Kamila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='gogunia']Kamila, Lala jest trudna do narysowania. Nie wyszła mi , bo rysowałam taki maciupki rysunek, a wczesniej robiłam na A4 -on jest mniejszy od mojej ręki i jak powiększyłam to wyszło tak: Goguniu-a czemu rysowalas taki maciupki rysunek? :cool3: I z ktorego zdjecia Lali bo nie kojaze :shake: Bardzo mi sie podoba i nie pisz ze ci nie wyszlo bo jestem ci bardzo wdzieczna :loveu: :p Quote
gogunia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 kamila-dog napisał(a):Goguniu-a czemu rysowalas taki maciupki rysunek? :cool3: I z ktorego zdjecia Lali bo nie kojaze :shake: Bardzo mi sie podoba i nie pisz ze ci nie wyszlo bo jestem ci bardzo wdzieczna :loveu: :p Ciesze sie że Ci sie podoba:p rysowałam mały rysunek bo chciałam zobaczyć jak mi wyjdzie;) I mi nie wyszło:shake: Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 gogunia napisał(a):Ciesze sie że Ci sie podoba:p rysowałam mały rysunek bo chciałam zobaczyć jak mi wyjdzie;) I mi nie wyszło:shake: Goguiu-ale rysunek jest ladny ;) Moze oko nie wyszlo :eviltong: ale ogolnie jestem zadowolona wiec nie masz sie co martwic :p Quote
karjo2 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witam wreszcie! Sliczny ten "sliniaczek" I jak do twarzy z angielska trawka :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 karjo2 napisał(a):Witam wreszcie! Sliczny ten "sliniaczek" I jak do twarzy z angielska trawka :evil_lol: hej Karjo :multi: No bo angielska trawka jest nad wyraz zielona,musisz to przyznac :cool3: Dzieki za odwiedzinki :p Quote
Russelka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Prawdziwa Lala :evil_lol: Tak patrzę, i patrzę... I podziwiam tego anielskiego potworka :loveu: Czekam na foteczki, bo Lala wpadła mi w oko. Quote
haska_12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A ja wchodze, i widze kolejne dzieło goguni :loveu: A poza tym fajne foteczki wkleiłas na poprzedniej stronie :loveu: Aż nie wiem, którą zacytowac :loveu: Quote
Kamila Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Russelka napisał(a):Prawdziwa Lala :evil_lol: Tak patrzę, i patrzę... I podziwiam tego anielskiego potworka :loveu: Czekam na foteczki, bo Lala wpadła mi w oko. Ale potforek jest polski :eviltong: Witam w galerii :multi: haska_12 napisał(a):A ja wchodze, i widze kolejne dzieło goguni :loveu: A poza tym fajne foteczki wkleiłas na poprzedniej stronie :loveu: Aż nie wiem, którą zacytowac :loveu: A ja widze nowy banerek :cool3: Sliczny :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dziendoberek moja przyszla towazyszko podrozy na crufta:evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='gogunia']Kamila, Lala jest trudna do narysowania. Nie wyszła mi , bo rysowałam taki maciupki rysunek, a wczesniej robiłam na A4 -on jest mniejszy od mojej ręki i jak powiększyłam to wyszło tak: sliocznie Ci to wyszlo :loveu::loveu::loveu: oferujesz sie na namalowanie jeszcze jakigos porttretu?? :evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='furciaczek']dziendoberek moja przyszla towazyszko podrozy na crufta:evil_lol: Dzien doberek :lol: Mam nowe foteczki z wczoraj :cool3: :p Kurcze,wlasnie wczoraj tz tak sie Lali wpakowal do lozka i sam chcial zebym mu fotki robila :evil_lol: Bylam bardzo milo zaskoczona :p Skaner wciaz nie podlaczony wiec musze czekac :-( Quote
anushka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ale sielanka :loveu: :loveu: no i dla ciebie też ciutka miejsca została w sumie :multi: ale macie wyrko wielkie..specjalnie na Lalę robione :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='kamila-dog'] :p Kurcze,wlasnie wczoraj tz tak sie Lali wpakowal do lozka i sam chcial zebym mu fotki robila :evil_lol: Bylam bardzo milo zaskoczona :p Kamila Ty się zastanów bo Ci się kroi eksmisja z łóżka. Jak Twój TZ już nawet sobie życzy fotki z łóżkowej sesyjki z Lalą to ja Ci wróżę przeprowadzkę w jakiś inne miejsce :) Łóżko będzie zajęte.. Wystarczy spojrzeć na tę fotkę:evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='gogunia']Kamila, Lala jest trudna do narysowania. Nie wyszła mi , bo rysowałam taki maciupki rysunek, a wczesniej robiłam na A4 -on jest mniejszy od mojej ręki i jak powiększyłam to wyszło tak: witam po raz pierwszy:D ale psisko sliczne:D gogunia ślicznie rysujesz:loveu: może moją psice tez być narysowała:cool3: Quote
AśkaK Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Maciupka główka... ...i maleńkie łapecki!:loveu: :evil_lol: Niesamowita jest!:loveu: Agushka ma rację :evil_lol: , uważaj Kamila bo tu jakiś podstęp się szykuje!:lol: Ja też TZta musiałam do zdjęć zawsze namawiać i do leżenia na wyrku z psami, a potem jak się w to wciągnął to już teraz dla mnie nigdy miejsca nie ma.:placz: ;) :lol: Quote
haska_12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ta focia THE BEST :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Ania-k napisał(a):ale sielanka :loveu: no i dla ciebie też ciutka miejsca została w sumie :multi: ale macie wyrko wielkie..specjalnie na Lalę robione :loveu: No nie wiem,kiedys spalismy z Lala cala noc,na drugi dzien bylam taka polamana ze powiedzialam-nigdy wiecej, chyba ze kupimy sobie 4-osobowe lozko :diabloti: Agushka napisał(a):Kamila Ty się zastanów bo Ci się kroi eksmisja z łóżka. Jak Twój TZ już nawet sobie życzy fotki z łóżkowej sesyjki z Lalą to ja Ci wróżę przeprowadzkę w jakiś inne miejsce :) Łóżko będzie zajęte.. Wystarczy spojrzeć na tę fotkę:evil_lol::evil_lol: Oj mysle ze do eksmisji jeszcze daleko :eviltong: Paulina_mickey napisał(a):witam po raz pierwszy:D ale psisko sliczne:D gogunia ślicznie rysujesz:loveu: może moją psice tez być narysowała:cool3: Witamy w galerii :multi: A o obrazek to musisz sie do Goguni zglosic :p AśkaK napisał(a):Maciupka główka... ...i maleńkie łapecki!:loveu: :evil_lol: Niesamowita jest!:loveu: Agushka ma rację :evil_lol: , uważaj Kamila bo tu jakiś podstęp się szykuje!:lol: Ja też TZta musiałam do zdjęć zawsze namawiać i do leżenia na wyrku z psami, a potem jak się w to wciągnął to już teraz dla mnie nigdy miejsca nie ma.:placz: ;) :lol: I spisz na podlodze? :cool3: haska_12 napisał(a): Ta focia THE BEST :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Dzieki :p Quote
furciaczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ale slodko:loveu: :loveu: :loveu: roplywam sie normalnie:loveu: Quote
Kamila Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 furciaczek napisał(a): ale slodko:loveu: :loveu: :loveu: roplywam sie normalnie:loveu: Ja tez :evil_lol: U nas spadl snieg wiec pozniej wstawie kilka fotek :p Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 kamila-dog napisał(a):I spisz na podlodze? :cool3: Na noc na szczęście Lusia idzie na swoje posłanko a Rudy na kanapę.:lol: Ale w dzień to często-gęsto ledwo usiąść mogę na łóżku, tak się te moje trzy szczęścia rozwalają.:diabloti: :evil_lol: U nas też śnieg!:multi: Tylko wieje, brr! Quote
Marta_Ares Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 heja, akie sliczne fotki na poprzedniej stronie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
karjo2 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No to Dobry Wieczor! I gdzie foteczki ze sniegiem w tle? A zdjecia "lozkowe":evil_lol: sa swietne, pieknie sie psiak komponuje w poscieli ;) Quote
Kamila Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Dzień dobry:D Dobry wieczor ;) Rinuś napisał(a):heelllooołłł ;) Hey :multi: AśkaK napisał(a):Na noc na szczęście Lusia idzie na swoje posłanko a Rudy na kanapę.:lol: Ale w dzień to często-gęsto ledwo usiąść mogę na łóżku, tak się te moje trzy szczęścia rozwalają.:diabloti: :evil_lol: U nas też śnieg!:multi: Tylko wieje, brr! A u nas juz po sniegu...:-( Marta_Ares napisał(a):heja, akie sliczne fotki na poprzedniej stronie:loveu: :loveu: :loveu: Dzieki :p Widze nowy banerek i tak sie zastanawiam co to za nowe psisko tam masz :cool3: Musze chyba nawiedzic twoja galerie by sie dowiedziec :lol: A zaleglosci mam sporo...1,5 dnia mnie na dogo nie bylo,tyle mam roboty w pracy...:angryy: karjo2 napisał(a):No to Dobry Wieczor! I gdzie foteczki ze sniegiem w tle? A zdjecia "lozkowe":evil_lol: sa swietne, pieknie sie psiak komponuje w poscieli ;) Fotki ze sniegiem beda dzis jak dam rade a jak nie to dopiero w sobote :razz: Quote
Recommended Posts