Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamilko a co ja mogłam na to poradzic, niestety takie jest życie... nie smuciłam sie, bo jest przy mnie Mama i Cerber, jesteśmy razem więc jest dobrze...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kamila :) Nie zdążyłam się z Wami pożegnac przed wyjazdem, nie zdążyłam życzyć wesołych świąt, no nic nie zdążyłam... Głupi wredny net... Aż mi głupio... Właśnie wróciłyśmy i biorę się za nadrabianie zaległości..

Posted

Czesc Gosiu :lol:
U mnie w porzadeczku ale wczoraj odchorowywalam sylwka :oops:

To moze wstawie jakies fotki :lol: Wszystkie z sylwka :lol:

Chcialam je wstawic przez fotosika ale cos marnie chodzi :cool1:

Posted

Ania-k napisał(a):
no proszę jaka damulka na sofie...:loveu: :loveu: :loveu: piękności..:multi: a tańce były :cool3: bo widzę,że Lalka jakaś taka wytaniana na maksa :lol:

Nie bylo tancow :shake: Chyba za malo mam miejsca w domu ;)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Cześć Kamilko :multi:

Ja tylko tak na chwilke, przyszłam przeprosić że tak dawno u ciebie nie byłam i obiecuję że w wolnej chwili nadrobię wszystkie zaległości ;)

Wiem,wiem,nie przejmuj sie.Ja mimo iz bywam u ciebie regularnie to nie zawsze mam czas cos napisac :cool1:

Posted

[quote name='Tina.Sara']dobry dzień :*

Dobry wieczorek :multi:

[quote name='Agushka']a co Wy tu robicie drogie panie?

Zdaje sie ze byla pora dokarmiania :eviltong:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hahahahaha takie pijane były że na nogach się utrzymać nie mogły!!!! :D:D:D

Duzo sie nie myslisz :eviltong: Dobrze ze mnie nie ma na tej fotce :oops:

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Duzo sie nie myslisz :eviltong: Dobrze ze mnie nie ma na tej fotce :oops:

Hahahaha no to imprezka sie udala, co nie???? :D:D:D:D:D Lala chyba też się upiła....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hahahaha no to imprezka sie udala, co nie???? :D:D:D:D:D Lala chyba też się upiła....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie no Lala jest za mloda zeby pic alkohol :eviltong: A imprezka sie udala,calkiem fajnie bylo :p

[quote name='Cerber']Czesc Kamilko co tam u Ciebie? u mnie dzis juz lepiej, ale telefonu nadal ni ma....

No ja niedawno z pracy wrocilam,bylam z Lala na spacerku i obie jestesmy juz po kolacji :p
No a z tym telefonem to powinnas zrobic tak jak mowilam tylko ze nie wiem czy juz nie jest za pozno :roll:

Posted

czesc kamilko:) super ze imprezka ci sie udala:p u mnie dzisiaj okropna pogoda:shake: poczulam sie przez moment jakbym byla w londku:evil_lol:

kurcze niby niepodoba mi sie ten londyn ale zdazaja sie momenty kidy tesknie za tamtym klimatem:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
czesc kamilko:) super ze imprezka ci sie udala:p u mnie dzisiaj okropna pogoda:shake: poczulam sie przez moment jakbym byla w londku:evil_lol:

kurcze niby niepodoba mi sie ten londyn ale zdazaja sie momenty kidy tesknie za tamtym klimatem:roll:

No u nas dzisiaj tez nie jest za ladnie :shake: Jak bylam rano na spacerku to zaczelo kropic,ogolnie jest pochmurno i nie za ladnie :shake:
A co do tesknoty to ja mam tak samo ;) Tzn jak jestem tu to tesknie za pl a jak jade tam na urlop to pod koniec juz tesknie za uk :roll: I badz tu madry :cool1:

Posted

Moze jutro cos dam :oops: Dzis nie chce mi sie cykac,tzn wezme aparacik do parku ale potem ide do pracy wiec jak co to wstawie jutro tylko tak jak pisalam pogoda nie rozpieszcza :shake: