Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gogunia']Kamila, Lala jest trudna do narysowania. Nie wyszła mi , bo rysowałam taki maciupki rysunek, a wczesniej robiłam na A4 -on jest mniejszy od mojej ręki i jak powiększyłam to wyszło tak:

Goguniu-a czemu rysowalas taki maciupki rysunek? :cool3: I z ktorego zdjecia Lali bo nie kojaze :shake: Bardzo mi sie podoba i nie pisz ze ci nie wyszlo bo jestem ci bardzo wdzieczna :loveu: :p

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila-dog napisał(a):
Goguniu-a czemu rysowalas taki maciupki rysunek? :cool3: I z ktorego zdjecia Lali bo nie kojaze :shake: Bardzo mi sie podoba i nie pisz ze ci nie wyszlo bo jestem ci bardzo wdzieczna :loveu: :p

Ciesze sie że Ci sie podoba:p
rysowałam mały rysunek bo chciałam zobaczyć jak mi wyjdzie;) I mi nie wyszło:shake:

Posted

gogunia napisał(a):
Ciesze sie że Ci sie podoba:p
rysowałam mały rysunek bo chciałam zobaczyć jak mi wyjdzie;) I mi nie wyszło:shake:

Goguiu-ale rysunek jest ladny ;) Moze oko nie wyszlo :eviltong: ale ogolnie jestem zadowolona wiec nie masz sie co martwic :p

Posted

karjo2 napisał(a):
Witam wreszcie!
Sliczny ten "sliniaczek" I jak do twarzy z angielska trawka :evil_lol:

hej Karjo :multi: No bo angielska trawka jest nad wyraz zielona,musisz to przyznac :cool3: Dzieki za odwiedzinki :p

Posted

Russelka napisał(a):
Prawdziwa Lala :evil_lol: Tak patrzę, i patrzę... I podziwiam tego anielskiego potworka :loveu: Czekam na foteczki, bo Lala wpadła mi w oko.

Ale potforek jest polski :eviltong:
Witam w galerii :multi:

haska_12 napisał(a):
A ja wchodze, i widze kolejne dzieło goguni :loveu: A poza tym fajne foteczki wkleiłas na poprzedniej stronie :loveu: Aż nie wiem, którą zacytowac :loveu:

A ja widze nowy banerek :cool3: Sliczny :evil_lol:

Posted

[quote name='gogunia']Kamila, Lala jest trudna do narysowania. Nie wyszła mi , bo rysowałam taki maciupki rysunek, a wczesniej robiłam na A4 -on jest mniejszy od mojej ręki i jak powiększyłam to wyszło tak:

sliocznie Ci to wyszlo :loveu::loveu::loveu:
oferujesz sie na namalowanie jeszcze jakigos porttretu?? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']dziendoberek moja przyszla towazyszko podrozy na crufta:evil_lol:

Dzien doberek :lol:

Mam nowe foteczki z wczoraj :cool3:

:p Kurcze,wlasnie wczoraj tz tak sie Lali wpakowal do lozka i sam chcial zebym mu fotki robila :evil_lol: Bylam bardzo milo zaskoczona :p

Skaner wciaz nie podlaczony wiec musze czekac :-(

Posted

[quote name='kamila-dog']

:p Kurcze,wlasnie wczoraj tz tak sie Lali wpakowal do lozka i sam chcial zebym mu fotki robila :evil_lol: Bylam bardzo milo zaskoczona :p

Kamila Ty się zastanów bo Ci się kroi eksmisja z łóżka. Jak Twój TZ już nawet sobie życzy fotki z łóżkowej sesyjki z Lalą to ja Ci wróżę przeprowadzkę w jakiś inne miejsce :) Łóżko będzie zajęte.. Wystarczy spojrzeć na tę fotkę:evil_lol::evil_lol:

Posted

witam po raz pierwszy:D
ale psisko sliczne:D
gogunia ślicznie rysujesz:loveu:
może moją psice tez być narysowała:cool3:

Posted

Maciupka główka...

