Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardotka napisał(a):
Dziewczynka jak zwykle śliczniusia:loveu: Oczków nie ruszaj, ale pazurki to ...:mad: :evil_lol:

No mnie sie zdaje ze sa ok :oops: Naprawde :oops: Musez chyba zrobic fotke 'od spodu' bo tam naprawde nie ma co ciac :roll:

Paulina_mickey napisał(a):
ale ona jest śliczna:loveu:

Dzieki :p

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam walentynkowo :) Ale świetne fotki.

i Ty się dziwisz że ona tę niebieską nowonabytą piłkę ze smakołykami zamieniła w strzępy? przecież jej się nie dało wpychać w całości do dzioba:evil_lol: tenisowa to co innego :)

Posted

[quote name='Tina.Sara']Też mam taką pilke... nawet 2 :cool3:

Lala je znajduje na dworze i notorycznie przynosi do domku ;)

[quote name=':: FiGa ::']Wow! :multi: Fotki :multi:
Lala no no no... jakie minki :grin:
Świetne fotki ;)

Dzieki :p

To jeszcze 1 :p

Posted

[quote name='haska_12']Ale słodka Lala :loveu: Nie połkneła ona tej piłki? :D :D :D

Nie ;)

[quote name='gogunia']Witaj Kamila, wszystkie foteczki fajne:multi:
Tutaj LALA wyszła super xD

I cos dla ciebie i dla Lali:)na walentynki;)

Ojej,dziekuje :multi:

[quote name=':: FiGa ::']Padam :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Nie padaj bo daje jeszcze 1 fotke :p

Jak wszystko dobrze pojdzie to sie jutro z Gosia zobacze :multi:

Posted

[quote name='Usia']
no i mamy Furie w wersji max:evil_lol:

a to tak spoznione ale szczere na walentynki dla was dziewczynki

Dzieki Usia :p A ty widze spac nie mozesz :cool3:

Posted

Starałam sie nadrobić zaległosci, obiecałam ze wróce a sama widzisz ze jakoś nie moge sie na nowo przyzwyczaic do netu i do tego ze mam was na codzien:oops: U mnie w galeri pustki(ale juz wstawiłam nowe zdjatka ok 60zd.:cool3: ) a i u was nie wiem co sie dzieje.Po za tym ostatnio stwierdziłam ze moge wziac pod swój dach jeszcze jedna bide malenka i przesiaduje na psach w potrzebie i szukam jakiegos malenstwa które potrzebuje domku, a tam tyle takich psiaków ze sama nie wiem które wziac :shake: ( wczoraj znalazłam jamnikopodobna sunie bez oczka i chyba do nas przyjedzie ale to wszystko zalezy od rodzicielki<- tylko nikomu na razie ani mru mru)

Posted

Usia napisał(a):
Starałam sie nadrobić zaległosci, obiecałam ze wróce a sama widzisz ze jakoś nie moge sie na nowo przyzwyczaic do netu i do tego ze mam was na codzien:oops: U mnie w galeri pustki(ale juz wstawiłam nowe zdjatka ok 60zd.:cool3: ) a i u was nie wiem co sie dzieje.Po za tym ostatnio stwierdziłam ze moge wziac pod swój dach jeszcze jedna bide malenka i przesiaduje na psach w potrzebie i szukam jakiegos malenstwa które potrzebuje domku, a tam tyle takich psiaków ze sama nie wiem które wziac :shake: ( wczoraj znalazłam jamnikopodobna sunie bez oczka i chyba do nas przyjedzie ale to wszystko zalezy od rodzicielki<- tylko nikomu na razie ani mru mru)

No to by super bylo :multi: Ja tez marze by cos przygarnac ale narazie nie ma szans,jak tylko wroce do pl i sie ustawie to napewno :p

Gasnik napisał(a):
Świetne zdjęcia :) W ogóle z Lali wdzięczna modelka-mojego dzika mogę ufocić jedynie jak śpi ;)

No ja tez mam problemy z uchwyceniem Lali :cool3: Szczegolnie teraz przy nowym aparacie jest to dosc trudne ale jeszcze kilka...miesiecy :eviltong: i powinnam opanowac ta sztuke :p

A tak wogole to mam troche nowych fotek na aparacie ale nie mam ich kiedy zgrac a co dopiero zmniejszyc i wstawic :oops:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']dobry wieczór:D:D

Dzien dobry :p Mam dla was kilka fotek i spadam do pracy...:cool1:

Moje akwarium :lol:

Zastanawiam sie czy zmiescilaby mi sie tu jeszcze 1 rybka :roll: ;)

Posted

[quote name='palma']Witam :)

Border miał inny kształt, więc trochę inaczej jest:

Jejku,dziekuje,jest cudny :loveu: A dalo by sie ja czarna zrobic? :cool3:

[quote name='haska_12']
Och Matyldo :D Cóż to za powalający uśmiech :evil_lol:

Piekny,prawda? :loveu:

A ja jutro ma wolne i sobie gdzies jade :eviltong: Z Lalunia oczywiscie ;) Bedzie duzo fotek psiaczkow,obiecuje :p