Tina.Sara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 kamila-dog napisał(a):No bo to jest taki maly konik :evil_lol: na biegunach :cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 jaki siczny ten Twoj konik:loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Tina.Sara napisał(a):na biegunach :cool3: No prawie ;) Marta_Ares napisał(a):jaki siczny ten Twoj konik:loveu: :loveu: Dziekuje :p Kurcze,nie bedzie dzis skanera wiec jutro fotki malej Lali :cool1: Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 kamila-dog napisał(a): Kurcze,nie bedzie dzis skanera wiec jutro fotki malej Lali :cool1: Ona byla kiedys mala????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej Kamila, ale fotek:multi::multi: w lalinej sierści to się chyba przejrzeć można tak się błyszczy :) Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Marta_Ares napisał(a):Ona byla kiedys mala????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Malenka :diabloti: Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Agushka']Hej Kamila, ale fotek:multi::multi: w lalinej sierści to się chyba przejrzeć można tak się błyszczy :) Nom :p A fotek duzo bo sie staralam :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jacie... :loveu: Piekne fotki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 To jest bowskie... Ty pożycz mi ją na ferie :cool3: Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):To jest bowskie... Ty pożycz mi ją na ferie :cool3: A czemu na ferie :cool3: Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Czesc furciaczku :multi: Kurcze,strasznie zaluje ze nie mam jeszcze tego skanera :shake: Juz sie nie moge doczekac jak wstawie te fotki Laluni :p Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 heheheheheh ale miniuszka....:lol: :lol: :lol: :lol: dlatego uwielbiam duze fafle u psow.... Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Cerber'] heheheheheh ale miniuszka....:lol: :lol: :lol: :lol: dlatego uwielbiam duze fafle u psow.... No ja tez uwielbiam te fafle :loveu: Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dzien dobry Kamila :) tak patrzę na to zdjęcie, które zacytowała Luiza i się zastanawiam czy to, co Lala trzyma w dziobie to jasnozielona piłeczka tenisowa która przestała być jasnozielona?:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Hej Kamila ;) Kiedy bedziesz miala skaner? i wstawisz fotki malej Lali:loveu: Quote
Rinuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='kamila-dog']Juz sa :evil_lol: Te ze spacerku w czwartek :p :p Lala by mogla ta pilke zjesc na luzie :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Agushka napisał(a):Dzien dobry Kamila :) tak patrzę na to zdjęcie, które zacytowała Luiza i się zastanawiam czy to, co Lala trzyma w dziobie to jasnozielona piłeczka tenisowa która przestała być jasnozielona?:evil_lol: Dokladnie :cool1: Cerber napisał(a):Witam Cie kochana, jak tam sie spało?:) A bardzo milo mi sie spalo :lol: Marta_Ares napisał(a):Hej Kamila ;) Kiedy bedziesz miala skaner? i wstawisz fotki malej Lali:loveu: Skaner juz jest,teraz czekam zeby moja kumpela sie ubudzila bo to jej skaner i nie chce go ruszac sama ;) Rinuś napisał(a):Lala by mogla ta pilke zjesc na luzie :evil_lol: Ale nie zjadla :cool3: Za to teraz porzera nowa pileczke :cool1: Bylam dzis w zoologicznym i kupilam taka super pileczke,gdzie wrzuca sie ciasteczka do srodka i na dodatek pileczka wydaje zajebiste dzwieki przy turlaniu :evil_lol: Tak sie cieszylam ze Lala bedzie miala fajna zabawke i co? :mad: Lala ja wlasnie zrzera,zaraz dam foty.Na ten moment pilka juz nie wyglada jak pilka :shake: Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Pierwsze chwile z pileczka :p Tu widac ze wypadlo nawet ciasteczko ale Lala nawet nie zwrocila uwagi :mad: Po 5 minutach :cool1: Fajna slinka :cool3: No a teraz pilka wyglada...,nie jak pilka :mad: Quote
Agushka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 hihihi Kamila bo Lala jest inteligentny pies, co będzie toczyć piłkę żeby wypadały ciasteczka, ona se zrobi porządną dziurę i same wylecą :) Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Agushka napisał(a):hihihi Kamila bo Lala jest inteligentny pies, co będzie toczyć piłkę żeby wypadały ciasteczka, ona se zrobi porządną dziurę i same wylecą :) No kurcze ale zeby przy okazji pociac pilke w drobny mak...:angryy: Co za bestia ;) A ciasteczek nawet nie ruszyla :cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :loveu: :loveu: swietnie z ta pileczka wyglada, a ta pilka wrescie taka rozmiarowo do niej dopasowana:evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Marta_Ares'] :loveu: :loveu: swietnie z ta pileczka wyglada, a ta pilka wrescie taka rozmiarowo do niej dopasowana:evil_lol: :evil_lol: no wlasnie myslalam ze z takim rozmiarem to sobie odpusci rozgryzanie :cool1: Quote
gogunia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Kamila, Lala jest trudna do narysowania. Nie wyszła mi , bo rysowałam taki maciupki rysunek, a wczesniej robiłam na A4 -on jest mniejszy od mojej ręki i jak powiększyłam to wyszło tak: Quote
Recommended Posts