pocykacie..! :multi: Quote
Kamila Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 No oczywiscie spotkanko nie doszlo do skutku bo Gosia byla zajeta :-( No nic,ja caly weekend pracuje wiec tez nie da rady,moze w przyszly weekend :cool1: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no i mamy Furie w wersji max:evil_lol: a to tak spoznione ale szczere na walentynki dla was dziewczynki Quote
Kamila Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Usia'] no i mamy Furie w wersji max:evil_lol: a to tak spoznione ale szczere na walentynki dla was dziewczynki Dzieki Usia :p A ty widze spac nie mozesz :cool3: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Starałam sie nadrobić zaległosci, obiecałam ze wróce a sama widzisz ze jakoś nie moge sie na nowo przyzwyczaic do netu i do tego ze mam was na codzien:oops: U mnie w galeri pustki(ale juz wstawiłam nowe zdjatka ok 60zd.:cool3: ) a i u was nie wiem co sie dzieje.Po za tym ostatnio stwierdziłam ze moge wziac pod swój dach jeszcze jedna bide malenka i przesiaduje na psach w potrzebie i szukam jakiegos malenstwa które potrzebuje domku, a tam tyle takich psiaków ze sama nie wiem które wziac :shake: ( wczoraj znalazłam jamnikopodobna sunie bez oczka i chyba do nas przyjedzie ale to wszystko zalezy od rodzicielki<- tylko nikomu na razie ani mru mru) Quote
Gasnik Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Świetne zdjęcia :) W ogóle z Lali wdzięczna modelka-mojego dzika mogę ufocić jedynie jak śpi ;) Quote
Kamila Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Usia napisał(a):Starałam sie nadrobić zaległosci, obiecałam ze wróce a sama widzisz ze jakoś nie moge sie na nowo przyzwyczaic do netu i do tego ze mam was na codzien:oops: U mnie w galeri pustki(ale juz wstawiłam nowe zdjatka ok 60zd.:cool3: ) a i u was nie wiem co sie dzieje.Po za tym ostatnio stwierdziłam ze moge wziac pod swój dach jeszcze jedna bide malenka i przesiaduje na psach w potrzebie i szukam jakiegos malenstwa które potrzebuje domku, a tam tyle takich psiaków ze sama nie wiem które wziac :shake: ( wczoraj znalazłam jamnikopodobna sunie bez oczka i chyba do nas przyjedzie ale to wszystko zalezy od rodzicielki<- tylko nikomu na razie ani mru mru) No to by super bylo :multi: Ja tez marze by cos przygarnac ale narazie nie ma szans,jak tylko wroce do pl i sie ustawie to napewno :p Gasnik napisał(a):Świetne zdjęcia :) W ogóle z Lali wdzięczna modelka-mojego dzika mogę ufocić jedynie jak śpi ;) No ja tez mam problemy z uchwyceniem Lali :cool3: Szczegolnie teraz przy nowym aparacie jest to dosc trudne ale jeszcze kilka...miesiecy :eviltong: i powinnam opanowac ta sztuke :p A tak wogole to mam troche nowych fotek na aparacie ale nie mam ich kiedy zgrac a co dopiero zmniejszyc i wstawic :oops: Quote
Kamila Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Paulina_mickey']dobry wieczór:D:D Dzien dobry :p Mam dla was kilka fotek i spadam do pracy...:cool1: Moje akwarium :lol: Zastanawiam sie czy zmiescilaby mi sie tu jeszcze 1 rybka :roll: ;) Quote
BooBC Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witam :) Border miał inny kształt, więc trochę inaczej jest: Quote
haska_12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Och Matyldo :D Cóż to za powalający uśmiech :evil_lol: Quote
Kamila Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='palma']Witam :) Border miał inny kształt, więc trochę inaczej jest: Jejku,dziekuje,jest cudny :loveu: A dalo by sie ja czarna zrobic? :cool3: [quote name='haska_12'] Och Matyldo :D Cóż to za powalający uśmiech :evil_lol: Piekny,prawda? :loveu: A ja jutro ma wolne i sobie gdzies jade :eviltong: Z Lalunia oczywiscie ;) Bedzie duzo fotek psiaczkow,obiecuje :p Quote
Agushka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć Kamila :) :evil_lol::evil_lol: memłanie piłki w wykonaniu Lali rozśmieszyło mnie na amen Quote
Recommended Posts