...i maleńkie łapecki!:loveu: :evil_lol:

Niesamowita jest!:loveu:

Agushka ma rację :evil_lol: , uważaj Kamila bo tu jakiś podstęp się szykuje!:lol: Ja też TZta musiałam do zdjęć zawsze namawiać i do leżenia na wyrku z psami, a potem jak się w to wciągnął to już teraz dla mnie nigdy miejsca nie ma.:placz: ;) :lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
ale sielanka :loveu: no i dla ciebie też ciutka miejsca została w sumie :multi: ale macie wyrko wielkie..specjalnie na Lalę robione :loveu:

No nie wiem,kiedys spalismy z Lala cala noc,na drugi dzien bylam taka polamana ze powiedzialam-nigdy wiecej, chyba ze kupimy sobie 4-osobowe lozko :diabloti:

Agushka napisał(a):
Kamila Ty się zastanów bo Ci się kroi eksmisja z łóżka. Jak Twój TZ już nawet sobie życzy fotki z łóżkowej sesyjki z Lalą to ja Ci wróżę przeprowadzkę w jakiś inne miejsce :) Łóżko będzie zajęte.. Wystarczy spojrzeć na tę fotkę:evil_lol::evil_lol:

Oj mysle ze do eksmisji jeszcze daleko :eviltong:

Paulina_mickey napisał(a):
witam po raz pierwszy:D
ale psisko sliczne:D
gogunia ślicznie rysujesz:loveu:
może moją psice tez być narysowała:cool3:

Witamy w galerii :multi: A o obrazek to musisz sie do Goguni zglosic :p

AśkaK napisał(a):
Maciupka główka...

...i maleńkie łapecki!:loveu: :evil_lol:

Niesamowita jest!:loveu:

Agushka ma rację :evil_lol: , uważaj Kamila bo tu jakiś podstęp się szykuje!:lol: Ja też TZta musiałam do zdjęć zawsze namawiać i do leżenia na wyrku z psami, a potem jak się w to wciągnął to już teraz dla mnie nigdy miejsca nie ma.:placz: ;) :lol:

I spisz na podlodze? :cool3:

haska_12 napisał(a):

Ta focia THE BEST :evil_lol: :loveu: :evil_lol:

Dzieki :p

Posted

furciaczek napisał(a):

ale slodko:loveu: :loveu: :loveu: roplywam sie normalnie:loveu:

Ja tez :evil_lol:

U nas spadl snieg wiec pozniej wstawie kilka fotek :p

Posted

kamila-dog napisał(a):
I spisz na podlodze? :cool3:

Na noc na szczęście Lusia idzie na swoje posłanko a Rudy na kanapę.:lol: Ale w dzień to często-gęsto ledwo usiąść mogę na łóżku, tak się te moje trzy szczęścia rozwalają.:diabloti: :evil_lol:

U nas też śnieg!:multi: Tylko wieje, brr!

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Dzień dobry:D

Dobry wieczor ;)

Rinuś napisał(a):
heelllooołłł ;)

Hey :multi:

AśkaK napisał(a):
Na noc na szczęście Lusia idzie na swoje posłanko a Rudy na kanapę.:lol: Ale w dzień to często-gęsto ledwo usiąść mogę na łóżku, tak się te moje trzy szczęścia rozwalają.:diabloti: :evil_lol:

U nas też śnieg!:multi: Tylko wieje, brr!

A u nas juz po sniegu...:-(

Marta_Ares napisał(a):
heja, akie sliczne fotki na poprzedniej stronie:loveu: :loveu: :loveu:

Dzieki :p Widze nowy banerek i tak sie zastanawiam co to za nowe psisko tam masz :cool3: Musze chyba nawiedzic twoja galerie by sie dowiedziec :lol: A zaleglosci mam sporo...1,5 dnia mnie na dogo nie bylo,tyle mam roboty w pracy...:angryy:

karjo2 napisał(a):
No to Dobry Wieczor!
I gdzie foteczki ze sniegiem w tle? A zdjecia "lozkowe":evil_lol: sa swietne, pieknie sie psiak komponuje w poscieli ;)

Fotki ze sniegiem beda dzis jak dam rade a jak nie to dopiero w sobote :razz: