Cerber Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 ale macie dobrze, pojechac se na wystawe... ja tez bym chciala :D ciekawa jestem jak to tam jest za granica... Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Agushka napisał(a):Hej Kamila. Nareszcie dałaś Lalusine fotki :) Ona się tak pięknie błyszczy że napatrzyć się nie mogę :loveu::loveu: A współlokatorzy nie za bardzo w porządku są. Też by mnie wkurzało jakbym musiała oglądać trzydniowe niepozmywane gary:mad::mad: Ania ma rację, w sypialni im to poustawiać :evil_lol: Ehh,uwierzcie mi ze mi sie juz nawet z nimi dyskusji nie chce na ten temat prowadzic.Podejzewam ze niektorzy z nich mnie za jakiegos tyrana uwazaja :evil_lol: albo swiruske ale co ja moge ze mnie to wkurza :angryy: :angryy: :angryy: Gadalam przed chwilka z naszym klientem ktory jest wetem i pytalam sie o sterylke :roll: Radzil mi to zrobic tak 3 miesiace po cieczce :roll: Czy tak wiekszosc radzi? I mowil ze jak przyjade z nia do kliniki to dadza jej jakis relaksujacy srodek i wtedy musze ja zostawic.A potem jak przyjade to ona tez juz bedzie obudzona,tzn nie moge byc przy niej jak sie bedzie budzila :roll: Quote
PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 kamila-dog napisał(a):Zapracowana bo sie pewnie coagle zastanawiasz-brac czy nie brac :evil_lol: A ja ci mowie BRAC !!! :p Ja to bym brala bez zastanowienia :loveu: Tylko nie wiem co na to moja sucz :roll: Bo to kawal cholery jednak jest :roll: Gadalam przed chwilka z naszym klientem ktory jest wetem i pytalam sie o sterylke :roll: Radzil mi to zrobic tak 3 miesiace po cieczce :roll: jeżeli Lalka ma ciąże urojone to jest to optymalny termin aby zrobić sterylke. Chodzi o wyciszenie hormonalne Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 PIKA napisał(a):Ja to bym brala bez zastanowienia :loveu: Tylko nie wiem co na to moja sucz :roll: Bo to kawal cholery jednak jest :roll: No ja wiem wiem ale jestem dobrej mysli i mysle ze wszystko by sie miedzy nimi ulozylo :evil_lol: PIKA napisał(a): jeżeli Lalka ma ciąże urojone to jest to optymalny termin aby zrobić sterylke. Chodzi o wyciszenie hormonalne Ale o to sie nie pytal.Poprostu powiedzial ze to najlepszy termin. A ogolnie to bardzo fajny i sympatyczny koles. Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 kamila to ty mi jeszcze przypomnij o tym crufcie bo ja przez ten moj mini domowy szpitalik moge zapomniec:oops: Quote
Kamila Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 furciaczek napisał(a):kamila to ty mi jeszcze przypomnij o tym crufcie bo ja przez ten moj mini domowy szpitalik moge zapomniec:oops: Ok.Bede przypominala :lol: A czemu ty o takiej godzinie nie spisz? :crazyeye: Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a niespie juz od kilku nocy praktycznie, z powodu prezia. jakos niemoge spac, leze i obserwuje go czy niedzieje sie cos zlego. a co do wspolokatorow to powiedz im ze jak niemaja zamiaru zmywac po sobie to niech zainwestuja w jednorazowe talerzyki i sztucce:evil_lol: albo niech sie zywia na miescie bo jak nie to sie pozegnacie:p kuba znalazl jakis dom gdzie wlasciciel niema nic przeciwko psiakom, sam ma jakiegos duzego czworonoga. nio ale cena do najmniejszych nienalezy i tez bedziemy szukac wspollokatorow:roll: Quote
Kamila Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 furciaczek napisał(a):a niespie juz od kilku nocy praktycznie, z powodu prezia. jakos niemoge spac, leze i obserwuje go czy niedzieje sie cos zlego. a co do wspolokatorow to powiedz im ze jak niemaja zamiaru zmywac po sobie to niech zainwestuja w jednorazowe talerzyki i sztucce:evil_lol: albo niech sie zywia na miescie bo jak nie to sie pozegnacie:p kuba znalazl jakis dom gdzie wlasciciel niema nic przeciwko psiakom, sam ma jakiegos duzego czworonoga. nio ale cena do najmniejszych nienalezy i tez bedziemy szukac wspollokatorow:roll: A jaka ta cena i jaki to dom?I gdzie? :cool3: Quote
