Cerber Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cześć kamilko co tam u Ciebie słychać.... jeny, mnie tu chyba z 1000 lat nie było... Quote
Kamila Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Tina.Sara napisał(a):cześć :loveu: Czesc :p Agushka napisał(a):Hej Kamila. Co tak malutko Lali u Lali? No zaniedbuje ostatnio galerie ale naprawde nie mam tak duzo czasu :shake: AśkaK napisał(a):Eh, ciekawe kiedy w Polsce będą takie knajpki, że z psiakami będzie można wchodzić i cały wieczór spędzić.:multi: No u mnie w Katowicach byly :evil_lol: i sa dalej :eviltong: Cerber napisał(a):Cześć kamilko co tam u Ciebie słychać.... jeny, mnie tu chyba z 1000 lat nie było... Nic nie szkodzi ;) Masz sliczny avaratek i banerek :multi: Ja was wszystkich odwiedzam w galeriach regularnie ale nie zawsze mam czas pisac :-( Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 oj biedna zapracowana kobitko...wspominalas cos o urlopie w styczniu to dalej aktualne?? (chyba sie ju pytalam:oops: ) a jak tam sliczne dozatko sie miewa:cool3: Quote
Kamila Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Urlopu jednak narazie nie bedzie bo okazuje sie ze mam wiecej roboty niz normalnie :cool1: Natomiast mam przymusowy urlop-2tyg-ktory musze wziasc do konca marca :cool1: Wiec bede siedziec w domku no bo przeciez nigdzie nie pojade ...:roll: Quote
furciaczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 to wez go tak zeby moc na crufta jechac:cool3: Quote
Kamila Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 furciaczek napisał(a):to wez go tak zeby moc na crufta jechac:cool3: Aaaa,to jest mysl :multi: Przypomniej mi tylko date bo ja mam slaba pamiec :oops: Quote
haska_12 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dzien dobry :) Wieki mnie tu nie było.. ale naszczescie nie jest dużo zaległości :p Quote
Ola&Kora Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Kamilko :p Widać, że masz teraz mnóstwo roboty.... Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 zapracujesz sie na śmierć zaraz :eviltong: Quote
Asti Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A ja z niecierpliwością czekam na fotki! Proszę! Quote
Kamila Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 haska_12 napisał(a):Dzien dobry :) Wieki mnie tu nie było.. ale naszczescie nie jest dużo zaległości :p No nie ma,nie ma :-( Ola&Kora napisał(a):Cześć Kamilko :p Widać, że masz teraz mnóstwo roboty.... No mam,mam.A jak nie jestem w pracy to z Lala na spacerku itd...Zawsze cos sie znajdzie.A jutro tz z pl wraca wiec tez bede zajeta :eviltong: Tina.Sara napisał(a):zapracujesz sie na śmierć zaraz :eviltong: Jeszcze mi to nie grozi ;) Asti napisał(a):A ja z niecierpliwością czekam na fotki! Proszę! No beda za jakis czas napewno :lol: W niedziele jade z szefami nad morze to porobie fotki ale Lali na nich nie bedzie :-( Quote
Tina.Sara Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 kamila-dog napisał(a):Jeszcze mi to nie grozi ;-) "jeszcze" ? :mad: Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Wszystko w miare,tz wrocil wiec sie ciesze.Tylko pare osob z mieszkania dziala mi powoli na nerwy :angryy: Quote
anushka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 daj im to do zrozumienia :lol: bo się zagryziesz :lol: a to ile osób tam mieszka??:p Quote
