Kamila Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='haska_12'] Cudowna :loveu: A jaka obroża.. śliczna! :loveu: Pasuje do Lali :cool3: Dzieki Haska :loveu: U nas dzis pelno sniegu co na Londyn jest dosc dziwne :cool3: Ja oczywiscie nie posiadam butow zimowych wiec chodze cala przemoknieta :cool1: Dobrze ze chociaz mam dzis wolne :multi: wiec pozniej wstawie wiecej foteczek :p Quote
Kamila Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Patka napisał(a):Lala wyglada uroczo :cool3: Dzieki Patka :p Quote
Kamila Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 I juz sa foteczki z wczoraj :multi: Lala ze mna :p Obgryzamy sobie kore :lol: Staramy sie pozowac :roll: W domciu Minka :evil_lol: Szczekamy na kaczki :eviltong: Ale nuda :lol: Truchcik I jeszcze moje 2 rybki :p Quote
Mi. Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Kamilko, postępy robisz:crazyeye: Przepieknie razem wygladacie:loveu: Quote
Kamila Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='*luthien*']Kamilko, postępy robisz:crazyeye: Przepieknie razem wygladacie:loveu: Dzieki :p A ja mam jeszcze zimowa Lale :p Quote
AśkaK Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ale dzióbek!:lol: Kamila, czy lalcia nie ma za bardzo przerośniętych trzecich powiek?:oops: Co wet na to mówi? Nie przeszkadza jej to..?O tu na fotce dobrze widać. [quote name='Kamila-dog'] I jeszcze moje 2 rybki :p Też takie miałam!!!:multi: :loveu: Ale szybko pozdychały...:roll: Quote
Usia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witam na nowo juz na stałe wpadłam sie tak na chwilke przywitac i lece lulu.Poprostu chciałam byc pierwsza w dniu dzisiejszym która do was zajrzy ;) PS: Asia ty sie tak nie chwal tymi rybkami, bo to cos podejrzane jest :eviltong: Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='AśkaK']Ale dzióbek!:lol: Kamila, czy lalcia nie ma za bardzo przerośniętych trzecich powiek?:oops: Co wet na to mówi? Nie przeszkadza jej to..?O tu na fotce dobrze widać. Też takie miałam!!!:multi: :loveu: Ale szybko pozdychały...:roll: Moje rybki jeszcze zyja i chyba dobrze sie maja,rosna jak na drozdzach :cool3: A co do powieki to jesli mam byc szczera to zaden wet przy zadnej wizycie nie zwrocil na to uwagi wiec mnie sie wydawalo ze u Lali z oczami jest wszystko ok...:oops: Ty jestes pierwsza osoba ktora sie mnie o to pyta,naprawde :oops: Nawet na watku dogow nie raz wklejalam foty Lali i tez mi kunt nic nie napisal,ale dla pewnosci zapytam sie. [quote name='Usia']Witam na nowo juz na stałe wpadłam sie tak na chwilke przywitac i lece lulu.Poprostu chciałam byc pierwsza w dniu dzisiejszym która do was zajrzy ;) PS: Asia ty sie tak nie chwal tymi rybkami, bo to cos podejrzane jest :eviltong: Czesc Usia :multi: Ciesze sie ze juz wrocilas na stele,oj dluuuuuuuuuugo cie nie bylo :cool3: Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wiem wiem.. powtarzam się.. ona jest cudowna !!!!!!! :loveu: Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='haska_12'] Wiem wiem.. powtarzam się.. ona jest cudowna !!!!!!! :loveu: Ja nie mam nic przeciwko zebys sie powtarzala w taki sposob :evil_lol: :p Quote
Ty_Asya Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Swietne te fotki robione nowym aparatem!!! :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Łaaaaa ja zaraz zwariuje :loveu: Jaka ona jest piękna :loveu: Bry ;) Quote
Usia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 no w koncu to nasza Lalka wiec nie ma innego wyjscia musi byc piekna;) Kamilka napisz jak tam u was ??:cool1: prosze Quote
nathaniel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Zarąbiste zdjęcia, a to moje serducho podbiło Ja też chciałam napisać o oczkach- z ciekawości, ale nie wiedziałam jak to się nazywa i wyrwać sie jak Filip z konopii (indyjskich :diabloti:) nie chciałam. :oops: Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='haska_12']Cieszę się w takim razie :evil_lol: Ja tez :evil_lol: [quote name='Ty_Asya']Swietne te fotki robione nowym aparatem!!! :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Łaaaaa ja zaraz zwariuje :loveu: Jaka ona jest piękna :loveu: Bry ;) Dzieki Figa :lol: [quote name='Usia']no w koncu to nasza Lalka wiec nie ma innego wyjscia musi byc piekna;) Kamilka napisz jak tam u was ??:cool1: prosze No u nas w porzadku.A czemu? :razz: [quote name='nathaniel'] Zarąbiste zdjęcia, a to moje serducho podbiło Ja też chciałam napisać o oczkach- z ciekawości, ale nie wiedziałam jak to się nazywa i wyrwać sie jak Filip z konopii (indyjskich :diabloti:) nie chciałam. :oops: Ja juz sie dowiadywalam na watku dogow i faktycznie cos tam widac ale skoro nic sie nie dzieje to nie powinnam ruszac.A tak jak pisalam zaden wet nie wspomnial slowem na ten temat wiec ja caly czas sadzilam ze wszystko jest ok :roll: [quote name='haska_12']Dobry wieczór :) No wlasciwie to dobranoc :p Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Kolorowych snów.... :loveu: Dzieki,ale jeszcze nie spie :cool3: Nadrabiam zaleglosci na dogo :p Quote
nathaniel Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Skoro żaden wet nic nie stwierził pewnie teżś bym o tym nie wiedziała. :loveu: Quote
Agushka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć Kamilko :) no proszę, proszę, jakie piękne fotki teraz u Was się prezentuje. Co aparat, to aparat. Ale Lala i bez supersprzętu wychodziła świetnie bo jest piękna i tyle:) Quote
Kamila Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Agushka napisał(a):Cześć Kamilko :) no proszę, proszę, jakie piękne fotki teraz u Was się prezentuje. Co aparat, to aparat. Ale Lala i bez supersprzętu wychodziła świetnie bo jest piękna i tyle:) Dzieki Aga :p I ciesze sie ze juz wrocilas bo na to mi wyglada :multi: Quote
furciaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 czesc sasiadko:evil_lol: wczoraj sie dowiedzialam od kuby ze mieszkasz calkiem blisko nas:cool1: ta focia mnie rozbroila a tak pozatym to lalci sie chyba cos przytylo na tym angielskim jedzonku:evil_lol: Quote
Kamila Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='furciaczek']czesc sasiadko:evil_lol: wczoraj sie dowiedzialam od kuby ze mieszkasz calkiem blisko nas:cool1: ta focia mnie rozbroila a tak pozatym to lalci sie chyba cos przytylo na tym angielskim jedzonku:evil_lol: Jak przytylo? :crazyeye: Nie....Zreszta ocenisz na zywo ale nie wydaje mi sie :p A to ze mieszkam calkiem nie daleko was to ja wiem :cool1: Quote
Recommended Posts