furciaczek Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a zebym to ja wiedziala kamilko:roll: z tego cio wiem to dom duzy ze sporym ogrodem:loveu: a ogrod to jedna z wazniejszych rzeczy, z dobrym dojazdem do centrum ale w spokojnej okolicy z (podobno) pieknym parkiem:loveu: jak sie dowiem gdzie to dam znac... a nie ukrywam ze fajnie by bylo gdzies blisko ciebie zeby miec towazystwo na psie spacerki:loveu: Quote
Kamila Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 No mnie tez o to chodzi :lol: To daj znac jak tylko sie dowiesz :evil_lol: Quote
haska_12 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dzien dobry Kamila i panno Lalo :D Co tam u was ;)? Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Witam wpadlam z wizyta i zapytaniem co u was? kiedy nowe foteczki beda??:eviltong: Quote
haska_12 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Yghkrhm... Dobry wieczór.Gdzie Pani Kamila się podziewa wraz z naszą ulubienicą? :mad: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cześc Kamila :multi: Ale mnie tu długo nie było :shake: Quote
AśkaK Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hej Kamilko, ale fajnie że sobie na Crufta z Gosią pojedziecie!:multi: Ale foteczków coś ostatnio mało, czekamy na więcej!:p Quote
Kamila Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 haska_12 napisał(a):Dzien dobry Kamila i panno Lalo :D Co tam u was ;)? Dzien dobry :lol: Marta_Ares napisał(a):Witam wpadlam z wizyta i zapytaniem co u was? kiedy nowe foteczki beda??:eviltong: Moze w poniedzialek :oops: PIKA napisał(a):Cześć moje Laleczki :lol: Czesc Pika :multi: Zdecydowalas juz cos w sprawie dozia? :cool3: haska_12 napisał(a):Yghkrhm... Dobry wieczór.Gdzie Pani Kamila się podziewa wraz z naszą ulubienicą? :mad: W pracy bylam :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Cześc Kamila :multi: Ale mnie tu długo nie było :shake: Nom :mad: Czesc :p AśkaK napisał(a):Hej Kamilko, ale fajnie że sobie na Crufta z Gosią pojedziecie!:multi: Ale foteczków coś ostatnio mało, czekamy na więcej!:p No wiem ze malo,nawet bardzo malo...:-( haska_12 napisał(a):Własnie.. dawaj foteczki :diabloti: Nie mam zadnych :shake: U mnie w pracy teraz jest straszliwy balagan,wszedzie pelno kurzu i non stop cos musimy sprzatac :cool1: Wiec ogolnie bardzo malo czasu mam na neta w pracy :cool1: A w domu jest tz ktorego 2,5 tygodnia nie widzialam wiec wiecie jak jest ;) Jutro mam wolne ale znowu jedziemy z szefami nad morze wiec caly dzien z glowy :roll: Licze ze poniedzialek bede miec wolne to wtedy porobie fotki i wstawie :lol: Dziekuje ze o nas pamietacie :loveu: Quote
Cerber Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Wtam Kamilko, a kiedy wy jedziecie nad to morze, bo nie doczytałam... ehhh no bedziemy czekac z cierpliwoscia na foteczki, bo jakzeby inaczejk :) Quote
Kamila Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Cerber napisał(a):Wtam Kamilko, a kiedy wy jedziecie nad to morze, bo nie doczytałam... ehhh no bedziemy czekac z cierpliwoscia na foteczki, bo jakzeby inaczejk :) No jutro z samego rana :multi: Quote
Kamila Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 haska_12 napisał(a):Ale ci zazdroszcze :razz: E tam,nie ma czego ;) Jak dam rade to jutro bedzie fotorelacja :p Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 To ja liczę na tę fotorelację :cool2: Quote
Kamila Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):To ja liczę na tę fotorelację :cool2: Bedzie bedzie :evil_lol: Ja juz spadam do lozeczka bo rano musze wstac a nie jestem przyzwyczajona :razz: Dobranoc :p Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 tylko masz mi sie tam jutro dobrze bawic:) dobranoc:p Quote
Recommended Posts