Kamila Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Ola&Kora napisał(a):A nawet jak sobie popiłam to nie mogam tak zrobić... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Bo sie malo staralas(czyt.za malo wypilas :diabloti: ) :eviltong: Quote
Kamila Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Dzieki ,mnie sie tez bardzo podobaja :p Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 pikne zdjęcia!!! (jak z wakacji) ;) ale... łotry! zajadali się, zapijali, a nie zabrali suni na taaaaką wycieczkę :shake: (a propos jedzenia: scalopy to małże, a "znowu krab" to homar :evil_lol:) tak czy inaczej - niezły wypad! szlachta sie bawi! :) hmmm a może jakieś zdjątko Lali?... :) Quote
Cerber Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witam Cie kochana :):) co tam u Ciebie ? ojej jakie piekne widoczki... Quote
Kamila Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Kaśka (Hasta) napisał(a):pikne zdjęcia!!! (jak z wakacji) ;) ale... łotry! zajadali się, zapijali, a nie zabrali suni na taaaaką wycieczkę :shake: (a propos jedzenia: scalopy to małże, a "znowu krab" to homar :evil_lol:) tak czy inaczej - niezły wypad! szlachta sie bawi! :) hmmm a może jakieś zdjątko Lali?... :) No doladnie-jak z wakacji :evil_lol: Lalci nie moglam zabrac,to za daleko bylo poza tym Lala nie wszystkich lubi wiec...:shake: Dzieki za pomoc z tlumaczeniem :oops: Z tego wynika ze kocham malze :oops: :loveu: Cerber napisał(a):Witam Cie kochana :):) co tam u Ciebie ? ojej jakie piekne widoczki... W porzadeczku.Wlasnie siedze w pracy.Za godzinke koncze :multi: Wiec jeszcze mam troszke czasu na latanie po dogo :p Quote
constancja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kamila, coś takiego może być? Już zalinkowany. Wystarczy wkleić do podpisu. Quote
Kamila Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='constancja']Kamila, coś takiego może być? Już zalinkowany. Wystarczy wkleić do podpisu. Nie wyswietla mi sie nic :placz: Quote
Agushka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Hej Kamila :) Świetny ten banerek contancji :loveu::loveu: Quote
Kamila Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 No ja sie domyslam ze swietny :evil_lol: Ale wciaz nic nie widze,tzn widze ten czerwony krzyzyk :angryy: Quote
constancja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='kamila-dog']No ja sie domyslam ze swietny :evil_lol: Ale wciaz nic nie widze,tzn widze ten czerwony krzyzyk :angryy: Chciałaś inny niż wszystkie to masz:diabloti: ! Takiego banerka nie ma nikt!:eviltong: Odbierz pocztę:mad: ... na tlenie. Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 u mnie tez widac banerek jest sliczny:loveu: Quote
Kamila Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='constancja']Chciałaś inny niż wszystkie to masz:diabloti: ! Takiego banerka nie ma nikt!:eviltong: Odbierz pocztę:mad: ... na tlenie. Nic mi ie przyszlo na tlena,caly czas jest wlaczony.Ale doslownie za 5min spadam do pracy :-( Tam tez wejde na dogo ale nie na dlugo :shake: [quote name='Marta_Ares']u mnie tez widac banerek jest sliczny:loveu: Oh ty nie doluj mnie jeszcze :placz: Quote
constancja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Prześlij na priv adres, może coś pomyliłam. Quote
Rinuś Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='kamila-dog']Witam wszystkich w galerii mojego najukochanszego skarba-Lali :multi: A teraz spotkanie z buldozkiem(swoja droga to nie wiedzialam ze buldozki sa takie zywiolowe :-o ) c.d.n. na poczatku myslalam ze Lala nie ma ogonka i juz chcialam sie pytac co to za rasa :roll::roll::lol::lol: Quote
Kamila Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Rinuś napisał(a):na poczatku myslalam ze Lala nie ma ogonka i juz chcialam sie pytac co to za rasa :roll::roll::lol::lol: Hi hi,faktycznie to tak wyglada ale ogonek jest jak najbardziej :lol: Quote
furciaczek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 dziendoberek:) cio tam slychac w wielkim londynie Quote
Tina.Sara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cześć! jak tam Lala? i ty też? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 oo widze ze banerek juz udalo sie wstawic:multi: :multi: swietny jest:loveu: Quote
Kamila Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 furciaczek napisał(a):dziendoberek:) cio tam slychac w wielkim londynie Paskudna pogoda,Lala nawet na poranny spacer nie chciala isc :shake: Tina.Sara napisał(a):cześć! jak tam Lala? i ty też? :cool3: Lala w porzadeczku a ja dzis mialam problemy zoladkowe :angryy: Cerber napisał(a):czesc kamilko :):):) Czesc :multi: Marta_Ares napisał(a):oo widze ze banerek juz udalo sie wstawic:multi: :multi: swietny jest:loveu: Dziekuje :lol: haska_12 napisał(a):Rzeczywiscie super bannerek :loveu: Dzieki Haska :lol: Wczoraj chyba sie czyms strulam bo dzis sie z pracy musialam zwolnic,tak mnie klulo w zoladku :shake: Teraz powiedzmy jest lepiej ale nie do konca,kuruje sie goraca herbata poki co :cool1: Quote
Cerber Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Czesc Kamilko :) masz cudowny benerek, sama robiłas???????? Quote
Agushka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hej Kamila :) I jak? dziś troszkę lepiej z żołądkiem? Nie cierpię żołądkowych problemów a już najbardziej nie lubię, jak mnie mdli :roll: Pewnie dlatego towarzysz do picia ze mnie żaden.. Quote
Rinuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agushka napisał(a):Hej Kamila :) I jak? dziś troszkę lepiej z żołądkiem? Nie cierpię żołądkowych problemów a już najbardziej nie lubię, jak mnie mdli :roll: Pewnie dlatego towarzysz do picia ze mnie żaden.. raz na jakis czas mozna wypic i potem przecierpiec swoje :evil_lol::evil_lol: a Ty Kamilka jak sie czujesz?? Quote
Recommended Posts