Cerber Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kamilko a co ja mogłam na to poradzic, niestety takie jest życie... nie smuciłam sie, bo jest przy mnie Mama i Cerber, jesteśmy razem więc jest dobrze... Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej Kamila :) Nie zdążyłam się z Wami pożegnac przed wyjazdem, nie zdążyłam życzyć wesołych świąt, no nic nie zdążyłam... Głupi wredny net... Aż mi głupio... Właśnie wróciłyśmy i biorę się za nadrabianie zaległości.. Quote
furciaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 czesc kamilko:) cio tam slychac w wielkim londynie Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Czesc Gosiu :lol: U mnie w porzadeczku ale wczoraj odchorowywalam sylwka :oops: To moze wstawie jakies fotki :lol: Wszystkie z sylwka :lol: Chcialam je wstawic przez fotosika ale cos marnie chodzi :cool1: Quote
anushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 no proszę jaka damulka na sofie...:loveu: :loveu: :loveu: piękności..:multi: a tańce były :cool3: bo widzę,że Lalka jakaś taka wytaniana na maksa :lol: Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='furciaczek'] hehe lala jaka zmeczona:evil_lol: Chyba znudzona :eviltong: ale i zadowolona bo pancia na kanape pozwolila wejsc :p Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześć Kamilko :multi: Ja tylko tak na chwilke, przyszłam przeprosić że tak dawno u ciebie nie byłam i obiecuję że w wolnej chwili nadrobię wszystkie zaległości ;) Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Ania-k napisał(a):no proszę jaka damulka na sofie...:loveu: :loveu: :loveu: piękności..:multi: a tańce były :cool3: bo widzę,że Lalka jakaś taka wytaniana na maksa :lol: Nie bylo tancow :shake: Chyba za malo mam miejsca w domu ;) Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Ola&Kora napisał(a):Cześć Kamilko :multi: Ja tylko tak na chwilke, przyszłam przeprosić że tak dawno u ciebie nie byłam i obiecuję że w wolnej chwili nadrobię wszystkie zaległości ;) Wiem,wiem,nie przejmuj sie.Ja mimo iz bywam u ciebie regularnie to nie zawsze mam czas cos napisac :cool1: Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']dobry dzień :* Dobry wieczorek :multi: [quote name='Agushka']a co Wy tu robicie drogie panie? Zdaje sie ze byla pora dokarmiania :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hahahahaha takie pijane były że na nogach się utrzymać nie mogły!!!! :D:D:D Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Ola&Kora']Hahahahaha takie pijane były że na nogach się utrzymać nie mogły!!!! :D:D:D Duzo sie nie myslisz :eviltong: Dobrze ze mnie nie ma na tej fotce :oops: Quote
chicken Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A jak tam Lala w porze wystrzalow reagowala? Quote
Kamila Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 chicken napisał(a):A jak tam Lala w porze wystrzalow reagowala? Bez problemu :p Sama bylam w szoku :lol: Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 kamila-dog; napisał(a):Duzo sie nie myslisz :eviltong: Dobrze ze mnie nie ma na tej fotce :oops: Hahahaha no to imprezka sie udala, co nie???? :D:D:D:D:D Lala chyba też się upiła.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Czesc Kamilko co tam u Ciebie? u mnie dzis juz lepiej, ale telefonu nadal ni ma.... Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Ola&Kora']Hahahaha no to imprezka sie udala, co nie???? :D:D:D:D:D Lala chyba też się upiła.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie no Lala jest za mloda zeby pic alkohol :eviltong: A imprezka sie udala,calkiem fajnie bylo :p [quote name='Cerber']Czesc Kamilko co tam u Ciebie? u mnie dzis juz lepiej, ale telefonu nadal ni ma.... No ja niedawno z pracy wrocilam,bylam z Lala na spacerku i obie jestesmy juz po kolacji :p No a z tym telefonem to powinnas zrobic tak jak mowilam tylko ze nie wiem czy juz nie jest za pozno :roll: Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 czesc kamilko:) super ze imprezka ci sie udala:p u mnie dzisiaj okropna pogoda:shake: poczulam sie przez moment jakbym byla w londku:evil_lol: kurcze niby niepodoba mi sie ten londyn ale zdazaja sie momenty kidy tesknie za tamtym klimatem:roll: Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 furciaczek napisał(a):czesc kamilko:) super ze imprezka ci sie udala:p u mnie dzisiaj okropna pogoda:shake: poczulam sie przez moment jakbym byla w londku:evil_lol: kurcze niby niepodoba mi sie ten londyn ale zdazaja sie momenty kidy tesknie za tamtym klimatem:roll: No u nas dzisiaj tez nie jest za ladnie :shake: Jak bylam rano na spacerku to zaczelo kropic,ogolnie jest pochmurno i nie za ladnie :shake: A co do tesknoty to ja mam tak samo ;) Tzn jak jestem tu to tesknie za pl a jak jade tam na urlop to pod koniec juz tesknie za uk :roll: I badz tu madry :cool1: Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no tak trudno dogodzic czlowiekowi:evil_lol: co by sie nie dzialo gdzie by czlowiek nie byl to i tak jest jakies "ale":evil_lol: a znajda sie jakies foteczki laluni:cool3: Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Moze jutro cos dam :oops: Dzis nie chce mi sie cykac,tzn wezme aparacik do parku ale potem ide do pracy wiec jak co to wstawie jutro tylko tak jak pisalam pogoda nie rozpieszcza :shake: Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 nio wybacze ci ten brak fotek bo sama ostatnio cierpie na brak ochoty na cykanie. popadlam chyba w jakas monotonie czy cus:roll: Quote
Recommended Posts