Kamila Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Cerber']śliczny jest... ale imie to nie złe mu dali, nie ma co :D:D:D:D:D No tak jak Asia napisala-chodzilo o to ze wlasciciel byl murzynem :eviltong: [quote name='AśkaK']haha, Cerber, Kamila chyba miała na myśli że to pan-Murzyn przyszedł po ONka, a nie że onek się Murzyn nazywa...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Lalcia jest taka śliczna, super te fotki!!! Najbardziej mi się podobają te Wasze wspólne przy stole.:lol: Ale ona ma wielkie pyszczydełko!!!:loveu: A tu jak słodko wyszła.:loveu: :loveu: :loveu: Brawo za historyjkę, bardzo fajna!!!:p Ciesze sie ze wszystkim sie podoba,to bardzo motywuje :p Quote
Ola&Kora Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cześć Kamilko :p Hahaha twoja dłoń obejmująca w połowie pusty kieliszek mówi sama za siebie.... :D:D:D:D:D Quote
Agushka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ola a mi sie wydaje, że kieliszek jest w połowie pełny :eviltong: Quote
Kamila Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Ola&Kora']Cześć Kamilko :p Hahaha twoja dłoń obejmująca w połowie pusty kieliszek mówi sama za siebie.... :D:D:D:D:D Dobra,dobra,ja juz tam wiem kto tu najwiecej pije :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agushka']Ola a mi sie wydaje, że kieliszek jest w połowie pełny :eviltong: A ja wam powiem ze tam jest tylko troszke na dnie :eviltong: I bardzo dobre to winko bylo,niemiecki riesling ;) Quote
PIKA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 cześć dziewczynki :multi: a skąd kot w avatarze? Nie doczytalam czegoś? :oops: kamila-dog napisał(a):To byl pan onek i w sumie to pierwszy raz go w tym parku widzialam,pies biegal sobie sam i robil co chcial,wlasciciel przyszedl po niego po jakims czasie :angryy: Murzyn... a tam to jest jakieś prawo w tym względzie? Jak pies nie jest agresywny to może sobie latac i robić co chce (oprocz gryzienia :evil_lol:) ? Quote
Rybc!a Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A mnie wzięło na wenę twórczą , wczoraj nauczyłam się robić bannerki i robię je znajomym z Dogomanii. Quote
Kamila Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 PIKA napisał(a):cześć dziewczynki :multi: a skąd kot w avatarze? Nie doczytalam czegoś? :oops: a tam to jest jakieś prawo w tym względzie? Jak pies nie jest agresywny to może sobie latac i robić co chce (oprocz gryzienia :evil_lol:) ? Nie no ja jestem pewna ze prawo zabrania sie psu samemu wyprowadzac :eviltong: Tylko wlasciciel byl za nadto wyluzowany :roll: A kot w avatarze bo chcialam cos zmienic a koty kocham nie mniej niz psy :p Cerber napisał(a):dzien dobry Kamilko co tam słychać??? Wlasnie sie wybieram do pracy tylko sie musze najpierw od kompa odkleic :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Rybc!a']A mnie wzięło na wenę twórczą , wczoraj nauczyłam się robić bannerki i robię je znajomym z Dogomanii. O kurcze,jestem w szoku :-o Bardzo fajny banerek i bardzo ci dziekuje :p Quote
Rybc!a Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 kamila-dog napisał(a):O kurcze,jestem w szoku :-o Bardzo fajny banerek i bardzo ci dziekuje :p Miło mi, że ci się podoba, chociaż akurat ten nie wyszedł mi za ciekawie. Spróbuję zrobić coś jeszcze. Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej Kamila :) Widzę, że z tym odklejaniem się od kompa to wszystkie mamy poważny problem :evil_lol: ja własnie sprzątam i zrobiłam sobie chwilkę przerwy, podłoga mi schnie a ja biegiem na dogo... To chore zaczyna być... Rybcia a mi sie bardziej podoba ten pierwszy mimo że mówisz że nie za ciekawie wyszedł :) Quote
Gasnik Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czesc Kamila :) zakochałam się w obroży Twojej Lalki. Co to za cudo?? Quote
haska_12 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Rzeczywiscie.. fajny avek z zezowatym kocurem :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
Asti Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ha, av jest ekstra, dla mnie jednak żadne zwierzę nie pobije psa :) Rybc!a - ładny banner! Ten pierwszy bardziej mi sie podoba :) A co tam u Lali? Quote
haska_12 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dzyn dobry Kamilko :) :) :) Co Laleczka porabia :razz:? Quote
Kamila Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Kurcze,wczoraj bylam caly dzien w pracy,wrocilam po 12 i nie mialam juz sily na dogo :shake: Nasz sklep i bar sie powieksza i mamy teraz kupe roboty :cool1: Zaraz tez spadam do roboty a mialam miec dzis wolne :cool1: Rybc!a napisał(a):Zrobione: Rybc!a-nie mow ze Lala ma taki jezor :eviltong: No i czcionka zachodzi na foty ale i tak dziekuje :p ze o mnie pamietasz :multi: Agushka napisał(a):Hej Kamila :) Widzę, że z tym odklejaniem się od kompa to wszystkie mamy poważny problem :evil_lol: ja własnie sprzątam i zrobiłam sobie chwilkę przerwy, podłoga mi schnie a ja biegiem na dogo... To chore zaczyna być... Rybcia a mi sie bardziej podoba ten pierwszy mimo że mówisz że nie za ciekawie wyszedł :) No u mnie to jest uzaleznienie :cool1: Moj tz sie czasem wkurza no ale w sumie to mu sie nie dziwie :shake: Gasnik napisał(a):Czesc Kamila :) zakochałam się w obroży Twojej Lalki. Co to za cudo?? Hey :multi: Ja kupilam te obroze w Cieszynie jak bylam w zeszle wakacje w pl.I tez sie w niej zakochalam :p haska_12 napisał(a):Rzeczywiscie.. fajny avek z zezowatym kocurem :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Dzieki :p Asti napisał(a):Ha, av jest ekstra, dla mnie jednak żadne zwierzę nie pobije psa :) Rybc!a - ładny banner! Ten pierwszy bardziej mi sie podoba :) A co tam u Lali? Wlasnie spi ;) haska_12 napisał(a):Dzyn dobry Kamilko :) :) :) Co Laleczka porabia :razz:? Spi :eviltong: Ok.Spadam do pracy.Jak wroce-pojecia nie mam o ktorej-to wpadne do waszych galerii bo ostatnio je zaniedbalam.Milego dnia :p Quote
furciaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 czesc kamilko:) oj widze ze zapracowana jestes strasznie wiec niebede prosic o foteczki:p Quote
Marta_Ares Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hejka Kamilko, co tam u was?? sliczny ten pierwszy banerek:loveu: Quote
furciaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 czesc kamilko pewnie cie niezle gonia w pracy bo cos ostatnio niezagladasz:p Quote
Kamila Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 haska_12 napisał(a):Dzien dobry :) Dzie dobry :lol: furciaczek napisał(a):czesc kamilko pewnie cie niezle gonia w pracy bo cos ostatnio niezagladasz:p No dzis mam wolne akurat ;) ale pozno wstalam bo mnie wczoraj kolezanka do knajpy wyciagnela i wrocilysmy o 3 w nocy :oops: Oczywiscie Lala byla z nami bo to byla ta knajpa gdzie wczesniej bylam na pizzy :p Quote
AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Eh, ciekawe kiedy w Polsce będą takie knajpki, że z psiakami będzie można wchodzić i cały wieczór spędzić.:multi: Quote
Recommended Posts