Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Devis&Marta napisał(a):
super, a ja robie nagrywanie na kamerce:multi:
a przy okazji wszystkiego naj!

Dzieki :p To super-wstawisz potem filmiki :multi: Wogole to mysle ze sie tam wszyscy spotkamy :lol: O ktorej wyruszacie z malutka?

haska_12 napisał(a):
Ojj.. :-( To masz ten sam problem co ja.Jak zapuszcze to i tak potem idą pod nozyczki.. ide do fryzjerki, zeby mi koncowki podcieła, ale i tak zawsze stamtąd wychodze z nową fryzurą :D Ale wszyscy mi mowia, ze mi w krótkich ładnie, ale ja chce długie! :diabloti:

No to widze ze nie jestem sama :cool3:

AśkaK napisał(a):
Wow, super z tym irokezem!:crazyeye::cool2: Mogłaś go sobie zostawić Kamila!:lol: Ładnemu to nawet bez włosów ładnie.:p Ja jak bym się tak obcięła, to chyba połowę osiedla bym wystraszyła.:evil_lol: Ale ma to swoje plusy...nie trzeba się czesać, nie trzeba długo suszyć głowy ani przejmować się, że czapka poczochra fryzurę.:lol: Muszę się chyba zastanowić...;)
Fajnie że masz już skaner. Słodka była Lalunia jako małe doziątko, z resztą zostało jej to do dziś.:p

Dzieki :p
A irokeza nie moglam zostawic bo to bylby juz za duzy szok dla ludzi :diabloti: Mnie sie bardzo podobalo jak bylam lysa i faktycznie bylo to wygodne ale teraz bym tego nie zrobila,za stara juz jestem :eviltong:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']
ta fotka mi sie bardzo podoba:loveu: :loveu: :loveu:

Ze wzgledu na Lale czy ex? :cool3:

[quote name='haska_12']Fajniuchna :evil_lol: Pasowała by ci... :cool3:

Pasowalaby napewno bo to ja jestem na fotce,a ty mnie chyba nie poznalas,co? :cool3:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Na jedno i na drugie:evil_lol: Lala swietna minke zrobila:loveu: :loveu: :loveu:

Noo,ona byla taka rozkoszna jako szczenie...:loveu:

Posted

kamila-dog napisał(a):

Pasowalaby napewno bo to ja jestem na fotce,a ty mnie chyba nie poznalas,co? :cool3:

O jeeej :oops: Tak mi z twarzy przypominałas, ale nie byłam pewna :oops: Ale gafa.... :oops:

Posted

[quote name='Morskie Oko']Witajcie!!!

Czytając Twoją historię, pomyślałam, że wiele osób tak zaczyna "przygodę" z określoną RASĄ. Moja historia jest bardzo podobna...

Szara [']

Z przyjemnością ogląda się Wasze zdjęcia!!!

Jak znajdziesz chwilkę, zapraszamy Cię do nas...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39606

Witam :multi: Napewno wpadne :p

[quote name='haska_12']O jeeej :oops: Tak mi z twarzy przypominałas, ale nie byłam pewna :oops: Ale gafa.... :oops:

Spoko ;)

[quote name='Anecioreczek']Hejo Hejooo:cool3:
jaka Pogoda u was?:>
wyczytałam że jesteś w Londynie:loveu:

Dopiero teraz to wyczytalas? :cool3: A pogoda dzis byla u nas piekna :loveu:

[quote name='karjo2']Na dobry wieczor Wszystkiego Najlepszego :Rose: !!
Fotki sa super, moze jednak powtorka z irokeza, pasowal Ci...

Powtorka to moze w przyszlym zyciu ;) A urodzinki dopiero jutro ale bardzo dziekuje za zyczenia :p

Posted

Kamilo, imienniczko mojej corki, sie nie wyglupiaj jak ona; nie bede do polnocy siedziec i czekac, by zyczenia skladac :evil_lol:
Chociaz, godzina duchow juz zaraz....:ghost_2:

Posted

karjo2 napisał(a):
Kamilo, imienniczko mojej corki, sie nie wyglupiaj jak ona; nie bede do polnocy siedziec i czekac, by zyczenia skladac :evil_lol:
Chociaz, godzina duchow juz zaraz....:ghost_2:

No dobrze dobrze :evil_lol: Bardzo bardzo dziekuje za zyczenia :loveu: Ladne imie ma twoja corcia :eviltong:
Ja juz sie klade spac,dobranoc :p

Posted

Gasnik-bardzo dziekuje za zyczenia :p
Marta-no ja wlasnie myslalam ze jedziesz z Malutka :cool3: Jesli nie to fajnie ze jedziesz z nami.Czyli w 5 osob jedziemy :cool3:

Ja wczoraj z rana jechalam szybko po aparacik nowy a potem od razu do pracy,gdzie poki co nie mam neta...:-( Ale jak tylko obcykam nowy sprzet to dam duuuuuuuuuuzo foteczek :p