Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina.Sara napisał(a):
cześć :loveu:

Czesc :p

Agushka napisał(a):
Hej Kamila. Co tak malutko Lali u Lali?

No zaniedbuje ostatnio galerie ale naprawde nie mam tak duzo czasu :shake:

AśkaK napisał(a):
Eh, ciekawe kiedy w Polsce będą takie knajpki, że z psiakami będzie można wchodzić i cały wieczór spędzić.:multi:

No u mnie w Katowicach byly :evil_lol: i sa dalej :eviltong:

Cerber napisał(a):
Cześć kamilko co tam u Ciebie słychać.... jeny, mnie tu chyba z 1000 lat nie było...

Nic nie szkodzi ;) Masz sliczny avaratek i banerek :multi:

Ja was wszystkich odwiedzam w galeriach regularnie ale nie zawsze mam czas pisac :-(

Posted

Urlopu jednak narazie nie bedzie bo okazuje sie ze mam wiecej roboty niz normalnie :cool1: Natomiast mam przymusowy urlop-2tyg-ktory musze wziasc do konca marca :cool1: Wiec bede siedziec w domku no bo przeciez nigdzie nie pojade ...:roll:

Posted

haska_12 napisał(a):
Dzien dobry :) Wieki mnie tu nie było.. ale naszczescie nie jest dużo zaległości :p

No nie ma,nie ma :-(

Ola&Kora napisał(a):
Cześć Kamilko :p

Widać, że masz teraz mnóstwo roboty....

No mam,mam.A jak nie jestem w pracy to z Lala na spacerku itd...Zawsze cos sie znajdzie.A jutro tz z pl wraca wiec tez bede zajeta :eviltong:

Tina.Sara napisał(a):
zapracujesz sie na śmierć zaraz :eviltong:

Jeszcze mi to nie grozi ;)

Asti napisał(a):
A ja z niecierpliwością czekam na fotki! Proszę!

No beda za jakis czas napewno :lol:

W niedziele jade z szefami nad morze to porobie fotki ale Lali na nich nie bedzie :-(

Posted

Ania-k napisał(a):
daj im to do zrozumienia :lol: bo się zagryziesz :lol: a to ile osób tam mieszka??:p

No ja im to daje do zrozumienia ale oni sa ... :cool1: A mieszka na s 5 osob.

Cerber napisał(a):
czesc kochana :)

Czesc :p

Ola&Kora napisał(a):
Cześć Kamilko :*

A o co chodzi z tymi sąsiadami?

Hihi,to nie sasiedzi tylko wspollokatorzy :eviltong: A chodzi glownie o porzadek :razz: Ja nie jestem jakas tam pedantka ale syfu tez nie lubie :shake: i gary ktore leza w kuchni po 3 dni(bo nikt sie do nich nie przyznaje)doprowadzaja mnie do szalu :angryy: :angryy: :angryy: A ilez mozna po kims sprzatac? :razz: Ale to nie chodzi tylko o kuchnie ale o lazienke,sypialnie,grafik z lista rzeczy do posprzatania dla kazdego itp.

Mam 2 fotki :eviltong:

Sorry ze az 2 :oops:

Posted

Oj jest jest :loveu:
Gosiu,przypomnij mi kiedy ten Cruft jest bo zapomnialam :oops: I czy transport dalej aktualny,bo jesli wy nie pojedziecie to ja tez nie pojade :shake: I jak to jest z biletami,nie trzeba rezerwowac?

Posted

nio bilety trzeba rezerwowac, jutro sie dowiem na ktory dzien wystawy pojedziemy, mnie interesuje 2 grupa i ciebie pewnie tez:p
i oczywiscie jedziesz z nami:) i niechce slyszczec zadnych wykretow:evil_lol:

Posted

jakbym wiedziała kto z tego jadł i któryś dzień z kolei po sobie nie sprząta to bym mu to ładnie do jego pokoju zanisła i niech se śpi nawet z głową w durszlaku :loveu: czasem można komus pomóc jak nie wyrabia ale co za dużo to nie zdrowo :mad: a dwa to Lalunia chyba DGM ma na wyrku włączoną??? czyli ona śmigała na necie tylko do fotki zapozowała :multi: :loveu:

Posted

Hej Kamila. Nareszcie dałaś Lalusine fotki :) Ona się tak pięknie błyszczy że napatrzyć się nie mogę :loveu::loveu:
A współlokatorzy nie za bardzo w porządku są. Też by mnie wkurzało jakbym musiała oglądać trzydniowe niepozmywane gary:mad::mad: Ania ma rację, w sypialni im to poustawiać :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześc zapracowana kobieto :multi:

ucaluj Lalke

Podpisano

zapracowana Aga :evil_lol:

Zapracowana bo sie pewnie coagle zastanawiasz-brac czy nie brac :evil_lol: A ja ci mowie BRAC !!! :p

furciaczek napisał(a):
nio bilety trzeba rezerwowac, jutro sie dowiem na ktory dzien wystawy pojedziemy, mnie interesuje 2 grupa i ciebie pewnie tez:p
i oczywiscie jedziesz z nami:) i niechce slyszczec zadnych wykretow:evil_lol:

No ja sie napewno nie wykrece :eviltong:

Ania-k napisał(a):
jakbym wiedziała kto z tego jadł i któryś dzień z kolei po sobie nie sprząta to bym mu to ładnie do jego pokoju zanisła i niech se śpi nawet z głową w durszlaku :loveu: czasem można komus pomóc jak nie wyrabia ale co za dużo to nie zdrowo :mad: a dwa to Lalunia chyba DGM ma na wyrku włączoną??? czyli ona śmigała na necie tylko do fotki zapozowała :multi: :loveu:

No jak im to poloze na lozku to pomysla ze wariatka ze mnie hehe chociaz mam to gdzies :eviltong: Najgorsze jest to ze nikt sie do tych garow nie przyznaje :angryy: a ja dobrze wiem czyje one sa tylko co z tego? :razz: Ehh,chyba im dam wypowiedzenie bo za jakie grzechy mam sie denerwowac :roll:
A Lala tylko pilnowala laptopika :p