Ola&Kora Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześć Kamilko :* A o co chodzi z tymi sąsiadami? Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Ania-k napisał(a):daj im to do zrozumienia :lol: bo się zagryziesz :lol: a to ile osób tam mieszka??:p No ja im to daje do zrozumienia ale oni sa ... :cool1: A mieszka na s 5 osob. Cerber napisał(a):czesc kochana :) Czesc :p Ola&Kora napisał(a):Cześć Kamilko :* A o co chodzi z tymi sąsiadami? Hihi,to nie sasiedzi tylko wspollokatorzy :eviltong: A chodzi glownie o porzadek :razz: Ja nie jestem jakas tam pedantka ale syfu tez nie lubie :shake: i gary ktore leza w kuchni po 3 dni(bo nikt sie do nich nie przyznaje)doprowadzaja mnie do szalu :angryy: :angryy: :angryy: A ilez mozna po kims sprzatac? :razz: Ale to nie chodzi tylko o kuchnie ale o lazienke,sypialnie,grafik z lista rzeczy do posprzatania dla kazdego itp. Mam 2 fotki :eviltong: Sorry ze az 2 :oops: Quote
furciaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 dwie ale za to jakie:loveu: tu slodka minke zrobila:loveu: zreszta ona wogule slodka jest:loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Oj jest jest :loveu: Gosiu,przypomnij mi kiedy ten Cruft jest bo zapomnialam :oops: I czy transport dalej aktualny,bo jesli wy nie pojedziecie to ja tez nie pojade :shake: I jak to jest z biletami,nie trzeba rezerwowac? Quote
PIKA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Cześc zapracowana kobieto :multi: ucaluj Lalke Podpisano zapracowana Aga :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 nio bilety trzeba rezerwowac, jutro sie dowiem na ktory dzien wystawy pojedziemy, mnie interesuje 2 grupa i ciebie pewnie tez:p i oczywiscie jedziesz z nami:) i niechce slyszczec zadnych wykretow:evil_lol: Quote
anushka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jakbym wiedziała kto z tego jadł i któryś dzień z kolei po sobie nie sprząta to bym mu to ładnie do jego pokoju zanisła i niech se śpi nawet z głową w durszlaku :loveu: czasem można komus pomóc jak nie wyrabia ale co za dużo to nie zdrowo :mad: a dwa to Lalunia chyba DGM ma na wyrku włączoną??? czyli ona śmigała na necie tylko do fotki zapozowała :multi: :loveu: Quote
Agushka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Hej Kamila. Nareszcie dałaś Lalusine fotki :) Ona się tak pięknie błyszczy że napatrzyć się nie mogę :loveu::loveu: A współlokatorzy nie za bardzo w porządku są. Też by mnie wkurzało jakbym musiała oglądać trzydniowe niepozmywane gary:mad::mad: Ania ma rację, w sypialni im to poustawiać :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 PIKA napisał(a):Cześc zapracowana kobieto :multi: ucaluj Lalke Podpisano zapracowana Aga :evil_lol: Zapracowana bo sie pewnie coagle zastanawiasz-brac czy nie brac :evil_lol: A ja ci mowie BRAC !!! :p furciaczek napisał(a):nio bilety trzeba rezerwowac, jutro sie dowiem na ktory dzien wystawy pojedziemy, mnie interesuje 2 grupa i ciebie pewnie tez:p i oczywiscie jedziesz z nami:) i niechce slyszczec zadnych wykretow:evil_lol: No ja sie napewno nie wykrece :eviltong: Ania-k napisał(a):jakbym wiedziała kto z tego jadł i któryś dzień z kolei po sobie nie sprząta to bym mu to ładnie do jego pokoju zanisła i niech se śpi nawet z głową w durszlaku :loveu: czasem można komus pomóc jak nie wyrabia ale co za dużo to nie zdrowo :mad: a dwa to Lalunia chyba DGM ma na wyrku włączoną??? czyli ona śmigała na necie tylko do fotki zapozowała :multi: :loveu: No jak im to poloze na lozku to pomysla ze wariatka ze mnie hehe chociaz mam to gdzies :eviltong: Najgorsze jest to ze nikt sie do tych garow nie przyznaje :angryy: a ja dobrze wiem czyje one sa tylko co z tego? :razz: Ehh,chyba im dam wypowiedzenie bo za jakie grzechy mam sie denerwowac :roll: A Lala tylko pilnowala laptopika :p Quote
Recommended Posts