Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Devis&Marta napisał(a):super, a ja robie nagrywanie na kamerce:multi: a przy okazji wszystkiego naj! Dzieki :p To super-wstawisz potem filmiki :multi: Wogole to mysle ze sie tam wszyscy spotkamy :lol: O ktorej wyruszacie z malutka? haska_12 napisał(a):Ojj.. :-( To masz ten sam problem co ja.Jak zapuszcze to i tak potem idą pod nozyczki.. ide do fryzjerki, zeby mi koncowki podcieła, ale i tak zawsze stamtąd wychodze z nową fryzurą :D Ale wszyscy mi mowia, ze mi w krótkich ładnie, ale ja chce długie! :diabloti: No to widze ze nie jestem sama :cool3: AśkaK napisał(a):Wow, super z tym irokezem!:crazyeye::cool2: Mogłaś go sobie zostawić Kamila!:lol: Ładnemu to nawet bez włosów ładnie.:p Ja jak bym się tak obcięła, to chyba połowę osiedla bym wystraszyła.:evil_lol: Ale ma to swoje plusy...nie trzeba się czesać, nie trzeba długo suszyć głowy ani przejmować się, że czapka poczochra fryzurę.:lol: Muszę się chyba zastanowić...;) Fajnie że masz już skaner. Słodka była Lalunia jako małe doziątko, z resztą zostało jej to do dziś.:p Dzieki :p A irokeza nie moglam zostawic bo to bylby juz za duzy szok dla ludzi :diabloti: Mnie sie bardzo podobalo jak bylam lysa i faktycznie bylo to wygodne ale teraz bym tego nie zrobila,za stara juz jestem :eviltong: Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 A taka fryzurke chce sobie zrobic :p Co myslicie? :cool3: Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 nathaniel napisał(a):Fajna fryzurka ;) Dzieki :p Tylko szkoda ze nie mam juz tylu lat co wtedy :cool1: Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Ty_Asya']:cool3: :D Nice,very nice :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ta fotka mi sie bardzo podoba:loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='kamila-dog']A taka fryzurke chce sobie zrobic :p Co myslicie? :cool3: Fajniuchna :evil_lol: Pasowała by ci... :cool3: Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Marta_Ares'] ta fotka mi sie bardzo podoba:loveu: :loveu: :loveu: Ze wzgledu na Lale czy ex? :cool3: [quote name='haska_12']Fajniuchna :evil_lol: Pasowała by ci... :cool3: Pasowalaby napewno bo to ja jestem na fotce,a ty mnie chyba nie poznalas,co? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 kamila-dog napisał(a):Ze wzgledu na Lale czy ex? :cool3: Na jedno i na drugie:evil_lol: Lala swietna minke zrobila:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Marta_Ares napisał(a):Na jedno i na drugie:evil_lol: Lala swietna minke zrobila:loveu: :loveu: :loveu: Noo,ona byla taka rozkoszna jako szczenie...:loveu: Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ile fotek:loveu: sliczne:D Hey :multi: Dzieki :p Quote
Morskie Oko Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witajcie!!! Czytając Twoją historię, pomyślałam, że wiele osób tak zaczyna "przygodę" z określoną RASĄ. Moja historia jest bardzo podobna... Szara ['] Z przyjemnością ogląda się Wasze zdjęcia!!! Jak znajdziesz chwilkę, zapraszamy Cię do nas... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39606 Quote
haska_12 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 kamila-dog napisał(a): Pasowalaby napewno bo to ja jestem na fotce,a ty mnie chyba nie poznalas,co? :cool3: O jeeej :oops: Tak mi z twarzy przypominałas, ale nie byłam pewna :oops: Ale gafa.... :oops: Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Hejo Hejooo:cool3: jaka Pogoda u was?:> wyczytałam że jesteś w Londynie:loveu: Quote
karjo2 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Na dobry wieczor Wszystkiego Najlepszego :Rose: !! Fotki sa super, moze jednak powtorka z irokeza, pasowal Ci... Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Morskie Oko']Witajcie!!! Czytając Twoją historię, pomyślałam, że wiele osób tak zaczyna "przygodę" z określoną RASĄ. Moja historia jest bardzo podobna... Szara ['] Z przyjemnością ogląda się Wasze zdjęcia!!! Jak znajdziesz chwilkę, zapraszamy Cię do nas... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39606 Witam :multi: Napewno wpadne :p [quote name='haska_12']O jeeej :oops: Tak mi z twarzy przypominałas, ale nie byłam pewna :oops: Ale gafa.... :oops: Spoko ;) [quote name='Anecioreczek']Hejo Hejooo:cool3: jaka Pogoda u was?:> wyczytałam że jesteś w Londynie:loveu: Dopiero teraz to wyczytalas? :cool3: A pogoda dzis byla u nas piekna :loveu: [quote name='karjo2']Na dobry wieczor Wszystkiego Najlepszego :Rose: !! Fotki sa super, moze jednak powtorka z irokeza, pasowal Ci... Powtorka to moze w przyszlym zyciu ;) A urodzinki dopiero jutro ale bardzo dziekuje za zyczenia :p Quote
karjo2 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kamilo, imienniczko mojej corki, sie nie wyglupiaj jak ona; nie bede do polnocy siedziec i czekac, by zyczenia skladac :evil_lol: Chociaz, godzina duchow juz zaraz....:ghost_2: Quote
Kamila Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 karjo2 napisał(a):Kamilo, imienniczko mojej corki, sie nie wyglupiaj jak ona; nie bede do polnocy siedziec i czekac, by zyczenia skladac :evil_lol: Chociaz, godzina duchow juz zaraz....:ghost_2: No dobrze dobrze :evil_lol: Bardzo bardzo dziekuje za zyczenia :loveu: Ladne imie ma twoja corcia :eviltong: Ja juz sie klade spac,dobranoc :p Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no jak widac dopiero teraz:lol::lol::lol: Quote
Gasnik Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wszystkiego Najlepszego :multi: :new-bday: :laola: :BIG: :tort: :beerchug: :knajpa: jesteśmy równolatkami z tego co widzę :cunao: Quote
Devis&Marta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kamilo ja jade z wami , jedziemy w piatke - Furciaczek z TZ , Ty, ja i moja kolezanka, Malutka mi zaproponowala, ale juz za pozno, umowilam sie z wami:cool3: Quote
Kamila Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Gasnik-bardzo dziekuje za zyczenia :p Marta-no ja wlasnie myslalam ze jedziesz z Malutka :cool3: Jesli nie to fajnie ze jedziesz z nami.Czyli w 5 osob jedziemy :cool3: Ja wczoraj z rana jechalam szybko po aparacik nowy a potem od razu do pracy,gdzie poki co nie mam neta...:-( Ale jak tylko obcykam nowy sprzet to dam duuuuuuuuuuzo foteczek :p Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no to se poczekamy na foteczki :cool3: cześć :multi: Quote
Recommended Posts