Kamila Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 No to ja juz wychodze :evil_lol: Milego dnia dziewczynki :p Quote
haska_12 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kamila-dog napisał(a):E tam,nie ma czego ;) Jak dam rade to jutro bedzie fotorelacja :p No to czekamy na fotorelacje w takim razie :evil_lol: kamila-dog napisał(a): Milego dnia dziewczynki :p I nawzajem :cool3: Quote
Kamila Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Wrocilam :multi: Bylo zajebiscie :p Jutro fotoleracja bo mam wolne :evil_lol: Teraz musze spadac :cool1: Quote
Agushka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hej Kamila :) No to gdzie ta fotorelacja bo czekam i jak nie było tak nie ma :) Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Bedzie bedzie :lol: Musze tylko posprzatac i bede wstawiala wiec najpozniej za 2h :p Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 No i juz daje :evil_lol: Szampan w autobusie w drodze nad morze :p Idziemy sobie... Tu juz na tle morza Green&Blue team :p Ja :cool1: Moj szef i menadzer po pewnej dawce % :diabloti: I taki sobie psiaczek ;) Reszta czyli zarelko i widoczki zachodu slonca beda wieczorkiem bo teraz ide z Lala na spacerek :lol: Czy ktos mi moze wytlumaczyc dlaczego jak wgrywam fotki do fotosika pojedynczo to jest ok a jak daje wiecej niz 1 to nie wyskakuja mi linki by wkleic je na forum? :angryy: Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 a mi sie foteczki iewyswietlaja:placz: Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Jak to? :crazyeye: Zadna? Ja wszystkie widze :roll: Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witam mi wszystkie fotki sie wyswietlaja, swietne foteczki:evil_lol: :evil_lol: ale wesolo tam u was bylo:lol: Quote
Agushka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ja tez widze wszystkie fotki. Fajny taki wypadzik :) Wesolutko Wam było, tez by mi sie prewnie taka wycieczka przydała. Ja nie mówię że od razu do UK ale nad morze... mniam... Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 a teraz widze:multi: dzisiaj caly dzienmi net siada i moze dlatego sliczne i jak tak na nie patrze to teskie za tym angielskim klimatem itd Quote
Ty_Asya Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 kamila-dog napisał(a): Pierwszy raz ukladalam historyjki wiec wybaczcie jesli sa troche chaotyczne :oops: SWIETNA!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Marta_Ares napisał(a):Witam mi wszystkie fotki sie wyswietlaja, swietne foteczki:evil_lol: :evil_lol: ale wesolo tam u was bylo:lol: No bylo bylo :evil_lol: Agushka napisał(a):Ja tez widze wszystkie fotki. Fajny taki wypadzik :) Wesolutko Wam było, tez by mi sie prewnie taka wycieczka przydała. Ja nie mówię że od razu do UK ale nad morze... mniam... No nie ma jak nad morze ale ja bym chciala nad polskie morze ;) furciaczek napisał(a):a teraz widze:multi: dzisiaj caly dzienmi net siada i moze dlatego sliczne i jak tak na nie patrze to teskie za tym angielskim klimatem itd Ja tez tesknie za uk jak jestem w pl ale juz o tym pisalam ;) Ty_Asya napisał(a):SWIETNA!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: A ty nadrabiasz zaleglosci? :cool3: Quote
AśkaK Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='kamila-dog']No i juz daje :evil_lol: Szampan w autobusie w drodze nad morze :p Hehe, no ładnie, jeszcze nie dojechali a już :drinking: :lol: Niektórzy to mają talent do robienia min!:p :lol: Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 No to daje nastepna czesc foteczek :p Scalopy Krab Ostrygi Znowu krab? :hmmmm: I halibut(tak to sie pisze?:oops: ) Zaraz beda widoczki,mam ich mnostwo :p Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 to ja poczekam na widoczki bo to jedzenie mi nie przypadlo do gustu:p Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Furciaczku-jedzonko bylo booooooskie,jedyny minus to to ze to tez sa zywe stworzonka,tzn byly...:-( A widoczki mysle ze mi sie udaly,w takich chwilach jestem zadowolona z moje aparatu :p cdn Quote
furciaczek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 piekne:loveu: :loveu: :loveu: ja chce sie wybrac w gory jak preziu wyzdrowieje:loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :crazyeye: jakie widoczki ahhhh....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witaj Kamilko :p Jejku, ale miałaś fajny wypadzik nad morze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Widać że dobrze się bawiłaś :evil_lol: Ktoś tu umie zrobić falę brwiami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 [quote name='furciaczek']piekne:loveu: :loveu: :loveu: ja chce sie wybrac w gory jak preziu wyzdrowieje:loveu: A gdzie? :cool3: [quote name='Marta_Ares']:crazyeye: jakie widoczki ahhhh....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No ladnie bylo ;) [quote name='Ola&Kora']Witaj Kamilko :p Jejku, ale miałaś fajny wypadzik nad morze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Widać że dobrze się bawiłaś :evil_lol: Ktoś tu umie zrobić falę brwiami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale to tylko zasluga % :diabloti: Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 kamila-dog; napisał(a):Aha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale to tylko zasluga % :diabloti: A nawet jak sobie popiłam to nie mogam tak zrobić... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts